Masovna tuča u komentatorskoj kabini... Šuko nokautir'o trojicu francuza i uhapsili ga.leki_4you wrote:Ljudi moji šta bi sa Šukom na kraju??????
BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#3026 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
- Pitarrr82
#3027 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
leki_4you wrote:Ljudi moji šta bi sa Šukom na kraju??????
Libo me za Suku da mi se jave tokom tekmi bio bi skinut do sada kao i Marjan
- kamen spoticanja
#3028 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
neda se usranom do potoka...
- mladtrek
#3029 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
i evo opet onih - nije penal - pokradeni smo - dje su sad oni sto govore bljak fuj kakvi smo
kad neko protiv nasih nesto ružno kaze - fuj bljak
penal cist ko suza - al nema veze mi smo igrali fantasticno nema se za cim sta zalit
a druge dvije tekme su fenomenalne bile
slovenci odradili srbiju ko malu djecu
a hrvati do 79' minute kontali da ce se cudo desit a onda grci lagano sprasise dvicu
ne bi ja bolje izrezirao

kad neko protiv nasih nesto ružno kaze - fuj bljak
penal cist ko suza - al nema veze mi smo igrali fantasticno nema se za cim sta zalit
a druge dvije tekme su fenomenalne bile
slovenci odradili srbiju ko malu djecu
a hrvati do 79' minute kontali da ce se cudo desit a onda grci lagano sprasise dvicu
ne bi ja bolje izrezirao
- Baltazar_khan
#3030 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
gdje si ovo našaopici wrote:Pot 1v · d · e
Rating
Portugal 7
Croatia 8
Republic of Ireland 15
Bosnia and Herzegovina 16
Pot 2v · d · e
Rating
Czech Republic 18
Turkey 19
Montenegro 33
Estonia 38
evo za baraž...znaći česi, turci, crnogorci il estonci.....
- alphonse kauders
#3031 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Dajte ba ljudi, budite jednom objektivni - penal je bio i to na liniji šesnaesterca, Spaha nespretno reagovao i to je to.
Pape danas predobro postavio igru, mada mu se mogu zamjeriti dvije stvari:
a) postavljanje Hasagića umjesto Begovića iako je Keno bio rovit, te nas tako riješio jedne izmjene;
b) izmjenom Medunjanina (koji mi je bio najsmireniji i jedan od najboljih igrača večeras) umjesto Pjanića/Misimovića;
Izmjena Mujdže je bila isforsirana, a na kraju nam je nestalo snage za bilo šta.
a) postavljanje Hasagića umjesto Begovića iako je Keno bio rovit, te nas tako riješio jedne izmjene;
b) izmjenom Medunjanina (koji mi je bio najsmireniji i jedan od najboljih igrača večeras) umjesto Pjanića/Misimovića;
Izmjena Mujdže je bila isforsirana, a na kraju nam je nestalo snage za bilo šta.
- kamen spoticanja
#3032 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
jel ovo tacno pici?pici wrote:Pot 1v · d · e
Rating
Portugal 7
Croatia 8
Republic of Ireland 15
Bosnia and Herzegovina 16
Pot 2v · d · e
Rating
Czech Republic 18
Turkey 19
Montenegro 33
Estonia 38
evo za baraž...znaći česi, turci, crnogorci il estonci.....
-
Baudelaire
#3033 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
oldschool wrote:Svaka čast momcima, Sušić je bio slab u taktičkim zamislima nakon prvog poluvremena, Džeko je i pored gola tragičar, jednostavno preškrt, Spahić diletantski, nema mozga momak, tako je i u Monpeljeu pravio gluposti, znali su da će sudija i najmanji kontakt svirati, ostalima nemam ništa prigovoriti, Miske po običaju protiv velikih nevidljiv, Mujdža i Lulić definitivno najbolji, valjda ćemo u baražu bolje proćiOvakva Francuska nema šta tražiti na EURO-u, biće kanta za napucavanje.
Miske je najbolji igrač ove reprezentacije, što je prvo poluvrijeme pokazalo, čuj nevidljiv. Dok su se Miske i Pjanić hrvali sa njima, mi smo bili za klasu bolji, kasnije su nam uzeli loptu i to je bilo to. Jebem ti sudija Škotsku komplet, da Bog da ti se hljeb ogadio.
