Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
vauvau wrote:Gdje je logika kupiš auto s garancijom od 7 godina i onda nemaš za održavanje već kupuje po internetu kineske dijelove i vozi pola dana do servisa
I plin naravno ugradi
Okrenule se šljive na rogače. Kakav je ovo vakat doš'o Sportage dizel jeftiniji od Ceeda. Krenulo izgleda kutarisavanje ovih sto od 01.09. neće moći u EU.
NediM17 wrote:Okrenule se šljive na rogače. Kakav je ovo vakat doš'o Sportage dizel jeftiniji od Ceeda. Krenulo izgleda kutarisavanje ovih sto od 01.09. neće moći u EU.
Ja sam vidio da je cijena dizela ko i za benzinsku varijantu sportagea...a da je jeftiniji od ceeda, e to je bas iznenadjenje...
NediM17 wrote:Okrenule se šljive na rogače. Kakav je ovo vakat doš'o Sportage dizel jeftiniji od Ceeda. Krenulo izgleda kutarisavanje ovih sto od 01.09. neće moći u EU.
Sta od 01.09....???
Koji Sportage dizel.jel onaj iz 2012 godine ili onaj iz 2000 i neke godine...???
Last edited by Nadzornik on 23/06/2019 13:48, edited 1 time in total.
Kolega prije dvije godine na ovoj akciji uzeo Sportagea 1.7 dizela za oko 40k, a originalna cijena mu je bila oko 50k. Možda malo manje, ali je onda na tu cijenu imao metalik boju, tako nešto...
Mr.Fundamental wrote:Kolega prije dvije godine na ovoj akciji uzeo Sportagea 1.7 dizela za oko 40k, a originalna cijena mu je bila oko 50k. Možda malo manje, ali je onda na tu cijenu imao metalik boju, tako nešto...
Da,to je onaj njjeftiniji dizel,moj Sportage 1.7 2016 mart sa predjenih oko 58 hiljada sada vrijedi oko 20 hiljada evra.
Jos dodam 35 hiljada evra i eto dobrog X5,isto godiste i ista kilometraza...
Sta od 01.09....???
Koji Sportage dizel.jel onaj iz 2012 godine ili onaj iz 2000 i neke godine...???
Evo nadzornice pa gledaj. Od 01.09.2019. sva nova vozila koja se prodaju u EU norma euro 6c. https://www.kia.ba/
NediM17 wrote:
Evo nadzornice pa gledaj. Od 01.09.2019. sva nova vozila koja se prodaju u EU norma euro 6c. https://www.kia.ba/
To su neke sitne intervencije na autu,tacnije,novi filteri koji ne kostaju toliko puno da bi opravdali snizenje od 10 hiljada maraka za novo
auto a sve sa izgovorom novih normi koje stupaju na snagu od 1.9. 2019...
NediM17 wrote:
To su neke sitne intervencije na autu,tacnije,novi filteri koji ne kostaju toliko puno da bi opravdali snizenje od 10 hiljada maraka za novo
auto a sve sa izgovorom novih normi koje stupaju na snagu od 1.9. 2019...
Svake godine je akcija na Sportage cca 10.000 KM. Obicno se radi o autima koji se proizvedeni krajem protekle.godine i nalaze se na.lageru. na tu cijenu ide jos 800 KM za boju i 600 KM registracije. Nista novo. 1.6 crdi je najcisci dizel.na trzistu i ova akcija nema veze sa eko normama moj Sportage je kostao upravo ovoliko, a ja bih rekao da Ceed nikada.nije bio.bolji, ali nazalost ni skuplji.
NediM17 wrote:Ovaj od 40.990 KM je 2019. godiste. Ceed sa odgovarajućom opremom po cjenovniku skuplji 500 KM.
Ne znam ko će to kupovati.
Provjeri za godiste, na tu.cijenu imas jos 800.KM boje. Ceed je bez popusta koji je dio Kia politike, tako da ce Ceed biti jeftiniji. No, svakako se kod nas ne moze naruciti. A Ceed je jako kvalitetan auto, unutrasnjost je bolja od Sportage za klasu, bar u ovim top.modelima. Ceed vise nije i nece biti jeftin auto.