BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Edin H.

#3026 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Edin H. »

flyawayll wrote:
Ellinor wrote:
flyawayll wrote:Elinor, ja nisam nista bolji ? Ti si da izvines, previse tup decko. Negirati svoju pravu zastavu, samo da bi se ulizivao drugima ? Zao mi te je realno ! Ljiljani ili nista drugo, ako se tebi svidjaju ove zvjezdice koje nemaju nikakve veze sa nasom zemljom onda stvarno.. nemam rijeci :D

Lave, okani se ba idealizma i tog pesudopatriotizma koji se temeljni na zastavama, grbovima i sl. Oni koji su se najviše dičili ljiljanima 92. su i doveli ovu zemlju u ovakvo sranje. Moraš shvatit da nisu bošnjaci dobili rat. Pogledaj u rječniku šta znači "kompromis".
Ovo je zadnji post na ovoj temi ne brini se, ja sam samo dao svoju izjavu i vi ste nastavili sa ovom temom.. Znam ja veoma dobro sta je kompromis i ti kazes da je nas patriotizam doveo do rata ?? Ima velike razlike izmedju patriotizma i nacionalizma..
To bi i drugi tor rekao.
Ona sa zvjezdicama je drzavna zastava Bosne i Hercegovine i tacka :oops:
mikogoago

#3027 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by mikogoago »

Murat Sabanovic wrote:mene ovi nasi fudbaleri ne mogu vise negativno iznenaditi..vise puta su pokazali da im nije mjesto na smotri najboljih evropskih/svjetskih ekipa.zasto? kao prvo nemaju kvalitet. zatim fizicku spremnost,disciplinu,a na kraju i volju. jednostavno kada stvari saberemo i oduzmemo dodjemo do rezultata da se ne moze bolje.mi,navijaci mozemo ljubomorno gledati na komsije,ali oni su ispred nas svjetlosnu godinu.kod njih se zna ko pije ,a ko placa racun.nasi svi misli da su zvjezde...nerijetko shepurenje po sarajevkim kafanama i slicne sitauacije gdje pokazuju svoj neprofezionalizam ili KRKANLUK...al eto ,neko ce reci da je savez za sve kriv,sto je djelimicno i tacno..ali eto dobili su osima , kojih ih je spasio sankcija,a oni mu ovakvom igrom vracaju. SRAMOTA DZEKO ! SRAMOTA SPAHICU! SRAMOTA IBRICICU! SRAMOTA PJANICU! i na kraju SRAMOTA SUSICU! sramota da ovakim pristupom igri uprljate drzavni grb.

ma znate sta ...ma ko vas jebe ...niste vi vrijedni da mi raspravljamo o vama...nego lijepo pokupite prnje i nazad u manchester,lyon,montpelier,moskvu,pa se sa vasim poslodavcima zajebajite...bilo bi moralno i posteno...
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#3028 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Chmoljo »

smoki_choko wrote: ma kakvi, on je odmah cim je dosao odvalio par oni plasticnih jer je ponio iz sarajeva premijersku fotelju za premijersku guzicu :lol:
nemoj zajebavat, bio je s navijačima, nije htio čovjek u VIP :mrgreen:

glede Džeke, kaže LSD nije imao lopti... nije fakat. i znam da je to fin dečko, ali zašto mi je izgledao tako loš večeras. ama bio je totalno nezainteresovan i totalno anemičan. nije ga nigdje bilo... niti smo mi Španija, niti Rumuni Lux, ali brate Edin je klasa igrač. dokazivao je to jako često... gdje je bio večeras? :roll:

:roll:

Miske je priča za sebe. taj čovjek više ni pas ne zna kako treba dodati :-) ne kažem da ga treba otpisati, ali brate, tog momka nigdje nema, em je spor, em je slab u duelu, em ni centaršuta nema. pa šta nam on može pomoći trenutno? :?
vee-jay

#3029 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by vee-jay »

Chmoljo wrote:
Šibicar wrote:Ma i porazi su sastavni dio igre,i meni fakat ne bi bilo krivo da smo zijanili večeras a da smo pokazali borbenost k'o u Zenici,ali kad izgubiš i ne oznojiš se,i ponize te poluigrači iz rumunske lige,koji se pate sa Luxemburgom,e onda čovjeku bude krivo.
sad htjedoh napisati... nikad me poraz nije bolio, koliko pišanje po mom bodrenju, po mom podržavanju. pa sunce mu jebem Edine, pričaš po Njemačkoj kako si treniro pod granatama, a navijači Rumunije ti razviju transparent "Free Mladić!"...

možel ti to biti neki motiv da ne spavaš u ofsajdu ko Inzaghi? :-) :-) :-)

imal' poštovanja? imal' ljubavi? imal' išta da vam je sveto majku mu jebem? već rekoh, a da ponovim - vaš kolega sa bolesnom kičmom je izgledo bolje od svih vas na terenu.

aferim :roll:
:thumbup:
smoki_choko

#3030 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by smoki_choko »

sad vidjeh jedna albanija izvukla 1-1 protiv rumuna nas odrase ko slinu. pu u PM :roll:
valja se sad vaditi sa tim istim albancima, a do bjelorusije ima jos dosta. mozda udju u formu nakon ljetne pauze
pirmin

#3031 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by pirmin »

north wrote:
bosnovizija wrote:
zlo87 wrote:Naša igra :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nema se više šta za reći :oops:
Džeko -hlađenje
Medunjanin-klupa
Misimović-penzija
Mravac-klupaMujđa-klupa
Žao mi je Lulića, gdje se utopi u ovo sivilo. Pa, bio je, ubjedljivo, najbolji protiv Rumuna u Zenici.
Sve ok, samo ovaj nije za klupe, nego za tribine.....

Džeko mi je nekakav čudan, zna koliko ga volimo, ali večeras jednostavno imam osjećaj da se nešto nije ni trudio, izađe u 60 minuti, a imao sam osjećaj ko da mu to nije tepško palo.....Jebi ga Edine :roll:
Ja bih dodao i Spahica i Ibricica, sto neko rece igraci Borca, Sarajeva, Zelje, bilo koga iz lige bi ih lagano otjerali u zaborav.

I sad vrtim film i ne mogu se oteti utisku da smo ikad ovako bili ponizeni, pregazeni, silovani.
Francuzi su nam ocitali lekciju i to je OK, ipak su par svjetlosnih godina ispred.
Ali nikad losiji Rumuni :oops: - e pa stvarno. :roll:
Last edited by pirmin on 03/06/2011 23:31, edited 1 time in total.
BHF_Manijak

#3032 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by BHF_Manijak »

Strasan sam optimista bio, samo sam se bojo naseg hebenog mentaliteta, ovu tekmu sam ceko mjesec dana i onda te nasa odbrana na zemlju spusti! Allahami dragog ono je danas licilo na skup amatera, pa jebo te igracima lopta kroz noge prolazi, sudarju se, ne mogu lopte garibi izbit, ma uzas! Svi na klupu debili, meda ne mozete nijedan, sve satro igracine, qrci palci... :x

I da, budimo realni, ova Rumunija je vjerujte mi hamelj ekipa to ponavljam stoti put, to se moglo vidjeti da kad smo iole pritisak vrsili na odbranu im da su se gubili ko djeca, samo sto ocigledno mi nismo imali damu da krenemo prema naprijed nego je bilo ono nase igraj na bod, jebo ga bod vise, poderi ih i mirna Bosna! A nedo Bog da je ovo Rumunija od prije 7-8 godina, poderali bi nas jos gore!

Hajmo objektvino, ne mozes ti ocekivati da bljesne tim od 11 ljudi, koji u zadnjih pola godine nemaju zajedno ni 30 utakmcia u nogama, svi nam ba po klupi sjede i tribinama u svojim klubovima, a za rezultat i igru treba konstantno igranje i forma, a mi toga nemamo, prosle godine kad nismo otisli necemo jos za 100 nigdje, jer su igraci svi redom u top formama bili...Miske asistiro ko lud, Dzeko trpo, Salihovic pogadjo sa centra ako treba, Pjanke dero u Lyonu, Spaha nosio Montepellier itd itd itd...A sad...Mrka kapa!
flyawayll

#3033 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by flyawayll »

To bi i drugi tor rekao.
Ona sa zvjezdicama je drzavna zastava Bosne i Hercegovine i tacka :oops:[/quote]

Tebi jeste, nama nije i zdravo !
bosanacccc

#3034 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by bosanacccc »

Sramota misimoviću prije svega. Ali nemojte da sada upadnemo u sveopću letargiju jer šanse za baraž su itekako realne, a za prvo mjesto nikada nisu ni postojale.
bingov buraz

#3035 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by bingov buraz »

