Mada ja to nisam vidia
Novogradnja u Sarajevu?
- pepeljara
#3026 Re: Novogradnja u Sarajevu?
Mislim da se to svakako odnosi sta da se napravi na garazi 
Mada ja to nisam vidia
Mada ja to nisam vidia
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#3027 Re: Novogradnja u Sarajevu?
stvarno cirkus rade od grada
- pepeljara
#3028 Re: Novogradnja u Sarajevu?
buraz, cirkus od drzave da ne rade od grada.
- muha_sa
#3029 Re: Novogradnja u Sarajevu?
krenula adaptacija doma zdravlja "kumrovec"
u blizini doma izgradiše se 3 zgrade po ne znam koliko spratovo a kraja adaptacije doma ni na vidiku
u blizini doma izgradiše se 3 zgrade po ne znam koliko spratovo a kraja adaptacije doma ni na vidiku
- Haris.ba
#3030 Re: Novogradnja u Sarajevu?
Dok iznad Kumrovca ne naprave nešta slično ko sa slike - ne pikam taj regulacioni.

-
nedims
#3031 Re: Novogradnja u Sarajevu?
muha_sa wrote:krenula adaptacija doma zdravlja "kumrovec"
Ja to sve gledam iz mog stana...haman, evo treca godina. Svasta mogu shvatiti i prihvatiti, ali ova adaptacija je nesto sto moj mozak nikada nece shvatiti...
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#3032 Re: Novogradnja u Sarajevu?
uvijek je teže popraviti nego iz temelja napraviti
kakve su ono stiropor ploče ispod kumrovca
da ne čuvaju materijal za 4. zgradu 
a vidim i cestu su malo nakosili kao da oće da od nove otoke drito idu na glavnu cestu
e to bi bio zirkus na kub
kakve su ono stiropor ploče ispod kumrovca
a vidim i cestu su malo nakosili kao da oće da od nove otoke drito idu na glavnu cestu
- Logovan
#3033 Re: Novogradnja u Sarajevu?
Sve je u životu prolazno, osim adaptacije Doma zdravlja.muha_sa wrote:krenula adaptacija doma zdravlja "kumrovec"
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#3034 Re: Novogradnja u Sarajevu?
Nije dzaba ona ne mozete vi okreciti ono sto je Tito izgradioLogovan wrote:Sve je u životu prolazno, osim adaptacije Doma zdravlja.muha_sa wrote:krenula adaptacija doma zdravlja "kumrovec"
-
mario001
#3035 Re: Novogradnja u Sarajevu?
Po regulacionom planu ima ta cesta, ide izmedju DZ i TibreBlack swan wrote:uvijek je teže popraviti nego iz temelja napraviti
kakve su ono stiropor ploče ispod kumrovcada ne čuvaju materijal za 4. zgradu
-
made_in_sarajevo
#3036 Re: Novogradnja u Sarajevu?
http://www.olx.ba/artikal/21120024/cetv ... -sarajevo/
https://www.facebook.com/Vektor-Integra ... e_internal
evo tu ima slika i oglasa na kromolju stambene zgrade. meni su zgrade odlicne, otvorene sa pogledom pogotovo ova K4 koja mi je u najbolja, ispred nje je samo pogled na grad i 2 manje zgradice koje su ispod nje. iza K4 prave jos ali to je vec zatvoreno sa pogledom. u ovoj K4 se radi i stomatoloska ordinacija koja je ogromna. ja neki dan usao i vidim 3 ulaznih vrata ce biti na razlicitim stranama. kvalitet gradnje mi se cini dobar ali sta mi se ne svidja i ja sa visinom 195cm sam imao osjecaj da cu glavom udariti,a to je garaza. mislim da bi ondje mozda neki moderni dzip mogao uci i to je to. ne znam sto ali kao da su racunali da ce u garazi samo obicna auta biti.
neko je spominjao otes stambenu zgradu, wawes naselje, nisam zagledo po stanovima ali jesam u prizemlju po stubistu i okolo zgrade i mislim da se ondje nije stedilo na materijalu. ali mi je ono samo ko ima auto, inace je smrt tamo cekati gras kad ce doci.
poslom cesto znam hodati po stambenim zgradama i jadna nam majka sta ljudi sve grade i sta sve prolazi i ko sve gradi. pola ovih zgrada bukvalno imaju mozda 2 covjeka eto elektricara koji znaju posao, ostalo je pokupljeno sa ulice pa tako imamo da struju radi zidar, vozac,pekar itd...,a ova 2 sto znaju treba da nadgledaju. dobro pazite po novim gradnjama oko instalacija, slabo koji objekat stambeni danas ima,a da ga radi firma kako treba. pola je to divljih radnika koji sve znaju.
