SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- muha_sa
#30276 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /190213044
DVA SATA IZA PONOĆI
Zapaljen automobil direktorice TVSA Edine Fazlagić
U sarajevskom naselju Alipašino Polje jutros oko 2:40 sati zapaljen je automobil direktorice Televizije Kantona Sarajevo (TVSA) Edine Fazlagić.
Požar su ugasili sarajevski vatrogasci, a na teren su izašli i pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.
Direktorica TVSA Edina Fazlagić potvrdila je za Klix.ba kako je zapaljen njen automobil ističući da ne želi davati nikakve izjave za medije u vezi s tim.
Fazlagić smo pitali i o spekulacijama da je automobil zapalio bivši uposlenik TVSA, a kojem je nedavno uručen otkaz. Direktorica TVSA nije željela ni potvrditi, a ni demantovati ove navode.
"Istraga je u toku i ja ne bih da ometam istragu. Muž i ja smo dali iskaz. Dok se ne završe istražne radnje, ne bih prejudicirala ništa", rekla je Fazlagić.
DVA SATA IZA PONOĆI
U sarajevskom naselju Alipašino Polje jutros oko 2:40 sati zapaljen je automobil direktorice Televizije Kantona Sarajevo (TVSA) Edine Fazlagić.
Požar su ugasili sarajevski vatrogasci, a na teren su izašli i pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.
Direktorica TVSA Edina Fazlagić potvrdila je za Klix.ba kako je zapaljen njen automobil ističući da ne želi davati nikakve izjave za medije u vezi s tim.
Fazlagić smo pitali i o spekulacijama da je automobil zapalio bivši uposlenik TVSA, a kojem je nedavno uručen otkaz. Direktorica TVSA nije željela ni potvrditi, a ni demantovati ove navode.
"Istraga je u toku i ja ne bih da ometam istragu. Muž i ja smo dali iskaz. Dok se ne završe istražne radnje, ne bih prejudicirala ništa", rekla je Fazlagić.
-
tempuser
#30277 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Daleko od toga da mrzim Titu, a mede mi jeste zao, ali nije to poenta, nego prevazidjeni populizam i najprizemnije skupljanje politickih poena.
- Bluemore
#30278 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Sta ce mu mobitel i Gdje da ga puniJanjicar wrote:Ko kaže da ga je OSA locirala preko mobitela ?
-
sumirprimus
#30279 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
kontas ba cuci frajer, kontas
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#30280 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Da uprati šta pišu o njemu na forumu.Bluemore wrote:Sta ce mu mobitel i Gdje da ga puniJanjicar wrote:Ko kaže da ga je OSA locirala preko mobitela ?
-
made_in_sarajevo
#30281 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
DETALJI POTRAGE ZA UBICOM EDINOM GAČIĆEM (FOTO): Skrivao se u zemunici, policajce čekao u zasjedi
http://www.zurnal.info/novost/21884/skr ... -u-zasjediPrva ozbiljna informacija pojavila se u utorak u zoru. Bilo je 4 sata i 15 minuta kada su policijski zvaničnici s terena obaviješteni da je u novom snijegu pronađen trag. Sumnjalo se na Edina Gačića. No, cjelodnevna potraga za ubicom nije dala rezultate. Tek poslijepodne četvorica pripadnika Specijalne jedinice MUP-a Kantona Sarajevo pronašla su novi trag. Krenuli su za njim. Serijski ubica bio je smješten u šiblju na vrhu brežuljka. Policajci su mu, ne primjećujući ga, prišli na dvasesetak metara. A onda je Gačić zapucao.
IGLO I BAJONET
Jedan metak je pogodio policajca u nogu. Drugi je raznio cijev puške drugog specijalca. Rafal je trajao oko petnaestak sekundi. Policajci su, potom, uzvratili paljbu. Gačićev automat tada je "zakovao", pa je ubica zapucao iz pištolja koji je uzeo od ubijenog policajca Mahira Begića. Par minuta poslije pucnjava je utihnula. Ubica Gačić bio je mrtav.
