SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
- žulijan asanž
- amrica
#3027 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
neo7 wrote:pedeset metara desno od balkona ovog lika je skola, i to osnovna ako me pamcenje dobro sluzi :S
strumf: ja sam u tu skolu krenuo 96 i sjecam se ovog lika cini mi se da mu je ptica nadimak ..... i tada je izlazio go na balkon , znao je i po parku hodat i skidat se .... tezak pacijent ali izgleda da to nikog ne interesuje
16 godinaDa Hood wrote:*ebo ga brat.Od svih kriminalnih radnji bilo sta sa djecom mi je najgore.I ovaj idiotluk se sad pojavi u Sarajevo samo je to falilo.
- Da Hood
#3028 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
16 godina zemo izlazi na balkon gologuz?
Tragedija
- zahvalan
#3029 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
haj sve to nego vidim djevojku baci papir na sred ulice (taman rekoh sebi fine curice kad ono papanka nabila naocale one siroke i baca papire po ulici)
Pedofil treba na lijecenje

Pedofil treba na lijecenje
- amoninan
#3030 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Da, da, treba mu platiti i "liječenje", jer ustvari on je žrtva. Po mogućnosti, pokrenuti debatu i o zaštiti njihovih prava putem neke NVO, možda čak i političkom partijom.zahvalan wrote: Pedofil treba na lijecenje![]()
![]()
![]()
- super.nova
#3031 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
amrica wrote:![]()
moc medija![]()
svaka cast gospodji koja je ovo snimila i poslala novinama
Dijelim misljenje...
i cvrsto vjerujem da bi ostalo na starom da ovo nije uradila a mediji objavili...
sve ih treba ovako javno pokazati!
Last edited by super.nova on 24/03/2012 13:11, edited 1 time in total.
- Radar71
#3032 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
reci da se saliszahvalan wrote:haj sve to nego vidim djevojku baci papir na sred ulice (taman rekoh sebi fine curice kad ono papanka nabila naocale one siroke i baca papire po ulici)![]()
![]()
Pedofil treba na lijecenje![]()
![]()
![]()
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
- Da Hood
#3034 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Treba
ovi su zasluzili 
- Da Hood
#3035 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Nema veze neke stvari nemaju cijenukakavdanakneiskustvu wrote:Da Hood wrote:Trebaovi su zasluzili
ok,ali ko god to uradi uradio je drugo krivično djelo
- amoninan
#3036 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Tamam!Da Hood wrote:Nema veze neke stvari nemaju cijenukakavdanakneiskustvu wrote:Da Hood wrote:Trebaovi su zasluzili
ok,ali ko god to uradi uradio je drugo krivično djelo
Odležati par metara za ovo, sasvim prihvatljivo.
- HAVANA
#3037 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
kakavdanakneiskustvu wrote:Radar71 wrote:reci da se saliszahvalan wrote:haj sve to nego vidim djevojku baci papir na sred ulice (taman rekoh sebi fine curice kad ono papanka nabila naocale one siroke i baca papire po ulici)![]()
![]()
![]()
![]()
treba li ga pretući,ubiti boga u njemu?
Prvo to,pa zatvoriti a i kastracija mi izgleda kao dobra opcija
Bolje da on snosi posljedice ,nego neko dijete citav zivot.Kad se desi kasno je...
Surovo ali za takve ljude stvarno nemam ni trunku sazaljenja.
-
donBeton
#3038 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
On je kriv za prekršaj, koliko sam shvatio, ovo je remećenje javnog reda i mira. Neka novčana kazna i to je to.
- Radar71
#3039 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
zatvoriti do kraja zivota, kad umre i grob mu ograditi bodljikavom zicomkakavdanakneiskustvu wrote:Radar71 wrote:reci da se saliszahvalan wrote:haj sve to nego vidim djevojku baci papir na sred ulice (taman rekoh sebi fine curice kad ono papanka nabila naocale one siroke i baca papire po ulici)![]()
![]()
![]()
![]()
treba li ga pretući,ubiti boga u njemu?
- Da Hood
#3040 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Ja se mogu sa svacim sprdat od kradje do haman ubistva.Al kod silovanja i sexualnog uznemiravanja djece kod mene sala prestaje momentalno.Za mene ove dvije stvari su gore i od ubistva jer je zrtva obiljezena do zadnjeg dana zivota
- Abu FEED el-Castro
#3041 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Zasto bi se salio? Takva vremena dosla, do tebe je ako nisi u stanju da se prilagodis. Doduse konkretno ovi slucajevi nisu na tapetu zastite, senzibilicacije drustva I pokretanja initiativa za zastitu njih I njihovih prava no ne mogu ni da sumjam da ni ta vremena nastavka procesa ljudske emancipacije nisi blizu.Radar71 wrote:reci da se saliszahvalan wrote:haj sve to nego vidim djevojku baci papir na sred ulice (taman rekoh sebi fine curice kad ono papanka nabila naocale one siroke i baca papire po ulici)![]()
![]()
![]()
![]()
Da, da, I neke "druge" grupacije I seksualna opredjeljenja su do skoro bila tabu I nezamisliva no democratija I liberalizacija ucmalih stavova nemilosrdno gazi unaprijed. Malo me strah da neki nece biti u stanju shvatiti sta ja pisem ali neko bi se vrlo uskoro mogao, prvo interno a zatim i javno, podrzan od kakve nevladine organizacije za zastitu nekakvih prava, upitati: A sta je taj covjek s balkona zapravo ucinio da zasluzi ovakvu osudu drustva, i to javnu, sve sa prikazanim licem?! Jel necim prekrsio zakon? Go na svom balkonu, jel? Takodjer, neko mozda bude mrvu i dosjetljiviji i mozda senzibiliraniji pa izjavi i kako se ovaj covjek takav rodio sto nije njegov grijeh. Pogresno bi bilo da uradi "neki" nasilan i nezakonit cin no kako stvari stoje to se nije desilo, jos.
