Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Koshpa
#3026 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
rumunija - francuska 0-0 kraj 
- Koshpa
#3027 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
rumunija - francuska 0-0 kraj 
-
missko
#3028 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Zavrsise i Francuzi.
Ma realno jebe mi se kome je Misske sta rekao, ili Selektor jel ga dirao ili ne, mi smo dobili Misske ga dao, pa nek ga ruzi svaku ovako. Ne moze on s onim kilama odigrat 90 minuta al kad je neko majstor dosta i poluvrijeme.
Ma realno jebe mi se kome je Misske sta rekao, ili Selektor jel ga dirao ili ne, mi smo dobili Misske ga dao, pa nek ga ruzi svaku ovako. Ne moze on s onim kilama odigrat 90 minuta al kad je neko majstor dosta i poluvrijeme.
- mrtva kokoš
#3029 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
ni ti se nemoj micati odatle ziv bioCorola wrote:Za razliku od Stilica bolji sto puta.Jos mi ne ide u glavu da je Stilic igrao pa skoro 70 minutamikogoago wrote:jedino papetu zamjeram Ibricica.Kud njega stavi u tim.Jedino to.srecom nije nas to kostalo.Nadam se da ga vise nece pozivati..Nigdje taj iz Poljske maketi nece.
Last edited by mrtva kokoš on 06/09/2011 22:36, edited 1 time in total.
- zalizani
#3030 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Razocarenje veceri - Zec.
Stvarno igrac koji ne zna gdje ce s loptom.
Stvarno igrac koji ne zna gdje ce s loptom.
- Riddle
#3031 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Nista bolje se nije moglo pozeljeti.Koshpa wrote:rumunija - francuska 0-0 kraj
Pariz ce biti ludnica. Citava Irska ce navijati za nas.
- pirmin
#3032 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Ljudi, cestitam nam najmanje baraz!

- JThomas
#3033 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
realno frajer je namjestio sve od ono malo pravih akcija što smo imali. velemajstor. ali se mora uozbiljiti sebe radi, on je dvije godine u komadu u katastrofalnoj fizičkoj formi. u našoj PL ima igrača koji mogu više trčati koliko ti duša hoće.
- olensoner
#3034 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
A ja ga nikad nisam simpatizirao, iskreno.Tvrtko II Kotromanić wrote:nije valjda da vam i sad Pape ne valja?olensoner wrote:Jedva ovo.
Ovaj Susic nema emocija, jal pobjedjivali, jal gubili isti vazda...
Last edited by olensoner on 06/09/2011 22:32, edited 1 time in total.
- mladtrek
#3035 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
nista ja ovo misketovo nisam skonto
al nema veze nek se samo prepucavaju
ako ce to pomoc da golovi (iz inata) padaju

al nema veze nek se samo prepucavaju
ako ce to pomoc da golovi (iz inata) padaju
-
Baudelaire
#3036 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Ja ne mogu kritikovati Misketa, ako mu je Pape stvarno rekao da bi ga stid bilo odazvati se da tako malo igra, onda je ispao bezobrazan. Opet, nije prvi put da se Miske ljuti pa... 
- just principe
#3037 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
ne valja ovo nimalo
„Šta da kažem, znači mi puno podrška publike na Bilinom polju i skandiranje navijača, posebno zbog pojedinaca, jer kada mi selektor kaže da bi ga bilo sramota da igra kao ja za reprezentaciju, onda vam je sve jasno“, kazao je Miske i otišao u tunel.
- arzuhal
#3038 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Neskromno, al' osjećaji su toarzuhal wrote:Sasvim prihvatljivo. Sa'će oni pazit na Džeku, Medunjanina...a Miske im zavali. I meni je Miske naumpo samo me bilo strah rećSasvim_Obican wrote:Meni sve miriše da će Misimović večeras neki lud gol zabiti.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#3039 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
ovo je zapažanje elementarno neznanje...just principe wrote:upravo takoJack Be Nimble wrote:Pa englez sudi francuzima i rumunima. Mora da je bio dogovor, Atkinson da vidi pobjedu Bosne, a Webb nerjeseno sa francuzima. To je engleska osveta za Irsku.fobro i pametno zapazanje
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
u rangu toga da se Srbi svete nekome zbog Blajburga...
- čoksa08
- Location: Ko pogodi sta mi pise u avataru, dobije sta pozeli :D
#3040 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
dobro ga ti namirisa, nije toliko luda al pomalo i jeste jer smo ga morali cekati i crkavati od nervozeSasvim_Obican wrote:Meni sve miriše da će Misimović večeras neki lud gol zabiti.
-
febo_acm
#3041 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Volio ga ili ne volio, on je ponovio Ćirin uspjeh.olensoner wrote:A ja ga nikad nisam simpatizirao, iskreno.Tvrtko II Kotromanić wrote:nije valjda da vam i sad Pape ne valja?olensoner wrote:Jedva ovo.
Ovaj Susic nema emocija, jal pobjedjivali, jal gubili isti vazda...
