Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Qler wrote: ↑25/04/2024 22:32
Aktiviran ti je RCS, i nije poslao SMS nego preko mobile data. Pošto taj nema mobile data nije mu stiglo. Trebao si izabrati send as SMS... Glupo, nije do Samsung, ni do xiaomi, ni do ni jednog proizvođača nego do Android. Iako ima opcija da resend as SMS ako ne prođe RCS, nekim čudom ne više ne radi nego što radi.
Ma to je to valjda
Ali totalna glupost da mi ta mogućnost treba i da je po defaultu postavljena. Za linkove slike i ostala dijeljenja nek ima Viber watsapp, a sms aplikaciju ostavi za sms jbte ne mora se sve trpati.
od juče imam problem sa viberom, tj. kad hoću da uspostavim poziv stoji calling ali se ne čuje da zvoni. ugasim wifi i preko 4g radi normalno. telefon je samsung a54 5g. probao restart telefona, deinstalacija i instalacija vibera, ali opet isto. je li neko imao sličan problem
Jel imao neko problem da mu telefon totalno ne registruje punjač? Imao sam problem gdje mi telefon pokazuje vodu u portu za punjač, odnio i ljudi mi popravili (zamijenili ekran), evo sad nakon šta godinu dana telefon bukvalno ne registruje nijedan punjač. Ubacim punjač 2-3 puta i četvrti put neće registrovati kao da se puni, kad je ugašen puni normalno iako nekad pokaže onaj krug sa onim gromom, i onda krene puniti. Ne znam šta da radim, evo sad na 3 punjača ugašen neće nikako da puni
liyf wrote: ↑17/05/2024 18:26
Jel imao neko problem da mu telefon totalno ne registruje punjač? Imao sam problem gdje mi telefon pokazuje vodu u portu za punjač, odnio i ljudi mi popravili (zamijenili ekran), evo sad nakon šta godinu dana telefon bukvalno ne registruje nijedan punjač. Ubacim punjač 2-3 puta i četvrti put neće registrovati kao da se puni, kad je ugašen puni normalno iako nekad pokaže onaj krug sa onim gromom, i onda krene puniti. Ne znam šta da radim, evo sad na 3 punjača ugašen neće nikako da puni
rijesi se telefona.i ja sam se namucio sa a52s i rijesio sam ga se
Molim vas, vi koji imate samsung, da li primjetite male ko mrlje ili kao imperfekcije (ne znam kako da objasnim) na ekranu, na tamno sivoj pozadini, u mračnoj prostoriji na minimalnom osvjetljenju? Recimo kao da osvjetljenje ekrana nije ravnomjerno kada je na minimumu?
Čim se malo pojača osvjetljenje, ili se izađe iz potpuno tamne prostorije, to se ne može vidjeti. Nije mi to nikakav problem, ali ne bih voljela da se to poslije proširi i da se primjeti pri normalnom korištenju. Ako mi je defektan ekran, da odmah odnesem na servis, a opet ne znam, možda je to nešto sasvim normalno, pa ovako da pitam, možda neko od vas se susretao sa tim i zna više. Hvala.
Koliko se ceka na isporuku onih poklona od Samsunga, posto sam kupio uredjaj kada je bila ona promocija za S24U registrovao se slikao racun i sve sto je trebalo i dobio sam povratni mail da je sve uredno i da bi isporuka poklona (sat, tablet i slusalice) trebala biti najkasnije do 31.08.2024 godine.
Prosao je otprilike mjesec i po od kupovine telefona
konektovan wrote: ↑17/05/2024 20:53
Ja imam A52s,..beton telefon. Dva puta bio dobro okupan,...posusis, radi sve ok. Ostalo, ne baguje, vrti ko i prvog dana.
brazzo19 wrote: ↑22/05/2024 22:03
Koliko se ceka na isporuku onih poklona od Samsunga, posto sam kupio uredjaj kada je bila ona promocija za S24U registrovao se slikao racun i sve sto je trebalo i dobio sam povratni mail da je sve uredno i da bi isporuka poklona (sat, tablet i slusalice) trebala biti najkasnije do 31.08.2024 godine.
Prosao je otprilike mjesec i po od kupovine telefona
Isti sam i ja. Kupio prije skoro 2 mjeseca. Jos uvijek niko ne zove. Valjda ce doci do 31.08
Imate li problema sa blurom na kameri? Nakon zadnjeg updatea upalim kameru, bude mutno. Moram je ugasiti, pa upaliti, nekad neće ni nakon toga, pa moram par puta upaliti. Čistio sam cache kamere, ali ne pomaže. Nije mi se to dešavalo prije. S23 obični. To je onaj banana blur ili gate kako se već zove. Da li neko ima ovaj proble i kako ste ga riješili? Hvala
Plavo-bijeli wrote: ↑03/06/2024 09:44
Tek sad vidim da moj a52s dobija i UI 6.1 prejako.
Ne bih ja to ništa dirao ako ti dobro radi jer nećeš dobiti nikakve nove stvari a gubiš npr podešavanje Always On Display opcija, osakaćeno je i na jačim modelima sa tom najnovijom nadogradnjom, meni baš fali.
Zna li neko neki dobar servis za Samsunge u Sarajevu, mislim da mi je otišao ekran koji sam prošle godine mijenjao u Univerzalnom. Ako može i nkea cijena ako imate iskustva sa zamjenom ekrana?
liyf wrote: ↑13/06/2024 23:11
Zna li neko neki dobar servis za Samsunge u Sarajevu, mislim da mi je otišao ekran koji sam prošle godine mijenjao u Univerzalnom. Ako može i nkea cijena ako imate iskustva sa zamjenom ekrana?
skenderija, ulaz blize koloseumu, poreda ulaza kao kiosk, lik opravlja telefone, mijenja ekrane, kod njega sam za nevelike pare zamijenio ekran na dva samsunga i na ajfonu...
liyf wrote: ↑13/06/2024 23:11
skenderija, ulaz blize koloseumu, poreda ulaza kao kiosk, lik opravlja telefone, mijenja ekrane, kod njega sam za nevelike pare zamijenio ekran na dva samsunga i na ajfonu...
zamijenim raspali J8 2018 koji je ispao 4 puta slomljen ekran baterija traje pola dana...za novi A05s
jaro koje je ovo sranje
jeste jeftin i neka najniža opcija s kilobajtima ali nema sigurnosni folder gdje ću sad s nudes što su mi slale treeebe alminemi, veza se prekida kada uđem u podvožnjak...također neće nekad da puni bateriju jer treba update
ima toga još
bolji je 6 godina raspali J8 nego ovo mjesec dana staro čudo