Sa-x liga, komentari

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
elSaik

#3026 Re: Sa-x liga, komentari

Post by elSaik »

Znači, ako se ne pojavi moj protivnik mene treba kazniti? Mislim, ne kontamo se nikako po ovom pitanju, jednostavno imamo drugačija stajališta tako da je svaka daljna rasprava bespotrebna. Vidjet ćemo poslije sezone šta i kako. :) Moja je greška što sam prihvatio da u ligi učestvuju osobe sa 2-3 posta na forumu i sad se kajem zbog toga, ali jbg...
-danTe-

#3027 Re: Sa-x liga, komentari

Post by -danTe- »

pobjedio sam rezultatom 2:1 sa 2 gola u sudijskoj nadoknadi...
jos jednom na gostujucem terenu...
Lakat Jebić

#3028 Re: Sa-x liga, komentari

Post by Lakat Jebić »

u revijalnom susretu sa nerijem, iako je izveden drug tim, koji se jako neozbiljno ponasao u par navrata (man.utd-qeen.... 6:0, chelsea:bur... 5:0) zabiljezena je pobjeda od 2:0 :-)
elSaik

#3029 Re: Sa-x liga, komentari

Post by elSaik »

Moji igrači zabili gol u prvoj minuti i shvatili da ima neregularnosti u protivničkom sastavu, pa su tražili prekid susreta... :)
J.P.Montoya

#3030 Re: Sa-x liga, komentari

Post by J.P.Montoya »

ak su moji skauti s drugih terena upravo i ak sam ja dobro sracunao, golom u 158 minuti utakmice protiv vjecnobordno, ekipa J.P.Montoya je zasluzeno se vratila na mjesto koje joj objektivno i pripada :sax: :sax:
srpanj

#3031 Re: Sa-x liga, komentari

Post by srpanj »

remi.........dosta.... ;-) ovo je veliki korak unatrag ..sada je visi rang udaljen za jos jednu milju :roll:

Image Image
vjecnobordo

#3032 Re: Sa-x liga, komentari

Post by vjecnobordo »

J.P.Montoya wrote:ak su moji skauti s drugih terena upravo i ak sam ja dobro sracunao, golom u 158 minuti utakmice protiv vjecnobordno, ekipa J.P.Montoya je zasluzeno se vratila na mjesto koje joj objektivno i pripada :sax: :sax:
Bjeziii. Jedva sam nasao rezultate ovih utakmice :D I taman nađem da sam ubo jedan, kad vidim tebe bonus vadi. Svaka čast ! Čestitke na pobjedi, očito je ekipa u velikoj krizi.
campa_xxx

#3033 Re: Sa-x liga, komentari

Post by campa_xxx »

2 derbija zacelja :D

cyprus - campa_xxx 1:1

Neelix - elSaik 0:2

...opet provjerite rezultate ali ja mislim da je to to....
LongDong

#3034 Re: Sa-x liga, komentari

Post by LongDong »

srpanj wrote:remi.........dosta.... ;-) ovo je veliki korak unatrag ..sada je visi rang udaljen za jos jednu milju :roll:

Image Image
Nek sam i ja osjetio slast remija, nisam ne pamtim, možda od našeg prethodnog susreta( čini mi se da je bilo 2:2).

Ako ti je neka utjeha, u našem skoru si bolji, više si mi GA puta zabio :D na mom terenu :D
srpanj

#3035 Re: Sa-x liga, komentari

Post by srpanj »

ok...niti ja vise necu raspravljti...ali samo jos da odgovorim na ovo
elSaik wrote:Znači, ako se ne pojavi moj protivnik mene treba kazniti? .
a' treba li mozda nagraditi?..nagraditi, oduzimanjem mojih bodova? ako sam ja igrao sa mojih 10/11 parova-protiv 10/11 parova i uzeo 3 boda....zasto i ovaj drugi ne bi igrao 10 protiv 10 sa nekim... inim igracem... :?

odjavljujem se (definitivno).... vezano za ovu raspravu :run:
srpanj

#3036 Re: Sa-x liga, komentari

Post by srpanj »

LongDong wrote: Nek sam i ja osjetio slast remija, nisam ne pamtim, možda od našeg prethodnog susreta( čini mi se da je bilo 2:2).

Ako ti je neka utjeha, u našem skoru si bolji, više si mi GA puta zabio :D na mom terenu :D
:lol: :lol:

ma nek' se samo zabija...jbs bodove :D :D
Topla voda

#3037 Re: Sa-x liga, komentari

Post by Topla voda »

nek sam ja dvojku stavio na liverpul na bonus par :x

i mislim da mi je izmaklo iz 1-1 u 0-2 penalom u sudijskom vremenu na avr-ren :(

ah sudbo kleta :lol:

sto je najgore prvi dan igro dvojku na kladionici na besiktas u trabzonu i stoji 1-1,a jaguar igro u ligi 1-2
i zabija ga besiktas za 1-2.
reko,evo para :D

a sad nit para nit pobjednicke zadovoljstine :lol:
cyprus

#3038 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

Rezultati će bit sutra, ne mogu večeras, spava mi se...

Par Le Havre - Rennes 2:1 (92' iz penala) mi je odnio pobjedu :x :x
van Basten

#3039 Re: Sa-x liga, komentari

Post by van Basten »

o kolo je bilo silovanje prognoziranja... ja pojma nisam imao ni šta igram... ali eto, kada nam se stalno negdje žuri... :-)
shalla

#3040 Re: Sa-x liga, komentari

Post by shalla »

van Basten wrote:o kolo je bilo silovanje prognoziranja... ja pojma nisam imao ni šta igram... ali eto, kada nam se stalno negdje žuri... :-)
Fakat, jel se baš mora igrati ovim tempom? Jebiga, engleske i španske ekipe poprilično olako shvataju kup, pogotovo englezi svoj Liga kup...
elSaik

#3041 Re: Sa-x liga, komentari

Post by elSaik »

Bilo je izrazito uzbudljivo na utakmici koja je uvijek više od toga. Između starih rivala, još iz onog doba, Neelixa i elSaika... Gosti su krenuli furiozno i već u prvoj minuti poveli sa 0:1. Do kraja poluvremena se nije ništa konkretnije dešavalo. Domaćini nisu uspjevali nikako da konsoliduju redove, dok su gosti igrali taktički, čuvajući rezultat i čekajući priliku za protuudar. Međutim, tek će na pauzi između poluvremena doći do udara, i to gostujućeg rukovodstva. Naime, predstavnicima gostiju su se učinile određene nepravilosti u sastavu domaćih, gdje su tvrdili da su igrali određeni igrači koji nemaju pravo na to. Došlo je do koškanja u svečanoj loži i među igračima u tunelu. Međutim, na zahtjev sudije utakmica je nastavljena. Domaćini su silom prilikama morali nastaviti sa napadima, dok su gosti i dalje čuvali rezultat, ali onda je uslijedio munjeviti kontranapad, 5 minuta prije kraja, koji je urodio plodom i na semaforu je pisalo - 0:2. Nakon tog gola dolazi do nemilih scena na terenu, ali i na tribinama. Situacija se nekako smiruje i sudija teško privodi utakmicu do kraja. Epilog svega ovoga jeste nekoliko požutjelih igrača, povrijeđenih navijača, materijalna šteta na tribinama, i dopis koji je poslat Savezu u vezi sa navodnim neregularnostima. Rezultat na zelenom terenu glasi 0:2, a kakav će biti za zelenim stolom, tek treba da se vidi. :mrgreen:

Malo sam se zanio, ali nema veze, Neelix je u pitanju, i utakmice protiv njega su mnogo više od sporta... :mrgreen:
vjecnobordo

#3042 Re: Sa-x liga, komentari

Post by vjecnobordo »

Žalba apelacijonoj komisiji :D

rezultat tekme Montoya-vjecnobordo je 2-1, a ne 2-0, ko sto pise sluzbeno :D Ne mjenja puno, ali čisto da se zna. Jel ono biješe Montoya ti onaj što me prošle sezone demoliro?
cyprus

#3043 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

vjecnobordo wrote:Žalba apelacijonoj komisiji :D

rezultat tekme Montoya-vjecnobordo je 2-1, a ne 2-0, ko sto pise sluzbeno :D Ne mjenja puno, ali čisto da se zna. Jel ono biješe Montoya ti onaj što me prošle sezone demoliro?
Ispravljeno :)
cyprus

#3044 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

Evo i službeno: utakmica Neelix - elSaik se registira rezulatom 0:2, a takmičaru Neelixu se oduzima 1 bod na tabeli, zbog kršenja pravila o odigravanju više od 3 iste protivnikove (koji je prvi postavio) prognoze.
abondanzieri

#3045 Re: Sa-x liga, komentari

Post by abondanzieri »

cyprus wrote:Evo i službeno: utakmica Neelix - elSaik se registira rezulatom 0:2, a takmičaru Neelixu se oduzima 1 bod na tabeli, zbog kršenja pravila o odigravanju više od 3 iste protivnikove (koji je prvi postavio) prognoze.
K'o da gledam da ce Liksne opet najavit' napustanje lige :run:
elSaik

#3046 Re: Sa-x liga, komentari

Post by elSaik »

abondanzieri wrote:
cyprus wrote:Evo i službeno: utakmica Neelix - elSaik se registira rezulatom 0:2, a takmičaru Neelixu se oduzima 1 bod na tabeli, zbog kršenja pravila o odigravanju više od 3 iste protivnikove (koji je prvi postavio) prognoze.
K'o da gledam da ce Liksne opet najavit' napustanje lige :run:
:lol: Isto mi to sinoć cyprus na msnu reče... :lol:

edit: Kad sam već kod cyprusa - puno sreće na gostovanju kod vječnih Cigana, trebat će ti s obzirom na način igranja istih... :oops:
Topla voda

#3047 Re: Sa-x liga, komentari

Post by Topla voda »

17. kolo
and1medjed - srpanj
LongDong - Lakat Jebić
darius_maximus - Topla voda
Jaguar84 - Fresh_prince
Shaqqa - striker
blackyveca - Siberian_tiger
elSaik

#3048 Re: Sa-x liga, komentari

Post by elSaik »

Zahvaljujem... uvijek zaboravim... :-)
Lakat Jebić

#3049 Re: Sa-x liga, komentari

Post by Lakat Jebić »

a tabela :D izgleda da je samo ja trazim vazda :-)
elSaik

#3050 Re: Sa-x liga, komentari

Post by elSaik »

Lakat Jebić wrote:a tabela :D izgleda da je samo ja trazim vazda :-)
Ne mogu sad gledati, bude tabela kad se vratim s fucksa...

edit: Srpanj, jel' ti 'no pratiš statistiku... ajde da se dogovorimo, ti parna, ja ću neparna kola... prebrz mi je ovo tempo... :mrgreen:
Post Reply