Utrku protiv raka dojke "Race for the cure" koja se održava svake godine na Vilsonovom lik hladno pročita "Rejs for d cure".
Federalna televizija
Moderator: anex
-
Chuckie
#3026 Re: Federalna televizija
Neki dan se ismijah onom Maasnici Seidu, što vodi BHT1 dnevnik (nije tema BHT1 al sve je to isti klinac).
Utrku protiv raka dojke "Race for the cure" koja se održava svake godine na Vilsonovom lik hladno pročita "Rejs for d cure".
- strong69
#3027 Re: Federalna televizija
Shahab wrote:Kako može jedan novinar koji nema izgrađen aktuelan i savremen stav po bilo kome pitanju važnom za građane, voditi intervju i polemiku sa političarima koji kroje našu sudbinu. Na kraju se sve svede na cerekanje body language i nekakve ambivalentne poruke kritike i pomirenja starih ideoloških istomišljenika. Godinama Duška Jurišić maltretira javnost svojim ponašanjem i nastupom. Ona kao da je izašla iz arhiva saveza komunista, pa ne želi niti hoće da se angažira kako bi shvatila moderne tokove i standarde. Kako neko ko radi u javnom preduzeću koje je simbol lakrdije, kriminala i nepotizma, može spočitavati političkom ološu, što je nesumnjivo Lagumdžija, neke društvene anomalije i neispravnosti. Gledajte novinare u Srbiji i Hrvatskoj, kako vladaju ekonomskim temama i analizama, a Duška Jurišić još uvije radi po matrici iz socijalizma, nezadovoljni radnici i sindikalni demagozi. Za nju su poduzetnici lopovi i klasni neprijatelji. Pitamo se zašto ovo društvo ne može napraviti iskorak prema naprijed. kriza je duboka i strukturalna. Lagumdžija ponovo prosipa svoje laži jer nema stručne javnosti koja bi ga demaskirala argumentima i činjenicama o socijalnoj i ekonomskoj katastrofi koju je prouzrokovao. Jurišićka ga blago proziva sa pozicija iznevjerenih ideja socijaldemokrate, kao da se radi o nekom austrijskom političaru koji se nije snašao u balkanskoj krčmi, a ne Lagumdžiji koji je simbol totalitarne vlasti organiziranog kriminala a čija partija nije ništa drugo nego zločinačka organizacija koja od socijaldemokratije ima samo spoljnu i šuplju manifestaciju. Da li na FTV još uvijek djeluju čelije UDBE, nevjerovatno da su takvi novinari i takav ambijent, preživjeli od pada berlinskog zida do praga 2014...
- akcid
#3028 Re: Federalna televizija
Od koga si preuzeo ovaj tekst?Shahab wrote:Kako može jedan novinar koji nema izgrađen aktuelan i savremen stav po bilo kome pitanju važnom za građane, voditi intervju i polemiku sa političarima koji kroje našu sudbinu. Na kraju se sve svede na cerekanje body language i nekakve ambivalentne poruke kritike i pomirenja starih ideoloških istomišljenika. Godinama Duška Jurišić maltretira javnost svojim ponašanjem i nastupom. Ona kao da je izašla iz arhiva saveza komunista, pa ne želi niti hoće da se angažira kako bi shvatila moderne tokove i standarde. Kako neko ko radi u javnom preduzeću koje je simbol lakrdije, kriminala i nepotizma, može spočitavati političkom ološu, što je nesumnjivo Lagumdžija, neke društvene anomalije i neispravnosti. Gledajte novinare u Srbiji i Hrvatskoj, kako vladaju ekonomskim temama i analizama, a Duška Jurišić još uvije radi po matrici iz socijalizma, nezadovoljni radnici i sindikalni demagozi. Za nju su poduzetnici lopovi i klasni neprijatelji. Pitamo se zašto ovo društvo ne može napraviti iskorak prema naprijed. kriza je duboka i strukturalna. Lagumdžija ponovo prosipa svoje laži jer nema stručne javnosti koja bi ga demaskirala argumentima i činjenicama o socijalnoj i ekonomskoj katastrofi koju je prouzrokovao. Jurišićka ga blago proziva sa pozicija iznevjerenih ideja socijaldemokrate, kao da se radi o nekom austrijskom političaru koji se nije snašao u balkanskoj krčmi, a ne Lagumdžiji koji je simbol totalitarne vlasti organiziranog kriminala a čija partija nije ništa drugo nego zločinačka organizacija koja od socijaldemokratije ima samo spoljnu i šuplju manifestaciju. Da li na FTV još uvijek djeluju čelije UDBE, nevjerovatno da su takvi novinari i takav ambijent, preživjeli od pada berlinskog zida do praga 2014...
Inače - odličan tekst!
-
Chuckie
#3029 Re: Federalna televizija
Jel ovaj Spaho upravo nazvao Litenstajn Islandom?
-
kakavdanakneiskustvu
#3030 Re: Federalna televizija
Chuckie wrote:Jel ovaj Spaho upravo nazvao Litenstajn Islandom?
ako i jeste,nije na ftv nego na bht
-
Chuckie
#3031 Re: Federalna televizija
Isti je to klinac. Mrsko mi rovati po forumu za bht1 temom.
