Kosarkaska reprezentacija BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
neno#4
#3026 Re: Reprezentacija BiH
Danas je solidno bilo. Cak se i publika probudila kad je postalo guravo. Ali moze i mora jos bolje. Nadam se da ce u drugom krugu biti bolje, mada je tekma u srijedu u 20:45 u vrijeme A repke, tako da...
-
matematicar_teski
#3027 Re: Reprezentacija BiH
neno znas li sta o todorovicu nekom? Kazu da je dobar,ko je sta je? i hoce li igrati za nas??
-
neno#4
#3028 Re: Reprezentacija BiH
Znam. Dejan Todorovic, igrao zajedno sa Kuzmicem u Rinconu, filijali Unicaje. Ubica u najavi, trebao za nas igrati, ali vjerovatno nece.
- ganjeta
#3029 Re: Reprezentacija BiH
Lijepo ih je bilo vidjeti na tekmi večeras, i to većina sa rekvizitima Želje, predvođeni Đedovićem 
-
Jokericious
#3030 Re: Reprezentacija BiH
Lijepo je da su tri glavna igraca Vrabac, Nurkic i Buza "nasi", tako da ne treba da brinemo hoce li igrati za komsije (susjede). 
-
ArthurSpooner
#3031 Re: Reprezentacija BiH
Bice reakcija na ovu izjavu, vec vidim, iako je jako realna.CollegeGunner wrote:Lijepo je da su tri glavna igraca Vrabac, Nurkic i Buza "nasi", tako da ne treba da brinemo hoce li igrati za komsije (susjede).
- Tvrtko II Kotromanić
#3032 Re: Reprezentacija BiH
a "ciji" je bio PreldzicArthurSpooner wrote:Bice reakcija na ovu izjavu, vec vidim, iako je jako realna.CollegeGunner wrote:Lijepo je da su tri glavna igraca Vrabac, Nurkic i Buza "nasi", tako da ne treba da brinemo hoce li igrati za komsije (susjede).
- amoninan
#3033 Re: Reprezentacija BiH
Ničiji, kao ni Begić, Rizvić, Omić. O toj djeci čuli smo tek kad su za Sloveniju nastupili. Toliko se o njima vodilo računa.
-
ArthurSpooner
#3034 Re: Reprezentacija BiH
^^Oni su se bar rodili u Sloveniji. Franjo Arapovic, Marko Batina, Stanko Barac, Josip Bilinovac, Bojan Bogdanovic, Matej Mamic, Damir Markota, Zoran Planinic, Vedran Princ, Ivan Ramljak, Jasmin Repesa, Robert Rikic, Marin Rozic, Andrija Stipanovic, Goran Suton se ne mogu porediti sa jednim bosnjackim igracem (znaci koji je rodjen i odrastao u BiH) koji se kukavicki odlucio za igra za drugu drzavu...
- It_is_a_Leclerc
#3035 Re: Reprezentacija BiH
Srećom pa Slovence i Croate redovno razbijamo...ArthurSpooner wrote:^^Oni su se bar rodili u Sloveniji. Franjo Arapovic, Marko Batina, Stanko Barac, Josip Bilinovac, Bojan Bogdanovic, Matej Mamic, Damir Markota, Zoran Planinic, Vedran Princ, Ivan Ramljak, Jasmin Repesa, Robert Rikic, Marin Rozic, Andrija Stipanovic, Goran Suton se ne mogu porediti sa jednim bosnjackim igracem (znaci koji je rodjen i odrastao u BiH) koji se kukavicki odlucio za igra za drugu drzavu...
Ima ovdje jedan što ide slaviti po gradu dobre partije Buntića i Alilovića, pa nas je obavijestio da za BiH igraju "prosječni" igrači Širokog, dok oni najbolji igraju za Hrvatsku. Dosta simptomatično je da ti prosječni već treći put brišu patos sa najboljima.
A tu ne planiraju stati.
-
matematicar_teski
#3036 Re: Reprezentacija BiH
stetaneno#4 wrote:Znam. Dejan Todorovic, igrao zajedno sa Kuzmicem u Rinconu, filijali Unicaje. Ubica u najavi, trebao za nas igrati, ali vjerovatno nece.
Trebo bi harun tamo malo otici,zavrnuti mu siju
- Tkd
#3037 Re: Reprezentacija BiH
Halo, nije Markota u taj vakat bio. Nagradno pitanje, kako se prije prezivao ?
. Smrad jedan
Šteta za tog Todorovića.
Nikada mi neće biti jasni ljudi koji navijaju za susjede. Jedno je simpatizirati repku drugu, državu , pa i navijati ali da još neko navija za susjede i hoda u njihovim dresovima, opija se , izaziva incidente je neprihvatljivo. Izjašnjavati se za nešto što ne postoji
Bosna i Hercegovina filijala za susjede ?
- Svi pljuju po njoj, a BiH je dala toliko sjajnih igrača koji su igrali i za BiH i za druge države . Čak se jedan toliko osjećao odbačenim da je glumio Amerikanca, te nastupa za Tursku.
- Svi rođeni u BiH, njihove dede, nene, pradede, pranene itd, a glume patriote u susjednim zemljama.
- Svi se izvlače nemaju uvjete, kao da ih je Mirza imao. Pitali su ga je li bilo poziva za drugu repku . Mirza je na to odgovorio i da je BiH najlošija reprezentacija, ja bi za nju igrao jer je to moja država
- Od fudbala, košarke, rukometa itd BiH je obična filijala za susjede. Uzimaju ono što im paše nagovarajući igrača da se bori za "svoju" državu.
- I opet pljuju po BiH, prozivaju je, govore da nije država, ne trebaju im titule, a toliko se raduju kada je dobiju. Licemjerstvo ?
Ljudi bez obraza i karaktera od Bosne i Hercegovine žele uzimati ono što im odgovara, a napadati sve što im ne paše. Hoće da ljudi plešu po njihovim tonovima. E ne može to tako.
Šteta za tog Todorovića.
Nikada mi neće biti jasni ljudi koji navijaju za susjede. Jedno je simpatizirati repku drugu, državu , pa i navijati ali da još neko navija za susjede i hoda u njihovim dresovima, opija se , izaziva incidente je neprihvatljivo. Izjašnjavati se za nešto što ne postoji
- Svi pljuju po njoj, a BiH je dala toliko sjajnih igrača koji su igrali i za BiH i za druge države . Čak se jedan toliko osjećao odbačenim da je glumio Amerikanca, te nastupa za Tursku.
- Svi rođeni u BiH, njihove dede, nene, pradede, pranene itd, a glume patriote u susjednim zemljama.
- Svi se izvlače nemaju uvjete, kao da ih je Mirza imao. Pitali su ga je li bilo poziva za drugu repku . Mirza je na to odgovorio i da je BiH najlošija reprezentacija, ja bi za nju igrao jer je to moja država
- Od fudbala, košarke, rukometa itd BiH je obična filijala za susjede. Uzimaju ono što im paše nagovarajući igrača da se bori za "svoju" državu.
- I opet pljuju po BiH, prozivaju je, govore da nije država, ne trebaju im titule, a toliko se raduju kada je dobiju. Licemjerstvo ?
Ljudi bez obraza i karaktera od Bosne i Hercegovine žele uzimati ono što im odgovara, a napadati sve što im ne paše. Hoće da ljudi plešu po njihovim tonovima. E ne može to tako.
- Herr Flick
#3038 Re: Reprezentacija BiH
It_is_a_Leclerc wrote:I'm just ordinary onion sailsman. Who would buy my onion ?!Herr Flick wrote:What are you doing here peasant???It_is_a_Leclerc wrote:66-58 za nas..
Nurkić opet double-double.. Buza 21 poen..![]()
Ali je bogami bilo nezgodno![]()
![]()
![]()
![]()
Go away or you will be shooted
-
KIMBO
#3039 Re: Reprezentacija BiH
imali u ovim mlađim selekcijama ijedan dobar plej za budućnost?
- hrastov žižak
#3041 Re: Reprezentacija BiH
Sva trojica rođena u BiHArthurSpooner wrote:^^Oni su se bar rodili u Sloveniji.
-
IlijaLadin
#3042 Re: Reprezentacija BiH
jel ovi iz pivare? neki krimosi?neno#4 wrote:Znas li uopce o kojim Selimovicima se radi?
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#3043 Re: Reprezentacija BiH
i mene zanimaIlijaLadin wrote:jel ovi iz pivare? neki krimosi?neno#4 wrote:Znas li uopce o kojim Selimovicima se radi?
