Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Malo pretjerujete sa g2 naspram s4, ali hajde uzeću da ste se zanijeli bolja kamera, sd slot, izmjenjiva baterija, (pricajte sta hoćete, ali ovo je prednost itekakva)... To su samo neke od prednosti s4. ALI ja bi se opet odlučio za g2 samo zbog baterije i pod uslovom da je 32 gb model.
I da febo, mozda nisi drzo galaxy nexus u ruci, pa ne znas kakav je to tenk i pored toga sto se skida zadnji poklopac.
mufa1 wrote:Malo pretjerujete sa g2 naspram s4, ali hajde uzeću da ste se zanijeli bolja kamera, sd slot, izmjenjiva baterija, (pricajte sta hoćete, ali ovo je prednost itekakva)... To su samo neke od prednosti s4. ALI ja bi se opet odlučio za g2 samo zbog baterije i pod uslovom da je 32 gb model.
I da febo, mozda nisi drzo galaxy nexus u ruci, pa ne znas kakav je to tenk i pored toga sto se skida zadnji poklopac.
Sent from my OnePlus One
Tenk. Najblaže rečeno. Zato mi je teško naci zamjenu
Edit: uz to je i prvi lentafon sa curved glass-om
Last edited by manekenka u penziji on 19/10/2014 10:22, edited 1 time in total.
mufa1 wrote:Malo pretjerujete sa g2 naspram s4, ali hajde uzeću da ste se zanijeli bolja kamera, sd slot, izmjenjiva baterija, (pricajte sta hoćete, ali ovo je prednost itekakva)... To su samo neke od prednosti s4. ALI ja bi se opet odlučio za g2 samo zbog baterije i pod uslovom da je 32 gb model.
Sent from my OnePlus One
Ne znam po čemu je bolja kamera na S4, mora da si se ti zanio
Sent from my OnePlus One
Kamera bolja na S4? joj mufa, mufa...
Jedini plus spram G2 je SD slot svve ostalo je za koplje bolje na G2
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 8020X using Tapatalk
Ljudino, ovdje se priča o pravim telefonima, a ne o poluproizvodima u koje, u 21. vijeku, moraš buljit dok skidaš neki fajl.
Sent from my OnePlus One
A ja mislio da gotov proizvod ne trazi da mijenjas i ganjas romove da radi kako treba, nista onda do mene...
:mrgreen::mrgreen:
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 8020X using Tapatalk
Hoćeš ti ikad skontati da se ofiraš bezze s tom DAVNO isfuranom pričom i samo dokazuješ koliki si fanboy i to onaj zadrti...
Ps. To je ionako samo važilo za NEKE STARIJE samsung modele, dok je danas SVE ispravljeno, POGOTOVU ako pričamo o flagship uređajima. Ne ofiraj se više svega ti, više mi je mučno i jadno čitati te a nisi glup da ne možeš skontati da treba stati kada nemaš argumenata više.
Mozemo li samo rajzgraniciti dokle su stari modeli? Posto evo Lumia 920 je izasasla kad i S3... ja ne moram nista mijenjati i imam zadnji update koji radi bolje nego verzija koja je originalno dosla na njemu, dok S3 hajde sto nema zadnju verziju androida nego i ovo sto ima ne radi kako treba... Mislim, samo mi dajte okvirno do kad andorid nije valjao, kad je postao dobar i optimizovan?
Qler wrote:Mozemo li samo rajzgraniciti dokle su stari modeli? Posto evo Lumia 920 je izasasla kad i S3... ja ne moram nista mijenjati i imam zadnji update koji radi bolje nego verzija koja je originalno dosla na njemu, dok S3 hajde sto nema zadnju verziju androida nego i ovo sto ima ne radi kako treba... Mislim, samo mi dajte okvirno do kad andorid nije valjao, kad je postao dobar i optimizovan?
Zar je bitno?
Reda radi: po meni još od "Project butter":
A to što ti generalizuješ i izjednačavaš samsungov touchwiz sa "čistim" Androidom je opet tvoj hejterski problem!
PS. Dok god moraš ostaviti otvoren browser dok nešto skidaš nema apsolutno načina da porediš kopiju "balkona" sa multitasking OS-om!
Last edited by Maharadza on 19/10/2014 16:39, edited 3 times in total.
A sto mačak ne uporediš i recimo nexus 4, cak u mjesec dana su izašli. Pa bolan ta ista djunta zvana teg 920 je smiješna za nexusa koji ce i evo nakon vise od dvije godine dobiti update na android 5.0