SDA-All about

zippoo87

#30251 Re: SDA-All about

Post by zippoo87 »

GoldenSpoon wrote:Sakib Softić ipak inkasirao 150.000 KM :thumbup:

http://www.avaz.ba/clanak/290703/softic ... 000-maraka
kako se bacaju pare a ovamo za cijeli kanton za skole ne dodje ni pola ovog iznosa
auta se kupuju svake 2 godine,sve po koji milion a poljoprivrednicima na cijelom kantonu budzet bude 3 miliona

jos Softa izjavi da bi trazio tri puta vise,jerBo je bio medijski izlozen napadima :D
zrtvovao se Softa krvavo za svojih 100 000 KM ,tacno mi ga zao :D

zasto niko ne pokrene tuzbu i protiv Bakira i protiv Softica...pa zar ovo nije dokazan kriminal...lik nije uopste bio agent a dobio pare od drzave,koje nije ni zaradio
pa ovakve slucajeve u normalnim drzavama rijese za 2 dana i gotova prica...imas dokaze,imas svjedoke,imas pocinioce
jbte jest nam SDA napravila banana drzavu
jefff

#30252 Re: SDA-All about

Post by jefff »

JThomas wrote:sad će vođa odsjeći granu na kojoj sjedi. samo da naoštri sjekiru :mrgreen:
Pa i Mao je radio to isto. Koji ce kurac oni Bakiru svi skupa? Pridonose njegovoj popularnosti?
JThomas

#30253 Re: SDA-All about

Post by JThomas »

odlična paralela, baš sve ima sličnosti. kako se toga niko prije nije sjetio...
jefff

#30254 Re: SDA-All about

Post by jefff »

Kao prvo političari nisu slični i različiti nego su svi isti. Jaje jajetu.
JThomas

#30255 Re: SDA-All about

Post by JThomas »

kao i kina pedesetih današnjoj bosni.
jefff

#30256 Re: SDA-All about

Post by jefff »

Taka je, sto bi rekli Bugari.
I kod nas imas aparat komunjara rastrcanih po strankama kao sto je u Kini bio komunjarski aparat koji je zdero i pio a jos ima i ta slicnost sto nase komunjare nas podvode Beogradu da nas guze a kineski je radio to isto za interes Moskve.
JThomas

#30257 Re: SDA-All about

Post by JThomas »

sve si ti to dobro skontao, samo nisi skontao da sda i bake sjede na birokratskom aparatu i opstaju zahvaljujući njemu. i kroz glasove, i kroz kontrolu tokova javnog i privatnog novca - namete, dozvole, prostorne planove, tendere...
spreca

#30258 Re: SDA-All about

Post by spreca »

Pocelaje pred izborna kampanja....sledeci kandidat za clana Bosnjackog naroda Elena Izmetbegovic to uveliko radi.....treba zabraniti nenama i nananma gledati tv i vijesti
https://www.klix.ba/vijesti/bih/sebija- ... /170506070
Alfons Kauders

#30259 Re: SDA-All about

Post by Alfons Kauders »

spreca wrote:Pocelaje pred izborna kampanja....sledeci kandidat za clana Bosnjackog naroda Elena Izmetbegovic to uveliko radi.....treba zabraniti nenama i nananma gledati tv i vijesti
Toliko o ujedinjenoj opoziciji i laznoj ljevici.

Jos uvijek se glozu oko koske koju im je bacila SDA (Komsica) i ne postoji ni teoretska sansa da zajedno nastupe na izborima.

Nakon tri godine mandata, oni i dalje pametuju i kontaju sta treba, kao da do izbora ima jos pet godina.

