Ovaj tretman nije potrebno ispirati, dodaje volumen kosi, preeeeedivno mirise i jos svasta nesto ... Evo i reklame:
Moderator: anex

koji je to bilo kojinera18 wrote:u bilo kojem salonu... ja nisam preezadovoljna al ok je
Jesam ja stavljala preljev na kosu ali isključivo kod frizera kad sam radila pramenove, i to ti je da ti izjednači izrastak sa ostatkom kose, ništa specijalno, možda prelijev može posvijetliti /potamniti kosu za nijansu, eventualno dvije - i malo ti kosa sjajimystique wrote: htjela sam pitati,jel iko od vas stavljao preljev na kosu?ako jeste,za koliko nijansi ju je moguće potamniti?
Kupila je ja,meni ne valja ...doduse zavisi od kose,ako ti je kosa ravnija i teza,moci ces sa njom nesto uraditi.Ja se sa svojim frckicama nisam uspjela izboritiWildRedRose wrote:da li neko zna valjal' sta ona cetka V oblik, (nesto kao pegla za kosu oblik), i tako dok susis, cesljas se ?dobro sam zapetljala
DM,sa popustom preko knjiziceLaCici wrote:A gdje je ima kupiti?

Ja dobila intenzivno crvenu, oknila se 4 puta i to je todelirium.sa wrote:Ne mozes dobiti knom intenzivnu crvenu, samo ako si vec crvena ili plava
Ta samRimljanka wrote:Dugogodišnja plavusa, u zadnje vrijeme intenzivno razmisljam da pređem u brinete..svjetlo smeđa.. Ima li neko slicno iskustvo???
Bojim se da se ne pokajem... a zelim neku promjenu,a ne bi da se sisam..eh...
muhanata wrote:Ta samRimljanka wrote:Dugogodišnja plavusa, u zadnje vrijeme intenzivno razmisljam da pređem u brinete..svjetlo smeđa.. Ima li neko slicno iskustvo???
Bojim se da se ne pokajem... a zelim neku promjenu,a ne bi da se sisam..eh...Bila duuugo plava i nešto mi prevrne da se farbam. Najviše me bilo strah da nije često farbanje razlog opadanju kose, ali i kako sam smeđa opet se pojavilo opadanje. Helem pijem perfectil, ovdje su mi ga preporučile djevojke ( dođem im po čokoladu sa lješnjacima
) i odličan je, popila sam jednu tablu i definitivno sam primjetila da kad provučem rukom kroz kosu, više mi ne ostaju pramenovi kose u ruci
![]()
A što se smeđe tiče, htjela sam ja sama, ali sam čula da na plavu, vrlo lako mogu postati zelena(samo mi je još to trebalo
)
Otišla sam kod svog frizera, ofarbao me je i super je sve prekrio, odabrao je malo tamniju nijansu od moje prirodne boje. Kroz pranje ta boja svijetli ( radi svijetle podloge ), ali mi se dopada. Znači, ne sama, ipak neka neko stručan to prvo farbanje uradi. Kasnije se kao i ja sama farbaj
Draga moja da ti nama hairli prođeš sa trudnoćom i porodom i da nam doneseš ako Bog da malu mrvicu na svijet, a od jedne čokolade neće ti biti ništaNera_22 wrote: Čokalde još čekamoNeka malo. Poslije poroda se dovodim u red, pa kad dostignem određenu stepenicu kilaže, počastit ću se tom čokoladom
Amam porodila sma se prije 9 mjeseci, ali sad trpim posljedicemuhanata wrote:Draga moja da ti nama hairli prođeš sa trudnoćom i porodom i da nam doneseš ako Bog da malu mrvicu na svijet, a od jedne čokolade neće ti biti ništaNera_22 wrote: Čokalde još čekamoNeka malo. Poslije poroda se dovodim u red, pa kad dostignem određenu stepenicu kilaže, počastit ću se tom čokoladom
Samo reci kad budeš spremna donijeću ti čokoladu maksuz
@ mima, ladyblue 18, Michun nemojte misliti da sam vas zaboravila, samo nisam imala vremena za net. Kad budete htjele samo recite
Znači za sve koji imaju problema sa opadanjem kose Perfectil zakon!
muhanata wrote:Ta samRimljanka wrote:Dugogodišnja plavusa, u zadnje vrijeme intenzivno razmisljam da pređem u brinete..svjetlo smeđa.. Ima li neko slicno iskustvo???
Bojim se da se ne pokajem... a zelim neku promjenu,a ne bi da se sisam..eh...Bila duuugo plava i nešto mi prevrne da se farbam. Najviše me bilo strah da nije često farbanje razlog opadanju kose, ali i kako sam smeđa opet se pojavilo opadanje. Helem pijem perfectil, ovdje su mi ga preporučile djevojke ( dođem im po čokoladu sa lješnjacima
) i odličan je, popila sam jednu tablu i definitivno sam primjetila da kad provučem rukom kroz kosu, više mi ne ostaju pramenovi kose u ruci
![]()
A što se smeđe tiče, htjela sam ja sama, ali sam čula da na plavu, vrlo lako mogu postati zelena(samo mi je još to trebalo
)
Otišla sam kod svog frizera, ofarbao me je i super je sve prekrio, odabrao je malo tamniju nijansu od moje prirodne boje. Kroz pranje ta boja svijetli ( radi svijetle podloge ), ali mi se dopada. Znači, ne sama, ipak neka neko stručan to prvo farbanje uradi. Kasnije se kao i ja sama farbaj