Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Fudo387

#3026 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište

Post by Fudo387 »

Pravda za drugaricu sabinu!

Odredjene snage duboko inflitrirane u samo jezgro naseg NOP-a, potpomognute ekstremnom emigracijom pokusavaju na svaki moguci
nacin narusiti integritet nasih skojevki, kao i socijalistickog drustva u cElini!
U cElini, jakako... :D
Last edited by Fudo387 on 04/09/2015 20:34, edited 1 time in total.
supercali

#3027 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište

Post by supercali »

Gojeni H wrote:
prog321 wrote:
Gojeni H wrote:
Drugarica komesarka i moja malenkost smo dva ideoloski razlicita svijeta, ali ono nije bilo u redu.
Vjerujem da je tebi bilo smijesno, ali vjerujem da ti ne bi bilo smijesno da neko kaze nesto takvo tvojoj majci ili sestri, bez obzira sto je u virtuelnom svijetu.
Nisi valjda ozbiljan ? :shock:
Respo pravi ovakve ulete kod svakoga. Koji snob moras biti i shvatiti to kao uvredu ?
Jarane, u realnom svijetu za takvo nesto ucinjeno prema nekome koga volim oko izbijam.
Komesarka jeste rob konformizma, ali postoji ulijetanje i "ulijetanje".
pa ne cudi me sto izbijas oko za ovo kad se vide stavovi na forumu
jbt koji snob i komppleksas moras biti da bi to uradio
nije ni cudo sto smo smetljiste danas
Mohamad Sissoko

#3028 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište

Post by Mohamad Sissoko »

Eh... drug i drugarica vrijedjaju jedni druge. Branko Kockica je veoma razocaran.
Fudo387

#3029 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište

Post by Fudo387 »

supercali wrote:pa ne cudi me sto izbijas oko za ovo kad se vide stavovi na forumu
Presao si granicu, pretjerao si.
Umjesto da kazes izvini nasoj sabini, ti jos trazis belaja bezveze.
I vidis ti kakvi ste vi, komunjare, prema zenama, da ih mi jugomrsci moramo spasavati od vas.
tctctc....
junior3

#3030 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište

Post by junior3 »

Tema ima potencijala, od sad' je pratim. :D
supercali

#3031 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište

Post by supercali »

piupiu wrote:OK, dečki, šovinizam iz aut, vama to možda izgleda smiješno, a nama sa ove strane ne.

Djakmić će se pozabaviti ovim kad dodje, a uslovi korištenja foruma su jasni - postoji linija izmedju zezancije i neukusnog i šovinističkog komentara, i ona je ovdje predjena. :wink:
ajde ba piu ne zezaj
oko nas sve se i sale i ozbilja vrti oko sexa stavljanja djubrenja itd i ovdje kao granica predjena

jbt stvarno su ljudi dvolicni
a gojeni kao hoce da ispadne dzentlmen
siguran sam da od vecine muskaraca na forumu a i u stvarnosti bolje postupam prema zenskima nego sto ce oni ikad
supercali

#3032 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište

Post by supercali »

Fudo387 wrote:
supercali wrote:pa ne cudi me sto izbijas oko za ovo kad se vide stavovi na forumu
I vidis ti kakvi ste vi, komunjare, prema zenama, da ih mi jugomrsci moramo spasavati od vas.
tctctc....
a ti paaaalis? :D
kad sabina jebe u zdrav mozak onda je ok?

nema to nikakve veze sa komunjarama bezveze ubacujes to u pricu o jugoslaviji bih i temi
Gojeni H

#3033 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište

Post by Gojeni H »

Mohamad Sissoko wrote:Eh... drug i drugarica vrijedjaju jedni druge. Branko Kockica je veoma razocaran.
:lol: :thumbup:
Panzer_Daddy

#3034 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište

Post by Panzer_Daddy »

Fudo387 wrote:
tctctc....
Image

Silovanje kao ratna strategija....omiljena medju Jugovicima !
piupiu

#3035 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište

Post by piupiu »

Gojeni H wrote:
Mohamad Sissoko wrote:Eh... drug i drugarica vrijedjaju jedni druge. Branko Kockica je veoma razocaran.
:lol:

Sad znamo zašto se raspala.
supercali

#3036 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište

Post by supercali »

samo sto ovo bas i nisu jugovici
supercali

#3037 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište

Post by supercali »

piupiu wrote:
Gojeni H wrote:
:lol:

Sad znamo zašto se raspala.
pa kad drugarice ne znaju drugacije mora se raspasti
kako drugarice iz ceske drugacije razmisljaju i mirno se rastave sa slovacima :)
Gojeni H

#3038 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište

Post by Gojeni H »

supercali wrote: a gojeni kao hoce da ispadne dzentlmen
Ja sam reakcionarni element, a dzentlmenski zanat ne znam radit'.
supercali

#3039 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište

Post by supercali »

znao sam vidi se
al se zna igrati suncokreta
Gojeni H

#3040 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište

Post by Gojeni H »

piupiu wrote: Djakmić će se pozabaviti ovim kad dodje, ...
Sjoj, meni je Djakmic k'o macija guza, k'o macija guza ... Mu'amedeeeee!
supercali

#3041 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište

Post by supercali »

bar znam da nisam kao ovi novokomponovani sto se boje odgovornosti
i opet reko znate igrati suncokreta :)
Gojeni H

#3042 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište

Post by Gojeni H »

supercali wrote:znao sam vidi se
Nije, nego je lahko podjebavat' kad imas dvije zene na temi a 50% ostalih stoka sitnog ili zlatnog zuba koji ce se iskeziti na jos jednu balijsku "kad joj je metn'o".

Uvijek branio slabije, nije mi obraz djon ... ali sam i dalje reakcionarni element.
Sva kultura je u titoista.
supercali

#3043 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište

Post by supercali »

Gojeni H wrote:
supercali wrote:znao sam vidi se
Nije, nego je lahko podjebavat' kad imas dvije zene na temi a 50% ostalih stoka sitnog ili zlatnog zuba koji ce se iskeziti na jos jednu balijsku "kad joj je metn'o".

Uvijek branio slabije, nije mi obraz djon ... ali sam i dalje reakcionarni element.
Sva kultura je u titoista.
e vidis pametan jednom rece nemoj mi suditi bez da mi znas pozadinu
tako isto u ovom slucaju al nebitno
podjebavat cu svakoga ko zasluzi bilo to dvije zene ili 2 klicka
e vidis upravo je to problem sto ti pominjes balijska danas preovladava u drzavi za razliku od juge
nije ona slabija uopste to sto ne zna argumentima uzvratiti pa onda isto dobije nije slabost
i opet se vracam na pocetak
ne sudi mi ako mi ne znas pozadinu
piupiu

#3044 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište

Post by piupiu »

supercali wrote: ajde ba piu ne zezaj
oko nas sve se i sale i ozbilja vrti oko sexa stavljanja djubrenja itd i ovdje kao granica predjena

jbt stvarno su ljudi dvolicni
a gojeni kao hoce da ispadne dzentlmen
siguran sam da od vecine muskaraca na forumu a i u stvarnosti bolje postupam prema zenskima nego sto ce oni ikad
Image

Šovinizam is out !!!!!!

I nećemo više komentarisati, tema je ... Jugoslavija : Bosna i Hercegovina. Drugo poluvrijeme. :wink:
supercali

#3045 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište

Post by supercali »

bosna je danas sovinisticka svakodnevno samo se takonaziva kad nekome odgovara
eto an temu :D
Gojeni H

#3046 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište

Post by Gojeni H »

supercali wrote: e vidis upravo je to problem sto ti pominjes balijska danas preovladava u drzavi za razliku od juge
Za sve ste krivi vi jugovici i komunjare.
Mi reakcionarni elementi i kleronacionalisti ne mozemo da dodjemo na red.
supercali

#3047 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište

Post by supercali »

Gojeni H wrote:
supercali wrote: e vidis upravo je to problem sto ti pominjes balijska danas preovladava u drzavi za razliku od juge
ako 25 godina niste u prvim safovima onda koliko vam treba?
Gojeni H

#3048 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište

Post by Gojeni H »

supercali wrote:
Gojeni H wrote:
ako 25 godina niste u prvim safovima onda koliko vam treba?
Pa ne mogu da dodjem na red od bivsih komunista! Cuj ti pitanja?
supercali

#3049 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište

Post by supercali »

pa to nisu komunisti
to su suncokreti

ps. sutra da dodje fasizam maoizam ili bilo koji izam na vlast vise od pola ovih patrijota bosnjaka bi bili u prvim redovima jer smo jednostavno takav mentalitet dupelizacki i uvlakacki bez ikakvog obzira na ostale nego gledanje samo svoje guzice
JThomas

#3050 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište

Post by JThomas »

vanzemaljci da dođu, oni bi postali vanzemaljci i još tvrdili da su to oduvijek i bili, samo da im mrski prošli režim nije dao da se tako slobodno izjasne.
Post Reply