uprava napolje!
mensure jesi li prebrojao HZ, jesmo li ispunili ocekivanja ili smo opet podbacili?
Moderators: Charuga, Tomahawk11
penisom kroz nogeLogovan wrote:Nismo ih nadigrali, ali smo im penisom zabili gol, što dođe još gore.
bome, morat ce vam lokomotiva na remontmanijak1 wrote:Ja nisam šutio , pa kako godčak od dima nisam vidio prečku
samo čuo huk sa Sjevera .....pogledo na semafor , kad ono nula .....
.
Ah jesu se sintetisti raspjevali i okuražili ......sve kontam nabraćemo raštike , kad nismo znali ispeć pite![]()
Srušismo mi tunel na Ivanupa vi nastavljajte montirat .....

niko nije platio, ovima nije trebali, drugi nemaju para, pa morao posteno suditisumirprimus wrote:koja je zbunjoza sudijama svirat ovaj derbi, kome sta svirat![]()
![]()
ma jok, sudija Zeljovacsumirprimus wrote:mislis da pite nisu podmazale za svaki slucaj, da ne bi bas bilo cajnoslu?
vidi se da si pod stresom, samo cetiri smajlicamanijak1 wrote:Vi baš znate pojma o loptanju , i nikada , ama baš nikada se ne blamirate , jer ko biva sve znate .
Jbt-e prošlu sezonu se nije moglo disat od vaših spočitavanja .
A nešto se nisu mogle odgonetnut sadržaji parola sa Sjevera na Jugu , pa bih molio prijevod .....umjesto ovih ko nakih sudijskih nepravdi![]()
Pogotovo sa nečitljivim parolamapa sa navodnom mitomanijom , pa sa .....navodnim penalčićima .
A tek ono , ako sam dobro čuo , 'jebo rat Grbavica mat ' , i to na dan Grada ....ma kaki da je to blamaža .
U životu malo je toga slučajno , jedna od tih malobrojnih slučajnosti je i nastanak i osnivanje vašeg kluba.
Nekom preko noći palo napamet.
Baš s pola snage![]()
ma kaki ....s jednom trećinom.
Dva su vam poklonjena gola.....pa sad ono o pola snage .
Djeca ....jbg-a .
pa pise 4sumirprimus wrote:4 i ovaj zeleni je smajli