Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Locked
buzzer

#3026 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by buzzer »

veljaca wrote:buzzer iz rudog :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?

Zar nije odatle g.din Bajic ? ( ovo za p.k. pitanje ) ...

Jer ako je buzzer iz Rudog a i Bajic iz Rudog - onda su oni zemljaci ...... mada nemam nista protiv Rudog - naprotiv ...
svi smo mi zemljaci
Dozer

#3027 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Dozer »

Jos samo da zaduzimo lopate...
buzzer

#3028 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by buzzer »

Dozer wrote:Jos samo da zaduzimo lopate...
bolje ovo
Image
lakse je, a i diskusija bi bila korektnija
sorge_sa

#3029 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by sorge_sa »

jucer u Oslobodjenju procitah, na SDP-ovim listama ce se naci i Hadzem Hajdarevic, ma ovo sve je otislo u Honduras, i Mustafa Spahic Mujki ima kolumnu u istim novinama, tako je i s Hadzemom krenulo, ko zna kakva nas jos samo iznenadjenja cekaju....
asadaspektakl

#3030 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by asadaspektakl »

Pedja Kojovic wrote:asadaspektakl

Kao sto sam i rekao.
Reforme koje ulazak u EU zahtijeva su nam neophodne bez obzira da li cemo se formalno prikljuciti zajednici.

p.k.
S tim dijelom se slazem, vazniji je proces nego rezultat, ali to mi nije konkretno pitanje. Da preformulisem: kako mislite odrzati proces i motivaciju ako postane jasno da se nista nece dobiti? Na sta cete se onda pozivati?
Real Khan

#3031 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Real Khan »

asadaspektakl wrote:

Kao sto sam i rekao.
Reforme koje ulazak u EU zahtijeva su nam neophodne bez obzira da li cemo se formalno prikljuciti zajednici.

p.k.
S tim dijelom se slazem, vazniji je proces nego rezultat, ali to mi nije konkretno pitanje. Da preformulisem: kako mislite odrzati proces i motivaciju ako postane jasno da se nista nece dobiti? Na sta cete se onda pozivati?
Ako mogu ja pripomoći... :D Ja sam ubijeđen da bi u tom slučaju opleli po tebi i meni jer smo im donijeli maler ovakvim ("bezobraznim") pitanjima :D

Šalu na stranu, ko je god imalo proučavao EU (pogotovo njenu genezu, ideju vodilju, mehanizme stvaranja, politiku širenja itd.) odmah mu postaje jasno da BiH, Turska, Albanija, Kosovo i turski dio Kipra NIKADA neće postati punopravni član EU. Naravno, imat će te 4 i po države nekakve "odnose" sa EU, nekakav "povlašteni status" i sl. ali članice sa jednakim pravom glasa kao sadašnje članice EU na žalost neće postati NIKADA. Nije to moje mišljenje, želja i neopravdani strah, nego je to puka činjenica. Samo imajte u vidu prijem jedne Rumunije i Bugarske koje nisu ni po čemu ispred Turske (čak ni po stepenu poštivanja ljudskih prava, a o ekonomiji da ne govorim), ali Turska je na vječitom "čekanju" dok su i Rumunija i Bugarska uveliko unutar "povlaštenog kruga". Pitate se zašto? Hint: vidi pod "kulturnim vrijednostima ujedinjene Europe"...
asadaspektakl

#3032 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by asadaspektakl »

Real Khan wrote:
asadaspektakl wrote:

Kao sto sam i rekao.

p.k.
Ako mogu ja pripomoći... :D Ja sam ubijeđen da bi u tom slučaju opleli po tebi i meni jer smo im donijeli maler ovakvim ("bezobraznim") pitanjima :D