- Better Man
#3042 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
E da smo dobili Albaniju umjesto remija, dovoljno bi nam bila pobjeda protiv Luxemburga i remi sa Francuzima za diretan plasman,. Pustite Zvjezdana na miru! Onaj koga intersuje sta je rekao nakon gola, rijec je o klasicnoj psovki Fucck You. E sad kome je upucena ne znam i ne zanima me, bitna je pobjeda i 3 boda. 1:0 asvim dovoljno.
-
missko
#3043 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Ljudi Pariz, pa treba poceti sutra vec karte trazit, nema viza a ide se u grad svijetlosti, bolje tu potrosit kredit za 5 dana nego na moru u Makarskoj.Riddle wrote:Nista bolje se nije moglo pozeljeti.Koshpa wrote:rumunija - francuska 0-0 kraj![]()
Pariz ce biti ludnica. Citava Irska ce navijati za nas.
- zalizani
#3044 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Ova izjava Misketa ostavlja prostora za dalju raspravu tj. da se doceka utakmica protiv Luksemburga na pravi nacin, onako kako to najbolje znamo.
Pojavice se pojedinac ili vise njih koji ce do sljedece utakmice reprezentacije vodit rovovsku borbu da li je ova izjava opravdana ili ne.
Pojavice se pojedinac ili vise njih koji ce do sljedece utakmice reprezentacije vodit rovovsku borbu da li je ova izjava opravdana ili ne.
-
adiiiadiii
#3045 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Ev ircii nam daju 3 milijarde funti ako bacimo francuze na drugo mjesto 
Bravoo BIH
Bravoo BIH
- Jack Be Nimble
#3046 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Ali izmedju Irske i Francuske uvijek ce radije zabiti noz u ledja Francuzima, pa onda IrcimaChmoljo wrote:ovo je zapažanje elementarno neznanje...just principe wrote:upravo takoJack Be Nimble wrote:Pa englez sudi francuzima i rumunima. Mora da je bio dogovor, Atkinson da vidi pobjedu Bosne, a Webb nerjeseno sa francuzima. To je engleska osveta za Irsku.fobro i pametno zapazanje
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
u rangu toga da se Srbi svete nekome zbog Blajburga...
- law2
#3047 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Trenutno korisnika/ca: adiiiadiii, ak81, Alen___, AMD, arapinho1, armin_tz, arzuhal, BadBoy, bambuelo, BegA_, Better Man, bornheim, breuer, bull21, burekodsira, chino, Chmoljo, Comrad, Corola, Curranphill, Dammme, DaysleepeR, Djidjimilovich, donja_crtica, fole13, Frankyee, GandalfSivi, Google Adsense [Bot], gumifufna, Halcyon, harač, heckler, huxley, jasko88, JEDRILICA, jucer-danas-sutra, Kat, kokuz_sa, Koolin1, law2, ledeni_caj, LFC, Libyano, ljevoruki, LunaLati, Magarece_godine, mahalas505, Mali_Vuk, Malik Urcic, missko, mladtrek, motachjointa, Murat Sabanovic, necko_hz, nightmare, NIN, north, Oligarh, ovo_malo_duse, palermo, Pasha.car.aga, pezzar, Privatna poruka, samoyu, sarajevomd, Sarcom, Sasvim_Obican, sinuhe, smijesni_ste, Sociolog, solar_power, studeni76, TenDollars, The Realist, Timotije, torres_el_nino, Tvrtko II Kotromanić, vaučer, vee-jay, Voovoozela, vox-populi, xXBl0odXx, zeko071, zlatiborka, zomri, čoksa08 i 409 gostiju.
- GandalfSivi
#3048 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Kad je tekma?
- ruud
#3049 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Dammme wrote:ONI TI GA PUŠE ZVJEZDANE! ZVJEZDANE, ZVJEZDANE!
MA SVI TI GA PUŠE!
kiks Franca sa Albancima, nasa pobjeda protiv Luxa i u Parizu na X za prvo mjesto
- Sasvim_Obican
#3050 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Joj sad kad mediji napušu ovo što su dvije usijane glave ispričale na kraju...
I nemojte da je ko rekao da je ovo sretna pobjeda ! Sretna pobjeda je kad si u bunkeru 87. minuta i onda ga frljoke opališ i uđe u mrežu. Kad doslovno opsjedaš kazneni prostor protivnika i imaš par zicera, onda ti gol dođe kao logična poslijedica toga.
Kako i rekoh prije neki dan - Atkinson je sudija koji nikako ne toleriše teatralnost na terenu. Čim je onaj pao, odmah sam rekao da je naša lopta. Gledao sam ga kad je sudio Boltonu jednom i dao je direktan crveni zbog simuliranja.
I nemojte da je ko rekao da je ovo sretna pobjeda ! Sretna pobjeda je kad si u bunkeru 87. minuta i onda ga frljoke opališ i uđe u mrežu. Kad doslovno opsjedaš kazneni prostor protivnika i imaš par zicera, onda ti gol dođe kao logična poslijedica toga.
Kako i rekoh prije neki dan - Atkinson je sudija koji nikako ne toleriše teatralnost na terenu. Čim je onaj pao, odmah sam rekao da je naša lopta. Gledao sam ga kad je sudio Boltonu jednom i dao je direktan crveni zbog simuliranja.