Elena je juce osigurala barem 5,000 glasova za Predsjednistvo, a sta je "opozicija" uradila od 2014 do danas?
spreca

#30260 Re: SDA-All about

Post by spreca »

Alfons Kauders wrote:
spreca wrote:Pocelaje pred izborna kampanja....sledeci kandidat za clana Bosnjackog naroda Elena Izmetbegovic to uveliko radi.....treba zabraniti nenama i nananma gledati tv i vijesti

Jos uvijek se glozu oko koske koju im je bacila SDA (Komsica) i ne postoji ni teoretska sansa da zajedno nastupe na izborima.

Nakon tri godine mandata, oni i dalje pametuju i kontaju sta treba, kao da do izbora ima jos pet godina.

Elena je juce osigurala barem 5,000 glasova za Predsjednistvo, a sta je "opozicija" uradila od 2014 do danas?
Ma nemamo mi uopste prave opozicije......ja sam jednom vec rekao ......trazicemo mi da se LaguNdzija vrati :lol: ....Niksic je ko neki seoski mutevelija :lol: .....ali Elena ce ih sve sjebati ako se ne probude vec danas inace odosmo svi u tri lijepe....sad samo treba raditi na na daljnoj i stobrzoj razgradnji SDA.....pomoci ako treba Sepicu i ekipi
Alfons Kauders

#30261 Re: SDA-All about

Post by Alfons Kauders »

spreca wrote:
Alfons Kauders wrote:

Ma nemamo mi uopste prave opozicije......ja sam jednom vec rekao ......trazicemo mi da se LaguNdzija vrati :lol: ....Niksic je ko neki seoski mutevelija :lol: .....ali Elena ce ih sve sjebati ako se ne probude vec danas inace odosmo svi u tri lijepe....sad samo treba raditi na na daljnoj i stobrzoj razgradnji SDA.....pomoci ako treba Sepicu i ekipi
"Opozicija" se bori da osvoji Opstinu Centar, i na to trosi vecinu energije. U te tri godine, DF se fakticki raspao, SDP nije ojacao, kao ni NS, a ni nove stranke poput GS nemaju neke sanse.

I dok "opozicija" marljivo radi u kotlini, po obicaju zaboravljaju ostatak drzave - jer oni su FGR, a FGR ne zanimaju tamo neki "papci" u Cazinu ili Gracanici...

Sto je najgore, opet ce im i u kotlini SDA poderat guzove, jer jednostavno... Ne znaju ljudi...
seln

#30262 Re: SDA-All about

Post by seln »

Alfons Kauders wrote:

"Opozicija" se bori da osvoji Opstinu Centar, i na to trosi vecinu energije. U te tri godine, DF se fakticki raspao, SDP nije ojacao, kao ni NS, a ni nove stranke poput GS nemaju neke sanse.

I dok "opozicija" marljivo radi u kotlini, po obicaju zaboravljaju ostatak drzave - jer oni su FGR, a FGR ne zanimaju tamo neki "papci" u Cazinu ili Gracanici...

Sto je najgore, opet ce im i u kotlini SDA poderat guzove, jer jednostavno... Ne znaju ljudi...
I zato, samo slozno, samo SDA. Moj glas imaju.
Alfons Kauders

#30263 Re: SDA-All about

Post by Alfons Kauders »

seln wrote:
Alfons Kauders wrote:

I zato, samo slozno, samo SDA. Moj glas imaju.
Sebiji na nevidjeno dajem dva mandata u Predsjednistvu, mirne duse.

Jos decenija Izetbegovica, pa ko ziv ko mrtav. Meni ne smeta, ja mogu do smrti ovako... A sirotinja koja ne moze? E pa... To je njihov problem. Ko ih jebe, nek crknu.
seln

#30264 Re: SDA-All about

Post by seln »

Alfons Kauders wrote:

Jos decenija Izetbegovica, pa ko ziv ko mrtav. Meni ne smeta, ja mogu do smrti ovako... A sirotinja koja ne moze? E pa... To je njihov problem. Ko ih jebe, nek crknu.
Slutim da ce broj peraca sajbi na svakoj raskrsnici eksponencijalno rasti... ali... to je njima njihova SDA dala.
Alfons Kauders