Šalu na stranu, ko je god imalo proučavao EU (pogotovo njenu genezu, ideju vodilju, mehanizme stvaranja, politiku širenja itd.) odmah mu postaje jasno da BiH, Turska, Albanija, Kosovo i turski dio Kipra NIKADA neće postati punopravni član EU. Naravno, imat će te 4 i po države nekakve "odnose" sa EU, nekakav "povlašteni status" i sl. ali članice sa jednakim pravom glasa kao sadašnje članice EU na žalost neće postati NIKADA. Nije to moje mišljenje, želja i neopravdani strah, nego je to puka činjenica. Samo imajte u vidu prijem jedne Rumunije i Bugarske koje nisu ni po čemu ispred Turske (čak ni po stepenu poštivanja ljudskih prava, a o ekonomiji da ne govorim), ali Turska je na vječitom "čekanju" dok su i Rumunija i Bugarska uveliko unutar "povlaštenog kruga". Pitate se zašto? Hint: vidi pod "kulturnim vrijednostima ujedinjene Europe"...
U ovo tvoju listu 'nikad clanova' ja bi samo dodao i (najvjerovatnije) Makedoniju, najvecim dijelom iz 'strateskih' razloga - nekome treba prolaz, nekome mjesto za neke vojne baze, nekome odskocna daska za uticaj na Balkanu i sprecavanje ostalih da se sire....

Da se vratimo na pitanje: hipoteticki govoreci, ako pretpostavimo da gore navedene zemlje nece biti clanovi EU - na sta ce se onda NS pozivati i kakvi ce im biti odnosi prema navedenim zemljama (saradnju s EU cemo svakako imati, to je i nuzno i korisno) i na kojim principima ce se tada politika NS zasnivati s obzirom na promjenjene okolnosti?
NKVD

#3033 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by NKVD »

Pedja Kojovic wrote:inhibitor

Jesmo, dogovorili smo se.
To je sve sto mogu reci, za sada.

p.k.
Peđa, da li je sastavljanje listi za pojedine kantone i RS završen posao? Da li će NSP imati na KS listi podjednak broj ljudi kao i NS? Ako su tu "njihovi" ljudi - ko su oni? Ovo pitam iz razloga što je jasno da ta stranka ne može u KS ponuditi kvalitetne ljude.

Usaglašavanje listi će biti od izuzetne važnosti. Pojave li se na njima nepoznati ljudi da bi se popunio broj koji kolairanjem pojedinoj stranci pripada - to neće nikako valjati. I u obrnutom smjeru, naravno kada govorimo o RS-u.

Radite li na približavanju Krsmanovića dosadašnjim i potencijalnim glasačima NS-a? Koliko za sada vidim, to je tanko. Ljudi su nestrpljivi, navikli na razočarenja i toplo preporučujem akciju u tom smjeru dok nije kasno. Pogotovo u Sarajevu, on mora bit predstavljem i "izrešetan" pitanjima na tribinama i od novinara da bi ljudi na kraju stekli povjerenje i zaokružili koaliciju. Nema, vjeruj mi, ništa na lijepe oči i na veresiju.
Banksy

#3034 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Banksy »

NKVD wrote: Radite li na približavanju Krsmanovića dosadašnjim i potencijalnim glasačima NS-a?
Mah, približio se sam već dosta. Neka ga, nek odmori malo. :mrgreen:
Banksy

#3035 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Banksy »

sorge_sa wrote: jucer u Oslobodjenju procitah, na SDP-ovim listama ce se naci i Hadzem Hajdarevic, ma ovo sve je otislo u Honduras, i Mustafa Spahic Mujki ima kolumnu u istim novinama, tako je i s Hadzemom krenulo, ko zna kakva nas jos samo iznenadjenja cekaju....
:shock: :shock: :shock:
NKVD

#3036 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by NKVD »

Ako Lagum turi Hadžema na listu učiniće veliku uslugu NS-u!

Onda će pasti u vodu procjene da NS ne uzima glasače SDP-u. Ako pjesnik i štovalac fašistoidnih ideja rahmetli Ljiljana u najnovijem otklonu SDP-a prema nacionalnom završi na listi (iako sumnjam da su toliko mahniti) to gospoda i drugovi iz NS-a trebaju pozdraviti.

Podsjećam da se Hadžem nikada nije ogradio od šugavog baliluka kojeg su on i onaj debil Latić svojevremeno bili prjanice. Pobjegao je, šupački, nazad u "umjetnost" koja, kao i nacionalizam, može biti lijepo utočište za hulje poput njega.
Banksy

#3037 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Banksy »

NKVD wrote:Ako Lagum turi Hadžema na listu učiniće veliku uslugu NS-u!

Onda će pasti u vodu procjene da NS ne uzima glasače SDP-u. Ako pjesnik i štovalac fašistoidnih ideja rahmetli Ljiljana u najnovijem otklonu SDP-a prema nacionalnom završi na listi (iako sumnjam da su toliko mahniti) to gospoda i drugovi iz NS-a trebaju pozdraviti.

Podsjećam da se Hadžem nikada nije ogradio od šugavog baliluka kojeg su on i onaj debil Latić svojevremeno bili prjanice. Pobjegao je, šupački, nazad u "umjetnost" koja, kao i nacionalizam, može biti lijepo utočište za hulje poput njega.
Hadžem je mala maca za ovog nesretnika ...
''... pocetak antifasisticke borbe srpskog naroda za slobodu.
Ustanak protiv fasizma, ustaskog divljastva i genocida digli su Srbi - ali mi kao narod koji ima sirinu, nismo to nikada htjeli isticati, nego smo prihvatili da su u tome ucestvovali i ostali narodi koji zive u BiH , a koji su se tek 1943. godine u vecem broju prikljucuju NOR-u.''

dr.Dragutin Ilić iz Banja Luke - potpredsjednik Izvršnog odbora NS-a
NKVD

#3038 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by NKVD »

...baš mala maca kažeš? Prihvatljiva, pretpostavljam, mala maca? Malo f. Persu.

Na stranu potezanje argumenata za odbranu lika i djela principom "a vidi njemu glave".

I na stranu debilna izjava, bilo čija, i generalizacija da je jedan narod ovo ili ono. To je, u najmanju ruku, neprihvatljivo pored toga što je pogrešno.
Banksy

#3039 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Banksy »

NKVD wrote:...baš mala maca kažeš? Prihvatljiva, pretpostavljam, mala maca? Malo f. Persu.

Na stranu potezanje argumenata za odbranu lika i djela principom "a vidi njemu glave".

I na stranu debilna izjava, bilo čija, i generalizacija da je jedan narod ovo ili ono. To je, u najmanju ruku, neprihvatljivo pored toga što je pogrešno.
Meni neprihvatljiva, sasvim. Ali za ovog, mala maca.

Ti si uveo analizu SDP-a, Hajdarevića, prelijevanje glasova i odnos SDP-NS.

Da, pogrešno i neprihvatljivo, ali zaboravio si i šovinistički.

Ako je Hajdarević štovalac fašistoidnih ideja rahmetli Ljiljana, šugavog baliluka , kako bi okvalifikovao ovog čiku? O kojem je, čini mi se, tema.
Real Khan

#3040 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Real Khan »

NKVD wrote:...baš mala maca kažeš? Prihvatljiva, pretpostavljam, mala maca? Malo f. Persu.

Sudeći prema uvijek spremnim "reakcijama" forumaša poput NKVD, sorge_sa, buzzera, i još par komada (da se ne uvrijede oni koje nisam spomenuo, ali svakako očekujem i njihove junačke replike :D ), a imajući ujedno u vidu i poznate stavove Bojana Bajića i Peđe Kojovića, stičem sve više neodoljiv utisak da se Naša stranka u stvari fura na oblik staljinističke komunističke partije u kojoj svako ko se usudi pomisliti na drugačiji način od "neupitnog vođe", automatski postaje "državni neprijatelj" i stoga "zaslužuje hrakotinu u lice"... Pored toga, primjećujem visoku dozu agresivnog ateizma, odbojnost prema svemu vjerskom, pogotovo prema bošnjačkom vjerskom 'elementu'... mada na neki čudan način se vješto zaobilazi bilo kakva kritika prema RS-u, i vjerskom elementu sa te strane međuentitetske linije razgraničenja...tako da su i Dragutin Ilić i Zdravko Krsmanović sasvim OK, a neko drugi koji se "drzne" da kaže kako je RS genocidna tvorevina i kao takva ne zaslužuje egzistenciju, automatski se etiketira kao "anti ovo, anti ono..."
Sve je zanimljivije pratiti ovaj pad "građanskih" maski unutar Naše stranke...hmm, što mi nekakve "ptičice" sve češće spominju nekakav raskol unutar Naše stranke...moguću podjelu na dvije struje, onu probosansku i pro-eresovsku? Mada, pretpostavljam da kao dosad opet nisam u pravu jer ne vidim i ne čujem dobro, zar ne Peđa? :D
buzzer

#3041 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by buzzer »

Real Khan wrote:

Sudeći prema uvijek spremnim "reakcijama" forumaša poput NKVD, sorge_sa, buzzera, i još par komada (da se ne uvrijede oni koje nisam spomenuo, ali svakako očekujem i njihove junačke replike :D ), a imajući ujedno u vidu i poznate stavove Bojana Bajića i Peđe Kojovića, stičem sve više neodoljiv utisak da se Naša stranka u stvari fura na oblik staljinističke komunističke partije u kojoj svako ko se usudi pomisliti na drugačiji način od "neupitnog vođe", automatski postaje "državni neprijatelj" i stoga "zaslužuje hrakotinu u lice"... Pored toga, primjećujem visoku dozu agresivnog ateizma, odbojnost prema svemu vjerskom, pogotovo prema bošnjačkom vjerskom 'elementu'... mada na neki čudan način se vješto zaobilazi bilo kakva kritika prema RS-u, i vjerskom elementu sa te strane međuentitetske linije razgraničenja...tako da su i Dragutin Ilić i Zdravko Krsmanović sasvim OK, a neko drugi koji se "drzne" da kaže kako je RS genocidna tvorevina i kao takva ne zaslužuje egzistenciju, automatski se etiketira kao "anti ovo, anti ono..."
Sve je zanimljivije pratiti ovaj pad "građanskih" maski unutar Naše stranke...hmm, što mi nekakve "ptičice" sve češće spominju nekakav raskol unutar Naše stranke...moguću podjelu na dvije struje, onu probosansku i pro-eresovsku? Mada, pretpostavljam da kao dosad opet nisam u pravu jer ne vidim i ne čujem dobro, zar ne Peđa? :D
nije ovo za strucnjaka tog kova i to sa dvije diplome. ovo je vise naka mahalashtina. jasno, drzis se onoga cime ces najuspjesnije nahuskati bosnje protiv ns-a - imaginarna odbojnost prema bosnjackom vjerskom elementu i jos imaginarnije zaobilazenje bilo kakve kritike prema rs-u. sad bi te tvoj haver seln nazvao göbbelsom da niste slucajno na istom zadatku.
nisi ti ni "anti ovo", ni "anti ono", ti si, da se ne lazemo, uhljebljen kod vladajucih i cuvas tu poziciju laganjem protiv opozicije.
seln

#3042 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by seln »

buzzer wrote: sad bi te tvoj haver seln nazvao göbbelsom da niste slucajno na istom zadatku.
Skini se ti lijepo selnu sa osunecenog. Ko je na zadatku, ja ili ti, moze se fino utvrditi prebrojavanjem postova na ovoj temi. A ti si na mene kivan zato sto si ispusio u prosloj diskusiji, kad si mi na kraju hinjski predlagao "da se udruzimo i udarimo na anamoonog".
Jadna je NS sa takvim clanovima....
Real Khan

#3043 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Real Khan »

seln wrote:
buzzer wrote: sad bi te tvoj haver seln nazvao göbbelsom da niste slucajno na istom zadatku.
Skini se ti lijepo selnu sa osunecenog. Ko je na zadatku, ja ili ti, moze se fino utvrditi prebrojavanjem postova na ovoj temi. A ti si na mene kivan zato sto si ispusio u prosloj diskusiji, kad si mi na kraju hinjski predlagao "da se udruzimo i udarimo na anamoonog".
..i najčistija ideja se uprlja ukoliko je pokušavaju provesti u djelo "prljavi" ljudi...a takvih ljudi vidim puna Naša stranka (sa par časnih izuzetaka, koji kako sam saznao, ozbiljno razmišljaju o odlasku iz te wannabe "građanske" stranke)...
Real Khan

#3044 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Real Khan »

buzzer wrote:
Real Khan wrote:

nije ovo za strucnjaka tog kova i to sa dvije diplome. ovo je vise naka mahalashtina. jasno, drzis se onoga cime ces najuspjesnije nahuskati bosnje protiv ns-a - imaginarna odbojnost prema bosnjackom vjerskom elementu i jos imaginarnije zaobilazenje bilo kakve kritike prema rs-u. sad bi te tvoj haver seln nazvao göbbelsom da niste slucajno na istom zadatku.
nisi ti ni "anti ovo", ni "anti ono", ti si, da se ne lazemo, uhljebljen kod vladajucih i cuvas tu poziciju laganjem protiv opozicije.
@buzzeru, kada ćeš shvatiti da ja od svoje registracije na ovom forumu konstantno podržavam opoziciju, ali onu konstruktivnu...a Naša stranka to još uvijek nije (niti je opozicija, niti je konstruktivna...a daleko je do oktobra)
kecher II

#3045 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kecher II »

Real Khan wrote:Pored toga, primjećujem visoku dozu agresivnog ateizma, odbojnost prema svemu vjerskom, pogotovo prema bošnjačkom vjerskom 'elementu'... mada na neki čudan način se vješto zaobilazi bilo kakva kritika prema RS-u, i vjerskom elementu sa te strane međuentitetske linije razgraničenja...
ovakva kontradiktornost u jednoj recenici se ne bi smjela desavati vrsnom politickom analticaru i savjetniku u USA i EU.
Real Khan wrote:što mi nekakve "ptičice" sve češće spominju nekakav raskol unutar Naše stranke...
da te nije sreo co'jk ispred bundestaga kad si dav'o savjete merkelovoj pa ti rek'o za moguci raskol na pro-srpsku i pro-bosansku struju u NS-u, isto ko i onog sto je sreo co'jk u njemakoj pa mu reko za tihica da je kos-ovac.

a za diplome, prvo sam posmislio da si uz'o u bjeljini tamo su jeftinije, al' vidim ti si lokalpatriota pa daj sarajevske, jesu l' bile skupe? ako nisu da i ja uzmem u SA da ne dajem velikosrbima pare bosanske.
buzzer

#3046 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by buzzer »

seln wrote:
ove radnje iz prve recenice mozes sa ukucanima prakticirati. ovdje bi trebao argumentirano diskutirati. ja vecinu svojih postova pisem na ovoj temi jer me na njoj najcesce isprovociraju agenti vladajucih partija svojim lazima i podmetanjem. danas si se javio da das podrsku strucnjaku koji bajicu ne moze oprostiti mjesto rodjenja. jeben argument, nema sta. pritom me pokusavas vrijedjati, ali bezuspjesno jer ja od tebe zaista nista bolje i ne ocekujem. a da sam na tebe kivan i nisam nesto, ima i gorih od tebe, koji jos teze mogu razumjeti sarkazam. a upravo je sarkazam i nista vise bio moj prijedlog "da se udruzimo i udarimo na anamoonog". lagumdzijina sdp i ne zasluzuje bolje od tebe.
buzzer

#3047 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by buzzer »

Real Khan wrote: @buzzeru, kada ćeš shvatiti da ja od svoje registracije na ovom forumu konstantno podržavam opoziciju, ali onu konstruktivnu...a Naša stranka to još uvijek nije (niti je opozicija, niti je konstruktivna...a daleko je do oktobra)
kad se to bude vidjelo u tvojim postovima. kad ti ne bude kljucni argument bojanovo porjeklo. i kad prestanes izmisljati i podmetati ovim casnim ljudima osobine onih kojima sluzis.
NKVD

#3048 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by NKVD »

Isreno se nadam da je ovaj poštovalac BPS grupe građana podržavao opoziciju i prije registracije na forumu, čisto da ne pomislim da se pod njegovim imenom krije kakav softverski eksperiment koji bi sublimirao sve frustracije i nesnalaženje pred prokletom mogućnošću izbora.

No, kako je program očigledno naslonjen na recentne maloumotvorine nacionalističke politike koja nas je sve zavila u crno, prepoznajemo kod koji je IZ preuzela od službi iz prošlog režima i uspješno ga rabi u dnevnopolitičke svrhe. Taj će se princip, između ostaloga, lako prepoznati u obrani "bošnjačkog vjerskog elementa" - da ne zaboravim navodnike uz ovu nespretnu konstrukciju. Zar nije lakše reći - islamofobija?

Međutim, kako su fašistoidni Ljiljan i njegova v2.0 verzija pod rukovodstvom onog skota Radončića kod ovog jadnog, napaćenog i frustriranog naroda uspjeli prouzvesti željeni efekat paranoje i bezizlaznosti tako i od pristupa po kome je Doktor konstruktivna opozicija treba očekivati da nastavi uspješno zaluđivati narod.

Sve je dobro dok su opozicija BPS, onaj debil iz BOSS-a te zahrđali SDP sa sve svojim populizmom bez ikakvog smisla a čiji je lijep primjer "zlatni ljiljan" iz pričuve, malokalibarski opštinski funkcioner Komšić Željko. Za koga sam, da ne bude zabune, u nedostatku boljeg izbora i sam glasao.

U slučaju da je pojavi neka opcija koja razbija monopol nacionalizma, a to je eminentno skoro svim do sada nuđenim opcijama uz SDP koji se ponaša kao firma koja se zadovoljava obrtom od iznamljivanja imovine i pokojeg položaja u vlasti - po takvoj opciji treba oplesti neselektivno. Uključujući i tešku artiljeriju sa "špicastih stijena" naci-kleptomana: islamofobija, staljinizam, raskoli (kako mi javljaju!) itd...

Što, pak, sasvim lijepo govori o strahu od promjena. I od momenta kada površnost i, normalno, pogrešnost mrsomuda "sa dva fakulteta" bude prepoznata kao takva te smještena gdje joj je i mjesto - na stranice Ljiljana ili onoga što će ostati od ovog dnevnog tariguza koji se Bošnjaku nameće kao katedrala duha. Sa četiri minareta i barem dva tornja.
kecher II

#3049 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kecher II »

Real Khan wrote:Sudeći prema uvijek spremnim "reakcijama" forumaša poput NKVD, sorge_sa, buzzera, i još par komada (da se ne uvrijede oni koje nisam spomenuo, ali svakako očekujem i njihove junačke replike :D ), a imajući ujedno u vidu i poznate stavove Bojana Bajića i Peđe Kojovića, stičem sve više neodoljiv utisak da se Naša stranka u stvari fura na oblik staljinističke komunističke partije u kojoj svako ko se usudi pomisliti na drugačiji način od "neupitnog vođe", automatski postaje "državni neprijatelj" i stoga "zaslužuje hrakotinu u lice"... Pored toga, primjećujem visoku dozu agresivnog ateizma, odbojnost prema svemu vjerskom, pogotovo prema bošnjačkom vjerskom 'elementu'... mada na neki čudan način se vješto zaobilazi bilo kakva kritika prema RS-u, i vjerskom elementu sa te strane međuentitetske linije razgraničenja...tako da su i Dragutin Ilić i Zdravko Krsmanović sasvim OK, a neko drugi koji se "drzne" da kaže kako je RS genocidna tvorevina i kao takva ne zaslužuje egzistenciju, automatski se etiketira kao "anti ovo, anti ono..."
ne obazirem se nesto vise na ove tvoje budalastine al' sad me nisi spomen'o pa rek' da ti odgovorim i kazem da je ovo onako visokoumna analiza, nista manje od tebe se nije moglo ni ocekivati, a ni vise jer za vise treba i klikera,
u malo predjasnjem postu sam izvukao neke dijelove i jednostavno ti 'nako narodskim bosanskim jezikom rek'o sta je sta, ali to je sustina u cemu se krije tvoje razotrkivanje velikosrpske politike u NS-u, rekle pticice i odbojnost prema islamsko-bosnjackom elementu, SzBBBIH stajling.
seln

#3050 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by seln »

buzzer wrote:
seln wrote:
ove radnje iz prve recenice mozes sa ukucanima prakticirati.
Treba li jos dokaza? To sto se nas dvojica glozimo ok, ali zasto mi spominjes ukucane?
ovdje bi trebao argumentirano diskutirati.
Tako kao ti?
danas si se javio da das podrsku strucnjaku koji bajicu ne moze oprostiti mjesto rodjenja.
Ne, vec da tebi kazem da se ne rugas nikome, jer si i sam ruglo.
a upravo je sarkazam i nista vise bio moj prijedlog "da se udruzimo i udarimo na anamoonog".
Naravno, posto nije uspjelo, sad se vadimo na sarkazam.
lagumdzijina sdp i ne zasluzuje bolje od tebe.
Mozda bi i bilo tako da sam clan SDP-a. Ili bilo koje stranke.
A za tebe sam siguran da su te iz neke najurili - zbog zagadjivanja zraka.
Locked