koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Moderator: anex
- ElRe
#3026 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Gdje inace kupujete parfeme u Sarajevu?
Čujem da ima dosta kopija...
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#3027 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
A za sta danas nema kopija?!ElRe wrote:Gdje inace kupujete parfeme u Sarajevu?
Ja kupujem od jednog momka iz Sarajeva. Ima tester i originalne varijante. Neke parfeme ima na stanju,a neke mora naruciti i to se ceka par dana. Takodjer uzimao sam od dva momka iz Tuzle,i jednog iz Banja luke,pouzdani 100% . Imaju i svo je profile na fcb i olx.ba.
-
kazo
#3028 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Je li neko uzimao od ovih http://parfimerija.olx.ba/ ? vidim da su jeftiniji od ovih iz tuzle i banja luke.
-
Adoxxx
#3029 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Muamer?konektovan wrote:A za sta danas nema kopija?!ElRe wrote:Gdje inace kupujete parfeme u Sarajevu?
Čujem da ima dosta kopija...![]()
Ja kupujem od jednog momka iz Sarajeva. Ima tester i originalne varijante. Neke parfeme ima na stanju,a neke mora naruciti i to se ceka par dana. Takodjer uzimao sam od dva momka iz Tuzle,i jednog iz Banja luke,pouzdani 100% . Imaju i svo je profile na fcb i olx.ba.
- konektovan
#3030 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Ne znam,nemam iskustva sa ovim trgovcem. Najbolje da nesto narucis,pa da vidimo o cemu se radi.kazo wrote:Je li neko uzimao od ovih http://parfimerija.olx.ba/ ? vidim da su jeftiniji od ovih iz tuzle i banja luke.
-
kazo
#3031 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
On garantuje da je sve orginal. Narucio sam ovaj shock za 35 KM radi testiranja, pa cemo vidjeti. Moram otvoriti prije placanjakonektovan wrote:Ne znam,nemam iskustva sa ovim trgovcem. Najbolje da nesto narucis,pa da vidimo o cemu se radi.kazo wrote:Je li neko uzimao od ovih http://parfimerija.olx.ba/ ? vidim da su jeftiniji od ovih iz tuzle i banja luke.
- Michun
- ElRe
#3033 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Da li kupujete parfeme u Inoma parfumerijama i da li su pouzdani?
Kupovao sam u Plazi, i za sada su OK sto se tice kvaliteta, ali sada nemaju parfem koji meni treba, dok Inoma ima.
Kupovao sam u Plazi, i za sada su OK sto se tice kvaliteta, ali sada nemaju parfem koji meni treba, dok Inoma ima.
- Michun
#3034 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Inoma je odlicna i susretljivi su jako...ja sam importane musterijaElRe wrote:Da li kupujete parfeme u Inoma parfumerijama i da li su pouzdani?
I radnja sa nakitom/satovima u Importane je za 10. Kupovala za sebe a i neke poklone.
- konektovan
#3035 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Bas tako,jako usluzni i profesionalni. Níje im zao testera,k'o nekima.Michun wrote:Inoma je odlicna i susretljivi su jako...ja sam importane musterijaElRe wrote:Da li kupujete parfeme u Inoma parfumerijama i da li su pouzdani?
I radnja sa nakitom/satovima u Importane je za 10. Kupovala za sebe a i neke poklone.
-
Baby-blue
#3036 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Njanjavi wrote:Ck one summer, joop jump a aftershave nivea balzam vazda
Last edited by Baby-blue on 24/04/2016 10:51, edited 1 time in total.
- konektovan
#3037 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Imas pp.Baby-blue wrote:Gdje ima joop jump u Sa? Momak taj koristi, a ja ne mogu nigdje da nadjem.. samo homme i nightflightNjanjavi wrote:Ck one summer, joop jump a aftershave nivea balzam vazda
- Curve
#3038 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
kupovao par puta u SCC-u, sve ok, parfemi bez zamjerkeElRe wrote:Da li kupujete parfeme u Inoma parfumerijama i da li su pouzdani?
za osoblje veliki + susretljivi, preporuce ti otprilike sto trazis, mozes isprobat koliko hoces (dok u pojedinim parfumerijama isprobaj 3 testera odma te smrknuto gleda)
- Mis mekinjas
#3039 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Preugodno iznenađena.

- brown.sugar
#3040 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Jos malo noviteta iz Amerike.

- Michun
#3041 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
koristila sam ovu escadu. 3-4 bocice sam imala.
miris je izvanredan jer je neobican jako...da je jos malo trajniji, bio bi idealan.
miris je izvanredan jer je neobican jako...da je jos malo trajniji, bio bi idealan.
- brown.sugar
#3042 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Nisam ni sumnjala, moja parfemska blizanko!
Ja sam je tek nedavno probala jer sam bila uvjerena da mi se nece svidjeti buduci da su je na parfemskim forumima uvijek uvrstavali u parfeme s jakom notom bibera. Sad gledam note, nigdje bibera.
Slazem se, bas je neobican, u drydownu najljepsi cak.
Meni je taj jedan spric u parfumeriji trajao do sutra ujutro, nadam se da to nije zbog one teorije da su testeri koncentriraniji od samog parfema. Javim utiske. 
- Michun
#3043 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Samo smo Hermes razlicit uzelebrown.sugar wrote:Nisam ni sumnjala, moja parfemska blizanko!Ja sam je tek nedavno probala jer sam bila uvjerena da mi se nece svidjeti buduci da su je na parfemskim forumima uvijek uvrstavali u parfeme s jakom notom bibera. Sad gledam note, nigdje bibera.
Slazem se, bas je neobican, u drydownu najljepsi cak.
Meni je taj jedan spric u parfumeriji trajao do sutra ujutro, nadam se da to nije zbog one teorije da su testeri koncentriraniji od samog parfema. Javim utiske.
Javi...svakako je divan.
- brown.sugar
#3044 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Istina!Michun wrote: Samo smo Hermes razlicit uzele
Javi...svakako je divan.
- Toffee karamela
#3045 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Da li je iko vidio negdje u šoping centrima s boljim asortimanom kozmetike ove parfemčiće? Pliz otvorite okice i javite, imam ovaj rozi i patim za ostalima
.

- brown.sugar
#3046 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
U Oviesse radnjama ih ima, ali ne znam da li vise rade. Pisalo se na temi o shoppingu da se Oviesse povlaci s bh. trzista.Toffee karamela wrote:Da li je iko vidio negdje u šoping centrima s boljim asortimanom kozmetike ove parfemčiće? Pliz otvorite okice i javite, imam ovaj rozi i patim za ostalima.
- Toffee karamela
#3047 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Hvala mucho muchobrown.sugar wrote:
U Oviesse radnjama ih ima, ali ne znam da li vise rade. Pisalo se na temi o shoppingu da se Oviesse povlaci s bh. trzista.
- Toffee karamela
#3048 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Izvini koji je ovo i od koje kuće? Ne vidim najbolje natpisAurelia Bronski wrote:
a ovaj se cuva, nema ga vise![]()
-
Adoxxx
#3049 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Preporuka za muski parfem, onako da ga vecina djevojaka vole? 
-
Adoxxx
#3050 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
radi u intereksu na pofalicimabrown.sugar wrote:U Oviesse radnjama ih ima, ali ne znam da li vise rade. Pisalo se na temi o shoppingu da se Oviesse povlaci s bh. trzista.Toffee karamela wrote:Da li je iko vidio negdje u šoping centrima s boljim asortimanom kozmetike ove parfemčiće? Pliz otvorite okice i javite, imam ovaj rozi i patim za ostalima.