Lincoln-Burrows wrote:Ma čekaj malo, tamo u tom priobalnom pojasu oko Neuma je sve privatna zemlja, ljudi iznajmljuju sobe, apartmane, ležaljkeGeneral War wrote: Most pa mostnije ba most, vec granica i koridor prema otvorenom moru.
Istu bi radost imali da imaju tunel...al eto bas most, slucajno se sjetili
i od toga žive, naravno pune i državni proračun parama od turizma, imaju možda i poneku barku a dođe i poneka jedrilica sa
strancima do Neuma, razmisli bez emocija žele li ti ljudi sve to ostaviti i dati svoju zemlju za smrdljivu luku koja će poništiti
sve blagodati koje imaju. Eto riješit će se im taj koridor i granica za te jahtaše nije ni dosad bilo oko toga problema,
ja mislim da je ovdje u pitanju čista pakost prema tim ljudima u Neumu i Pelješčanima i Dubrovčanima a išli bi tamo na ljetovanje.
Cuj pakost
Ba de ti ukljuci mozak od emocija, pa bi znao tim koridorom s druge strane kleka napravis kakvu luku za trgovacku mornaricu, pa mozda dobar put i zeljeznicu pa da taj narod zivi od carina, trgovine da se opstina razvija u svakom pogledu...a ne par mjeseci u godini izdaju koji krevetac ili sobu nekom turistu...sto i ostaje jer ima mjesta za sve...ali ne, eto ja pakostim