- Pitarrr82
#3034 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
alphonse kauders wrote:Dajte ba ljudi, budite jednom objektivni - penal je bio i to na liniji šesnaesterca, Spaha nespretno reagovao i to je to.
Iskreno po meni je Medunjanin bio jedan od losijih ako ne i najgori veceras...
-
Baudelaire
#3035 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Portugal, Turska, Hrvatska i Češka nosioci. Teško do bola, daj nam Portugal Platini opet, jebali ti oni tromajku.
- bosanski
#3036 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
dzaba ste krecili
- Mali_Vuk
#3037 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Sad se malo odmoriti, Pape neka konsoliduje ekipu i u nove bitke, na juriš!!

Spahi ne zamjeram previše, jebiga. Htio je uraditi najbolje za ekipu
Spahi ne zamjeram previše, jebiga. Htio je uraditi najbolje za ekipu
- vinnie_jones
#3038 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
ne da se usranom 
- alphonse kauders
#3039 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Ja sam baš pratio šta radi naš vezni red, Medunjanin nije nijednog pasa pogriješio i bio je najmirniji naš vezni igrač. Ali svak' ima svoj utisak:)Pitarrr82 wrote:alphonse kauders wrote:Dajte ba ljudi, budite jednom objektivni - penal je bio i to na liniji šesnaesterca, Spaha nespretno reagovao i to je to.
Iskreno po meni je Medunjanin bio jedan od losijih ako ne i najgori veceras...
-
Gray
#3040 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
suncica24 wrote:I znate sta, pizduni, ko god progovori koju protiv Spahica, ma protiv bilo koga nek se sagne i pojede... znate vec sta!
Koji smo mi klocevi! Ispred racunara je najlakse biti pametan i nekom 'ebat mater.
Dosta ba vise spustanja morala i udaranja po timu!
Momci su POGINULI! Svi do jednog! I iako bi nam svima bilo lakse da je vrtutma okoncana veceras, nemojte biti papci i krenuti sa atributima i lincovanjima zajebati stvar! Ako nista, zasluzili su kapu do poda!
IDEMO...BARAZ!!!
Slažem se da ne treba kritikovati igrače, od početka kvalifikacija nam je baraž bio cilj i to smo i ostvarili, da smo bili prvi to bi bio nevjerovatan bonus, nismo uspjeli ali barem imamo baraž.
Iskreno, mislim da je zasluženo 1-1, Francuzi su nas stisli u drugom poluvremenu, znao sam da ne možemo igrati kao u prvom, i zbog fizičke spreme i zbog čuvanja rezultata (koje nam nikada nije bilo jača strana).
Mislim da nas sudija nije pretjerano zakinuo, jedino žuti karton Spahića, ali jebiga, lijepo se momak bacio. Ako ćemo pošteno, mogao je dati i žuti za penal da je htio.
Ostali kartoni jesu bili na granici, ali je i Francuzima dao slične.
Što se penala tiče, mislim da je sve bilo nesretno, zato što je Spahić imao loptu ali mu se nekako provukla kroz noge, ali jeste podmetnuo nespretno nogu Nasriju, ugurao je među njegove noge da ne može trčati. Na granici šesnaesterca, ali mislim da je bilo unutra. Što se tiče prekršaja nad Spahićem, mislim da nije bilo za penala, iskreno u takvim se situacijama penal rijetko svira i mislim da nas nije ni tu pretjerano zakinuo.
Sve u svemu, pošten rezultat i realan. Trebamo malo smanjiti euforiju, nismo mi Brazil da možemo očekivati da dobijemo francuze 3-0. Trebamo biti presretni igrom u prvom poluvremenu, prvih 20 minuta francuska nije mogla iznijeti loptu do 30 metara, a kamoli do centra. Ali znali smo da takva igra ne može potrajati cijelu utakmicu.
Sve u svemu, igra nam je bila dobra, dok su naši imali više snage da trče i da se otvaraju vezni red je bio super i dolazili smo redovno u šanse. U drugom poluvremenu su nas stisli, i mi smo imali manje snage i Džeko je bio dosta izolovan.
Sve u svemu, idemo u baraž pa šta bude. Ako ništa vjerujem da ćemo zbog ovih uspjeha preći u viši šešir za kvalifikacije, a Safet treba da ostane još i naredne kvalifikacije, uradio je dobar posao. Ako nastavi ovako imamo realne šanse da se borimo za prvo mjesto za WC 2014.
- BiH-x
#3041 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Izgubili 0-1 od Janeza.Goblin wrote:Auuu,pa jel'to : Orao pao ??anthraxQ wrote:Nosioci:argyle wrote:BARAZ:
Turska
Irska
Estonija
BiH
Hrvatska
Crna Gora
Portugal
Ceska
Turska
Hrvatska
Portugal
Češka
jedna od ove dvije je s nama.![]()
Handanovic odbranio penal u 65 minuti....a remi bi im bio dosta za prolazak u barazu
Last edited by BiH-x on 11/10/2011 23:17, edited 1 time in total.
- k3ngur
#3042 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Imao sam osjecaj da kad je Zahirovic bio usao da smo ih odbili od 16rca ali onda dodje nesretni penal. Zahirovic je buducnost nasa...
A Dzeki svaka cast na golu, ali samo da nije onu sansu profulao uprvom poluvremenu sad bi bilo 2:1...
A Dzeki svaka cast na golu, ali samo da nije onu sansu profulao uprvom poluvremenu sad bi bilo 2:1...
-
BHanibal
#3043 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Jebem Platiniju mater.................
Last edited by BHanibal on 11/10/2011 23:18, edited 1 time in total.
- vee-jay
#3044 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
nadam se sreci u barazu
- nidokralj
#3045 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
nismo nosioci.pise na uefinoj stranici

- Pitarrr82
#3046 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Hajmo malo optimizma opet, dakle baraz...
Jedna CZ koja se jedva provukla kao i Hr, Portugal kojeg
Danska i na kraju Turska...
Jedna CZ koja se jedva provukla kao i Hr, Portugal kojeg
- Bosanski_kralj
#3047 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Neće nas sreća da pomazi, prosto ne mogu da vjerujem koliko smo prokleti
Nisam vjerovao da možemo ovako dobro odigrati, razbili smo ih, pogotovo prvo poluvrijeme. Baš zbog ovako dobre igre mi je i teško, odavno mi nije bilo teže.
Nisam vjerovao da možemo ovako dobro odigrati, razbili smo ih, pogotovo prvo poluvrijeme. Baš zbog ovako dobre igre mi je i teško, odavno mi nije bilo teže.
-
dmr
#3048 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Evo koeficijenata svjezih iz mog excell-a.
Nosioci:
Hrvatska 32723
Portugal 31202
Irska 28203
Ceska 27981
Nenosioci:
Turska 27601
BiH 27198
Crna Gora 22226
Estonija 20354
Evo na tv-u nesto spominju Tursku kao nosioca, umjesto Irske, ali mislim da je moja racunica tacna.
Nosioci:
Hrvatska 32723
Portugal 31202
Irska 28203
Ceska 27981
Nenosioci:
Turska 27601
BiH 27198
Crna Gora 22226
Estonija 20354
Evo na tv-u nesto spominju Tursku kao nosioca, umjesto Irske, ali mislim da je moja racunica tacna.
- veljaca
#3049 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Sramota da sumnjivim penalom Francuzi izbore remi i odu na EP ....
Da je bila situacija za nas onaka - nas igrac bi zbog simuliranja dobio zuti .....
Zalosno je kako FIFIA i UEFA ucjenjuju sudije da sude za velike .....
Ocekujem da ce nam to vratiti u barazu ....
Da je bila situacija za nas onaka - nas igrac bi zbog simuliranja dobio zuti .....
Zalosno je kako FIFIA i UEFA ucjenjuju sudije da sude za velike .....
Ocekujem da ce nam to vratiti u barazu ....
- anthraxQ
- Location: sretan sam što osjećam,da nisam kao drugi,ne zatupljuju me medijima,u podsmijehu sam prvi
#3050 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
da. eagle is down.BiH-x wrote:Auuu,pa jel'to : Orao pao ??Goblin wrote:Nosioci:anthraxQ wrote:
Turska
Irska
Estonija
BiH
Hrvatska
Crna Gora
Portugal
Ceska
Turska
Hrvatska
Portugal
Češka