Sa Bericom vjerovatno i nije, ali opalit hodača nije nekrofilija nego se to zove imat vel'ka mudaAleksoMKD wrote:E jebiga, to je preexisting condition i R'llor nema nista sa tim.So What! wrote: A problemi s govorom
Nego znas sta mi je sinulo, eto na primer da se neko posexa sad sa Beric Dondarionom, dali je to tehnicki nekrofilija?
Ili je nekrofilija samo ako neko opali hodaca ili one zombije posto njima ne kuca srce?
Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
- So What!
#3026 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
- annoy
#3027 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ona jest prevrtljiva manipulatorica i sposobna je umiljavat se da postigne ono što želi, samo što mi je ovo ipak bilo malo previše.AleksoMKD wrote:
Sve mi se cini da Cersei planira nesto pa se umiljkuje zrtvi. Nemoze to odjednom od posesivne kuje do slatke svekrve.
A i nekako uvijek mislim da je njeno glavno oružje manipulacije na kraju ipak njezina pička
Emilia mi je lijepa u licu, mada te njezine nedovoljno izblajhane obrve uvijek bodu u oko, samo čekam kad će se odvojit od ostatka lica i započet samostalni život.
U tijelu ne bih rekla da je nešto posebno zgodna. Mala, kruškaste građe. Ima zgodnijih žena u seriji.
Što se tiče njezine glume, rekoh, meni je stvarno loša, u prvoj, pa i drugoj sezoni mi je bila ok, nije previše odudarala, ali u zadnje vrijeme je loša. Nekad je solidna, a nekad doslovno zvuči kao ja kad pokušavam glumit. Vjerujem da je i do loše napisanog scenarija, ali i do nje.
Sve u svemu, ona će uvijek imat svoj fanbase, ne samo zbog izgleda nego i zbog toga što je njen lik utjelovitelj te neke "girl power". Ona se pretvara od submisivne robinje u kraljicu, i s vremenom shvaća svoje prednosti i nedostatke, shvaća svoja ograničenja kao žena u tom svijetu. Dok, s druge strane, imamo jednu Cersei, koja čitav život lamentira kako se trebala roditi s penisom, da kao žena ne može ništa, a ne zna to iskoristiti osim na način da širi noge okolo. Ona je baš antižena po meni, iako u seriji je stalno pokušavaju prikazat kao neku žena-majka-kraljica. Ima li epizoda kad ona ne lamentira nekome o svojoj djeci?
Kit mi je recimo solidan što se tiče glume, iako njega i Emiliju uvijek trpaju u isti koš. U usporedbi s njom on mi nije tako užasan.
- annoy
#3028 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Smeta me što ne paze na ovakve stvari
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#3029 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
zato što ih nije briga
i što lova kaplje
bez obzira na sve
i što lova kaplje
bez obzira na sve
- annoy
#3030 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ista stvar kao i s angažiranjem glumca koji je glumio Martyna Lannistera da glumi Tommena, koji je odjednom narastao za dvije glave između dvije sezone.
Vrijeđanje inteligencije gledatelja.
Vrijeđanje inteligencije gledatelja.
- So What!
#3031 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Davno sam gledao ovu epizodu kada se pojavljuje ova Nebeska kula po prvi put i onda ova epizoda kad Petyr dolazi tu i odmah mi je zapalo za oko da nešto nije uredu s kulom prije mi je izgledala bolje i vidi stvarno, ne razumijem kako se ovako zajebaju.annoy wrote:
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#3032 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
vjerovatno što ne rade fenovi
nego oni kojima je to poso
a poslije će raditi na nečemu o čemu također nemaju pojma (kao i mi jer će biti neka druga knjiga koju nismo čitali)
ili su se te dizajneri izmijenili a ovi novi zaboravili
ili je ona bila prva verzija sirotinjska
a sad su dobili para da prikažu kako je
u jednoj epizodi simsona kad publika pita scenariste za neke greške u fantazi serijalu
ovaj odgovara kad god je neka greška ili nejasnoća u pitanju WIZARD je to učinio

