Partizzanka wrote:Moj osvrt na sinosnje finale
prvo, otegli su ko teraviju
mislila sam u jednom trenutku ovi ce pjevati do jutarnjeg programa, pa pravo tamo prebaciti pobjednika da gostuje
simon da je umro, ako sinoc nije, prevrtao bi se u grobu
onoliko produkcijskih propusta ja mislim da u burkini faso ne naprave
svi okrivljuju nekog tonca za propuste, ja mislim da tonac nije kriv - TONCA NIJE NIKADA NI BILO KOD NJIH!
takmicenje se u sustini svodilo na to koja je od dvije mentorice kvalitetnije izbacila sise, ovdje mislim na takmicenje kamermana
kikiju zastala matrica - uklela ga ilma, ima i slika
konacno sam sinoc definisala tamaru i njeno pjevanje
kao dijete kad ga izbace (njegovom voljom) na stage da pjeva a ono se sjebe i onda zamuckuje i pogledom trazi mamu (bas joj je to pogled) - nije zasluzila drugo mjesto, jeste onu nagradu exita s tim da ona sigurno nece biti na nekom main stageu exita ...
doktori su kao i obicno pustali glasove kao 5 rastimanih gitara ... nista novo ni ono da je onaj najvisociji opet strkljavio iz skupine
lukijan, STA JE ONO ZA BOGA MILOGA?? u toku cijelog shova nije imao energije ni nos ispuhati a sinoc on kao skace po stageu obucen kao pokusaj will smitha 90tih i to u leopard uzorku PLAVE BOJE! nije ga oblacila emina sigurno!
maid - zaista. ali zaista bez ikakvih nacionalnih ili bilo kakvih drugih naginjanja - mislim da je trebao da bude on drugo mjesto ...
inace u prvo mjesto ne vjerujem, u kompletnu tu produkciju nakon showa cisto sumnjam - pogotvo jer za daniela niti bilo koga drugog nema mjesta u evropi niti svijetu ... tako da danijel sa svojim nepoznavanjem nasih jezika, i bez osjecaja za pjevanje nasih pjesama moze da uzme onaj minimoris i spakuje svoje iritantno blagodarivanje i vrati se u bec, I OBAVEZNO DA VRATI KOMSINICI 200E!
ZASTO BIH DALA MAIDU drugo mjesto, da mu dam onih 5000e da moze covjek snimiti barem dvije pjesme sa zeljkom ... grehota je da ga ne slusamo opet nekada
ali opet kada skontas,
marija nije uspjela puno kao pobjednica evrovizije, sta ocekivati
btw dobra joj pjesma!