Zahiragić opet jaše

Post Reply
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#3026 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Chmoljo »

Fudo387 wrote:
Chmoljo wrote::lol:

aha, bi. u radnom vodu.
I to je korisnije od gledanja sa strane.
Mada, vidi mi su po cehi da bi ga drugi dan tromblon opalio u prsa, dobro Bosnjo koji ne kalkulise kad glave lete.
jah, nisi ti mene fudara do kraja shvatio... nejse...

ne sjećam se jesi li Sarajlija, ali ljudi koji su na Žuč išli i koji su Žuč branili, sa punim pravom mogu začepiti usta svim seratorima koji vaze da su Sarajlije bile nesposobne za odbranu. u prevodu, ko je prošao Žuč, prošao je sito i rešeto.

spominjati ovog glavonju u tom kontekstu, kontekstu odbrane Žuči je vrijeđanje tih ljudi.

toliko.
seln

#3027 Re: Zahiragić opet jaše

Post by seln »

nema me tamo wrote:Predpostavljam s ovim upadicama da imaš 60 +?
Pretpostavljas isto tako dobro kao sto i ocjenjujes Zahiragica.
spreca

#3028 Re: Zahiragić opet jaše

Post by spreca »

Fudo387 wrote:
seln wrote:Pa, ako ti nije zabremedet, pojasni i nama kako to fercera...
je li to po funkciji, po imenu, po prezimenu, po telecoj faci....
sta je standaradna odlika zbog koje bi neko bio prvi na Zuci?

Odnosno, mislim da razumijem: ako bi se on docepao vlasti, Bosna bi s eopet branila na Zuci umjesto na Drini.
Jesam li dobro razumio?
Nece se bolan on docepati vlasti.
Doce neki sto sastavlja puzzle u podrumu, Zahiragici uglavnom plate glavom u prvom naletu.
mani fudo.....on kao vodja omladine zlatne SDA ako odmah pogine ko ce ih posle voditi :oops: ...slab si takticar...generali ginu samo slucajno :mrgreen:
seln

#3029 Re: Zahiragić opet jaše

Post by seln »

Chmoljo wrote:
Fudo387 wrote:

aha, bi. u radnom vodu.
Mada, vidi mi su po cehi da bi ga drugi dan tromblon opalio u prsa, dobro Bosnjo koji ne kalkulise kad glave lete.

ne sjećam se jesi li Sarajlija, ali ljudi koji su na Žuč išli i koji su Žuč branili, sa punim pravom mogu začepiti usta svim seratorima koji vaze da su Sarajlije bile nesposobne za odbranu. u prevodu, ko je prošao Žuč, prošao je sito i rešeto.

spominjati ovog glavonju u tom kontekstu, kontekstu odbrane Žuči je vrijeđanje tih ljudi.

toliko.
Sjecam se kad su kod nas SDA uhljebi cukile izasli na liniju....

Image
nema me tamo

#3030 Re: Zahiragić opet jaše

Post by nema me tamo »

Uglavnom spremajte se na sukobe nece jos puno proci.
sheilak

#3031 Re: Zahiragić opet jaše

Post by sheilak »

nema me tamo wrote:Seln ne znaš ko je Haris da znaš smijao bi se sam sebi s kim si ga uporedio i to bi šamare udarao sam sebi.
pa ko je haris? reci nam da i mi povjerujemo, prosvijetli nas, o sljedbenice harisov?
nema me tamo

#3032 Re: Zahiragić opet jaše

Post by nema me tamo »

Neko ko bi te branio da ti ne upadnu u kucu.
Fudo387

#3033 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Fudo387 »

Chmoljo wrote:
Fudo387 wrote:

aha, bi. u radnom vodu.

toliko.
Nadji negdje pricu u kojoj ja omalovazavam Sarajlije, pogotovo one kojima je bager zanosio muda dok su se penjali na Zuc, i trajno me
ukloni sa ovog foruma. Spominjanje lika o kojem je otvorena ova malogradjanska tema u kontekstu Zuci, ipak si ti poceo.
supercali

