Ispade Hare opet u pravu.
-
mekaba
#3026 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Hare je na nastimanim izborima izbacen iz igre kao jedini koji nije podmitljiv i provjereno na strani BiH.Trazi se neko ko ce definitivno aminovati podjelu BiH i zakovati mrtvacki sanduk.Politicarima u RS -u nevalja niko jer oni znaju svoj cilj.Ko nije sa njima na ovom putu nije za saradnju i tacka.Zivi bili pa vidjeli.
- 1gorstak
#3027 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Silajdzic je imao fula kao i svi drugi, nema tu nijednog politicara kojem se moze vjerovati bez rezerve niti je zdrava atmosfera u kojoj postoje neprikosnoveni autoriteti. Ja recimo nemam nikakve veze sa Silajdzicem i njegovom strankom, vezan sam za SDP i Komsica, ali sam po pitanju Aprilskog paketa podrzao Silajdzica. Ovaj gore primjer sa Rasmusenom ili ono taktiziranje sa reformom policije su primjeri Silajdzicevih losih poteza.mekaba wrote:Hare je na nastimanim izborima izbacen iz igre kao jedini koji nije podmitljiv i provjereno na strani BiH.
Bezrezervnu lojalnost zasluzuje samo drzava. Fanaticnom se lojalnoscu strankama kroz medjusobna trvenja slabi patriotski front a sto je jos opasnije, politicari i stranke su kvarljiva roba.
- ultima_palabra
#3028 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Ima li kakav komentar na postizborno djelovanje TV1?mekaba wrote:Hare je na nastimanim izborima izbacen iz igre kao jedini koji nije podmitljiv i provjereno na strani BiH.Trazi se neko ko ce definitivno aminovati podjelu BiH i zakovati mrtvacki sanduk.Politicarima u RS -u nevalja niko jer oni znaju svoj cilj.Ko nije sa njima na ovom putu nije za saradnju i tacka.Zivi bili pa vidjeli.
- NightSkyWalker
#3029 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Predvidjam da cemo uskoro zaliti za Harisovom politikom.
- NightSkyWalker
#3030 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Zahvaljujuci Zlaji i Tihom i njihovoj kenjkavoj i dvolicnoj politici, pozelit cemo mi Harisa nazad!
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#3031 Re: Ispade Hare opet u pravu.
da nam je Turska mati?
- ultima_palabra
#3032 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Štaš ti ovdje, ovo je tema za vizionareChmoljo wrote:
da nam je Turska mati?
- Better Man
#3033 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Za imbecilom, lazovom i ublehasem ne treba zaliti.NightSkyWalker wrote:Zahvaljujuci Zlaji i Tihom i njihovoj kenjkavoj i dvolicnoj politici, pozelit cemo mi Harisa nazad!
- Chmoljo
#3034 Re: Ispade Hare opet u pravu.
depresivan sam... politička satira me uvijek oraspoložiultima_palabra wrote:Štaš ti ovdje, ovo je tema za vizionareChmoljo wrote:
da nam je Turska mati?
- NightSkyWalker
#3035 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Eto neka Tihic i Zlaja nisu sve ovo sto si nabrojaoBetter Man wrote:Za imbecilom, lazovom i ublehasem ne treba zaliti.NightSkyWalker wrote:Zahvaljujuci Zlaji i Tihom i njihovoj kenjkavoj i dvolicnoj politici, pozelit cemo mi Harisa nazad!
-
Bo Bo
#3036 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Ma ti se uhvati reketasa i crnih torbica,a ozbiljnu politiku ostavi LepomChmoljo wrote:
da nam je Turska mati?
- ultima_palabra
#3037 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Liječiš depresiju satirom koja je proizvod depresije haretovacaChmoljo wrote:depresivan sam... politička satira me uvijek oraspoložiultima_palabra wrote:Štaš ti ovdje, ovo je tema za vizionareChmoljo wrote:
da nam je Turska mati?
- Chmoljo
#3038 Re: Ispade Hare opet u pravu.
molim?Bo Bo wrote: Ma ti se uhvati reketasa i crnih torbica,a ozbiljnu politiku ostavi Lepom
dok se nekom ne smrkne drugom ne svaneultima_palabra wrote: Liječiš depresiju satirom koja je proizvod depresije haretovaca
- Komrad
#3039 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Vi mozda hocete ali Mi sigurno necemoNightSkyWalker wrote:Predvidjam da cemo uskoro zaliti za Harisovom politikom.
