Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
VenomousV wrote:e ako ti je lemes dobar trebas probati kod jedne tete relativno na pocetku
i ja sam kod lemesa uzimala al je lutrija hoce li uvijek biti dobar
kod ove tete uvijek valja slani kajmak (jednom ga je presolila al haj desi se)
kad udjes na desna vrata, mislim da je treca vitrina lijevo (dakle ona na sredini) prva teta tamno smedje/crne kose iz visokog =)
cekaj, udjem sa strane ferhadije na desna vrata i onda treca vitrina lijevo od onih vitrina u sredini?
udjes na glavna desna vrata, i picis pravo, s lijeve strane treca vitrina
i pavlaka joj je pravo dobra btw
ok hvala. probat cu je, mada ja nikad kod crvenog lemesa nisam naletio na losu robu. doduse ja kod njega uzimam slatki kajmak pa ne znam ima li to veze.
karanana wrote:ok hvala. probat cu je, mada ja nikad kod crvenog lemesa nisam naletio na losu robu. doduse ja kod njega uzimam slatki kajmak pa ne znam ima li to veze.
ima, drugacije su konzistencije slatki i slani a dogadjalo mi se da je slani slican slatkom, nije kako treba napravljen itd
al' ko zna, svako ima svoj ukus
Amazonka27 wrote:
Nisam nisam U zadnje vrijeme eksperimentisemo sa raznim kremovima (zamjena za Nutellu jer je razlika u cijeni fkt velika)...i svi su manje vise bili dobri. Tiru Liru je jedini za sada koji necu nastaviti kupovati. Onaj od Goldflipsa je bio super (po preporuci nekoga sa ove teme) ali ne isla ja maksuzije u Bingo da ga kupim.
kako se zove taj od goldfilpsa ?
mislim choco nutty ili tako nekako i prilično je dobar
Juče kupio školjku jaja koja proizvodi BINGO farma. Odlična jaja. Cijena = 5,50 KM u BINGU na A.P...
Jesu li to Gold Land jaja ? U Bingu na Otoci se mogu kupiti samo ta, ali su dosta skuplja od 5.5 km. Proizvode se negdje u TK, zaboravio sam u kojem gradu.
Juče kupio školjku jaja koja proizvodi BINGO farma. Odlična jaja. Cijena = 5,50 KM u BINGU na A.P...
Jesu li to Gold Land jaja ? U Bingu na Otoci se mogu kupiti samo ta, ali su dosta skuplja od 5.5 km. Proizvode se negdje u TK, zaboravio sam u kojem gradu.
Gold Land su jaja iz Gračanice i nisu Bingova. Na Alipašinom Polju u Bingo tržnom centru imaju jaja koja proizvodi Bingo i upakovana su u najlon. Unutar školjke ima deklaracija na kojoj piše da ih proizvodi Bingo. Cijena je 5,50 KM i odlična su...
Gold Land su jaja iz Gračanice i nisu Bingova. Na Alipašinom Polju u Bingo tržnom centru imaju jaja koja proizvodi Bingo i upakovana su u najlon. Unutar školjke ima deklaracija na kojoj piše da ih proizvodi Bingo. Cijena je 5,50 KM i odlična su...
Meni su njihove punjene čokolade sasvim OK, na fol Zvečevo čokolada Volim te i Samo ti, a Crispy čokoladice (posebno zelena sa žitaricama) i Kokos su mi odlične.
kox wrote:Meni su njihove punjene čokolade sasvim OK, na fol Zvečevo čokolada Volim te i Samo ti, a Crispy čokoladice (posebno zelena sa žitaricama) i Kokos su mi odlične.
Vidiš, u pravu si, male su ok, malo slađe ali meni odgovara.
pa meni su skroz OK, ima i 2u1, samo je nema na ovoj slici.. sve su mi dobre, mada najradije uzimam ovu Classic i ovu sa čokoladom.. jedina mana je što ih nema baš svugdje kupiti.. možeš ih naći u vispak coffee shopovima i klasovim prodavnicama.. i u Bingu (ali ne baš sve i ne baš svakom Bingu)
I ja se baš pitam gdje kupiti. Kod nas u Zenici ima u par marketa, i u jednom kafiću ova limeta-kiwano.. ali nigdje ove limun-trava, a svi po FB pišu da je odlična...
pa meni su skroz OK, ima i 2u1, samo je nema na ovoj slici.. sve su mi dobre, mada najradije uzimam ovu Classic i ovu sa čokoladom.. jedina mana je što ih nema baš svugdje kupiti.. možeš ih naći u vispak coffee shopovima i klasovim prodavnicama.. i u Bingu (ali ne baš sve i ne baš svakom Bingu)
Großmeister wrote:I ja se baš pitam gdje kupiti. Kod nas u Zenici ima u par marketa, i u jednom kafiću ova limeta-kiwano.. ali nigdje ove limun-trava, a svi po FB pišu da je odlična...
limun trava je nesto najbolje sto sam probao ako neko zna gdje ima neka javi