a poslije će raditi na nečemu o čemu također nemaju pojma (kao i mi jer će biti neka druga knjiga koju nismo čitali)
ili su se te dizajneri izmijenili a ovi novi zaboravili
ili je ona bila prva verzija sirotinjska
a sad su dobili para da prikažu kako je
u jednoj epizodi simsona kad publika pita scenariste za neke greške u fantazi serijalu
ovaj odgovara kad god je neka greška ili nejasnoća u pitanju WIZARD je to učinio
- AleksoMKD
#3033 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ima zgodnijih svakako, ali ja imam fetis na niske cure sa vecim dupetom.annoy wrote:
Emilia mi je lijepa u licu, mada te njezine nedovoljno izblajhane obrve uvijek bodu u oko, samo čekam kad će se odvojit od ostatka lica i započet samostalni život.
U tijelu ne bih rekla da je nešto posebno zgodna. Mala, kruškaste građe. Ima zgodnijih žena u seriji.
Mozda ce sada da se sredi?
Da, i sto je jos gore prva verzija mi se vise svidja.annoy wrote:
- Gandalf
#3034 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
ne dirajte mi Emily, jedina bolja u GOT-u od nje mi je Esmé Bianco, a ja nisam vidio razlog za oduševljenost narodnih masa sa onom Sersei
, svaka Belišova "radnica" je šije za 5 dužina
- annoy
#3035 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ros je meni daleko najbolja bila, ja najvise volim skladno zensko tijelo, da ima svega, i naprijed i iza. Jos i lijepe duge noge. Moze joj se priblizit jedino Melisandre.
A cak ni ne volim crvenokose
Ostatak zenske ekipe su mi nezanimljivi prosjeci, barem sto se tice tijela
Zene na stranu, moje srce pripada medi Jorahu.
A cak ni ne volim crvenokose
Ostatak zenske ekipe su mi nezanimljivi prosjeci, barem sto se tice tijela
Zene na stranu, moje srce pripada medi Jorahu.
- AleksoMKD
#3036 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
annoy wrote:Ros je meni daleko najbolja bila, ja najvise volim skladno zensko tijelo, da ima svega, i naprijed i iza. Jos i lijepe duge noge. Moze joj se priblizit jedino Melisandre.
100% se slazem, Ros je najzgodnija zena do sad u seriji ali ja kao sladokusac moram da kazem da bi se rado rvao sa Igrit, Briene, Melisandre, Ros, Cersei, Deny i Shae.
http://www.tarzanija.com/na-koju-ribu-i ... ri-o-tebi/
Tako je, jebes muskarca koji nije dlakavannoy wrote: Zene na stranu, moje srce pripada medi Jorahu.
- Tito_i_Partija
#3037 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ros mi je bila daleko najbolja (i najljepsa) cura u seriji. I tijelom i licem. Cura je k'o med medeni.
Kad sam vidio Ygritte golu, ja se prep'o jebote. Kosti na sve strane, rebra k'o da nosi harmoniku. Ta cura je na pola puta do anoreksije.
Dobra mi bila i ona sluskinja od Dany, ona sto joj je ukrala zmajeve pa na kraju je zatvorise u trezor sa onim crncem.
Kad sam vidio Ygritte golu, ja se prep'o jebote. Kosti na sve strane, rebra k'o da nosi harmoniku. Ta cura je na pola puta do anoreksije.
Dobra mi bila i ona sluskinja od Dany, ona sto joj je ukrala zmajeve pa na kraju je zatvorise u trezor sa onim crncem.
-
brain bubbles
#3038 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
potpuno se slazem, al ne mozes Melisandru izostavitiTito_i_Partija wrote:Ros mi je bila daleko najbolja (i najljepsa) cura u seriji. I tijelom i licem. Cura je k'o med medeni.![]()
i Ellaria ima nesto posebno u sebi
- Tito_i_Partija
#3039 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Carice van Houten. Prilicno popularna glumica, bila u nekoliko holivudskih filmova. Cuo sam da je radila dosta seks scena u filmu "Black Book", ali ga nisam jos gledao. S tim sto je film reziran od Paul-a Verhoeven-a, nije nimalo cudo.

- Riddle
#3040 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Zasto svi ignorisu Missandei?

- annoy
#3041 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Slažem se. I ti si medo?AleksoMKD wrote:
Tako je, jebes muskarca koji nije dlakav
Missandei dobro izgleda... s obzirom da bi trebala imati deset godina
- AleksoMKD
#3042 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Jesam. 2m i dlakav and proud of itannoy wrote: Slažem se. I ti si medo?
Bas je slatka, ali mislim da su promjenili u odraslu osobu kad su videli koliko Aria i Sansa brzo rastu.annoy wrote: Missandei dobro izgleda... s obzirom da bi trebala imati deset godinaali valjda HBOu nikad dosta sisa i guzica
- Legollas
#3043 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
KOJI JE OVAJ BAELISH KRALJ !

- Legollas
#3044 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Oberyn mi je daleko najjači lik
- aux
#3045 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Vrh epizoda,dosad mi najbolja u ovoj sezoni,desile su se velike stvari i sa Bellyshom vjerovatno vrlo jako novo kraljevstvo,i ako moze jedno objasnjenje da li je ovaj borac sto se bori na Carseinoj strani ustvari Gorostas samo sto su zamjenili glumce ???
- Riddle
#3046 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Da, to je Gregor. Njega su mijenjali 3 puta.
Strasna epizoda stvarno. Viper i Tyrion su zakucali, Sansa na snijegu je jedna od najljepsih scena dosad, Petyr jeziv kao i obicno... Ma ne moze bolje, osim mozda naredne 3 epizode.
Stvarno, pripremite se.
Strasna epizoda stvarno. Viper i Tyrion su zakucali, Sansa na snijegu je jedna od najljepsih scena dosad, Petyr jeziv kao i obicno... Ma ne moze bolje, osim mozda naredne 3 epizode.
Stvarno, pripremite se.
- ćiribiribela
#3047 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
I Dario je uspio napokon. 
- Legollas
#3048 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
mislim da na iduću epizodu čekamo 2 sedmice 
- Capajebo
#3049 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Al' onog prikrivenog keza kad mu je rekla "radi sta najbolje znas"ćiribiribela wrote:I Dario je uspio napokon.
Oberyn, Tyrion i Petyr najjaci u seriji
- Brkooo
#3050 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
ćiribiribela wrote:I Dario je uspio napokon.

meni njeg zao
A Baelish najjaci definitivno... sad ima sve !