- славянин
#30282 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Rafal od 15 sekundi , sta je imao-mitraljez sa redenikom od 200 metaka ??made_in_sarajevo wrote:DETALJI POTRAGE ZA UBICOM EDINOM GAČIĆEM (FOTO): Skrivao se u zemunici, policajce čekao u zasjedi
http://www.zurnal.info/novost/21884/skr ... -u-zasjediPrva ozbiljna informacija pojavila se u utorak u zoru. Bilo je 4 sata i 15 minuta kada su policijski zvaničnici s terena obaviješteni da je u novom snijegu pronađen trag. Sumnjalo se na Edina Gačića. No, cjelodnevna potraga za ubicom nije dala rezultate. Tek poslijepodne četvorica pripadnika Specijalne jedinice MUP-a Kantona Sarajevo pronašla su novi trag. Krenuli su za njim. Serijski ubica bio je smješten u šiblju na vrhu brežuljka. Policajci su mu, ne primjećujući ga, prišli na dvasesetak metara. A onda je Gačić zapucao.
IGLO I BAJONET
Jedan metak je pogodio policajca u nogu. Drugi je raznio cijev puške drugog specijalca. Rafal je trajao oko petnaestak sekundi. Policajci su, potom, uzvratili paljbu. Gačićev automat tada je "zakovao", pa je ubica zapucao iz pištolja koji je uzeo od ubijenog policajca Mahira Begića. Par minuta poslije pucnjava je utihnula. Ubica Gačić bio je mrtav.
-
normala brate
#30283 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
A ustvari lik digao ruke da se preda ovi ga izrokali 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#30284 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ubistvom policajca je sebi potpisao smrtnu kaznu.normala brate wrote:A ustvari lik digao ruke da se preda ovi ga izrokali
-
normala brate
#30285 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Normalna stvar bilo da je digao ruke da se preda ili ne rafal mu je bio neminovan tu noć.Tomahawk11 wrote:Ubistvom policajca je sebi potpisao smrtnu kaznu.normala brate wrote:A ustvari lik digao ruke da se preda ovi ga izrokali
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
#30286 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Što su mu "navodno" našli pištolj ubijenog je zatvorio i taj slučaj.Tomahawk11 wrote:Ubistvom policajca je sebi potpisao smrtnu kaznu.normala brate wrote:A ustvari lik digao ruke da se preda ovi ga izrokali
-
invincible1921
#30287 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Sta ce bit za nagradu sta mislite
Relano da li je ovaj zasluzuje
Meni je ova njegova prica toliko suplja da ono nez...
-
normala brate
#30288 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Pa imaju one telefonske pozive lagano je utvrditi, recimo ako je nazvao rekao tu je i to nagradu ce dobiti..invincible1921 wrote:Sta ce bit za nagradu sta misliteRelano da li je ovaj zasluzuje
Što sta kaze on?
-
invincible1921
#30289 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ma ne kaze nist sve mu je KONTAS BA JA IM KAZEM ONI MENI KAZU JARANE MOJ , pogledaj videonormala brate wrote:Pa imaju one telefonske pozive lagano je utvrditi, recimo ako je nazvao rekao tu je i to nagradu ce dobiti..invincible1921 wrote:Sta ce bit za nagradu sta misliteRelano da li je ovaj zasluzuje
Što sta kaze on?
Mislim covjek im dojavio u nedelju ovaj uhvacen u utorak. Ja nesto kontam da je ova nagrada jedino kad ti kazes ta i ta lokacija u toj kuci i oni ga nadju e onda oko. Vako sam ih i ja mogo nazvat i rec bgm je tu negdje kod hadzica i trzait pare
-
normala brate
#30290 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
invincible1921 wrote:Ma ne kaze nist sve mu je KONTAS BA JA IM KAZEM ONI MENI KAZU JARANE MOJ , pogledaj videonormala brate wrote:Pa imaju one telefonske pozive lagano je utvrditi, recimo ako je nazvao rekao tu je i to nagradu ce dobiti..invincible1921 wrote:Sta ce bit za nagradu sta misliteRelano da li je ovaj zasluzuje
Što sta kaze on?![]()
Mislim covjek im dojavio u nedelju ovaj uhvacen u utorak. Ja nesto kontam da je ova nagrada jedino kad ti kazes ta i ta lokacija u toj kuci i oni ga nadju e onda oko. Vako sam ih i ja mogo nazvat i rec bgm je tu negdje kod hadzica i trzait pare
Ma levat..
Da tako je jedino ces dobiti nagradu ako kažeš krije se tu i tu iza tog kamena i da ga uhvati odma u roku sat.
