Gdje u Sa......

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Banksy

#3026 Re: Gdje u Sa......

Post by Banksy »

VenomousV wrote:
Banksy wrote:Gdje u Sa ...
kupiti običnu, tešku peglu, BEZ pare , postoji li to još uvijek?

pogledaj na ciglanama, ima neka zena koja prodaje te oldskul pegle (muz donosi iz njemacke) ali nisu nove

moja mama je uzela cini mi se prosle godine jer ne voli pegle na paru :D
hvala,
ne bih te rabljene, ako ima gdje nove kupiti,
u sa nisam našla, u cro takođe,
nije moguće da nigdje više nema kupiti tih starih, OBIČNIH ... :x :(
mini2

#3027 Re: Gdje u Sa......

Post by mini2 »

gdje naći ovakve slične ruksake?

Image
Nazif_Gljiva

#3028 Re: Gdje u Sa......

Post by Nazif_Gljiva »

Gdje u sa ima dobra ponuda ronilacke opreme, treba mi kvalitetnija maska...

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
NotLooking

#3029 Re: Gdje u Sa......

Post by NotLooking »

Pitanje od "novog kolačića" :D

Gdje u gradu se može naći "malo jača" prodavnica tehnike? Posljednji put sam išao u skedneriji, tamo je valjda bio onaj tehnomarket (ili kako već) ali umjesto toga sam našao DP. :D

Konkretno, trebao bi mi "sobni ventilator" (uz budžet oko nekih 30 KM) sa ciljem priprema za predstojeće vrućine?! Isplati li se to uopšte kupovati?
Salah ad-Din

#3030 Re: Gdje u Sa......

Post by Salah ad-Din »

NotLooking wrote:Pitanje od "novog kolačića" :D

Gdje u gradu se može naći "malo jača" prodavnica tehnike? Posljednji put sam išao u skedneriji, tamo je valjda bio onaj tehnomarket (ili kako već) ali umjesto toga sam našao DP. :D

Konkretno, trebao bi mi "sobni ventilator" (uz budžet oko nekih 30 KM) sa ciljem priprema za predstojeće vrućine?! Isplati li se to uopšte kupovati?
Za te pare mozes samo ovo kupiti:

http://www.pik.ba/artikal/333716/usb-ventilator/

:lol: :lol: :lol:

Zezam se, ali Bgm tesko za te pare kupiti malo bolji ventilator ;)
NotLooking

#3031 Re: Gdje u Sa......

Post by NotLooking »

Salah ad-Din wrote:

Za te pare mozes samo ovo kupiti:

www.pik ba/artikal/333716/usb-ventilator/

:lol: :lol: :lol:

Zezam se, ali Bgm tesko za te pare kupiti malo bolji ventilator ;)
Ok :D

Koliko trebam izvdojiti da dobijem "nešto kako treba"?!
rookfash

#3032 Re: Gdje u Sa......

Post by rookfash »

ja sam prije 3 godine u robotu kupio neki birin sobni ventilator, cini mi se 20tak markica, evo ga i dan-danas fercera :)
Ciprol

#3033 Re: Gdje u Sa......

Post by Ciprol »

Tuš akcija od 13.06.,
Stolni ventilator Vivax, 22.50KM.
Salah ad-Din

#3034 Re: Gdje u Sa......

Post by Salah ad-Din »

50 kemra neki dobar ventilator :)
Ako ces vec kupovati za 30 KM, kupi biru, poguraj malo nasu ekonomiju :D
FrozenCastle

#3035 Re: Gdje u Sa......

Post by FrozenCastle »

...
Last edited by FrozenCastle on 17/06/2012 18:54, edited 1 time in total.
na svoju ruku

#3036 TASNA muska

Post by na svoju ruku »

Cao narode

nikako da nadjem neku normalnu koznu attache tasnu (musku)

otisao u Piquadro (ZARAAAA zesca) ima kul stvari ali ne svidja mi se sto su torbe crne boje, radje bih neku boje 'konjaka' odnosno narandzasto/smedja

onda isao na Carsiju po tasnarskim radnjama i niko ne zeli da radi tasnu 'po mjeri'

ima li ba u ovom gradu normalan tasnar zainteresovan da zaradi fine pare? :D ili neka radnja koju bi ste mi sugerisali.

Haj' hvala
Nazif_Gljiva

#3037 Re: Gdje u Sa......

Post by Nazif_Gljiva »

Gdje se u Sa moze naci radnja sa kvalitetnijom ronilackom opremom? Konkretno me maska interesuje...
holowey

#3038 Re: Gdje u Sa......

Post by holowey »

Salah ad-Din wrote:50 kemra neki dobar ventilator :)
ja se vodio istom logikom, kupio bira masinicu za sisanje, crkla u pola sisanja... nista iz toga nisam naucio, opet kupio biru, ovaj put ventilator, treci dan od kupovine iskljucen ventilator se samozapalio (tako mi objasnise sudski svjestaci) i sjebao citav stan...60k km stete... nikad vise bira, nikad vise jeftikaneri
muhanata

#3039 Re: Gdje u Sa......

