SDA-All about

jazzer

#30276 Re: SDA-All about

Post by jazzer »

PM72 wrote:
JThomas wrote:ma izvadili mu neki fajl iz neke ladice, hvala bogu ima ih dovoljno...
Đe lova od pušaka :lol: i mudžahedina :lol: đe lova koju je dobio izdajući lične i pasoše kozojebima... :lol:

Ovo je bilo "šuti da ne bi bio spakovan ko Zukić"...
Nebitno ima li Mehmedovica u aferama ''mudzahedini'', ''oruzje'' ili sta vec ali se digla frka oko toga hoce
li napustiti SDA i preci u nezavisne, je li se predomislio pa ce se vratiti i, kao, iznutra popravljati stanje
ili sta vec..ono sto zelim reci je pitanje hoce li se ikada desiti da jedan ''Mehmedovic'' kaze ''pokusao sam
dati sve od sebe za bolju BiH, borio sam, davao sam se al' ne ide, ne mogu promijeniti stanje nabolje..zbog
toga se povlacim iz politike''.

Pa pleme im jebem, 20 i kusur godina primaju plate iz budzeta, dinara nisu zaradili sposobnoscu svojom
nego prodavajuci ublehe narodu i sad' se mi kao pitamo sta li ce uraditi Mehmedovic? Hoce li glasati za akcize ovako
ili onako? Trakavica o jebenom Mehmedovicu koji je ovu drzavu kostao bar milion maraka od
rata do danas i ko zna koliko ce nas jos kostati.

A blentavi narod zauzeo stranu i navija, nesvjestan da mu od usta uzimaju da bi dali Mehmedovicu i drugima.
Nije da sam jutros nesto posebno depresivan ili sta vec ali mislim da je ova drzava bespovratno izgubljena.
Jedino je pitanje hoce li je nestati ovako ili onako.
jefff

#30277 Re: SDA-All about

Post by jefff »

Image
problemnatravunu

#30278 Re: SDA-All about

Post by problemnatravunu »

Image
Novak20

#30279 Re: SDA-All about

Post by Novak20 »

ZVIZDIĆ UPUTIO PORUKU „ODMETNUTIM ZASTUPNICIMA“: „Oni su iskusni kadrovi, imaju ozbiljan autoritet, pozivam ih da ostanu raditi s ostalim zastupnicima SDA“

"Riječ je zaista o iskrenim, realnim, stvarnim patriotima i ljudima koji sigurno vole ovu državu, vole BiH. Takvi su i svi ostali zastupnici u Klubu SDA", izjavio je predsjedavajući Vijeća ministara BiH

http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/518 ... a_sda.html
Dr. Kuca

#30280 Re: SDA-All about

Post by Dr. Kuca »

Zlatka lagumdjiju postujem samo zato jer su njegovi ljudi bili vojnici i ovo bi proslo makar sutra vlada pala. Bake naredjuje ko i u kuci.
jefff

#30281 Re: SDA-All about

Post by jefff »

Komunjare drale koljena na namazu pa sada napustaju brod koji tone.
Vipsilon

#30282 Re: SDA-All about

Post by Vipsilon »

PM72 wrote:Svi oni su produkt SDA.Haris,da mu nije bilo rata,i sad bi prevodio sa arapskog za Energoinvest u nekoj memljivoj baraci.Fahro bi uređivao rubriku o mrtvima u podgoričkim vijestima a Nikšićev bi plafon bio član podpredsjednik ribolovačkog udruženja u Konjicu.
Stavljati Harisa i ova dva mazluma u isti koš stvarno nije uredu.
megaman4

#30283 Re: SDA-All about

Post by megaman4 »

Dr. Kuca wrote:Zlatka lagumdjiju postujem samo zato jer su njegovi ljudi bili vojnici i ovo bi proslo makar sutra vlada pala. Bake naredjuje ko i u kuci.
Odgovorno tvrdim da Zlatko Lagumdzija nije egoist kao sto jest, da bi davno HDZ i SDA bile na smetljistu istorije.

Skolovanijeg covjeka u politici mi trenutno nemamo. Mozda Haris Silajdzic i Ejup Ganic su jos tu negdje?

Bakir i slicni njemu nisu samo nepismeni, nego i ne znaju pricati sa svijetom i gdje god dodje, bruka se. Rejting nam je na nuli zbog njega.
Banksy

#30284 Re: SDA-All about

Post by Banksy »

Novak20 wrote:ZVIZDIĆ UPUTIO PORUKU „ODMETNUTIM ZASTUPNICIMA“: „Oni su iskusni kadrovi, imaju ozbiljan autoritet, pozivam ih da ostanu raditi s ostalim zastupnicima SDA“

"Riječ je zaista o iskrenim, realnim, stvarnim patriotima i ljudima koji sigurno vole ovu državu, vole BiH.
Takvi su i svi ostali zastupnici u Klubu SDA", izjavio je predsjedavajući Vijeća ministara BiH

Reče Zvizdić koji se s prvim metkom izmjestio u Italiju.
Nema ološa do SDA.
GoldenSpoon

#30285 Re: SDA-All about

Post by GoldenSpoon »

Banksy wrote:
Novak20 wrote:ZVIZDIĆ UPUTIO PORUKU „ODMETNUTIM ZASTUPNICIMA“: „Oni su iskusni kadrovi, imaju ozbiljan autoritet, pozivam ih da ostanu raditi s ostalim zastupnicima SDA“

"Riječ je zaista o iskrenim, realnim, stvarnim patriotima i ljudima koji sigurno vole ovu državu, vole BiH.
Takvi su i svi ostali zastupnici u Klubu SDA", izjavio je predsjedavajući Vijeća ministara BiH