Auu sta napisaste ko bi ovo citao :|

Bez nekog palamudjenja taktika qratza palaca necu otkriti Ameriku ako kazem da su nas rumuni pocijepali ko peder playboy,sad cemo vidjeti je li Pape materijal za selektora ako do utorka ne vrati stvari pod kontrolu adio
Nesto je vec Baho nagovjestio o odnosu igraca prema dresu i ocekujem da mnoga govna isplivaju na povrsinu u iducim danima.
Sramotno setkanje po terenu mora biti kaznjeno,nema predaje dok god imamo sanse!
Frankyee

#3036 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Frankyee »

Opet kazem, treba izvesti protiv Albanije kombinovani sastav mlade repke i Zelje / Sarajeva /Borca ispod 22 godine pa bar nek jacaju novu generaciju. Ako ovako nastave od Albanije gubimo.
vee-jay

#3037 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by vee-jay »

BegA_ wrote:Sušić: Glup sam bio što sam vjerovao pojedinim igračima

Safet Sušić se veoma razočaran pojavio na pres konferenciji nakon poraza BiH u Bukureštu. Priznao je da je napravio veliku grešku kada promijenio sastav koji je pobijedio Rumuniju na Bilinom polju.

„Glup sam bio što sam vjerovao pojedinim igračima, što sam promijenio ekipu koja je pobijedila na Bilinom polju. Vedad Ibišević me nikada nije iznevjerio, no dosta pojedinaca večeras jeste“, kazao je Sušić.

Na pitanje da kaže u koga se razočarao, Sušić je odbio govoriti o konkretnim imenima...

„Ima ih puno, ne bih sada o imenima, sve što sam rekao vama i njima ću reći u hotelu, čak ću biti i puno oštriji“, govorio je Pape dok je iznervirano udarao šakom od sto.

Sušić je svjestan da smo ovim porazom napravili veliku korak unazad, kada je Euro 2012 u pitanju.

„Definitivno smo izgubili sve šane za prvo mjesto. Sada moramo držati trku za drugo mjesto. Ono što je također loše, jeste da smo Rumune vratili u igru i sada ne mogu obećati da ćemo dobiti Albaniju. Poslije ovakve sramotne predstave ne bih mogao obećati ni pobjedu protiv Lukesmburga. Jednostavno, ne znam kako da odredim sastav za Albaniju, možda da stavim 20 kuglica pa da izvlačim, ne znam...“, govorio je Pape.

„Pojedinci su umislili da su igrači, ali nisu ni „i“ od igrača... Vjerovatno nisu svjesni koliko ne znaju. Ovo govorim jer me nije strah hoću li sutra biti selektor ili ne. Mjesecima smo ovo gradili, a sve se raspalo u 90 minuta. Sramota i katastrofa“, završio je Sušić.

E moj Pape... :sad:
ne, glup si sto to sve nisi prije znao! da si pratio utakmice repke prije nego si dosao na kormilo, znao bi bolje!
Dead Man Walking

#3038 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Dead Man Walking »

Mahirov rostilj nije upalio, predlazem da se za Albance pripremamo kod Gojka. :-)
USAblues

#3039 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by USAblues »

Better Man wrote:Obzirom na mentalitet nasih igraca i trenera i laznu euforiju koja se stvara poraz je ocekivan. Koliko god neki igrali u jakim klubovima, toliko su daleko od prave profesionalnosti i ozbiljnosti.
:thumbup: :thumbup:
Dialer

#3040 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Dialer »

Jebiga promjenismo bruku selektora i vazda je do svakog selektora, jadni igraci nikad nisu krivi sto ne znaju. Hasagic jes odbranio penal i 2 puta ga onaj pogodio al nemoj Keno vise, nemoj. Spahic? ma svi su karne veceras bili!
snaga_znanja

#3041 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by snaga_znanja »

Razmontirali su nas.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#3042 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by JoseMujica »

Evo da malo ocjenim igrače i izdvojim par pojedinaca

Hasagić - katastrofa (čoek mu u petercu natrčava na loptu, a opet najbolji pojedinacu našoj ekipi....iako mi je kao golman dno dna večeras nas je spasio da blamaža ne bude gora

Mujdža- katastrofa, prva dva gola primamo s te desne strane gdje je konstantna rupa

Mravac- ne znam šta taj lik uopće radi u reprezentaciji, izgubljen slučaj, treba ga poslati na izvidžačku obuku da se nauči snalaziti u prostoru