- MOSALJOZE
#3032 Re: Federalna televizija
Ma jašta je,pa nakon 5 minuta valjda mu neko reče da igramo protiv Lihtenštajna
- luckylaka
#3033 Re: Federalna televizija
Kakvo je ovo smece na Ftv .Neko muzicko sranje ,,sitan kamen do kamena,,Corba,Ceca,Dragana
Sacuvaj me Boze Ftv-e
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#3034 Re: Federalna televizija
A ni to ni ne promakne tamo u Kalifiluckylaka wrote:Kakvo je ovo smece na Ftv .Neko muzicko sranje ,,sitan kamen do kamena,,Corba,Ceca,DraganaSacuvaj me Boze Ftv-e
Danas nehtijući odgledah reprizu. Čula sam u raspravi da im to kao Švrakići zamjeraju, jer asli žele da se samo njihovo to takmičenje (koje kad god pređem preko kanala neki na rubu punoljetstva pjevaju "Kafanska pjevačica, dušu mi je uzela"), da su participanti u regionalnom šou programu. Dakle, to je kao neki regionalni šou u kojem poznata lica i pjevači imitiraju druge pjevače. Kako volim imitacije i mislim da ih jako nedostaje na našoj medijskoj sceni, mogla sam imati upaljen tv cijelo popodne kad se to dešavalo. Kostimi, šminka i ostalo.. dobro napravljeno.
- It_is_a_Leclerc
#3035 Re: Federalna televizija
Show je odličan. Švrakići seru. Dabogda propali.
-
StupskaBitanga
#3036 Re: Federalna televizija
Show je
Nažalost niti jedna televizija kod nas ne bi znala ovo ovako uraditi kao što se to tamo preko radi
Nažalost niti jedna televizija kod nas ne bi znala ovo ovako uraditi kao što se to tamo preko radi
- KatarinaKosaca
#3037 Re: Federalna televizija
Hebi ga.. prestolnica jedne velike države tolike godine. Najbolje tv kuće, najbolji lječnici, stomatolozi, veterinari, frizeri, krojači..StupskaBitanga wrote:Show je![]()
-
StupskaBitanga
#3038 Re: Federalna televizija
Pošto je sinoć skinuta Ceca ja jedva čekam da vidim kako će to biti urađeno sa njenom rivalkom Jelenom Karleušom.
Sama najava u medijima izgleda odlično
- KatarinaKosaca
#3039 Re: Federalna televizija
Nisam pomno pratila. Po koliko je imitacija imao svaki participant? Gledala sam Gocu Tržan kao Draganu M, onog Kneza kao Luisa i onog baletana kao neku ženskuStupskaBitanga wrote:Pošto je sinoć skinuta Ceca ja jedva čekam da vidim kako će to biti urađeno sa njenom rivalkom Jelenom Karleušom.
-
StupskaBitanga
#3040 Re: Federalna televizija
Ne ono je bilo sinoć ja govorim za epizode koje dolaze
Pazi na stranu šta mislimo o pjevačima ali imitirati nekog, tj skinuti ga pokrete i sl je jako teško. Meni lično je ovaj momak Aleksa bio i ženstveniji i bolji od Cece
Pazi na stranu šta mislimo o pjevačima ali imitirati nekog, tj skinuti ga pokrete i sl je jako teško. Meni lično je ovaj momak Aleksa bio i ženstveniji i bolji od Cece
-
StupskaBitanga
#3041 Re: Federalna televizija
evo ga već iduće sedmice

- luckylaka
#3042 Re: Federalna televizija
Ma naletio slucajno ato smece od kanala skoro da i ne postoji na mom tv.Nego odgleda par trenutaka pa kontam jeli ovo Ftv doveo Corbu i elitu u Sa ali vidim da nijeKatarinaKosaca wrote:A ni to ni ne promakne tamo u Kalifiluckylaka wrote:Kakvo je ovo smece na Ftv .Neko muzicko sranje ,,sitan kamen do kamena,,Corba,Ceca,DraganaSacuvaj me Boze Ftv-e
![]()
Danas nehtijući odgledah reprizu. Čula sam u raspravi da im to kao Švrakići zamjeraju, jer asli žele da se samo njihovo to takmičenje (koje kad god pređem preko kanala neki na rubu punoljetstva pjevaju "Kafanska pjevačica, dušu mi je uzela"), da su participanti u regionalnom šou programu. Dakle, to je kao neki regionalni šou u kojem poznata lica i pjevači imitiraju druge pjevače. Kako volim imitacije i mislim da ih jako nedostaje na našoj medijskoj sceni, mogla sam imati upaljen tv cijelo popodne kad se to dešavalo. Kostimi, šminka i ostalo.. dobro napravljeno.