- NightSkyWalker
#3040 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Pa dobro ti je covjek rekao.Chmoljo wrote:molim?Bo Bo wrote: Ma ti se uhvati reketasa i crnih torbica,a ozbiljnu politiku ostavi Lepom
- Komrad
#3041 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Jest vala .. uhvati se torbica... a energetske projekte, zeljezaru, JATAu i ostalo ostavi namaNightSkyWalker wrote:Pa dobro ti je covjek rekao.Chmoljo wrote:molim?Bo Bo wrote: Ma ti se uhvati reketasa i crnih torbica,a ozbiljnu politiku ostavi Lepom![]()
jel to mislio?
- Chmoljo
#3042 Re: Ispade Hare opet u pravu.
šta mi je rekao? da prepustim mjesto Haretu, kandidatu za generalnog sekretara UN?NightSkyWalker wrote:
Pa dobro ti je covjek rekao.![]()
svašta trpi ovaj forum...
-
zlajaBHF
#3043 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Ja stvarno ne razumijem zasto je on za mnoge ovdje toliki negativac?
Moje misljenje je da Silajdzic, kao i Lagumdzija i Tihic imaju za cilj ocuvanje BiH, razlika je u nacinu borbe.
Mogu se ja ne slagati sa njegovim nacinom, ali mi on ne moze biti negativac zbog tih svojih stavova.
Negativac moze biti samo onaj kome nije cilj ocuvanje drzave.
Ono sto Hare govori je istina, ako neko misli da nije, volio bi vidjeti argumente.
Gdje on grijesi kada prica o drzavnoj imovini, energetskom sektoru....o tome je uvijek trubio
Moje misljenje je da Silajdzic, kao i Lagumdzija i Tihic imaju za cilj ocuvanje BiH, razlika je u nacinu borbe.
Mogu se ja ne slagati sa njegovim nacinom, ali mi on ne moze biti negativac zbog tih svojih stavova.
Negativac moze biti samo onaj kome nije cilj ocuvanje drzave.
Ono sto Hare govori je istina, ako neko misli da nije, volio bi vidjeti argumente.
Gdje on grijesi kada prica o drzavnoj imovini, energetskom sektoru....o tome je uvijek trubio
- Chmoljo
#3044 Re: Ispade Hare opet u pravu.
i samo priča... i priča... i priča...zlajaBHF wrote:
- NightSkyWalker
#3045 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Dobro je da se ovi ostali "pozitivci" sturise djelom stiti drzavnu imovinuChmoljo wrote:i samo priča... i priča... i priča...zlajaBHF wrote:
-
Bo Bo
#3046 Re: Ispade Hare opet u pravu.
i radio...i radio...i radio...al ne moze on uraditi,koliko Suljo moze zaHebatiChmoljo wrote:i samo priča... i priča... i priča...zlajaBHF wrote:
-
zlajaBHF
#3047 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Znaci on samo prica, ali nista ne radi?Chmoljo wrote:i samo priča... i priča... i priča...zlajaBHF wrote:
Haj budi malo realan.....Reci mi koji politicar radi?
Tihic? Lagumdzija? Nema tog politicara?
Valjda si svjestan cinjenice da se u ovoj drzavi nista ne moze rijestiti, ako se ne sloze sve strane, a znamo ko su te strane i kakvi su im ciljevi.
- ultima_palabra
#3048 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Zato njegovi kadrovi radeChmoljo wrote:i samo priča... i priča... i priča...zlajaBHF wrote:
- Komrad
#3049 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Jest vala... Zenicku zeljezaru je odradio momacki, opstinu vares je odradio momacki, reformu policije je odradio momacki itd...Bo Bo wrote:i radio...i radio...i radio...al ne moze on uraditi,koliko Suljo moze zaHebatiChmoljo wrote:i samo priča... i priča... i priča...zlajaBHF wrote:
Daj mi reci za ovih 20 godina sta je uradio kvalitetno
et lik je 20 godina u vlasti i?
-
Bo Bo
#3050 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Vidim i Zlajini se polomishe (Betmenultima_palabra wrote:Zato njegovi kadrovi radeChmoljo wrote:i samo priča... i priča... i priča...zlajaBHF wrote: