Emilly5 wrote:Pa ne mogu to napisati kao prijedlog, kad je cista sreca, gem manje vise i boc.
Ima li NBA strucnjaka veceras ovdje?
Mogu li Batum, Westbruće i Ljubav u over?
I ako je ko sta razradio za utakmicu Dallas - LA Clippers, daj da prepisem.
Veceras Sport klub prenosi, pa da imam sta brojati.
Ove sezone Oklahoma je do sada imala 3 meč-apa protiv Memfisa, Rasel je ukupno protiv njih zabilježio 55 poena, u prvoj utakmici u Memfisu je dao 4 poena, u drugoj utakmici također u Memfisu je dao 30, a u trećoj u Okl. je dao 21. Eh sad, u posljednje tri utakmice u nizu je išao over, mada je poznata stvar da kući daje manje nego na strani. Zavisi kako će se odvijat utakmica. Pošto Memfisa ne dobijaju glatko, trebalo da bi da dobije veću minutažu. Konli će sigurno igrati dobru odbranu na njemu. Memfis je sjajna odbrambena momčad, stoga mislim da neće ići over. Prvo jer mora prekinuti dobar niz, drugo jer ima Konlija pred sobom. Dajem šanse 65%-35% da će biti spod. Od ova tri igrača, za Vestbruka sam najmanje siguran.
Što se tiče Ljubavi, protiv Voriorsa je prošli put dao 36, večeras igra pred svojom publikom, dakle imaće ogromnu minutažu, što znači da će 90 % ići over.
Batum polako povećava minutažu, a samim tim i preuzima veću ulogu nakon odlaska Volasa. U meča-apu protiv Jute je dao 15 poena, a treba računati da će ovaj put imati i veću odgovornost, stoga i njemu dajem šanse kao i Lavu.
Dalas-Klipersi. hm. zajbano. Dalas izgubio obje, vrijeme je da ih pobjede,
Ja preporučujem Ilijasovu over.
I da, nisam stručnjak, iako si takvog prizivala,
evo moje nedjelo: