Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Husrefa su potjerali i drvetom i kamenom...sad mu se satro vesele. Otuzno.
Nisam siguran da i Husref zna ko je napisao Orlovi rano lete ...Otprilike je to ista skola ko iJanjos, samo sto Husref ima malo vece disciplinu nad igracima...
Ali opet im prodaju istu fintu. Problem je, gospodo, vasa lopovsko-nesposobno-dzibersko-pedofilska uprava - a ne treneri.
Eto, bice mi drago ako doprinjeo na progledavanju.
Roy wrote:Husrefa su potjerali i drvetom i kamenom...sad mu se satro vesele. Otuzno.
Nisam siguran da i Husref zna ko je napisao Orlovi rano lete ...Otprilike je to ista skola ko iJanjos, samo sto Husref ima malo vece disciplinu nad igracima...
Ali opet im prodaju istu fintu. Problem je, gospodo, vasa lopovsko-nesposobno-dzibersko-pedofilska uprava - a ne treneri.
Po sata cemo ja i ti da je sad trenutno ova vasa "uprava" tri puta gora.... Donijece Brkovic titulu pa i dobre igre u Evropi ali onda on odnese jedno 2 miliona zajedno sa Brkom i Zujom a vi opet na -4 miliona... Ti zaboravio kako ste ih otjerali nije to tako davno bilo........ Kod nas je razlika sto mi ove nismo jos nijednom uspjeli otjerati. Ako to uspijemo tesko da cemo ih ponovo prizivati taman da s novom upravom odemo u 2 ligu....
Roy wrote:Husrefa su potjerali i drvetom i kamenom...sad mu se satro vesele. Otuzno.
Po sata cemo ja i ti da je sad trenutno ova vasa "uprava" tri puta gora.... Donijece Brkovic titulu pa i dobre igre u Evropi ali onda on odnese jedno 2 miliona zajedno sa Brkom i Zujom a vi opet na -4 miliona... Ti zaboravio kako ste ih otjerali nije to tako davno bilo........ Kod nas je razlika sto mi ove nismo jos nijednom uspjeli otjerati. Ako to uspijemo tesko da cemo ih ponovo prizivati taman da s novom upravom odemo u 2 ligu....
Koliko sam upućen vi ste odavno najavili rat i tjeranje ove uprave, pa ćorak. Use i u svoje kljuse. Ne brini se za našu upravu, kontrolišu se računi za razliku od nekih privatnih i blokiranih računa
Nemoj mi seljačke filozofije "nek komšiji crkne krava", to je odlika papaka
ovi internet manijaci zaboravili da smo "jaci" i na internetu, onomad se nije moglo zivjeti od kuknjave sta cete na nasoj temi, kompleksasi i slicna baljezganja, hocete li opet ili da gajimo dobre komsijske odnose ovdje?
nego kako rece fordas, jedan manje, jos i kleptomansku/sterilnu upravu da otjeramo, sasvim uredu rasplet situacije.
Koliko sam upućen vi ste odavno najavili rat i tjeranje ove uprave, pa ćorak. Use i u svoje kljuse. Ne brini se za našu upravu, kontrolišu se računi za razliku od nekih privatnih i blokiranih računa
Nemoj mi seljačke filozofije "nek komšiji crkne krava", to je odlika papaka [/quote]
Dobro cujemo se onda za jedno 2 godine. Toliko Brki i co. treba da "bljesnu" pokradu i naravno odu u "zasluzenu penziju".... Upamti dobro nijedan onaj penal niti "posteno sudjenje" nije djaba cjenovnik vec odavno postoji. Ali eto vasa je "krava" u punom pogonu i ne znam svrhu tvog diskutovanja na temi F.K. Sarajevo. Eto prvi ste Evropa vam se smjesi i ti opet na podforumu F.K. Sarajevo?!?
armin071 wrote:
Dobro cujemo se onda za jedno 2 godine. Toliko Brki i co. treba da "bljesnu" pokradu i naravno odu u "zasluzenu penziju".... Upamti dobro nijedan onaj penal niti "posteno sudjenje" nije djaba cjenovnik vec odavno postoji. Ali eto vasa je "krava" u punom pogonu i ne znam svrhu tvog diskutovanja na temi F.K. Sarajevo. Eto prvi ste Evropa vam se smjesi i ti opet na podforumu F.K. Sarajevo?!?
Ti si neka vidovita Džemila očito. Šta kažu kašike za dobitne brojeve lota, reci mi, pls
Po tvojoj priči ispada da je i tvoj klub kupio sudije u zadnjih par sezona. Jel tako ?
edit: evo, pokrenuo sam inicijativu da nam otvore temu PL, moramo se malo svađati a glupo je spamati konkretne teme o klubovima.
Last edited by nikad_izvini on 28/03/2010 19:44, edited 1 time in total.
Ja mislim da uopće ne trebamo dovoditi novog trenera niti gurati na mjesto trenera Zeku ili bilo koga drugog jer smo izgubili sezonu i dobro je da bilo kako čuvamo pare a pritom budemo i atrakcija kao jedina ekipa bez trenera ili tako nešto.
Mozda jos i baner kakav da skontamo pa da reklame privucemo? Pa stvarno neozbiljno momci...
nego odlika prave ekipe je da nakon 3 gostujuca poraza, ma kakva ona god bila, otjeras trenera! Necemo valjda sebi dozvoliti da ne pobjedjujemo na strani, pa kao neki i po nekoliko sezona
P.S. nisam za husrefa nikako. ne zato sto nije dobar trener nego sto je vracanje na jedne te iste vise ofucano, ne mislim da moze poluciti rezultat koji ocekujemo
Hvala Bogu.
Hvala Cala za sve sto si uradio, kad bi jos mogao povesti upravu sa sobom....
Ko god bude novi trener, treba istrajati da celnici odu. To nam treba biti primarni cilj, ostalo je vrijedno zrtvovanja.
Jer, sa normalnom Upravom, sve ostalo bi doslo na svoje mjesto.
@Roy-evo ja cu ti reci, jel vidim da niko drugi od ovih mojih to nije uradio. Husrefa Musemica su iz kluba otjerali Muco i druzina a ne navijaci. Cak sta vise, navijaci su mu uvijek davali podrsku i uvijek bili na njegovoj strani.
@plava-institucija-takodje sam misljenja da do kraja prvenstva i konacnog raspleta na relaciji uprava-navijaci ( BP ), sansu treba dati Zeki.
zeku ovih 10 kola..pa skontati.
poznaje igrace,zna kolko ko moze,voli kreativnu igru..pustiti ga bez opterecenja,da pokaze kako on vidi da fks treba igrati.
protiv husrefa nista licno,samo ne volim da se vracam na staro...ko da se poslije dvije godine opet pocnem zabavljati s djevojkom,s kojom mi je bilo fino nekad
jebo fino nekad ba,idemo dalje