Spahić - sramota, iako je imao par dobrih intervencija žestoko podbacio za jednog kapitena

Lulić - bezveze

Rahimić - on je bio OK, kolko je mogao biti

Medunjanin - bezveze, pod hitno izručit hamasu

Pajnić - prenafuran malac kojeg treba neko uzet preko koljena i dobro išibat...zajeba nas Špirić pa mu dade pasoš na vrijeme

Misimović - bez Magathovog terora izgleda nula

Ibričić - tanko...biće votka uzela pod svoje

Džeko - i njega bi trebalo vratiti Magathu pa nek trče s medicinkom uz tribine par dana inače more odmah u pemziju, invalidsku
LSD

#3043 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by LSD »

O veznjacima ne treba trošiti rijeci - jer gore od ovog ne može nikako.
Pogledajte malo reakcije naše odbrane , ne samo kod golova vec i kod šansi...ma opcenito kako su igrali, kako su se postavljali, kako bježe od duela, povlace se svjesno i puštaju metre prostora dok rumun napreduje prema golu jer osjeti strah u našem jadniku itd itd.
Ovo vecerašnje ponašanje naše odbrane (na celu sa kapitenom, kojeg namjerno isticem) je bilo na nivou Vratnika ili SAŠK Napretka...katastrofa u najmanju ruku.
Mravac potvrdio da ne bi imao mjesta ni u visockoj Bosni :x :x
Me nema se šta sad pisati poslije svega...bezveze se nerviramo.
samo malo reloaded

#3044 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by samo malo reloaded »

BegA_ wrote:Sušić: Glup sam bio što sam vjerovao pojedinim igračima

Safet Sušić se veoma razočaran pojavio na pres konferenciji nakon poraza BiH u Bukureštu. Priznao je da je napravio veliku grešku kada promijenio sastav koji je pobijedio Rumuniju na Bilinom polju.

„Glup sam bio što sam vjerovao pojedinim igračima, što sam promijenio ekipu koja je pobijedila na Bilinom polju. Vedad Ibišević me nikada nije iznevjerio, no dosta pojedinaca večeras jeste“, kazao je Sušić.

Na pitanje da kaže u koga se razočarao, Sušić je odbio govoriti o konkretnim imenima...

„Ima ih puno, ne bih sada o imenima, sve što sam rekao vama i njima ću reći u hotelu, čak ću biti i puno oštriji“, govorio je Pape dok je iznervirano udarao šakom od sto.

Sušić je svjestan da smo ovim porazom napravili veliku korak unazad, kada je Euro 2012 u pitanju.

„Definitivno smo izgubili sve šane za prvo mjesto. Sada moramo držati trku za drugo mjesto. Ono što je također loše, jeste da smo Rumune vratili u igru i sada ne mogu obećati da ćemo dobiti Albaniju. Poslije ovakve sramotne predstave ne bih mogao obećati ni pobjedu protiv Lukesmburga. Jednostavno, ne znam kako da odredim sastav za Albaniju, možda da stavim 20 kuglica pa da izvlačim, ne znam...“, govorio je Pape.

„Pojedinci su umislili da su igrači, ali nisu ni „i“ od igrača... Vjerovatno nisu svjesni koliko ne znaju. Ovo govorim jer me nije strah hoću li sutra biti selektor ili ne. Mjesecima smo ovo gradili, a sve se raspalo u 90 minuta. Sramota i katastrofa“, završio je Sušić.

E moj Pape... :sad:
Jos je veca glupost sto ovakve stvari izjavljuje par dana prije bitne utakmice.

Bravo Safete, ovako ces sigurno zbiti redove i "galvanizovat" ekipu, sto bi rekao Ciro.
mikogoago

#3045 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by mikogoago »

BHF_Manijak wrote: Hajmo objektvino, ne mozes ti ocekivati da bljesne tim od 11 ljudi, koji u zadnjih pola godine nemaju zajedno ni 30 utakmcia u nogama, svi nam ba po klupi sjede i tribinama u svojim klubovima, a za rezultat i igru treba konstantno igranje i forma, a mi toga nemamo, prosle godine kad nismo otisli necemo jos za 100 nigdje, jer su igraci svi redom u top formama bili...Miske asistiro ko lud, Dzeko trpo, Salihovic pogadjo sa centra ako treba, Pjanke dero u Lyonu, Spaha nosio Montepellier itd itd itd...A sad...Mrka kapa!
Evo ovdje lezi zajec.Pisali mi ili pricali sta god ovo je istina.Oni nisu standardni ni u svojim klubovima,pa sta onda drugo ocekivati nego onaku sramotnu igru :x
Arma-Sarma

#3046 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Arma-Sarma »

Pape razguli

Code: Select all

"Sramotan meč, sramotan poraz. Nisam prepoznavao ekipu na terenu. Nije mi jasno da u dva mjeseca odigramo dva različita meča. Sada Albaniju moramo dobiti", rekao je Sušić.
Hm, znaci da je izvukao bod koji je htio isao bi na X protiv Albanije?
ExNihilo

#3047 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by ExNihilo »

BHF_Manijak wrote:
Hajmo objektvino, ne mozes ti ocekivati da bljesne tim od 11 ljudi, koji u zadnjih pola godine nemaju zajedno ni 30 utakmcia u nogama, svi nam ba po klupi sjede i tribinama u svojim klubovima, a za rezultat i igru treba konstantno igranje i forma, a mi toga nemamo, prosle godine kad nismo otisli necemo jos za 100 nigdje, jer su igraci svi redom u top formama bili...Miske asistiro ko lud, Dzeko trpo, Salihovic pogadjo sa centra ako treba, Pjanke dero u Lyonu, Spaha nosio Montepellier itd itd itd...A sad...Mrka kapa!

eh, svaka ti je zlatna
udrch

#3048 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by udrch »

JoseMujica wrote:Evo da malo ocjenim igrače i izdvojim par pojedinaca

Hasagić - katastrofa (čoek mu u petercu natrčava na loptu, a opet najbolji pojedinacu našoj ekipi....iako mi je kao golman dno dna večeras nas je spasio da blamaža ne bude gora

Mujdža- katastrofa, prva dva gola primamo s te desne strane gdje je konstantna rupa

Mravac- ne znam šta taj lik uopće radi u reprezentaciji, izgubljen slučaj, treba ga poslati na izvidžačku obuku da se nauči snalaziti u prostoru

Spahić - sramota, iako je imao par dobrih intervencija žestoko podbacio za jednog kapitena

Lulić - bezveze

Rahimić - on je bio OK, kolko je mogao biti

Medunjanin - bezveze, pod hitno izručit hamasu

Pajnić - prenafuran malac kojeg treba neko uzet preko koljena i dobro išibat...zajeba nas Špirić pa mu dade pasoš na vrijeme

Misimović - bez Magathovog terora izgleda nula

Ibričić - tanko...biće votka uzela pod svoje

Džeko - i njega bi trebalo vratiti Magathu pa nek trče s medicinkom uz tribine par dana inače more odmah u pemziju, invalidsku
Jebiga Mujica..usra ga ti skroz..
Biće tekmi još, odahni..
north

#3049 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by north »

Ma glupo je pojedinačno spominjati igrače, kad su SVI zakazali, iako se se neki izdizali u svojim retardiranim potezima, ala Mravac, ili ko što LSD spomenu Ibričića kojeg kao da nije ni bilo na terenu, ko muha bez glave zuji,trčkara, 0 bodova učinak, ne do bog da povuče uz liniju gdje mu je bilo mjesto, pa da koji put prođe, ali jebi ga kvantna fizika je to za njega....ali opet nije jedini, svi su večeras izdali i zreli su za jednu vaspitno popravnu lekciju....

Treba se od ove teme ohladiti i lagano preći na temu sa Albancima, ovo večeras pod hitno zaboraviti, nema druge....
Frankyee

#3050 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Frankyee »

Dialer wrote:Jebiga promjenismo bruku selektora i vazda je do svakog selektora, jadni igraci nikad nisu krivi sto ne znaju. Hasagic jes odbranio penal i 2 puta ga onaj pogodio al nemoj Keno vise, nemoj. Spahic? ma svi su karne veceras bili!

Cijeli zadnji red veceras je karina ali jos veci je problem sto nismo imali pravog zadnjeg veznog. Upravo je tu problem u prenosu igre izmedjodbrane i sredine. Rumuni su nas pojeli u sredini terena a napadi su isli preko krila pa na dva napadaca.

Ja sam pisao prije tekme da Lulic nije za zadnju liniju u ovakvoj utakmici gdje se branimo. Ispadao je previse cesto.
Mujdza isto tako, jako lose a Spaha i Mravac najlosije od kada igraju zajedno. Ja bih obojicu izbacio protiv Albanije.

Sredina potop
Locked