#3034 Re: Zahiragić opet jaše

Post by supercali »

nema me tamo wrote:Seln ne znaš ko je Haris da znaš smijao bi se sam sebi s kim si ga uporedio i to bi šamare udarao sam sebi.
Pa reci nam ti ko je haris
Novi celo bajramovic celo delalic?
Novi bakir mile?
Sta je jbt kad ga toliko dizes u nebesa da ga i mi dizemo
sheilak

#3035 Re: Zahiragić opet jaše

Post by sheilak »

nema me tamo wrote:Neko ko bi te branio da ti ne upadnu u kucu.
:lol:

neka te, sulejmane. :D
ultima_palabra

#3036 Re: Zahiragić opet jaše

Post by ultima_palabra »

Jao vas, pa NMT se uradio nekom sintetikom i loži forum :mrgreen:
nema me tamo

#3037 Re: Zahiragić opet jaše

Post by nema me tamo »

ultima_palabra wrote:Jao vas, pa NMT se uradio nekom sintetikom i loži forum :mrgreen:
Donekle :D

Što se tice ovog da bi bio među prvim ako zatreba tu definitivno ostajem pri svom. :D
Nastasia

#3038 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Nastasia »

Kakav Zahiragić na Žuču, šta vam je.

Moj je otac bio čitav rat na Žuču i niko od njegovih suboraca nije bio nikakav kvazipolitičar, političar, niti političar u pokušaju.
Bilo je medicinara, zanatlija, akademika, ekonomista, automehaničara, nekvalifikovanih, al' Bogme, političara jok.

Prvi metak kad pukne (a vjerujem da hoće opet) Zahiragić će bit u prvom avionu jal' za Austriju, jal' za Njemačku.
nema me tamo

#3039 Re: Zahiragić opet jaše

Post by nema me tamo »

Inace volim ovo da ga dižem u nebesa dok istovremeno pišem koliko bog ne postoji i da mrzim to što predstavlja i nakon 5 puta nakon što sam napisao da između 2 zla biram Harisa opet se oglušuju na sve to i svoju politiku vode. :D
triconja

#3040 Re: Zahiragić opet jaše

Post by triconja »

Nastasia wrote:Kakav Zahiragić na Žuču, šta vam je.

Moj je otac bio čitav rat na Žuču i niko od njegovih suboraca nije bio nikakav kvazipolitičar, političar, niti političar u pokušaju.
Bilo je medicinara, zanatlija, akademika, ekonomista, automehaničara, nekvalifikovanih, al' Bogme, političara jok.

Prvi metak kad pukne (a vjerujem da hoće opet) Zahiragić će bit u prvom avionu jal' za Austriju, jal' za Njemačku.
Jel to napadas politicki zanat? Nije niko kriv tvom ocu sto nije imo dobro zaledje i tu struku :izet: :thumbup:
nema me tamo

#3041 Re: Zahiragić opet jaše

Post by nema me tamo »

Jeste bilo je 10 posto medicinara i svega tog' ostalog uz 90 posto ološa i bivših " kriminalaca " s prošlošću.

Inace kad smo vec kod te price na okolnom brdu mi je stari ubijen snajperom.
Last edited by nema me tamo on 28/02/2018 15:40, edited 1 time in total.
Fudo387

#3042 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Fudo387 »

seln wrote:
Dakle, ko nema glupu facu i nije uhljeb, taj se nije ni borio?
Ma vidi jarane, iako potpuno svjestan cinjenice da sam ljepsi, inteligentiniji, vedrijeg duha od vecine stanovnika ove planete, ja to
nikad nisam koristio kao argument u razgovoru sa drugim ljudima.
Malo ti je to, glupa faca, ljakse, uhljeb, krkan...bezveze.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#3043 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Chmoljo »

Fudo387 wrote:Nadji negdje pricu u kojoj ja omalovazavam Sarajlije, pogotovo one kojima je bager zanosio muda dok su se penjali na Zuc, i trajno me ukloni sa ovog foruma. Spominjanje lika o kojem je otvorena ova malogradjanska tema u kontekstu Zuci, ipak si ti poceo.
tu priču o njeogovm "ratnom putu" je počeo ovaj troler.

seln podjebavao.

ti nastavio sa podjebavanjem svih onih koji nisu tvog svjetonazora i sebe stavio reda radi. a ja sam ti pojasnio u kojem svojstvu bi ovaj mogao biti gore. međutim, ti nastavljaš objašnjavajući kako je on neki jadnik kojeg bi prevarili da bude gore.

a ja ti pokušavam reći da nit je jadan, nit je glup za svoju guzicu, samo bezobrazan. i jedino bi mogao ići gore kad bi ga puškom natjerali, ali ne dajući mu pušku.

mislim, također, i da sam bio jasan da nisi TI omalovažavao Sarajlije, nego sam potcrtao težinu tog dijela fronta.

fudo, prati loptu.
nema me tamo

#3044 Re: Zahiragić opet jaše

Post by nema me tamo »

Ono što je posebno smijesno isticanje da je ružan?

Šejla reci mi ti iskreno da li je Haris ružan? :D
Nastasia

#3045 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Nastasia »

triconja wrote:

Jel to napadas politicki zanat? Nije niko kriv tvom ocu sto nije imo dobro zaledje i tu struku :izet: :thumbup:
Ma šta imam napadat politički zanat, važno je u takvim okolonostima biti i dobar političar i boriti se na nekim drugim frontovima.
Samo što Zahiragića ne bi bilo ni na kakvom frontu, u to se mogu kladit.

PS Jako ti je neprikladan smajli kad pišeš o mom ocu koji je im'o zaleđe, iako nije imao struku, ali je imao i neke svoje ideale za koje se borio.
nema me tamo wrote:

Jeste bilo je 10 posto medicinara i svega tog' ostalog uz 90 posto ološa i bivših " kriminalaca " s prošlošću.

Inace kad smo vec kod te price na okolnom brdu mi stari pogođen iz Snajpera.
Pa ti kriminalci Bogme odbraniše grad.
nema me tamo

#3046 Re: Zahiragić opet jaše

Post by nema me tamo »

Upravo je to tema Nastasia jer je on upravo bivši " kriminalac " s prošlošću.
Namjerno pišem pod navodnim znacima jer u muriji nije zapisan.
Baš kao što ni ja nisam da jesam ležao bi 5 :D
Fudo387

#3047 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Fudo387 »

Chmoljo wrote:
Fudo387 wrote:Nadji negdje pricu u kojoj ja omalovazavam Sarajlije, pogotovo one kojima je bager zanosio muda dok su se penjali na Zuc, i trajno me ukloni sa ovog foruma. Spominjanje lika o kojem je otvorena ova malogradjanska tema u kontekstu Zuci, ipak si ti poceo.
tu priču o njeogovm "ratnom putu" je počeo ovaj troler.

seln podjebavao.

ti nastavio sa podjebavanjem svih onih koji nisu tvog svjetonazora i sebe stavio reda radi. a ja sam ti pojasnio u kojem svojstvu bi ovaj mogao biti gore. međutim, ti nastavljaš objašnjavajući kako je on neki jadnik kojeg bi prevarili da bude gore.

a ja ti pokušavam reći da nit je jadan, nit je glup za svoju guzicu, samo bezobrazan. i jedino bi mogao ići gore kad bi ga puškom natjerali, ali ne dajući mu pušku.

mislim, također, i da sam bio jasan da nisi TI omalovažavao Sarajlije, nego sam potcrtao težinu tog dijela fronta.

fudo, prati loptu.
Pratim,
Na Zuc bih, ako vec moram, radije sa Haretom i Haticima...
nema me tamo

#3048 Re: Zahiragić opet jaše

Post by nema me tamo »

A da li je moguce Fudo da i dalje ne kontaju bar vecina o cemu se prica zar ih ništa nisu 90te naucile?
MaD_ProfessoR

#3049 Re: Zahiragić opet jaše

Post by MaD_ProfessoR »

nema me tamo wrote:Neko ko bi te branio da ti ne upadnu u kucu.

sa kakvom sigurnošću možeš stati pred ljude i ovo izjaviti?
Fudo387

#3050 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Fudo387 »

nema me tamo wrote:A da li je moguce Fudo da i dalje ne kontaju bar vecina o cemu se prica zar ih ništa nisu 90te naucile?
Moguce je, hiljadu ljudi, hiljadu cudi.
Post Reply