Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#3026 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Razumljivo je da nocna mora bude nositelj porodicnog nadilja koji prebija zene i pjena mu na usta bukvalno ide... o besk8cmenjaku Reufu koji i ne zivi u zemlji... necu
- Roccohljup
#3027 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Prepustili sve izgleda starijem bratuGandalfSivi wrote:Koji izborni prag kada se GS nije kandidovao ni na federalnom ni na drzavnom nivou? Ozbiljno pitam, ako su Emir i Reuf na kantonalnim listama, ima li iko iz GS-a na federalnoj ili drzavnoj listi kroz koaliciju?Capsicum wrote:Nešto gledam ove NS botove po forumu i društvenim mrežama... Tragikomična mi je opterećenost sa GS-om kojeg smatraju minornim. Stranka im pukla po šavovima, otjerali ključne ljude, uveli unutarstranački FBI da istražuju komunicira li ko s nekim iz GS-a, a najsmješnije mi je kad po direktivi u bilo kojim varijantama prognoza izbora izostavljaju GS. Ono, ne smije se ni spomenuti da mogu proći prag. Treba im zametnuti trag
Kakva je to paranoja, strah, mržnja... Bukvalno ljudi imaju noćne more sa Emirom Suljagićem u glavnoj ulozi
-
kluz franjo
#3028 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Uvijek prihvatim razumnu sugestiju (u vezi OT), pa rekoh da pređemo ovdje.Capsicum wrote:Stvarno nemam pristup internim dokumentima nijedne stranke. Ne znam šta očekuješ od mene? Da ti dokažem da žena koja je na listi druge stranke nije više član prve stranke? Al da završim sa OT
Da li bi ste se kolega složili sa mnom u sljedećem zaključku.
Ako potprijedsjednica GS i više članova Glavnog odbora GS nisu zvanično smjenjeni ili podnijeli ostavke na stranačke funkcije, a istovremeno se javno nalaze na predizbornoj koalicionoj listi sa A-SDA, može li se onda reći da je GS u kantonalnoj predizbornoj koaliciji sa A-SDA?
- Capsicum
#3029 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Čekaj, ti inače imaš pristup internim dokumentima stranke pa znaš kad ko postaje ili prestaje biti dio stranke? Volio bih znati odakle takva priča, jer nisam još nikad ništa slično čuo. Priča mi baš infantilno zvuči.
- GandalfSivi
#3030 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Koliko moras usrati na forumu da te simpatizeri NS-a ubijaju tvojim argumentima koje koristis protiv SDP-akluz franjo wrote:Uvijek prihvatim razumnu sugestiju (u vezi OT), pa rekoh da pređemo ovdje.Capsicum wrote:Stvarno nemam pristup internim dokumentima nijedne stranke. Ne znam šta očekuješ od mene? Da ti dokažem da žena koja je na listi druge stranke nije više član prve stranke? Al da završim sa OT
Da li bi ste se kolega složili sa mnom u sljedećem zaključku.
Ako potprijedsjednica GS i više članova Glavnog odbora GS nisu zvanično smjenjeni ili podnijeli ostavke na stranačke funkcije, a istovremeno se javno nalaze na predizbornoj koalicionoj listi sa A-SDA, može li se onda reći da je GS u kantonalnoj predizbornoj koaliciji sa A-SDA?
-
kluz franjo
#3031 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Mogu ja i polako, nije problem.Capsicum wrote:Čekaj, ti inače imaš pristup internim dokumentima stranke pa znaš kad ko postaje ili prestaje biti dio stranke? Volio bih znati odakle takva priča, jer nisam još nikad ništa slično čuo. Priča mi baš infantilno zvuči.
Ako su Ilda Alibegović, Šuhret Fazlić i Sej Ramić zvanično još uvijek članovi rukovodstva GS i istovremeno zvanično kandidati na zajedničkoj listi sa A-SDA, znači li to da je GS zvanično u predizbornoj kantonalnoj koaliciji sa A-SDA?
- Capsicum
#3032 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Druže kluz, vidim baratate internim dokumentima stranaka. Imate li info je li ova sa prvog spota NS što je sad na listi GS dobila neki dokument o raskidu ljubavi ili je NS u zvaničnoj predizbornoj koaliciji sa GS-om? 
-
kluz franjo
#3033 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Znači sve je jasno oko koalicije GS i A-SDA u Bihaću?Capsicum wrote:Druže kluz, vidim baratate internim dokumentima stranaka. Imate li info je li ova sa prvog spota NS što je sad na listi GS dobila neki dokument o raskidu ljubavi ili je NS u zvaničnoj predizbornoj koaliciji sa GS-om?
OK, možemo dalje.
Kažete da je neki član rukovodstva NS na listi Građanskog saveza.
Može li konkretnije, ima li "ova sa prvog spota" neko ime?
- Capsicum
#3034 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Bila u prvoj ekipi 2008, čak kandidatkinja za načelnicu ako se ne varam. Čudi me da to ne znate, vidim pomno pratite transfere 
- Leverage
#3035 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Želim da se učlanim u GS.
Obzirom da na mom kantonu ova stranka ne egzistira, da li treba da dođem u Sarajevo ili Bihać?
Ako dođem u Bihać kakva je šansa da me Šuhret maršne s vrata ako mu spomenem GS?
Hvala.
Obzirom da na mom kantonu ova stranka ne egzistira, da li treba da dođem u Sarajevo ili Bihać?
Ako dođem u Bihać kakva je šansa da me Šuhret maršne s vrata ako mu spomenem GS?
Hvala.
- Capsicum
#3036 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
https://gradjanskisavez.ba/pristupnica/
Imaš opciju online prijave. Sretno.
Last edited by Capsicum on 16/09/2018 21:46, edited 1 time in total.
-
kluz franjo
#3037 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Sada mi ništa nije jasno.Capsicum wrote:Bila u prvoj ekipi 2008, čak kandidatkinja za načelnicu ako se ne varam. Čudi me da to ne znate, vidim pomno pratite transfere
Znači neka aktuelna kandidatkinja GS, čije ime ne želite da otkrijete, je 2008. bila članica/kandidatkinja NS...
I to ima veze sa čim?
- Leverage
#3038 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Kao što je poznato članom stranke ne može se postati dok se pristupnica ne potpiše ručno, online pristupnice su samo šminka.Capsicum wrote:https://gradjanskisavez.ba/pristupnica/
Jel mogu potpisat' ručno kod Šuhreta?
Hvala.
- Capsicum
#3039 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Otvoriti prvi post sa teme NS na ovom forumu, prvi video, prva žena sa spota. I do ovih izbora svo vrijeme članica NS, kandidatkinja čak i na prošlim izborima, a sad na listi GS. Jel to koalicija sa GS-om? Ne vidjeh da su je izbacili ili da je negdje objavljeno da je napustila NSkluz franjo wrote:Sada mi ništa nije jasno.Capsicum wrote:Bila u prvoj ekipi 2008, čak kandidatkinja za načelnicu ako se ne varam. Čudi me da to ne znate, vidim pomno pratite transfere
Znači neka aktuelna kandidatkinja GS, čije ime ne želite da otkrijete, je 2008. bila članica/kandidatkinja NS...
I to ima veze sa čim?
Samo ilustracija toga koliko infantilne teze pokušavate plasirati
- Capsicum
#3040 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Možda kod ovih koji još žive u onom sistemu, 50 godina unazad. A gdje je pečat?Leverage wrote:Kao što je poznato članom stranke ne može se postati dok se pristupnica ne potpiše ručno, online pristupnice su samo šminka.Capsicum wrote:https://gradjanskisavez.ba/pristupnica/
Jel mogu potpisat' ručno kod Šuhreta?
Hvala.
- Leverage
#3041 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
https://gradjanskisavez.ba/site/wp-cont ... T-GS-1.pdfCapsicum wrote: Možda kod ovih koji još žive u onom sistemu, 50 godina unazad. A gdje je pečat?
Iz statuta GS-a:

Da li to znači da GS živi u onom sistemu? Hvala.
-
kluz franjo
#3042 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
K' vragu i ta konspirativnost!Capsicum wrote:Otvoriti prvi post sa teme NS na ovom forumu, prvi video, prva žena sa spota. I do ovih izbora svo vrijeme članica NS, kandidatkinja čak i na prošlim izborima, a sad na listi GS. Jel to koalicija sa GS-om? Ne vidjeh da su je izbacili ili da je negdje objavljeno da je napustila NSkluz franjo wrote:Sada mi ništa nije jasno.Capsicum wrote:Bila u prvoj ekipi 2008, čak kandidatkinja za načelnicu ako se ne varam. Čudi me da to ne znate, vidim pomno pratite transfere
I to ima veze sa čim?
Samo ilustracija toga koliko infantilne teze pokušavate plasirati
Ima li ta prva žena, sa prvog spota, iz prve ekipe neko ime?
Ali nema veze, ako je dotična bivša članica NS, budite uvjereni da je ona sigurno najbolji kandidat/kandidatkinja na toj listi GS.
- Capsicum
#3043 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Pa probaj, ja tvrdim da može i bez pečata 
Samo plati članarinu.
Samo plati članarinu.
- Leverage
#3044 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Simpatizer stranke mi preporučuje da prekršim statut stranke i to ni manje ni više nego pri samom učlanjenju u stranku.
Sounds tempting.
Sounds tempting.
- Capsicum
#3045 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Pa jel moguće da vi ne znate ni imena ovih osnivača? Čak ni kad im na spotu piše imekluz franjo wrote: K' vragu i ta konspirativnost!
Ima li ta prva žena, sa prvog spota, iz prve ekipe neko ime?
Ali nema veze, ako je dotična bivša članica NS, budite uvjereni da je ona sigurno najbolji kandidat/kandidatkinja na toj listi GS.
A ne sporim ja kvalitete mlade dame. Došla je u pravu stranku. E sad je li to tiha koalicija, to ne znam. Nisam vidio ispisnicu...
U svakom slučaju, vjerujem da u GS-u uvijek ima mjesta za vrijedne, mlade ljude.
- Capsicum
#3046 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Ti baš hoćeš pečat jel?Leverage wrote:Simpatizer stranke mi preporučuje da prekršim statut stranke i to ni manje ni više nego pri samom učlanjenju u stranku.
Sounds tempting.
Vjerujem da će ti doći i na vrata ako si toliko zainteresovan.
- Leverage
-
kluz franjo
#3048 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Evo i od mene jedna
za kandidatkinju GS bez imena.
Nego, možemo li se vratiti onim kandidatima GS koji imaju imena?
Vidim GS će nastupiti samostalno na izborima za Skupštinu RS u banjalučkoj, dobojskoj i trebinjskoj izbornoj jedinici.
Malo me iznenadilo da neće imati kandidate npr. u zvorničkoj IJ.
Znate li Vi kolega možda šta je razlog?
Nego, možemo li se vratiti onim kandidatima GS koji imaju imena?
Vidim GS će nastupiti samostalno na izborima za Skupštinu RS u banjalučkoj, dobojskoj i trebinjskoj izbornoj jedinici.
Malo me iznenadilo da neće imati kandidate npr. u zvorničkoj IJ.
Znate li Vi kolega možda šta je razlog?
- Capsicum
#3049 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Vjerujem da se i to može srediti, ako ti to šta značiLeverage wrote:Kombijem?
- Capsicum
#3050 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Druže kluz, vi u stranci to stvarno detaljno pratite. Ja rekoh da sam simpatizer. Pogledam malo šta priča Emir, Reuf i ekipa. Vidio listu za KS i to je to. Nemam stvarno pristup ni internim dokumentima niti sam toliko informisan o svemu u GS-u. Vi to sigurno bolje pratite, mislim zavisi vam egzistencija od toga, razumljivo. Moja profesionalna karijera ne zavisi od rezultata GS-a.