Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
zeznuse me, dva content removed, ja na strong (sto je ranije bilo ) kad ono safe...a ima dosta novih i sad nema veze sto je muzicki spot, kategorises kao da nije
846308
Is This A Real First Name?
5 centi elite. Ne može biti lakše. Pazite samo na ostale opcije, ako ima točku u imenu nije ne nego there is some weird punctuation
zeznuse me, dva content removed, ja na strong (sto je ranije bilo ) kad ono safe...a ima dosta novih i sad nema veze sto je muzicki spot, kategorises kao da nije
Loui Bega (il vec kako se zove) Mamno No 5 ... N/Moderate
Sad moras svaki video pregledat ... sem crtica i kecera xD
crophil wrote:846308
5 centi elite. Ne može biti lakše. Pazite samo na ostale opcije, ako ima točku u imenu nije ne nego there is some weird punctuation
crophil wrote:846308
20 sec submit, ide u acc
E hvala. Baš sam krenuo po malo testirati 40 sek, pa 30 sek...
Ovaj novi Violent ima u sebi dva testna pitanja. U svakom ide jedno dosadašnje testno + jedno novo ili jedno dosadašnje + Video Removed koji zna biti Safe, NS i NE za sada. Kod ovog crnog mora se igrati pogađanja jer i kada se otvori preko sourcea ponovo nema videa nego samo crna slika. Uradio test 100 % i nakon 10. otisao u expeled, sve na crnim jer pronadjem drugo testno i mislim to je to, kad ono šipak...
sizifinho wrote:ma ja ne znam šta da radim. Jučer expelan na jednom tasku, sad expelan na videima, ne smijem ništa više radit da ne bih izgubio značke.
Šta je s ovim transkrajbanjima, jesu oni lagani? Imal caka ili?