Post by muhanata »

Imaju ovakve "tene za vodu"

Image

ili imate neki drugi prijedlog za rafting?? :-)

Gdje mogu kupiti boje za lice tipa ovoga :
Image
brazzo19

#3040 Re: Gdje u Sa......

Post by brazzo19 »

Golmanske rukavice da nisu puno skupe a ni pretanke sa onom spuzvom uglavnom vise ovako za dvoranskog fudbala ???
triple mama

#3041 Re: Gdje u Sa......

Post by triple mama »

Gdje u Sarajevu mogu naći malo drugačiji, da ne kažem extravagantniji, izbor materijala za presvlačenje namještaja? Zimus, na sajmu Interio u Skenderiji je bio jedan divan štand sa extra materijalima ali sam nažalost bacila njihovu reklamu...
pakica_

#3042 Re: Gdje u Sa......

Post by pakica_ »

holowey wrote:
ja se vodio istom logikom, kupio bira masinicu za sisanje, crkla u pola sisanja... nista iz toga nisam naucio, opet kupio biru, ovaj put ventilator, treci dan od kupovine iskljucen ventilator se samozapalio (tako mi objasnise sudski svjestaci) i sjebao citav stan...60k km stete... nikad vise bira, nikad vise jeftikaneri
nisam dovoljno bogata da kupujem jeftine stvari :lol:
(mada moja "ovnak" masinica za šišanje radi k'o singerica, a šišam par "ćela")
Ciprol

#3043 Re: Gdje u Sa......

Post by Ciprol »

jel' ima negdje u Sa kupiti ginseng? bilo kakav oblik, išta?
mini2

#3044 Re: Gdje u Sa......

Post by mini2 »

šefica wrote:
mini2 wrote:gdje naći ovakve slične ruksake?

Image
I ja isto jos uvijek trazim ovakve.

Naisla sam na slicno u MITEX DYNALLY u Titovoj, ali su jako sitni. Ne može ni flasa vode kako treba stati, a ne trazim ukras na ledjima. :D
našla u bbi-u, sprat prvi, prodavnica accessorize. ima jedno pet modela, pretežno sa cvjetićima, pomalo dječiji. ja sam uzela na pruge, fin je.
Grof

#3045 Re: Gdje u Sa......

Post by Grof »

Ehhhh...zna li neko prodaju li negdje u Sa studenti sa Likovne akademije svoje slike? Treba mi par slika za stan, a nemam puno love za to. :D
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#3046 Re: Gdje u Sa......

Post by -LIBERO- »

Grof wrote:Ehhhh...zna li neko prodaju li negdje u Sa studenti sa Likovne akademije svoje slike? Treba mi par slika za stan, a nemam puno love za to. :D
Prvo sto mi pade na pamet, imas u galeriji "Boris Smoje", svake sedmice novu postavku slika, od razlicitih autora sto slikara sto studenata. Moja preporuka ti je da svake sedmice naletis u tu galerijicu, popijes kaficu i pregledas slike. Siguran sam da ces svake sedmice naci po jednu finu slikicu i nisu skupi. ;-)
Chisum

#3047 Re: Gdje u Sa......

Post by Chisum »

Eki Libera sto hoce da utopi neku svoju mazariju... :lol:

Salim se, dobra ideja... slike mladih umjetnika. Jebiga, tako su ljudi nekada znali da uhvate rane radove onih koji se danas bez ikakvih problema prodaju za hiljade i hiljade maraka... ili dolara... Sad, ne kazem da ce i Grofa da posere, ali da je ideja dobra - jeste.

Sve sto iskace iz onog papanluka i kica sadrzanog u miljeu do pola televizora, par sarenih tanjirica kupljenih na ekskurziji i neizbjeznih "slika" crkava i dzamija, nekakvih ikona ili "starog dede sa fesom", koji je po popularnosti davno poder'o i Elvisa i Beatlese, dakle, raznih kiceraja kojih se, pogotovo danas, nastanca mali milion - korak je naprijed.
Kako nam su nam se sve vrijednosti srozale do poda, tako nam se i estetika - a ovdje govorim o onima od kojih se neki izgradjen osjecaj i ukus ocekuje barem u povojima - svela na sliku i atmosferu tranzicijskog buvljaka, na koji smo, izgleda, oguglali.

Dobra ideja - poticaj za mlade umjetnike, a i svojevrsna borba protiv ispraznog kica i banalnosti. :thumbup:... a i nece ti dnevna soba u stanu izgledati kao kod 90% ostale raje.
Last edited by Chisum on 14/06/2012 06:52, edited 3 times in total.
Kinaski

#3048 Re: Gdje u Sa......

Post by Kinaski »

holowey wrote:
kod mene mikrovalna birina sad ce joj 10 godina . Nista joj ne fali , nikad izdala nije
NotLooking

#3049 Re: Gdje u Sa......

Post by NotLooking »

Hvala svima na odgovorima, sad samo treba da se zaputim po ventilator. :D

Novo pitanje: gdje naći el. četkicu za zube?

Negdje na forumu sam pročitao da se može naći u DMu, ako je neko nedavno bio tamo (pretpostavljam da se misli na onaj DM u Ferhadiji) da mi potvrdi?

Hvala. :)
aribes

#3050 Re: Gdje u Sa......

Post by aribes »

DM ja vidjela neki dan
Post Reply