X FACTOR Adria

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
sRKi mouche

#3026 Re: X FACTOR Adria

Post by sRKi mouche »

Dakle završi se i ovo čudo.
Danijel manje više zasluženo pobjedio. Jedan glas sam sinoć dao Tamari, ali... Nije konstantna iako od njih 5 u finalu sigurno ima najveće glasovne mogućnosti. J.be je neko samopouzdanje, plaši se greške. Utisak je da je ona plava nepravedno izbačena i možda Ilma bi dale finalu jaču konkurenciju. Oni Doktori ne vežu.

p.s. Razumijem pristrasnost, ali reći da je Maid najbolji glas i najveći potencijal kad je muzika u pitanju je :lol: . Ono što Tamara, Ilma, Danijel mogu otpjevati, Maid neće nikad moći. Ali XFactor nije samo glas, već mnogo više, to je ono što on ima a recimo ona nepravedno izbačena nije imala. Ili Ilma.

Ko je glasao više od jedanput :roll: bezze je puni džepove drugima. :-D
Picajzla
Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png

#3027 Re: X FACTOR Adria

Post by Picajzla »

jastuk1 wrote:Jel Danijel ima pravo na one neke spotove i pjesme kao nagradu ili se to sad zaboravlja'????? :!: :!: :!: :!:
Ima dok se kamere ne iskljuce :oops:
cenecimoveocino

#3028 Re: X FACTOR Adria

Post by cenecimoveocino »

Picajzla wrote:
jastuk1 wrote:Jel Danijel ima pravo na one neke spotove i pjesme kao nagradu ili se to sad zaboravlja'????? :!: :!: :!: :!:
+1
Isto na farmi,Memo jos nije dobio repa.

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Irm@

#3029 Re: X FACTOR Adria

Post by Irm@ »

cenecimoveocino wrote:
Picajzla wrote:
+1
Isto na farmi,Memo jos nije dobio repa.

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
da, doista Farma i XFactor mogu pod isti kisobran :roll: :facepalm:
safran

#3030 Re: X FACTOR Adria

Post by safran »

WildRedRose wrote:A iskreno, ja sam kontala glasati par puta, i skontam bolje trosit kredit za npr onu bolesnu djevojku iz vogosce.. zali Boze toliko potrosenih para na show..
Btw kao da ce nasi glasovi sta promijeniti.
:thumbup: :kiss:
It_is_a_Leclerc

#3031 Re: X FACTOR Adria

Post by It_is_a_Leclerc »

Partizzanka wrote:Moj osvrt na sinosnje finale

prvo, otegli su ko teraviju
mislila sam u jednom trenutku ovi ce pjevati do jutarnjeg programa, pa pravo tamo prebaciti pobjednika da gostuje
simon da je umro, ako sinoc nije, prevrtao bi se u grobu
onoliko produkcijskih propusta ja mislim da u burkini faso ne naprave
svi okrivljuju nekog tonca za propuste, ja mislim da tonac nije kriv - TONCA NIJE NIKADA NI BILO KOD NJIH!
takmicenje se u sustini svodilo na to koja je od dvije mentorice kvalitetnije izbacila sise, ovdje mislim na takmicenje kamermana

kikiju zastala matrica - uklela ga ilma, ima i slika :)

konacno sam sinoc definisala tamaru i njeno pjevanje
kao dijete kad ga izbace (njegovom voljom) na stage da pjeva a ono se sjebe i onda zamuckuje i pogledom trazi mamu (bas joj je to pogled) - nije zasluzila drugo mjesto, jeste onu nagradu exita s tim da ona sigurno nece biti na nekom main stageu exita ...
doktori su kao i obicno pustali glasove kao 5 rastimanih gitara ... nista novo ni ono da je onaj najvisociji opet strkljavio iz skupine
lukijan, STA JE ONO ZA BOGA MILOGA?? u toku cijelog shova nije imao energije ni nos ispuhati a sinoc on kao skace po stageu obucen kao pokusaj will smitha 90tih i to u leopard uzorku PLAVE BOJE! nije ga oblacila emina sigurno!
maid - zaista. ali zaista bez ikakvih nacionalnih ili bilo kakvih drugih naginjanja - mislim da je trebao da bude on drugo mjesto ...
inace u prvo mjesto ne vjerujem, u kompletnu tu produkciju nakon showa cisto sumnjam - pogotvo jer za daniela niti bilo koga drugog nema mjesta u evropi niti svijetu ... tako da danijel sa svojim nepoznavanjem nasih jezika, i bez osjecaja za pjevanje nasih pjesama moze da uzme onaj minimoris i spakuje svoje iritantno blagodarivanje i vrati se u bec, I OBAVEZNO DA VRATI KOMSINICI 200E!
ZASTO BIH DALA MAIDU drugo mjesto, da mu dam onih 5000e da moze covjek snimiti barem dvije pjesme sa zeljkom ... grehota je da ga ne slusamo opet nekada

ali opet kada skontas, marija nije uspjela puno kao pobjednica evrovizije, sta ocekivati
btw dobra joj pjesma!
:skoljka:
staradis

#3032 Re: X FACTOR Adria

Post by staradis »

Lukijan je bas fuletina ahaha
Svemirco

#3033 Re: X FACTOR Adria

Post by Svemirco »

Tehnička greška ili nam Klix nešto pokušava reći? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Image

Image
Kal El

#3034 Re: X FACTOR Adria

Post by Kal El »

Znao sam :lol:

DANIEL KAJMAKOSKI: Nisam dobio ni pare ni auto iz X Factora, niti znam kad ću! (FOTO) : http://www.telegraf.rs/jetset/1043585-d ... ad-cu-foto
Jazzy.ba

#3035 Re: X FACTOR Adria

Post by Jazzy.ba »

Neces ni dobiti sine.
Kal El

#3036 Re: X FACTOR Adria

Post by Kal El »

Nije ni Memo dobio 50.000 a kamoli on 250.000€ + Auto
daky585

#3037 Re: X FACTOR Adria

Post by daky585 »

Kreće novi X factor, s tim da se u ovu sezonu uključuje RTL i čini mi se da će imati vodeću riječ u projektu i da će se šou snimati u Zagrebu. U Srbiji sa Pinka prelazi na Prvu što znači da će i u BiH preći na neku drugu televiziju. Pretpostavljam dvojac OBN/BN ili FTV/RTRS. Voditeljka će biti Antonija Blaće. http://www.rtl.hr/tabloid/scena/1447799 ... iju-blace/
StupskaBitanga

#3038 Re: X FACTOR Adria

Post by StupskaBitanga »

Kako je ovo Pink sfušerio i bolje je što nije ponovo kod njih
Voice kreće na HRT a ovo na RTL
Još je bolja vijest da u žiriju neće biti mutave Emine, i dive zvane Željka Joksimović
Zeljoooo

#3039 Re: X FACTOR Adria

Post by Zeljoooo »

A koja je svrha ovog takmicenja?

Pa nisu ni proslogodisnje takmicare ispostovali a krecu sa novim :-)
StupskaBitanga

#3040 Re: X FACTOR Adria

Post by StupskaBitanga »

pa to je i svrha
amiliana

#3041 Re: X FACTOR Adria

Post by amiliana »

Bolje ovo nego Pinkove zvezde i Zvezde Granda
StupskaBitanga

#3042 Re: X FACTOR Adria

Post by StupskaBitanga »

sve je to isto u pitanju su nijanse
daky585

#3043 Re: X FACTOR Adria

Post by daky585 »

Ovaj X factor nema veze sa prošlom sezonom. Ne radi ga ista produkcija niti će se emitovati na istoj televiziji tako da ovi nemaju nikakvu obavezu prema učesnicima prošle sezone. Vjerujem da će RTL ovo odraditi na vrhunskom nivou.
Partizzanka

#3044 Re: X FACTOR Adria

Post by Partizzanka »

pa hoce li to biti dva xfactora?
posto srbi najavljuju jedan a hrvati drugi?
daky585

#3045 Re: X FACTOR Adria

Post by daky585 »

Isti je za BiH, Srbiju, Hrvatsku, Crnu Goru i Makedoniju s tim da ovaj put se neće emitovati iz Beograda nego iz Zagreba.
dragan.s

#3046 Re: X FACTOR Adria

Post by dragan.s »

StupskaBitanga wrote:sve je to isto u pitanju su nijanse
Da, mada ima razlika. Na X faktoru se pjeva domaći i strani pop-rok, a na PZ i ZG sve. Na PZ i ZG takmičari sami biraju šta će pjevati, a na X faktoru im to određuje mentor. Na ZG je prošlu sezonu pobjedio momak koji je definitivno bolji pop pjevač nego pobjednik XF.
Najveća razlika nastaje nakon što se šou završi. Kod ZG prvih 8-10 preuzima najjača produkcija na Balkanu, snima im pjesme i album pobjedniku i ugovara nastupe. Tako da manje više svi finalisti ZG i dalje rade i čuje se za njih. Kod ostalih takmičenja nakon proglašenja pobjednika i za njega se više rijetko čuje, a kamoli za one koji su bili 2 i 3. Ko se više sjeća ko je pobjedio u "Operaciji Trijumf"?
Ja vjerujem da će RTL to odraditi vrhunski. Sigurno puno bolje od Pinka lani. Samo je skoro sigurno da će pobjednici vrlo brzo pasti u anonimnost kao što su i prošli ako ih ne preuzme neka jaka produkcija.
daky585

#3047 Re: X FACTOR Adria

Post by daky585 »

Po najavama su voditelji trebali biti Antonija Blaće i Ivan Ivanović, ali je Ivanović to demantovao.

Image
StupskaBitanga

#3048 Re: X FACTOR Adria

Post by StupskaBitanga »

I.I je omražena ličnost u BiH obzirom da su mu scenaristi uvalili neumjesnu salu na koju je on skliznuo.
Siguran sam da ima boljih i kvalitetnijih a najbitnije da ne pokušavaju biti duhoviti
dragan.s

#3049 Re: X FACTOR Adria

Post by dragan.s »

StupskaBitanga wrote:I.I je omražena ličnost u BiH obzirom da su mu scenaristi uvalili neumjesnu salu na koju je on skliznuo.
Siguran sam da ima boljih i kvalitetnijih a najbitnije da ne pokušavaju biti duhoviti
Voditelji su tu po meni najmanje bitni. Možda je i bolje da bude neko ko nije toliko poznat pošto u prvom planu trebaju biti kandidati.
Važnije je ko će biti u žiriju. Po nekim najavama (nadam se netačnim) to će biti Jelena Karleuša i Severina. Za Severinu i nekako (mada je ona tanak vokal), ali mi nije jasno šta će tu Karleuša.
daky585

#3050 Re: X FACTOR Adria

Post by daky585 »

Voditelj je itekako bitan, i dobro je što to neće biti Ivanović sa svojim pokušajima duhovitosti.
Da, rekoše da će u žiriju biti Karleuša, Severina, Dino Merlin i Marija Šerifović. E sad, koliko je to tačno... Bili bi suludo da Karleuša bude u žiriju. Volio bih da Merlin bude, zanimaju me njegovi komentari. :)
Post Reply