Ovaj se vjerovatno zajebava
- vješalica
#30291 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Provincijalka parkirala skoro na dječiji mobilijarmuha_sa wrote:https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /190213044
DVA SATA IZA PONOĆI
Stavila sam sliku na temi parking papaka
Tj. Papanki velikog kalibra
Misli ako je direktorica u odron televiziji koja zdere miliona iz budžeta da ima pravo parkirat ko stoka
-
normala brate
#30292 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
vješalica wrote:Provincijalka parkirala skoro na dječiji mobilijarmuha_sa wrote:https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /190213044
DVA SATA IZA PONOĆI
Stavila sam sliku na temi parking papaka
Tj. Papanki velikog kalibra
Misli ako je direktorica u odron televiziji koja zdere miliona iz budžeta da ima pravo parkirat ko stoka
Kao da ti je ubila rođenu majku.
- vješalica
#30293 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ne nema potrbe za pominjanjem roditelja
Ovakvi su ubili sve malo što ima normalno
Trebamo je štediti? Ne
Ne štedi ova gamad ni nas
Trebamo je štediti? Ne
- moa
#30294 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ovo mu je bio jedini lijek, nazalost.Xavier1 wrote:Da je neko tvoj nastradao sigurno ne bi ovako moralisao.Chmoljo wrote:imam brdo posla danas, pa mi se ne da iščitavati ni nadugo komentarisati, ali moram se osvrnuti na par stvari:
razumljivo je da je svima laknulo zašto više ne postoji opasnost od naoružanog serijskog ubice koji se skita po našim vrletima. jasno je pogotovo iz perspektive ljudi u Podorašcu i Tarčinu, Lepenici, kuda se i vrtio.
ja sam prvi imao bojazan da bi mogao napraviti problem u gradu, odnosno po planinama jer je ovih dana sve prepuno djece i omladine.
dakle, stvarno istinski razumijem olakšanje jer ga i sam osjećam.
ono što ne mogu shvatiti je količina radosti zbog ubijenog bolesnog čovjeka. mislim, ne olakšanja, već imam dojam da malo fali da ga se stavi mrtvog na haubu i prođe gradom. trofej. preparirati pa staviti u Čamparinu kancelariju.
a riječ je o čovjeku kojeg je sistem, koji mi kreiramo, morao zaustaviti i PRIJE krvavog pohoda. on je bio bolestan. nepovratno očigledno i očigledno ga se moralo držati dalje od slobode i kretanja među ljudima. očigledno je morao biti i medicinski zbrinut. dakle, sistem je zakazao i samim mi koji taj sistem i stvaramo.
sad se pitam, je li moguće da smo toliko sebični, jer smo, eto ubili serijskog ubicu i tako spasili vlastite guzove, istovremeno zaboravljajući da smo kao društvo već poraženi jer je lik ubio nedužne insane u Konjicu i Suhodolu. jer ga nismo iskontrolisali.
pa se onda pitam: šta to slavimo koje pičke materine?
svoju sebičnost ili svoju zaboravnost?
Normalno da mi nije zao psihopate koji je ubio cetvero ljudi i njihove porodice ucinio nesretnim.
- vješalica
#30295 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Kako god nije ni euforija ni sreća baš neki pozitivan osjećaj...
- zateznistub
#30297 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ako ga je ovako parkirala, halal mu bilo ko god ga je kresnonormala brate wrote:vješalica wrote:Ne nema potrbe za pominjanjem roditelja
Trebamo je štediti? Ne
Ti od žrtve napravi Hitlera
-
normala brate
#30298 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
zateznistub wrote:Ako ga je ovako parkirala, halal mu bilo ko god ga je kresnonormala brate wrote:vješalica wrote:Ne nema potrbe za pominjanjem roditelja
Trebamo je štediti? Ne
Ti od žrtve napravi Hitlera
Ne dotice mene i ako je sama bila u autu, al' je mnogo smiješno kako je okrenula kontra nje sve.
Vješalicu treba postaviti za sudinicu tu bi se našla baš
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#30299 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
iydryi sadmire brate uytebe smo
- славянин
#30300 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Brzo bi se ona snasla - to se da zakljuciti po njenim izljevima ljubavi prema drzavnim sluzbama a pljuvanju po svemu ostalom