-
nuki_cika
#3043 Re: Federalna televizija
I meni se koncept emisije dopada i djeluje mi kao pravo o svježenje našim programima.Dosta je bilo zvijezda i farmi više.Sviđa mi se ,er svaki naredni put možeš očekivati nekog u drugacijem stilu i načinu imitiranja.KatarinaKosaca wrote:Nisam pomno pratila. Po koliko je imitacija imao svaki participant? Gledala sam Gocu Tržan kao Draganu M, onog Kneza kao Luisa i onog baletana kao neku ženskuStupskaBitanga wrote:Pošto je sinoć skinuta Ceca ja jedva čekam da vidim kako će to biti urađeno sa njenom rivalkom Jelenom Karleušom.
Goca tržan nije bila ništa posebno osim frizure.Ona D.M.ne bi mogla skinuti da je onu pjesmu vježbala 5 dana .Jednostavno ne može otpjevati onu visinu tona koju pjeva Dragana.Njabolji je po meni bio onaj mali što je imitirao Cecu i jako je dobro to uradio .
Uglavnom odobravam emisiju i dopada mi se
- MOSALJOZE
#3044 Re: Federalna televizija
"Poredjenje" sinoćnje emisije Odgovorite ljudima i emisije na TV1 skoro ne moguće.Ponovno je ftv pokazala kakav je odron od televizije.
- Shahab
#3045 Re: Federalna televizija
Postoji li dno za Federalnu televiziju? Komunistička kurva i džidija koja je uzurpirala javni servis i pretvorila ga u sredstvo političkog reketa i dežurnu lagaonicu, izgubila je svaki kontakt sa realnošću i profesionalne standarde. Federalna TV pretvorena je u medijski servis diktature kriminala, korupcije i nepotizma. Dok Edward Snowden riskira čak i život zarad borbe protiv sila mraka i orvelizma, domaći novinari prodaju se poput prostitutke, jeftino i naivno. Pogledajte samo antipatićnu Dušku Jurišić i njeno lažno moralisanje i poziranje intelektuanosti. Zar je takvoj osobi, nadahnutom mržnjom i lažima, zapalo da upravlja informacijama i programom koji emitira javni servis? Naravno da jeste kada u upravi FTV sjede notorni kriminalci kojima je glavni problem dužina marketinčkih minuta od kojih im ovisi korupcijski tal i zavlačenje ruke u javnu blagajnu.
Dante je opisao strahote pakla, Solženicin strahote komunističke vlasti i bezumlja, a mi živimo u paklu diktature koruptokracije i oligarhije u kojem ISTINA nije BITNA. Pa tako na javnom servisu možemo doživjeti melanholični intervju sa notornim korupcionašem, trenutno u neuračunljivom stanju, Sulejmanom Tihićem, kako amnestiran od svake kritike za katastrofalno stanje države i nacije, u javni eter plasira tragikomične teze i poruke. Dvadeset godina kalaštura Duška teroriše i maltretira javnost bez ikakvog kredibiliteta i pokrića, nameće svoje rospijske vizije i projekcije koje nemaju nikakve veze sa stvarnošću i istinom. Dvadeset godina živimo pod pritiskom propagande medijskog servisa koruptokracije koji nam u duhu prakse AGITPROP-a servira lažnu sliku stvarnosti.
Dante je opisao strahote pakla, Solženicin strahote komunističke vlasti i bezumlja, a mi živimo u paklu diktature koruptokracije i oligarhije u kojem ISTINA nije BITNA. Pa tako na javnom servisu možemo doživjeti melanholični intervju sa notornim korupcionašem, trenutno u neuračunljivom stanju, Sulejmanom Tihićem, kako amnestiran od svake kritike za katastrofalno stanje države i nacije, u javni eter plasira tragikomične teze i poruke. Dvadeset godina kalaštura Duška teroriše i maltretira javnost bez ikakvog kredibiliteta i pokrića, nameće svoje rospijske vizije i projekcije koje nemaju nikakve veze sa stvarnošću i istinom. Dvadeset godina živimo pod pritiskom propagande medijskog servisa koruptokracije koji nam u duhu prakse AGITPROP-a servira lažnu sliku stvarnosti.
- MOSALJOZE
#3046 Re: Federalna televizija
Ana Kokić,Goca Trzan....StupskaBitanga wrote:evo ga već iduće sedmice
Eto šta djeca gledaju,a kad ih pitaš ko je Meša Selimović ili Ivo Andrić bleje u tebe.
-
StupskaBitanga
#3047 Re: Federalna televizija
Duška je negledljiva
- KatarinaKosaca
#3048 Re: Federalna televizija
Zato je Suzana mahala rukama i rekla "Vidimo se u poneljak"StupskaBitanga wrote:Duška je negledljiva
-
StupskaBitanga
#3049 Re: Federalna televizija
Moram to vidjeti na njihovom siteu
Inače Amarilodova Mreža je puno bolja u orginalnom izdanju na BHT/Crta nego ova Mreža
Nekako sad i kako je otišao sa BHT Crta je i poboljšana
Inače Amarilodova Mreža je puno bolja u orginalnom izdanju na BHT/Crta nego ova Mreža
- KatarinaKosaca
#3050 Re: Federalna televizija
Uopće nije predstavila goste u studiju na početku, rekla je pozdravljam drage goste, ali ko su i šta su .. ništaStupskaBitanga wrote:Moram to vidjeti na njihovom siteu