ovi sto su u miljackoj jer sam tu vidio, ja bih preporucio samo da Elmark osigurace izbacite iz stana, Elmark firma je tuta bugarin, to je super firma za LED rasvjetu,plafonjere i tako te beze stvari, ali stvari kao osiguraci koji treba da cuvaju instalacije i stan su nidje veze. ja kroz posao sam jednom koristio njihov prekidac i nikad vise. em smrdi plastika, em je to pod rukom nidje veze. najjeftinije da prodjete,a da imate kvalitet je ETI,a nakon njih ide hager, schnaider, legrand
evo tu ima slika i oglasa na kromolju stambene zgrade. meni su zgrade odlicne, otvorene sa pogledom pogotovo ova K4 koja mi je u najbolja, ispred nje je samo pogled na grad i 2 manje zgradice koje su ispod nje. iza K4 prave jos ali to je vec zatvoreno sa pogledom. u ovoj K4 se radi i stomatoloska ordinacija koja je ogromna. ja neki dan usao i vidim 3 ulaznih vrata ce biti na razlicitim stranama. kvalitet gradnje mi se cini dobar ali sta mi se ne svidja i ja sa visinom 195cm sam imao osjecaj da cu glavom udariti,a to je garaza. mislim da bi ondje mozda neki moderni dzip mogao uci i to je to. ne znam sto ali kao da su racunali da ce u garazi samo obicna auta biti.
neko je spominjao otes stambenu zgradu, wawes naselje, nisam zagledo po stanovima ali jesam u prizemlju po stubistu i okolo zgrade i mislim da se ondje nije stedilo na materijalu. ali mi je ono samo ko ima auto, inace je smrt tamo cekati gras kad ce doci.
poslom cesto znam hodati po stambenim zgradama i jadna nam majka sta ljudi sve grade i sta sve prolazi i ko sve gradi. pola ovih zgrada bukvalno imaju mozda 2 covjeka eto elektricara koji znaju posao, ostalo je pokupljeno sa ulice pa tako imamo da struju radi zidar, vozac,pekar itd...,a ova 2 sto znaju treba da nadgledaju. dobro pazite po novim gradnjama oko instalacija, slabo koji objekat stambeni danas ima,a da ga radi firma kako treba. pola je to divljih radnika koji sve znaju.
ovi sto su u miljackoj jer sam tu vidio, ja bih preporucio samo da Elmark osigurace izbacite iz stana, Elmark firma je tuta bugarin, to je super firma za LED rasvjetu,plafonjere i tako te beze stvari, ali stvari kao osiguraci koji treba da cuvaju instalacije i stan su nidje veze. ja kroz posao sam jednom koristio njihov prekidac i nikad vise. em smrdi plastika, em je to pod rukom nidje veze. najjeftinije da prodjete,a da imate kvalitet je ETI,a nakon njih ide hager, schnaider, legrand
- agent_zero
#3037 Re: Novogradnja u Sarajevu?
2.250KM po m2 i to za prizemljemade_in_sarajevo wrote:http://www.olx.ba/artikal/21120024/cetv ... -sarajevo/
-
made_in_sarajevo
#3038 Re: Novogradnja u Sarajevu?
bar iz prizemlja imas tisinu i opet imas pogled na grad,a zamisli za iste pare kupis u tibri i uzivas u guzvi svaki dan 
- Haris.ba
#3039 Re: Novogradnja u Sarajevu?
Ama skoro čitav grad je smrt ako se osloniš na Gras. Problem zgrade na Otesu je smrad sa farme Butmir u Azićima (samo se zove Butmir, nije u Butmiru). Sve ostalo je odlično. Naročito ako se izgradi naselje do kraja, i konačno napravi cesta uz obalu Željeznice prema Pejtonu i centru Ilidže. A nekada u budućnosti planirana je tu obalom željeznice i saobraćajnica koja će voditi do mosta koji će spajati sa Vrtovima riverine, te dalje na planiranu petlju na brzoj cesti između petlje Butile i kružnog Briješće.made_in_sarajevo wrote:neko je spominjao otes stambenu zgradu, wawes naselje, nisam zagledo po stanovima ali jesam u prizemlju po stubistu i okolo zgrade i mislim da se ondje nije stedilo na materijalu. ali mi je ono samo ko ima auto, inace je smrt tamo cekati gras kad ce doci.
- hrle1976
#3040 Re: Novogradnja u Sarajevu?
made_in_sarajevo wrote:bar iz prizemlja imas tisinu i opet imas pogled na grad,a zamisli za iste pare kupis u tibri i uzivas u guzvi svaki dan
Stizu Tibre 2, Tiho i braco, a znam im onog projektanta sto nacrta ono nako sve nabijeno na drugo, siguno ce i 2 biti nabijena zbog kruznog toka, a mozda ce na radiu najavljivati kako se ulazi i izlazi iz kruznog.
-
imim
#3041 Re: Novogradnja u Sarajevu?
Ima li ko da je kupio stan u Novoj Otoci, Tibra? Kakva su iskustva do sad?
- alphonse kauders
#3042 Re: Novogradnja u Sarajevu?
http://www.klix.ba/biznis/sarajevo-na-m ... /160616072
Hvala vlastima - ono zelenilo na Otoci mi već odavno bode oči - što je previše previše, bespotrebno djeca trčkaraju, cuke šetaju, ragbisti treniraju, raja šeta malo oko rijeke.

Hvala vlastima - ono zelenilo na Otoci mi već odavno bode oči - što je previše previše, bespotrebno djeca trčkaraju, cuke šetaju, ragbisti treniraju, raja šeta malo oko rijeke.
- Logovan
#3043 Re: Novogradnja u Sarajevu?
Šteta.alphonse kauders wrote:http://www.klix.ba/biznis/sarajevo-na-m ... /160616072
Hvala vlastima - ono zelenilo na Otoci mi već odavno bode oči - što je previše previše, bespotrebno djeca trčkaraju, cuke šetaju, ragbisti treniraju, raja šeta malo oko rijeke.![]()
Nadao sam se da će se ovaj prostor urediti i pretvoriti u park, sličan onom ispred Druge gimnazije, ali vidim ništa od ovog, džaba sam sanjao.
-
mario001
#3044 Re: Novogradnja u Sarajevu?
Prodao je ono Damir davno, Robot nema love da pravi nista pa zbog toga je cekalo godinam...sve je ono prodato davnoLogovan wrote:Šteta.alphonse kauders wrote:http://www.klix.ba/biznis/sarajevo-na-m ... /160616072
Hvala vlastima - ono zelenilo na Otoci mi već odavno bode oči - što je previše previše, bespotrebno djeca trčkaraju, cuke šetaju, ragbisti treniraju, raja šeta malo oko rijeke.![]()
Nadao sam se da će se ovaj prostor urediti i pretvoriti u park, sličan onom ispred Druge gimnazije, ali vidim ništa od ovog, džaba sam sanjao.
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#3045 Re: Novogradnja u Sarajevu?
Samo me interesuje kolicina vozila i guzve kod grasa i kumrovecalphonse kauders wrote:http://www.klix.ba/biznis/sarajevo-na-m ... /160616072
Zadnjih 10 godina sam trcao oko tog terena koji oni sad uklanjaju, tako da mater im jebem
Zivota sam proveo tu i na putu do bazena
- P308
#3046 Re: Novogradnja u Sarajevu?
Cemu iznenadjenje. Vec godinama na tom mjestu najavljuju projekte, bilo je samo pitanje vremena kada ce poceti izgradnja.
-
bumerangss
#3047 Re: Novogradnja u Sarajevu?
Nema više sexa u onim grmovima!U svako doba dana i noci moglo se naci i muskih i ženskih kurviP308 wrote:Cemu iznenadjenje. Vec godinama na tom mjestu najavljuju projekte, bilo je samo pitanje vremena kada ce poceti izgradnja.
-
yasaq
#3048 Re: Novogradnja u Sarajevu?
Pa Tibra 2 već postoji, može samo Tibra 3, k'o Rambohrle1976 wrote:made_in_sarajevo wrote:bar iz prizemlja imas tisinu i opet imas pogled na grad,a zamisli za iste pare kupis u tibri i uzivas u guzvi svaki dan
Stizu Tibre 2, Tiho i braco, a znam im onog projektanta sto nacrta ono nako sve nabijeno na drugo, siguno ce i 2 biti nabijena zbog kruznog toka, a mozda ce na radiu najavljivati kako se ulazi i izlazi iz kruznog.Jedino sto valja kod onog, nikako da mu ime upamtim, sto im rasporedjujei crta gdje sta ce biti je njegova cerka
-
The BEN10
#3049 Re: Novogradnja u Sarajevu?
I ono zemljište ispod Kumrovca je otišlo u Hadžićevom mandatu, jel tako bješe?mario001 wrote:Prodao je ono Damir davno, Robot nema love da pravi nista pa zbog toga je cekalo godinam...sve je ono prodato davno
-
tec
#3050 Re: Novogradnja u Sarajevu?
Ako cemo biti precizni ovo sada sto se gradi je Tibra 4.yasaq wrote:Pa Tibra 2 već postoji, može samo Tibra 3, k'o Rambohrle1976 wrote:made_in_sarajevo wrote:bar iz prizemlja imas tisinu i opet imas pogled na grad,a zamisli za iste pare kupis u tibri i uzivas u guzvi svaki dan
Stizu Tibre 2, Tiho i braco, a znam im onog projektanta sto nacrta ono nako sve nabijeno na drugo, siguno ce i 2 biti nabijena zbog kruznog toka, a mozda ce na radiu najavljivati kako se ulazi i izlazi iz kruznog.Jedino sto valja kod onog, nikako da mu ime upamtim, sto im rasporedjujei crta gdje sta ce biti je njegova cerka