#30265 Re: SDA-All about

Post by Alfons Kauders »

seln wrote:
Alfons Kauders wrote:

Slutim da ce broj peraca sajbi na svakoj raskrsnici eksponencijalno rasti... ali... to je njima njihova SDA dala.
Audi A5 ima brisace, i za divno cudo cak nisu ni dio dodatne opreme (jer Audi smatra da i zmigavci trebaju biti dodatna oprema)

Stoga, ko ih jebe, po ko zna koji put.
volta dzontra

#30266 Re: SDA-All about

Post by volta dzontra »

Alfons Kauders wrote:

Sebija ce zakucat na izborima. Sigurna oklada. Malo efekta prve zene .....jaka kampanja "zena, majka, kraljica". Bakira ce povijest pamtiti kao zivotnu druzicu SEBIJE IZETBEGOVIC
JThomas

#30267 Re: SDA-All about

Post by JThomas »

bakirovo je neotuđivo ljudsko pravo da bude papučar i taoc supruge. ali ako i narod direktnim glasanjem pristane da bude taoc bakirove supruge - e onda je stvarno glup k'o u vicevima.

a nije nemoguće, daleko od toga...
GeeTnT

#30268 Re: SDA-All about

Post by GeeTnT »

JThomas wrote:bakirovo je neotuđivo ljudsko pravo da bude papučar i taoc supruge. ali ako i narod direktnim glasanjem pristane da bude taoc bakirove supruge - e onda je stvarno glup k'o u vicevima.

a nije nemoguće, daleko od toga...
Zasto to ne bi posmatrali na nacin da mi i jesmo narod iz viceva i da smo viceve pravili i u ratu pretrcavajuci ulicu pod snajperskim dejstvom za "pehar"...zasto ne bi napravili jos jedan sa Sebijom pod izgovorom "kad moze spajati bolnice, mozda spoji i entitete" ...
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#30269 Re: SDA-All about

Post by pici »

Igra li Mehmedović dvostruku ulogu: Neće u novi klub, nastavlja borbu za "bolju SDA"

dok je zeljkO imo aferu dva papka, NS qurdca jednog papka, eSDeA, puna paapaka al tamo vamo :bih:
seln

#30270 Re: SDA-All about

Post by seln »

pici wrote:Igra li Mehmedović dvostruku ulogu: Neće u novi klub, nastavlja borbu za "bolju SDA"

dok je zeljkO imo aferu dva papka, NS qurdca jednog papka, eSDeA, puna paapaka al tamo vamo :bih:
Lesi se vratio kuci i liznuo ruku gazdi.
JThomas

#30271 Re: SDA-All about

Post by JThomas »

ma izvadili mu neki fajl iz neke ladice, hvala bogu ima ih dovoljno...
mario001

#30272 Re: SDA-All about

Post by mario001 »

JThomas wrote:ma izvadili mu neki fajl iz neke ladice, hvala bogu ima ih dovoljno...
Prije da su mu obecali mjesto predsjednika KO SDA ZE-DO Kantona
PM72

#30273 Re: SDA-All about

Post by PM72 »

JThomas wrote:ma izvadili mu neki fajl iz neke ladice, hvala bogu ima ih dovoljno...
Đe lova od pušaka :lol: i mudžahedina :lol: đe lova koju je dobio izdajući lične i pasoše kozojebima... :lol:

Ovo je bilo "šuti da ne bi bio spakovan ko Zukić"...
Banksy

#30274 Re: SDA-All about

Post by Banksy »

mario001 wrote:
Biće da je u pitanju paket: fajl + mjesto predsjednika.
Amaryl

#30275 Re: SDA-All about

Post by Amaryl »

Banksy wrote:
mario001 wrote:
Biće da je u pitanju paket: fajl + mjesto predsjednika.
Image
Post Reply