Bas me zanima koliko ce napisati da je danas bilo u Skenderiji
Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednosti
-
ibizza
#3026 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Kad su imapli prvi skup u Sarajevu-Domu Mladih,u Avazu su napisali da je bilo 5 hiljada ljudi
- aerosa
#3027 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Između 30 000 i 35 000, stim što je na platou ostalo preko 10 000 onih koji nisu mogli ući....bermiin wrote:Kad su imapli prvi skup u Sarajevu-Domu Mladih,u Avazu su napisali da je bilo 5 hiljada ljudi![]()
Odavno veći skup budala nije bio u gradu....
-
ibizza
#3028 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
aerosa wrote:Između 30 000 i 35 000, stim što je na platou ostalo preko 10 000 onih koji nisu mogli ući....bermiin wrote:Kad su imapli prvi skup u Sarajevu-Domu Mladih,u Avazu su napisali da je bilo 5 hiljada ljudi![]()
-
theTruePath
#3029 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
ima nesto od njihIzmeđu 30 000 i 35 000, stim što je na platou ostalo preko 10 000 onih koji nisu mogli ući....
- HAVANA
-
Alfa_Ze
#3031 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Jeftini populizam, isti onaj kojim je u poratnom vremenu SDA dolazila na vlast.To im se sada obija o glavu. Ali Scepo mnogo ne mari za tim. Njemu su potrebni glasovi, a sutra ...... ????Iz govora predsjednika SBBBiH Fahrudina Radončića
Poštovane dame i gospodo,
Nema ozdravljenja Bosne i Hercegovine ako se duh pravednosti iz Hrvatske ili talas borbe protiv mafije što se vodi u Srbiji ne dogodi i u Bosni i Hercegovini.
Više od 100.000 naših najboljih i najčasnijih sinova tj. pripadnika Armije BiH, stalno ide na revizije koje trebaju utvrditi šta su radili svakoga dana rata i da li su eventualno oštetili državu za stotinjak maraka više ili manje mjesečno, a za ratne dezertere i profitere nema nikakvih revizija.

"Više Fahre - Manje Bosne"
- LadyBear
#3032 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
In 2008, Radončić entered into a business partnership with Miroslav Mišković, a controversial businessman from Serbia with close ties to the regime of Slobodan Milošević. This promoted widespread criticism and condemnation in Bosnia due to Mišković's role in the aggression against Bosnia and Herzegovina.
In recent years Radončić has led a media campaign against the Selimović family, who are the owners of the Sarajevska Pivara as well as other business ventures. Dnevni Avaz frequently publishes articles denouncing the Selimović family.
In turn, Oslobodjenje and SAN Dnevne Novine, which are owned in whole or in part by the Selimović family, have retaliated against Dnevni Avaz and its owner by publishing previously unknown information. The first revelation was that Radončić may have obtained his Bosnian citizenship illegally. Radončić became a citizen of Bosnia and Herzegovina by marrying in Bosnia. However, his first marriage was not dissolved at the time. Since bigamy is illegal in Bosnia and Herzegovina, the second marriage is legally void.
Cujem da i njegov promotor Mustafa Ceric dolazi ovamo u obilazak dijapore uoci izbora. Valjda da nas osvjesti (kao i uvijek) i upozna sa tom "antikriminalnom" strankom.Miskovic was a deputy prime minister of Serbia for a time under Milosevic, and also served as Milosevic's main economic advisor. Since Milosevic's fall in 2000, Miskovic has donated funds to various political parties, including the Serbian Radical Party (SRS). This is the SRS that, led by Vojislav Seselj (now on trial at The Hague) organized paramilitary formations that rampaged, murdered, burned, and committed rape during the wars in Croatia, Bosnia, and Kosovo.
- JThomas
#3033 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
jebote on proziva ratne profitere. pa stvarno ima nerve k'o konj.
- aerosa
#3034 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Nema nego ima obraz ko konjsko kopito ....JThomas wrote:jebote on proziva ratne profitere. pa stvarno ima nerve k'o konj.
- bosanski
#3035 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Obratite pažnju kako Fahro koristi Sarkozijevu taktiku i u prve redove stavlja niske ljude kako bi on izgledao višipici wrote:
![]()
Last edited by bosanski on 05/06/2010 14:44, edited 1 time in total.
-
Alfa_Ze
#3036 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Pa zar u ''PRVOM SAFU'' uz ''utemeljitelja'' nije bilo mjesta za prvog jurisnika SBB-a Dževada Rađu ??
- BSn
#3037 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Zaustavite Zemlju, silazim...
- bosanski
#3038 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
i ako znamo da na to ide još toliko marketniga dođemo do brojke od oko 90-100.000 ljudi.aerosa wrote:Između 30 000 i 35 000, stim što je na platou ostalo preko 10 000 onih koji nisu mogli ući....bermiin wrote:Kad su imapli prvi skup u Sarajevu-Domu Mladih,u Avazu su napisali da je bilo 5 hiljada ljudi![]()
- aerosa
#3039 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Bosno zemljo šta si dočekala.....
- BSn
#3041 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Fahrina "stranka" prije izbora: 
Fahrin pogled na Predsjednistvo:

Moj pogled na sve to skupa:
Fahrin pogled na Predsjednistvo:

Moj pogled na sve to skupa:

- addem
#3042 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Bogami puno vise ljudi danas kod Fahre nego na nedavnoj konvenciji SDA u Zetri. Bice ovo najludji izbori do sada.