Budite demokraticniji i emancipovaniji.
- stetoskop
- Grijem se na: Fujitsu 12llce
- Vozim: Traktor, ide j€bi ga
#3042 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
I uključiti ga na neki rad u nevladinom sektoru, radi podizanja svijesti.amoninan wrote:Da, da, treba mu platiti i "liječenje", jer ustvari on je žrtva. Po mogućnosti, pokrenuti debatu i o zaštiti njihovih prava putem neke NVO, možda čak i političkom partijom.zahvalan wrote: Pedofil treba na lijecenje![]()
![]()
![]()
- Abu FEED el-Castro
#3043 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Covjek izasao iz ormara jer je shvatio da ne treba da se krije onoga sto jest a vi se odmah kolektivno okomili na njega. Mozda se on ipak rodio prerano no mozda i doceka vrijeme kad ce se on okomiti na vas.

- Radar71
#3044 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Samo nam reci u kojoj je drzavi pedofilija normalna stvar? I ovo sto je on radio na svom balkonu je cista pedofilijaAbu FEED el-Castro wrote:Covjek izasao iz ormara jer je shvatio da ne treba da se krije onoga sto jest a vi se odmah kolektivno okomili na njega. Mozda se on ipak rodio prerano no mozda i doceka vrijeme kad ce se on okomiti na vas.![]()
- E&E
#3045 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Evo ja se dobrovoljno javljam da razvalim ta vrata pod uslovom da murija tada smije uci, jer nema vrata
A meni neka pisu ostecenje tudje stvari ili imovine.
- amrica
#3046 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
dobrovoljna veza dvije odrasle osobe istog spola se ne moze porediti sa nasiljem nad nemocnim osobama, djecom, zenama, bolesnim, itd...Abu FEED el-Castro wrote:Zasto bi se salio? Takva vremena dosla, do tebe je ako nisi u stanju da se prilagodis. Doduse konkretno ovi slucajevi nisu na tapetu zastite, senzibilicacije drustva I pokretanja initiativa za zastitu njih I njihovih prava no ne mogu ni da sumjam da ni ta vremena nastavka procesa ljudske emancipacije nisi blizu.Radar71 wrote:reci da se saliszahvalan wrote:haj sve to nego vidim djevojku baci papir na sred ulice (taman rekoh sebi fine curice kad ono papanka nabila naocale one siroke i baca papire po ulici)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Da, da, I neke "druge" grupacije I seksualna opredjeljenja su do skoro bila tabu I nezamisliva no democratija I liberalizacija ucmalih stavova nemilosrdno gazi unaprijed. Malo me strah da neki nece biti u stanju shvatiti sta ja pisem ali neko bi se vrlo uskoro mogao, prvo interno a zatim i javno, podrzan od kakve nevladine organizacije za zastitu nekakvih prava, upitati: A sta je taj covjek s balkona zapravo ucinio da zasluzi ovakvu osudu drustva, i to javnu, sve sa prikazanim licem?! Jel necim prekrsio zakon? Go na svom balkonu, jel? Takodjer, neko mozda bude mrvu i dosjetljiviji i mozda senzibiliraniji pa izjavi i kako se ovaj covjek takav rodio sto nije njegov grijeh. Pogresno bi bilo da uradi "neki" nasilan i nezakonit cin no kako stvari stoje to se nije desilo, jos.
Budite demokraticniji i emancipovaniji.
- Da Hood
#3047 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
bil mu ti dao kad krenes na poso da ti cuva djecu?kakavdanakneiskustvu wrote:E&E wrote:Evo ja se dobrovoljno javljam da razvalim ta vrata pod uslovom da murija tada smije uci, jer nema vrataA meni neka pisu ostecenje tudje stvari ili imovine.
ajde pravac otoka
- E&E
#3048 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Onda murija moze uci?kakavdanakneiskustvu wrote:E&E wrote:Evo ja se dobrovoljno javljam da razvalim ta vrata pod uslovom da murija tada smije uci, jer nema vrataA meni neka pisu ostecenje tudje stvari ili imovine.
ajde pravac otoka
- cigara
#3049 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Je li samo meni smijesna cinjenica da ga godinama prijavljuju, murija dodje pokuca i ode... a sad kad je izaslo u medijima odjednom tuzioci skacu?
- chuchumbamayumbe
#3050 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Nakon svega ovoga j*baće mu neko majku, slomiće ga, k'o da gledam...