- phillie
#3044 Re: Reprezentacija BiH
Dobro, to je prica, dijete razvedenih roditelja, otac Musliman majka Hrvatica, problemi u porodici, dijete odlucilo da zivi sa majkom i tako uzima njeno prezime....i sve ostalo. Eh sad, mozemo mi pljuvati po njemu i "takvim" ali njegov zivot, njegova odluka...nama je deverati sa ovim sta imamo kako znamo i umijemo.kakavdanakneiskustvu wrote:Tkd wrote:Halo, nije Markota u taj vakat bio. Nagradno pitanje, kako se prije prezivao ?. Smrad jedan
![]()
Šteta za tog Todorovića.
Nikada mi neće biti jasni ljudi koji navijaju za susjede. Jedno je simpatizirati repku drugu, državu , pa i navijati ali da još neko navija za susjede i hoda u njihovim dresovima, opija se , izaziva incidente je neprihvatljivo. Izjašnjavati se za nešto što ne postoji![]()
- Svi pljuju po njoj, a BiH je dala toliko sjajnih igrača koji su igrali i za BiH i za druge države . Čak se jedan toliko osjećao odbačenim da je glumio Amerikanca, te nastupa za Tursku.![]()
- Svi se izvlače nemaju uvjete, kao da ih je Mirza imao. Pitali su ga je li bilo poziva za drugu repku . Mirza je na to odgovorio i da je BiH najlošija reprezentacija, ja bi za nju igrao jer je to moja država![]()
omerhodžić
-
neno#4
#3045 Re: Reprezentacija BiH
Naravno da ne.Admir_1984 wrote:i mene zanimaIlijaLadin wrote:jel ovi iz pivare? neki krimosi?neno#4 wrote:Znas li uopce o kojim Selimovicima se radi?
-
fini dečko
#3046 Re: Reprezentacija BiH
U ovom slučaju je do saveza i KK Bosne. Njega je otac doveo iz Švedske i ponudio našem savezu i KK Bosni da igra za njih, na što mu je rečeno parafraziram, imamo mi takvih koliko hoćeš. Čovjek malog za ruku i razgulio, ostatak priče je poznat...crkvice wrote:Dobro, to je prica, dijete razvedenih roditelja, otac Musliman majka Hrvatica, problemi u porodici, dijete odlucilo da zivi sa majkom i tako uzima njeno prezime....i sve ostalo. Eh sad, mozemo mi pljuvati po njemu i "takvim" ali njegov zivot, njegova odluka...nama je deverati sa ovim sta imamo kako znamo i umijemo.kakavdanakneiskustvu wrote:Tkd wrote:Halo, nije Markota u taj vakat bio. Nagradno pitanje, kako se prije prezivao ?. Smrad jedan
![]()
Šteta za tog Todorovića.
Nikada mi neće biti jasni ljudi koji navijaju za susjede. Jedno je simpatizirati repku drugu, državu , pa i navijati ali da još neko navija za susjede i hoda u njihovim dresovima, opija se , izaziva incidente je neprihvatljivo. Izjašnjavati se za nešto što ne postoji![]()
- Svi pljuju po njoj, a BiH je dala toliko sjajnih igrača koji su igrali i za BiH i za druge države . Čak se jedan toliko osjećao odbačenim da je glumio Amerikanca, te nastupa za Tursku.![]()
- Svi se izvlače nemaju uvjete, kao da ih je Mirza imao. Pitali su ga je li bilo poziva za drugu repku . Mirza je na to odgovorio i da je BiH najlošija reprezentacija, ja bi za nju igrao jer je to moja država![]()
omerhodžić
- sinuhe
#3047 Re: Reprezentacija BiH
Kakav otac, pa covjek jedva da zna za oca.
-
neno#4
#3048 Re: Reprezentacija BiH
Kakav Markota, covjek i ozbiljna kosarka dva razlicita pojma. Gdje god je igrao ili je otjeran ili je sam otisao. Ko ne vjeruje nek' pogleda sta mu Repesa govori na time - outu kad su igrali s nama. Nama je ta pozicija najjaca u timu.
- amoninan
#3049 Re: Reprezentacija BiH
Danas igraju Island-Finska i Crna Gora-Švedska. Pobjednici ovih duela su naši protivnici u sljedećoj rundi.
- Tkd
#3050 Re: Reprezentacija BiH
Naravno da je bez veze igrač. Bio je prije bolji, obećavao. No ovdje je uzet samo za primjer kako se djele igrači.