Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
vryzas wrote:
Odlican ...jednom nasuo i nikad vise!
Joooj u pravu si, kad god sam tamo nasuo pali se lampica a i nekako kraće mi traje "litraža", mislim i po kilometrima a i inače drugačije mi nešto mašina neravnomjerno radi. Nešto oni tu mute, ne znam stvarno šta je..
I onda ovo kad sam došao skoro do zadnje kapi
danas fino nasuo na cvili u Ep i ne znam kako ali osjetio sam neku razliku u vožnji, sve ok
Toplo preporucujem
vryzas wrote:
Odlican ...jednom nasuo i nikad vise!
Joooj u pravu si, kad god sam tamo nasuo pali se lampica a i nekako kraće mi traje "litraža", mislim i po kilometrima a i inače drugačije mi nešto mašina neravnomjerno radi. Nešto oni tu mute, ne znam stvarno šta je..
I onda ovo kad sam došao skoro do zadnje kapi
danas fino nasuo na cvili u Ep i ne znam kako ali osjetio sam neku razliku u vožnji, sve ok
Toplo preporucujem
cisto da znamo, jer je jeftiniji benzin dosta... Kakav je i koliko je na onom Brkicu ili kako vec kad se krene sa dobrinje prema nedzaricima Studentskim domovima..? Ako neko zna...
dgL_ wrote:BRENT 53$, WTI 48.30 $.... pofin skok biljezi barel zadnji radni dan Nek nam je sretan vikend, sipajte rezervare
E sad ce ovi nasi ekspresno dici cijene u ponedjeljak il' u utorak, uz opravdanje da je skocila cijena na svjetskom trzistu... A o onim zalihama koje trosimo kad treba pojeftiniti nece biti ni pomena...
seoBIH wrote:Super, znaci ovaj kod vise ide na 1.65 minimum
1.71 KM dizel kod vize, ovog puta nisu spustili
e koliko je to gp vizino gorivo losije od energopetrolovog goriva da kazemo na ovim obnovljenim pumpama po 1.8x razlike u kvalitrti mora biti da ga j..es
seoBIH wrote:Super, znaci ovaj kod vise ide na 1.65 minimum
1.71 KM dizel kod vize, ovog puta nisu spustili
e koliko je to gp vizino gorivo losije od energopetrolovog goriva da kazemo na ovim obnovljenim pumpama po 1.8x razlike u kvalitrti mora biti da ga j..es
Ne mora To sto smo mi navikli da nas deru, to je druga stvar.