Nema ološa do SDA.
Ma to je on uradio iz patriotskih razloga, mozda je mislio da sa distance moze objektivnije da sagleda stvari ? :lol:
Banksy

#30286 Re: SDA-All about

Post by Banksy »

GoldenSpoon wrote:
Banksy wrote:

Nema ološa do SDA.
Ma to je on uradio iz patriotskih razloga, mozda je mislio da sa distance moze objektivnije da sagleda stvari ? :lol:
Radio na sebi, usavršavao se, spremao za velike, ozbiljne stvari. A ne k'o fukara, da uzme pušku i, ne daj bože, strada. Ko bi nam, onda, danas bio premijer? Na sve je mislio. :thumbup:
The BEN10

#30287 Re: SDA-All about

Post by The BEN10 »

Banksy wrote:
ZVIZDIĆ UPUTIO PORUKU „ODMETNUTIM ZASTUPNICIMA“: „Oni su iskusni kadrovi, imaju ozbiljan autoritet, pozivam ih da ostanu raditi s ostalim zastupnicima SDA“

Nema ološa do SDA.
Može li se ta informacija gdje provjeriti? :)
Banksy

#30288 Re: SDA-All about

Post by Banksy »

Pisali su mediji, baš Slobodna Bosna, prije nego ih je stavio pod šapu. A i znam da su svi Gačani, kolektivno, prezimili u Italiji. Teško da će ti danas to neko ponovo objaviti...
Gojeni H

#30289 Re: SDA-All about

Post by Gojeni H »

Banksy wrote:

Nema ološa do SDA.
Hvala, hvala ... htio sam ja prokomnetarisati, ali uvijek sam previse emotivan na ovo odbrana i patriotizam, pa cete reci "evo ga opet ...".
Innovation

#30290 Re: SDA-All about

Post by Innovation »

Banksy wrote:Pisali su mediji, baš Slobodna Bosna, prije nego ih je stavio pod šapu. A i znam da su svi Gačani, kolektivno, prezimili u Italiji. Teško da će ti danas to neko ponovo objaviti...
A ne k'o fukara, da uzme pušku i, ne daj bože, strada
Recimo, da su neki bili ranjeni, pa su sad invalidi /lijeva ruka/.
Banksy

#30291 Re: SDA-All about

Post by Banksy »

Innovation wrote: Recimo, da su neki bili ranjeni, pa su sad invalidi /lijeva ruka/.
Gdje je Zvizdić proveo rat? Ne gdje se zatekao kad je počeo, nego gdje je bio '93, '95?
hizo ramidovic

#30292 Re: SDA-All about

Post by hizo ramidovic »

prave patrijote sumorale bit nedze vani ane ubosni
kobi vas ovdie hranijo ipare vam slao danie bilo njiha
ne zahvalnici jedni
Dr. Kuca

#30293 Re: SDA-All about

Post by Dr. Kuca »

megaman4 wrote:
Dr. Kuca wrote:Zlatka lagumdjiju postujem samo zato jer su njegovi ljudi bili vojnici i ovo bi proslo makar sutra vlada pala. Bake naredjuje ko i u kuci.
Odgovorno tvrdim da Zlatko Lagumdzija nije egoist kao sto jest, da bi davno HDZ i SDA bile na smetljistu istorije.

Skolovanijeg covjeka u politici mi trenutno nemamo. Mozda Haris Silajdzic i Ejup Ganic su jos tu negdje?

Bakir i slicni njemu nisu samo nepismeni, nego i ne znaju pricati sa svijetom i gdje god dodje, bruka se. Rejting nam je na nuli zbog njega.

Falilo i njemu postenja.
seln

#30294 Re: SDA-All about

Post by seln »

hizo ramidovic wrote:prave patrijote sumorale bit nedze vani ane ubosni
kobi vas ovdie hranijo ipare vam slao danie bilo njiha
ne zahvalnici jedni
Ne znaju ljudi kako se on tamo patio... pa, dva koktela su bila 20000 lira, pa ti vidi kako provesti vece...
jefff

#30295 Re: SDA-All about

Post by jefff »

Obraćanje člana Predsjedništva BiH Bakira Izetbegovića na otvorenju obnovljene Careve džamije u Foči, 12. maja 2017. godine

http://bakirizetbegovic.ba/novost/10335 ... 17.-godine
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#30296 Re: SDA-All about

Post by pici »

Na sjednici Predsjedništva Stranke demokratske akcije (SDA) koja je zakazana za danas, razgovarat će o aktuelnoj političkoj situaciji.
Image

panika panika... kako izvarat a bitnut posten...minderaska banda :bih:
strong69

#30297 Re: SDA-All about

Post by strong69 »

Ovaj Zvizdic stalno prica o BiH kao o Svajcarskoj... Ali sa kreditima.
Prpa.ba

#30298 Re: SDA-All about

Post by Prpa.ba »

Cestitke SDA i SBB na podrsci aktivistima u organizaciji LGBT+ protestnog skupa. Nista nisu zabranili, lijepo osigurali skup, sve bez problema. :mrgreen: :thumbup:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#30299 Re: SDA-All about

Post by pici »

sad Kenjac ce imati povecanje plate posto sikterisu clanove, hudan sav se izbezumijo sam sve radi... trc do rajfazena vidi jel uplaceno pa digni koju milju da te zelja mine... :bih:
badalpur

#30300 Re: SDA-All about

Post by badalpur »

strong69 wrote:Ovaj Zvizdic stalno prica o BiH kao o Svajcarskoj... Ali sa kreditima.
Zvizdić je davno izgubio dodir s realnošću. Lik kao da živi u paralelnoj dimenziji.
Post Reply