Muzički Almanah (naš život u muzici)

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
John Cleese

#3026 Re: MUSIC - ALL ABOUT!!!

Post by John Cleese »

John Cleese

#3027 Re: MUSIC - ALL ABOUT!!!

Post by John Cleese »

:run:
Bloo
Globalna šefica

#3028 Re: MUSIC - ALL ABOUT!!!

Post by Bloo »

Cleese preferira muziku iz 60tih i 70tih :mrgreen:
John Cleese

#3029 Re: MUSIC - ALL ABOUT!!!

Post by John Cleese »

Bloo wrote:Cleese preferira muziku iz 60tih i 70tih :mrgreen:
Za nas koji smo rodjeni 20tih bila su to (jos uvijek) lijepa vremena :| :D :lol:
Bloo
Globalna šefica

#3030 Re: MUSIC - ALL ABOUT!!!

Post by Bloo »

John Cleese wrote:
Bloo wrote:Cleese preferira muziku iz 60tih i 70tih :mrgreen:
Za nas koji smo rodjeni 20tih bila su to (jos uvijek) lijepa vremena :| :D :lol:
Awesome
Ovo je tema gerijatrije
Dale broj jedan
Ti...zuzi jelinek
dale cooper

#3031 Re: MUSIC - ALL ABOUT!!!

Post by dale cooper »

Čudno je to, ali kad Cleese plakatira na bilo kojoj temi, uopšte mi ne smeta. :D
Bloo
Globalna šefica

#3032 Re: MUSIC - ALL ABOUT!!!

Post by Bloo »

dale cooper wrote:Čudno je to, ali kad Cleese plakatira na bilo kojoj temi, uopšte mi ne smeta. :D
:lol:
Bromance
HardcoreMX

#3034 Re: MUSIC - ALL ABOUT!!!

Post by HardcoreMX »

dale cooper wrote: Ne, nego nazivanje ljudi koji ti odgovore trolovima, "forumskim mediokritetima", "puko ko metla", "razguli..isamaraj se,
popij mlijeko i krpe". Sve redom tvoj bogati vokabular koji si koristio u odgovorima forumašima na zadnjih par stranica.
Ako sve što sam naveo ne smatraš nepristojnim i uvrijedljivim, onda se bojim da je tvoje viđenje pristojnosti
i bontona sasvim poremećeno.
trebao bi se bojati prvenstveno za svoj bonton kad tako retrogradno, malogradjanski i provokativno etiketiras..'cudno' je kako ne vidis da su sa trolovanjem upravo prvo poceli bloo i down,'kao budala', zatim tvoji epiteti 'iritantno, agresivno, jalijasko ponasanje', evo ovo zadnje 'poremeceno' etc...i to se sam javljas nicim izazvan...ti si dobio od mene samo odraz svog lica u ogledalu i vjeruj da sam ti malo razrijedio boje da ne bljesnes bas svim tvojim ruznim bojama..
sadrzaj teme ti je off sa nazivom i ako si mislio 'filozofirati' o nekom tebi omiljenom zanru onda si trebao to i naglasiti, a ne to prodavati pod fintom nekog pompeznog natpisa pod kojim je nesto sto to ocigledno nije...
Last edited by HardcoreMX on 08/12/2017 01:05, edited 1 time in total.
Bloo
Globalna šefica

#3035 Re: MUSIC - ALL ABOUT!!!

Post by Bloo »

Do ya think im sexy...ovo je najcudnija fuckin obrada il sta vec ikad :shock:
John Cleese

#3036 Re: MUSIC - ALL ABOUT!!!

Post by John Cleese »

Bloo wrote:
dale cooper wrote:Čudno je to, ali kad Cleese plakatira na bilo kojoj temi, uopšte mi ne smeta. :D
:lol:
Bromance
And there was much rejoicing and yelling of “bro”! :D
dale cooper

#3037 Re: MUSIC - ALL ABOUT!!!

Post by dale cooper »

HardcoreMX wrote:
dale cooper wrote: Ne, nego nazivanje ljudi koji ti odgovore trolovima, "forumskim mediokritetima", "puko ko metla", "razguli..isamaraj se,
popij mlijeko i krpe". Sve redom tvoj bogati vokabular koji si koristio u odgovorima forumašima na zadnjih par stranica.
Ako sve što sam naveo ne smatraš nepristojnim i uvrijedljivim, onda se bojim da je tvoje viđenje pristojnosti
i bontona sasvim poremećeno.
trebao bi se bojati prvenstveno za svoj bonton kad tako retrogradno, malogradjanski i provokativno etiketiras..'cudno' je kako ne vidis da su sa trolovanjem upravo prvo poceli bloo i down,'kao budala', zatim tvoji epiteti 'iritantno, agresivno, jalijasko ponasanje', evo ovo zadnje 'poremeceno' etc...i to se sam javljas nicim izazvan...ti si dobio od mene samo odraz svog lica u ogledalu i vjeruj da sam ti malo razrijedio boje da ne bljesnes bas svim tvojim ruznim bojama..
sadrzaj teme ti je off sa nazivom i ako si mislio 'filozofirati' o nekom tebi omiljenom zanru onda si trebao to i naglasiti, a ne to prodavati pod fintom nekog pompeznog natpisa pod kojim je nesto sto to ocigledno nije...
Moje ponašanje i bonton je sasvim na mjestu. Uostalom to svi vide pa te i ignorišu, što i ja namjeravam u budućnosti.
Jednostavno mi se više ne da ulaziti sa tipom kakav si ti u ove kaljuže od diskusija kakve očigledno obožavaš.

A da te na kraju počastim i jednom meni dragom pjesmom i zaželim laku noć i farewell. :kakoste:

HardcoreMX

#3038 Re: MUSIC - ALL ABOUT!!!

Post by HardcoreMX »

dale cooper wrote: Moje ponašanje i bonton je sasvim na mjestu. Uostalom to svi vide pa te i ignorišu, što i ja namjeravam u budućnosti.
Jednostavno mi se više ne da ulaziti sa tipom kakav si ti u ove kaljuže od diskusija kakve očigledno obožavaš.

A da te na kraju počastim i jednom meni dragom pjesmom i zaželim laku noć i farewell. :kakoste:
'tko se sam hvali, on je ocito los'...rekla bi stara narodna poslovica..i krije se iza neke samovidjene mase u vidu svojih 'satelita'..dodao bih.. :D a to je opet osobina da ne kazem, raspoznaces se...
ajde ok, kad castis..poklonu se ne gleda u zube..ali cu ti morati i ovdje razrijediti da ispadne bolje, jer ocigledno nemas bas afinitet ka dobroj muzici, sto sam ti zaboravio reci.. :D
John Cleese

#3040 Re: MUSIC - ALL ABOUT!!!

Post by John Cleese »

Ommadawn wrote:Evo i tebi, vjerujem da ce ti se svidjeti :)
http://www.youtube.com/watch?v=SfcSXmFFVfE
:thumbup:

Hvala :)
Bloo
Globalna šefica

#3041 Re: MUSIC - ALL ABOUT!!!

Post by Bloo »

John Cleese wrote:
Bloo wrote: Awesome
Ovo je tema gerijatrije
Dale broj jedan
Ti...zuzi jelinek
Evo za tebe nesto sasma drugacije :D
I dalje klikam :lol: :lol:
dale cooper

#3042 Re: MUSIC - ALL ABOUT!!!

Post by dale cooper »

Najbolje bi bilo da Cleese ove linkove složi u yt playliste, čisti zbog njega da se ne pati dok ovo sve prekopira za naš zadovoljstvo. :D Iako...moguće je da on to voli ili nas toliko voli da mu nije mrsko plakatirati. :D
Bloo
Globalna šefica

#3043 Re: MUSIC - ALL ABOUT!!!

Post by Bloo »

dale cooper wrote:Najbolje bi bilo da Cleese ove linkove složi u yt playliste, čisti zbog njega da se ne pati dok ovo sve prekopira za naš zadovoljstvo. :D Iako...moguće je da on to voli ili nas toliko voli da mu nije mrsko plakatirati. :D
Još uvijek ne mogu da se odlučim da li je sadista ili mazohista zbog gore navedenog :D
dale cooper

#3044 Re: MUSIC - ALL ABOUT!!!

Post by dale cooper »

Bloo wrote:
dale cooper wrote:Najbolje bi bilo da Cleese ove linkove složi u yt playliste, čisti zbog njega da se ne pati dok ovo sve prekopira za naš zadovoljstvo. :D Iako...moguće je da on to voli ili nas toliko voli da mu nije mrsko plakatirati. :D
Još uvijek ne mogu da se odlučim da li je sadista ili mazohista zbog gore navedenog :D
Nebitno...svaka mu dala. :D
Ommadawn

#3045 Re: MUSIC - ALL ABOUT!!!

Post by Ommadawn »

dale cooper wrote:
Bloo wrote: Još uvijek ne mogu da se odlučim da li je sadista ili mazohista zbog gore navedenog :D
Nebitno...svaka mu dala. :D
Vode iz bokala :D
Ommadawn

#3046 Re: MUSIC - ALL ABOUT!!!

Post by Ommadawn »

Krenuli smo sa sedamdesetim na ovoj strani a ja nekako preferiram sedamdesete i rock iz tog vremena. Ustvari, preferiram ja i auta iz tog vremena ali o tome na drugoj temi, je li.
Bend koji sam otkrio sasvim slucajno na radiju je The Pretty Things i njihova pjesma "Dirty song" iz 2011 je nazalost uklonjena sa YT, mada postoji u live verziji ali je zvuk los. The Pretty Things prase jos od sredine sezdesetih no ne moze se bas reci da su dostigli neku ogromnu popularnost koju zasluzuju. No ova iz 1974 im nije losa i posvecujem je @Cleesu :)
Bloo
Globalna šefica

#3047 Re: MUSIC - ALL ABOUT!!!

Post by Bloo »

Osjećam puno ljubaFi u zraku prema Cleesu :mrgreen:
Osjećam se kao u sauni sa hrpom starijih talijanskih mafijaša

Ommi :thumbup: kinky
dale cooper

#3048 Re: MUSIC - ALL ABOUT!!!

Post by dale cooper »

Bloo wrote:Osjećam puno ljubaFi u zraku prema Cleesu :mrgreen:
Osjećam se kao u sauni sa hrpom starijih talijanskih mafijaša

Ommi :thumbup: kinky
:lol: Don Cooper, Don Cleese i Don Vittore Ommadawn. Eeeeey! :mrgreen:

Ali zapamti:

Image

:kakoste: :D
dale cooper

#3049 Re: MUSIC - ALL ABOUT!!!

Post by dale cooper »

Jedan od najljepših instrumentalnih/ambient albuma ove godine sačinjen isključivo od slojeva pedal steel
gitara koje je Chuck Johnson ekspertno složio u prelijepe i živopisne pasaže. Kome se svidio Apollo od
Ena i Lanoisa pronaće se u ovome albumu.
medvjed23

#3050 Re: MUSIC - ALL ABOUT!!!

Post by medvjed23 »

fino :thumbup:
taman mi treba neka muzička podloga za čitanje stručnih tekstova.. beletristiku mogu i više volim nasuho :D

slušate li vi šta kad čitate?
Post Reply