-
bob7
#3043 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Vidim na ovim slikama i nacelnika Hadzibajrica, je li to i on napravio transfer ili:D?
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#3044 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
inače meni je ovo sve skupa simpatično
ne znam više šta reći
istrošio sam tipkovnicu
meni je raditi isti poso ko god došao na vlast
Last edited by Truba on 05/06/2010 16:30, edited 1 time in total.
-
CAUS-VISOKO
#3045 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Pa ne bih bas rekao da je bilo vise ljudi kod Fahrudina. A Konvencija SDA je bila 26.05., dakle radni dan. Da ce biti 'najblentaviji' , to da.addem wrote:Bogami puno vise ljudi danas kod Fahre nego na nedavnoj konvenciji SDA u Zetri. Bice ovo najludji izbori do sada.![]()
- addem
#3046 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Pa u Zetri sam bio, danas nisam, samo ovako gledano po slikama 30% ljudi manje u Zetri, mozda cak i vise, jer ako si bio znaces da su u zetri bili stolovi izmedju redova. Ovdje koliko vidim nije bilo stolova. Helem potpuno nebitno, fahro je sa kongresom pokazao da ce u parlament definitivno, eh sad sa kojim procentom to je veliki upitinik. Isto tako je upitnik i za SDA koliko ce glasova da uzme na ovim izborima. A ludjih izbora u Federaciji nikad nije bilo. Sad cak mislim da ce SDP biti stranka koja ce pojedinacno uzeti najvise glasova (mada opet nisam ni 70% siguran u to). Fahro ce uzeti dosta glasova SDA, jer mi SBB dodje ko neki pandan toj stranci.CAUS-VISOKO wrote:Pa ne bih bas rekao da je bilo vise ljudi kod Fahrudina. A Konvencija SDA je bila 26.05., dakle radni dan. Da ce biti 'najblentaviji' , to da.addem wrote:Bogami puno vise ljudi danas kod Fahre nego na nedavnoj konvenciji SDA u Zetri. Bice ovo najludji izbori do sada.![]()
-
ajdin.kahrovic
#3047 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Ekstrakt iz ekspozea jednoglasno izabranog PreCjednika:
"Bošnjacima, također, nakon preseljenja rahmetli Alije Izetbegovića na bolji svijet žele da upravljaju nerealizirani pojedinci koji nisu imali nikakvo prethodno životno i političko iskustvo, diplomatsku karijeru ili status društvenih analitičara i neimara iz čega bi mogli da nauče šta je liderstvo i šta ono kao pozitivna kategorija mora sadržavati. "
Ostatak anegdote:
http://www.sbbbh.ba/index.php?option=co ... Itemid=124
"Bošnjacima, također, nakon preseljenja rahmetli Alije Izetbegovića na bolji svijet žele da upravljaju nerealizirani pojedinci koji nisu imali nikakvo prethodno životno i političko iskustvo, diplomatsku karijeru ili status društvenih analitičara i neimara iz čega bi mogli da nauče šta je liderstvo i šta ono kao pozitivna kategorija mora sadržavati. "
Ostatak anegdote:
http://www.sbbbh.ba/index.php?option=co ... Itemid=124
-
alienalf
#3048 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Ne procitah nigdje koliko kandidata za predsjednika SBBBBBBiH Fahrudin Radoncic bi danas i ako ih bi, ko su, ima li tu Kabila za kojeh nikad ne cuh niti jednu losu-mozda jedina svijetla tacka stranke???????
I jos jedna stvar me zanima: Sto covjek promjeni ime stranke dodajuci svoje ime i prezime nazivu stranke, a navalio se na naziv SDA Sulejman Tihic, je li covjek principijelan u svojoj ironiji ili sta vec-pokusavam skontati, ali ne ide!
Mislio sam da nam je BiH zemlja ljiljana, a NARCISA nikad i nigdje vise ne vidjeh i to tokom citave godine, pardon godinama, nicu ko gljive poslije kise (uz pomenute Tihica i Radoncica, Zlatko, pa Haris, a ne pisu mi se imena i iz drugog entiteta, pocelo mi se sve ovo gaditi....)
I jos jedna stvar me zanima: Sto covjek promjeni ime stranke dodajuci svoje ime i prezime nazivu stranke, a navalio se na naziv SDA Sulejman Tihic, je li covjek principijelan u svojoj ironiji ili sta vec-pokusavam skontati, ali ne ide!
Mislio sam da nam je BiH zemlja ljiljana, a NARCISA nikad i nigdje vise ne vidjeh i to tokom citave godine, pardon godinama, nicu ko gljive poslije kise (uz pomenute Tihica i Radoncica, Zlatko, pa Haris, a ne pisu mi se imena i iz drugog entiteta, pocelo mi se sve ovo gaditi....)
Last edited by alienalf on 05/06/2010 18:47, edited 1 time in total.
-
alienalf
#3049 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
I jos zaboravih jednu stvar, pa cak prilikom izbora predsjednika MZ-a i kucnih savjeta skoro da nema jednoglasnih izbora predsjednika, a ovo danas bi jednoglasno???? Koliko, 2500 jednoglasnih??????
Ko kaze da je Sadam mrtav?????????????????
Last edited by alienalf on 05/06/2010 18:46, edited 1 time in total.
- nellington
#3050 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Od 2000 prisutnih delegata, njih 3000 glesalo za Šćepualienalf wrote:I jos zaboravij jednu stvar, pa cak prilikom izbora predsjednika MZ-a i kucnih savjeta skoro da nema jednoglasnih izbora predsjednika, a ovo danas bi jednoglasno???? Koliko, 2500 jednoglasnih??????