FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#3026 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

Diwan wrote:. Da nam je država iole normalna, nikada ova TV ne bi mogla imati pravo prenosa,
Normalna država nema ništa sa prijenosima van zemlje. Ta prava prodaju agencije.
Diwan wrote: a zahvaljivati Senada na prenosima je ludost, jer da nije njega, tekmu bi prenosila bilo koja druga TV
Na primjer PTPC ili PInk :oops:

Diwan wrote:. Zašto i kako je on uspio isposlovati prijenos je druga priča, ali ne bismo ostali bez prijenosa da nije Senada, kako ovdje netko to hoće da prikaže.
Prijenos se ne može "isposlovati" (koje maucetungovsko razmišljanje :roll: ), nego se prava kupe. :wink:

Ima li ko imalo informiran o medijima, agencijama, pravima ili su dežurni kritičari totalno neinformirani po tom pitanju?
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#3027 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by plain vanilla »

Pa mozda slabo poznajem medije, ali dovoljno poznajem sport, pa znam da Senad nece zabiti nijedan gol tamo. Brate dragi, dize ga se u zvijezde zbog penosa utakmice, a kad odem na pdf sport, svako malo pljuvacina po reprezentativcima. Svi se brinu s kim Dzeko spava ili ne spava...

I to bas na ovoj temi ima ljudi koji su jedva docekali losu utakmicu BiH da popljuju sve igrace sa sve selektorom, a ovdje brane Senada.
Znaci, odron percepcija
luckylaka

#3028 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

U svakom slucaju onima kojima smeta prenos na Facetv i Marjanova ekavica uvijek imaju mogucnost da biraju izmedju farme i granda :D
hrastov žižak

#3029 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by hrastov žižak »

jel se ovaj ublehaš senči roka kokaniđom?
KatarinaKosaca

#3030 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

plain vanilla wrote:Pa mozda slabo poznajem medije, ali dovoljno poznajem sport, pa znam da Senad nece zabiti nijedan gol tamo. Brate dragi, dize ga se u zvijezde zbog penosa utakmice, a kad odem na pdf sport, svako malo pljuvacina po reprezentativcima. Svi se brinu s kim Dzeko spava ili ne spava...

I to bas na ovoj temi ima ljudi koji su jedva docekali losu utakmicu BiH da popljuju sve igrace sa sve selektorom, a ovdje brane Senada.
Znaci, odron percepcija
Hajdemo ovako... Iako nisam od tih koji uopće pišu na pdf nogomet , a kamoli da pljujem po selktoru (neka svatko radi svoj posao), sasvim je ljudski normalno i tako svakodnevno ljutiti se na neuspjeh. Ko se to od nas na sebe nije naljutio radi nekog neuspjeha koji je imao?

Što se tiče ovih prijenosa utakmica. U zemlji u kojoj se sve kao odron na putu odvaljuje, zemlji koja vapi za uspjehom i srećom, napraviti ne puki prijenos, nego cijeli spekakl od utakmice je za pohvalu. Posebice, kad mi to od mojih para za pretplatu već ne rade javni emiteri.

Sad da ti malo olakšam posao, odakle da počneš kad "napadaš" Senada, jer vidim da je retorika braniti-napadati. Dakle, ono gdje ga se ne može braniti je :
Na početku agresije je vodeći dnevnik ničim izazvan rekao "Moji su roditelji večeras u jednoj srpskoj kući na Kovačima" :-) Niđe veze. Niti koga zanima gdje su njegovi roditelji , niti je to ičim poboljšalo opstanak i ostanak u gradu, niti je pomoglo njegovj multietičnosti. U Sarajevu ljudi decenijama sijele i sjede naveče po kućama. Na stranu što je bila potpuna privatizacija javnog emitera.

Prije koji mjesec je isto tako vodeći CD valjda da bi bilo duhovito rekao da mu je žena Hercegovka, što je isto bilo niđe veze. Ne samo bespotrebno, nego novinarski neoprostivo u informativnoj emisiji, glupo i bespredmetno.

Ovi i ovakvi gafovi bi bili neoprostivi da naspram njega nemamo jednu Suzanu Stambol ili Elmu Kazagić, tako da Senad sa uvijek aktualnim gostom i ovom feštom od utakmice zaslužuje svaku pohvalu.
KatarinaKosaca

#3032 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

Da pokušam ja :)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&[/youtube]
Last edited by KatarinaKosaca on 13/10/2013 17:39, edited 1 time in total.
Havatar

#3033 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Havatar »

Ni ti mu ne mozes nista :D
KatarinaKosaca

#3034 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

Havatar wrote:Ni ti mu ne mozes nista :D
Šta je sa ovim linkom? Što neće u tagove :roll:
Havatar

#3035 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Havatar »

KatarinaKosaca wrote:
Havatar wrote:Ni ti mu ne mozes nista :D
Šta je sa ovim linkom? Što neće u tagove :roll:
Ne znam nece nikako
Havatar

#3036 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Havatar »

SA LICA MESTA
Iz Litvanije: Ovde nikog nije briga za utakmicu, košarka je broj jedan
Piše: Marjan MIJAJLOVIĆ
Vreme ovde u prestolnici Litvanije Kaunasu je zaista lepo.

Sunčano je, ali ne preterano toplo, pa evo savet svim navijačima Bosne i Hercegovine koji dolaze na utakmicu da se dobro utople.

Inače, ekipa FACE TV-a i portala Sport.ba posetila je danas stadion na kojem će naši Zmajevi u utorak igrati istorijsku utakmicu u kvalifikacijama za odlazak u Brazil.

Stadion je prilično lep, ali izuzetno mali, pa je sasvim sigurno kako će mnogi od naših navijača ostati van tribina.

U Litvaniji se očekuje dolazak više od 20.000 navijača BiH, a najveći broj njih dolazi iz susednih skandinavskih zemalja.

Kad su naši domaćini u pitanju, malo koga ovde je briga za utakmicu. Litvanija je košarkaška nacija i zaista jako malo pažnje posvećuju fudbalu.

Mi smo ovde u Kaunasu već danas mogli primetiti nekoliko naših navijača, a najveći broj njih se očekuje sutra i na sam dan utakmice.

Mnogo pozdrava iz sunačne Litvanije.
simonese

#3037 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by simonese »

BHF_Manijak wrote:Reprezentacija nije bila niti ce kada biti bez nadimka, oni su uvijek bili ZLATNI LJIJLANI, a kome se ne svidja i ko ne shvata, zao mi je! To sto nas preko noci prekrstise u drugo ime, to me savrseno zaboli. Sam Marjna je rekao da je to bilo spontano, bez ikakvog povoda, a danas mi ljudi dolaze i objasnjavaju kako to ima veze sa Huseinom Gradascevicem i ostalim sranjima, manite se suplje ba!

Cuj repka nije imala cestito ime, oj majko draga sta ces ovdje sce procitati...
:thumbup:

http://www.youtube.com/watch?v=qLnttW2guhA
Herr Flick

#3038 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Herr Flick »

:lol: :lol: :thumbup:

:lol: :lol: :lol:
It_is_a_Leclerc

#3039 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by It_is_a_Leclerc »

Havatar wrote:
SA LICA MESTA
Iz Litvanije: Ovde nikog nije briga za utakmicu, košarka je broj jedan
Piše: Marjan MIJAJLOVIĆ
Vreme ovde u prestolnici Litvanije Kaunasu je zaista lepo.

Sunčano je, ali ne preterano toplo, pa evo savet svim navijačima Bosne i Hercegovine koji dolaze na utakmicu da se dobro utople.

Inače, ekipa FACE TV-a i portala Sport.ba posetila je danas stadion na kojem će naši Zmajevi u utorak igrati istorijsku utakmicu u kvalifikacijama za odlazak u Brazil.

Stadion je prilično lep, ali izuzetno mali, pa je sasvim sigurno kako će mnogi od naših navijača ostati van tribina.

U Litvaniji se očekuje dolazak više od 20.000 navijača BiH, a najveći broj njih dolazi iz susednih skandinavskih zemalja.

Kad su naši domaćini u pitanju, malo koga ovde je briga za utakmicu. Litvanija je košarkaška nacija i zaista jako malo pažnje posvećuju fudbalu.

Mi smo ovde u Kaunasu već danas mogli primetiti nekoliko naših navijača, a najveći broj njih se očekuje sutra i na sam dan utakmice.

Mnogo pozdrava iz sunačne Litvanije.
Taman tako...
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#3040 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by plain vanilla »

KatarinaKosaca wrote:
plain vanilla wrote:Pa mozda slabo poznajem medije, ali dovoljno poznajem sport, pa znam da Senad nece zabiti nijedan gol tamo. Brate dragi, dize ga se u zvijezde zbog penosa utakmice, a kad odem na pdf sport, svako malo pljuvacina po reprezentativcima. Svi se brinu s kim Dzeko spava ili ne spava...

Znaci, odron percepcija
Hajdemo ovako... Iako nisam od tih koji uopće pišu na pdf nogomet , a kamoli da pljujem po selktoru (neka svatko radi svoj posao), sasvim je ljudski normalno i tako svakodnevno ljutiti se na neuspjeh. Ko se to od nas na sebe nije naljutio radi nekog neuspjeha koji je imao?
Ma naravno, smijemo se naljutiti na reprezentativce, pljuvati ih, zavirivati u njihov krevet, sve mi to smijemo raditi.

Ali ukazati na Senadove mane je haman pa bogohuljenje, jer zaboga on je nas ratni drug, a i osigurao nam je prijenos utakmice.

De ba Katarina, stvarno si se malo previse zadala u odbranu lika i djela Senada...

Razgali dusu, prelistaj malo stare postove na pdf Sport, one poslije utakmice u Zenici, pa ces vidjeti o cemu pricam.
Havatar

#3041 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Havatar »

plain vanilla wrote:
KatarinaKosaca wrote:

Znaci, odron percepcija
Ma naravno, smijemo se naljutiti na reprezentativce, pljuvati ih, zavirivati u njihov krevet, sve mi to smijemo raditi.

Ali ukazati na Senadove mane je haman pa bogohuljenje, jer zaboga on je nas ratni drug, a i osigurao nam je prijenos utakmice.

De ba Katarina, stvarno si se malo previse zadala u odbranu lika i djela Senada...

Razgali dusu, prelistaj malo stare postove na pdf Sport, one poslije utakmice u Zenici, pa ces vidjeti o cemu pricam.
Kad uradi nesto lose onda kritikuj a ne da kritikujes sto se radovao nakon pobjede nad Slovackom i sto Marjan euforicno komentarise utakmice
KatarinaKosaca

#3042 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

plain vanilla wrote:Ma naravno, smijemo se naljutiti na reprezentativce, pljuvati ih, zavirivati u njihov krevet, sve mi to smijemo raditi.

Branim i muslimane na forumu kad ih napadaju histerični ateisti. Branim i komuniste kad im se spočitava što nije. Branim i Kunderu kad se napiše da nije dobar pisac. Nije problem "napadati " (nikako da se naviknem na ovu infantilnu terminologiju) ni Senada niti bilo koga, problem je kad mu se spočitava da je haman pa izazvao rat da bi imao ratno novinarsko iskustvo i da je samim tim oportunista, problem je kad mu se spočitava kad da je pu***o Dodiku a nije, problem je što mu se spočitava što nema program kao CNN u najmanju ruku u zemlji koja je siromašna , a nema ni razvojne kredite. Utoliko "branim" Senada, a dala sam ti smjernice sa koje strane da ga "napadaš", nikako tim što je bio rat. :sad:
Mikelanđelo

#3043 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Mikelanđelo »

Pušio je Dodiku, pušio je Abdiću, Ušanoviću i mnogima drugima. Pušiće i dalje, ali novinar nikad neće biti, jer je iskompleksirani samozaljubljeni manijak i ništa drugo. Da nije tako, ne bi slavio 2.000 dnevnika od kojih je 1.500 napravila prijeratna TVSA, a on ih pripisivao sebi. Da nije tako, ne bi derao dijasporu po džepu za onaj umobolni transkript dnevnika koji naziva knjigom, ne bi na dan utakmice tražio 100€ od ljudi, dao bi plate svojim radnicima, itakodalje.

Treba li još nešto dodati da neki ovdje konačno shvate kako je riječ o notornom šupčini koji veze nema s patriotizmom, kojeg samo pare zanimaju i boli ga živi kurac za Bosnu? Ili ćete mu dati 100€, a mogli ste za te pare kupiti deset boljih kanala?

I btw, jedva čekam da ga vidim u Litvaniji jer ću i sam biti u novinarskoj loži, pa da ga pljunem :). Postaviću sliku na forum ako uspijem.
Havatar

#3044 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Havatar »

Mikelanđelo wrote:Pušio je Dodiku, pušio je Abdiću, Ušanoviću i mnogima drugima. Pušiće i dalje, ali novinar nikad neće biti, jer je iskompleksirani samozaljubljeni manijak i ništa drugo. Da nije tako, ne bi slavio 2.000 dnevnika od kojih je 1.500 napravila prijeratna TVSA, a on ih pripisivao sebi. Da nije tako, ne bi derao dijasporu po džepu za onaj umobolni transkript dnevnika koji naziva knjigom, ne bi na dan utakmice tražio 100€ od ljudi, dao bi plate svojim radnicima, itakodalje.

Treba li još nešto dodati da neki ovdje konačno shvate kako je riječ o notornom šupčini koji veze nema s patriotizmom, kojeg samo pare zanimaju i boli ga živi kurac za Bosnu? Ili ćete mu dati 100€, a mogli ste za te pare kupiti deset boljih kanala?

I btw, jedva čekam da ga vidim u Litvaniji jer ću i sam biti u novinarskoj loži, pa da ga pljunem :). Postaviću sliku na forum ako uspijem.
Svaka cast vidi se da si kultura a sto se tice boldiranog on je pravio taj dnevnik to sto je bilo na nekoj drugoj televiziji nema veze sa tim da je to njegovo djelo i da zasluge njemu pripadaju.
Mikelanđelo

#3045 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Mikelanđelo »

Havatar wrote:
Mikelanđelo wrote:Pušio je Dodiku, pušio je Abdiću, Ušanoviću i mnogima drugima. Pušiće i dalje, ali novinar nikad neće biti, jer je iskompleksirani samozaljubljeni manijak i ništa drugo. Da nije tako, ne bi slavio 2.000 dnevnika od kojih je 1.500 napravila prijeratna TVSA, a on ih pripisivao sebi. Da nije tako, ne bi derao dijasporu po džepu za onaj umobolni transkript dnevnika koji naziva knjigom, ne bi na dan utakmice tražio 100€ od ljudi, dao bi plate svojim radnicima, itakodalje.

Svaka cast vidi se da si kultura a sto se tice boldiranog on je pravio taj dnevnik to sto je bilo na nekoj drugoj televiziji nema veze sa tim da je to njegovo djelo i da zasluge njemu pripadaju.
Pitaj ljude iz Sivog doma šta o njemu misle.
karanana

#3046 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

cestitam na tvom prisustvu novinaskoj lozi u kaunasu.
Mikelanđelo

#3047 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Mikelanđelo »

karanana wrote:cestitam na tvom prisustvu novinaskoj lozi u kaunasu.
Hoćeš li da i tebi sredim naredni put? Senada neće biti :)
KatarinaKosaca

#3048 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

Sportski novinari Sivog doma su inače poznati da im je teško preko usta prevaliti "naša reprezentacija" :ups:
Mikelanđelo

#3049 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Mikelanđelo »

KatarinaKosaca wrote:Sportski novinari Sivog doma su inače poznati da im je teško preko usta prevaliti "naša reprezentacija" :ups:
To nije tačno, i Zoran Šuko i ostali skaču kad naši daju gol, u to sam se uvjerio milion puta. Bar nisu pijani ko guzice uživo u programu.
KatarinaKosaca

#3050 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

Mikelanđelo wrote:To nije tačno, i Zoran Šuko i ostali skaču kad naši daju gol, u to sam se uvjerio milion puta. Bar nisu pijani ko guzice uživo u programu.
Kao što preporučuješ da se u Sivom domu pita za mmišljenje o bivšem kolegi, neka tako pitaju i građane koji ih financiraju šta misle o njihovim prijenosima repke i "profesionalnosti" pri istom. :zid:
Locked