Dobar film.Volim filmove o zivotinjama tako da je i ovaj super jedina mana mu je sto je poprilicno predvljiv.
Moderator: _BataZiv_0809

tačka gdgnjev wrote:Kod mene zaljev pirata ne radi . Nema sa kojom domenom nisam probao . Kako vama polazi za rukom ?
hvala bas si drugRampage wrote:tačka gdgnjev wrote:Kod mene zaljev pirata ne radi . Nema sa kojom domenom nisam probao . Kako vama polazi za rukom ?
Instaliraj neki pop-up bloker na Mozillu, ja koristim adblock plus, onda sve bude čista desetka:)gnjev wrote:hvala bas si drugRampage wrote:tačka gdgnjev wrote:Kod mene zaljev pirata ne radi . Nema sa kojom domenom nisam probao . Kako vama polazi za rukom ?![]()
jes da je puna bugova al uvijek mi je draza bila od kat-a
Krademo nečije vlasništvo, činjenica, isto kao što je činjenica da na kraju, kad se sve oduzme i sabere, ta naša krađa i nema prevelik negativan utjcaj na filmsku indrustriju. Štaviše, masa filmova koji bi prošli nezapaženi dobiju priliku da ih vidi šira publika baš zahvaljući krađi.johnnykola wrote:Da, dobili su tisuće evra zato što ih gledamo
saund mikseri, kuhari, vozači,
kamermani, scenaristi, redatelji...
Sve ok, samo je krađa - krađa. Točkica.Black swan wrote:ajde ba eno osiromašiše nemaju za kilo kokaina
svi su plaćeni dok film dođe na police ono kasnije utiče na njihovu platu 1.2%
ima gdje hoces 720p i 1080p.quarterback wrote:izvinite ako je vec bilo, ne pratim neko vrijeme
da li se pojavio korektan torent za minionse, gledao sam prije par mjeseci, skinuo jedno 4 filma ali su sve bili jedan te isti (los) cam
hvala
Tomahawk11 wrote:Sjo nekog moralisanja![]()
![]()
Inace su se prije uvijek kupovali original filmovi
Pitarrr82 wrote:Tomahawk11 wrote:Sjo nekog moralisanja![]()
![]()
Mene stid samo dok citam...
hvala puno !Altsa wrote:ima gdje hoces 720p i 1080p.quarterback wrote:izvinite ako je vec bilo, ne pratim neko vrijeme
da li se pojavio korektan torent za minionse, gledao sam prije par mjeseci, skinuo jedno 4 filma ali su sve bili jedan te isti (los) cam
hvala
A sta ces, Sky Cola je pravi i iskreni moralista. (Tomahawk11 wrote:Pitarrr82 wrote:Tomahawk11 wrote:Sjo nekog moralisanja![]()
![]()
Mene stid samo dok citam...