Odredjene snage duboko inflitrirane u samo jezgro naseg NOP-a, potpomognute ekstremnom emigracijom pokusavaju na svaki moguci
nacin narusiti integritet nasih skojevki, kao i socijalistickog drustva u cElini!
U cElini, jakako...
pa ne cudi me sto izbijas oko za ovo kad se vide stavovi na forumuGojeni H wrote:Jarane, u realnom svijetu za takvo nesto ucinjeno prema nekome koga volim oko izbijam.prog321 wrote:Nisi valjda ozbiljan ?Gojeni H wrote:
Drugarica komesarka i moja malenkost smo dva ideoloski razlicita svijeta, ali ono nije bilo u redu.
Vjerujem da je tebi bilo smijesno, ali vjerujem da ti ne bi bilo smijesno da neko kaze nesto takvo tvojoj majci ili sestri, bez obzira sto je u virtuelnom svijetu.![]()
Respo pravi ovakve ulete kod svakoga. Koji snob moras biti i shvatiti to kao uvredu ?
Komesarka jeste rob konformizma, ali postoji ulijetanje i "ulijetanje".
Presao si granicu, pretjerao si.supercali wrote:pa ne cudi me sto izbijas oko za ovo kad se vide stavovi na forumu
ajde ba piu ne zezajpiupiu wrote:OK, dečki, šovinizam iz aut, vama to možda izgleda smiješno, a nama sa ove strane ne.
Djakmić će se pozabaviti ovim kad dodje, a uslovi korištenja foruma su jasni - postoji linija izmedju zezancije i neukusnog i šovinističkog komentara, i ona je ovdje predjena.
a ti paaaalis?Fudo387 wrote:Presao si granicu, pretjerao si.supercali wrote:pa ne cudi me sto izbijas oko za ovo kad se vide stavovi na forumu
Umjesto da kazes izvini nasoj sabini, ti jos trazis belaja bezveze.
I vidis ti kakvi ste vi, komunjare, prema zenama, da ih mi jugomrsci moramo spasavati od vas.
tctctc....
Mohamad Sissoko wrote:Eh... drug i drugarica vrijedjaju jedni druge. Branko Kockica je veoma razocaran.
Fudo387 wrote:Presao si granicu, pretjerao si.supercali wrote:pa ne cudi me sto izbijas oko za ovo kad se vide stavovi na forumu
Umjesto da kazes izvini nasoj sabini, ti jos trazis belaja bezveze.
I vidis ti kakvi ste vi, komunjare, prema zenama, da ih mi jugomrsci moramo spasavati od vas.
tctctc....

Gojeni H wrote:Mohamad Sissoko wrote:Eh... drug i drugarica vrijedjaju jedni druge. Branko Kockica je veoma razocaran.![]()
pa kad drugarice ne znaju drugacije mora se raspastipiupiu wrote:Gojeni H wrote:Mohamad Sissoko wrote:Eh... drug i drugarica vrijedjaju jedni druge. Branko Kockica je veoma razocaran.![]()
![]()
Sad znamo zašto se raspala.
Ja sam reakcionarni element, a dzentlmenski zanat ne znam radit'.supercali wrote: a gojeni kao hoce da ispadne dzentlmen
Sjoj, meni je Djakmic k'o macija guza, k'o macija guza ... Mu'amedeeeee!piupiu wrote: Djakmić će se pozabaviti ovim kad dodje, ...
Nije, nego je lahko podjebavat' kad imas dvije zene na temi a 50% ostalih stoka sitnog ili zlatnog zuba koji ce se iskeziti na jos jednu balijsku "kad joj je metn'o".supercali wrote:znao sam vidi se
al se zna igrati suncokreta
e vidis pametan jednom rece nemoj mi suditi bez da mi znas pozadinuGojeni H wrote:Nije, nego je lahko podjebavat' kad imas dvije zene na temi a 50% ostalih stoka sitnog ili zlatnog zuba koji ce se iskeziti na jos jednu balijsku "kad joj je metn'o".supercali wrote:znao sam vidi se
al se zna igrati suncokreta
Uvijek branio slabije, nije mi obraz djon ... ali sam i dalje reakcionarni element.
Sva kultura je u titoista.
supercali wrote: ajde ba piu ne zezaj
oko nas sve se i sale i ozbilja vrti oko sexa stavljanja djubrenja itd i ovdje kao granica predjena
jbt stvarno su ljudi dvolicni
a gojeni kao hoce da ispadne dzentlmen
siguran sam da od vecine muskaraca na forumu a i u stvarnosti bolje postupam prema zenskima nego sto ce oni ikad

Za sve ste krivi vi jugovici i komunjare.supercali wrote: e vidis upravo je to problem sto ti pominjes balijska danas preovladava u drzavi za razliku od juge
ako 25 godina niste u prvim safovima onda koliko vam treba?Gojeni H wrote:Za sve ste krivi vi jugovici i komunjare.supercali wrote: e vidis upravo je to problem sto ti pominjes balijska danas preovladava u drzavi za razliku od juge
Mi reakcionarni elementi i kleronacionalisti ne mozemo da dodjemo na red.
Pa ne mogu da dodjem na red od bivsih komunista! Cuj ti pitanja?supercali wrote:ako 25 godina niste u prvim safovima onda koliko vam treba?Gojeni H wrote:Za sve ste krivi vi jugovici i komunjare.supercali wrote: e vidis upravo je to problem sto ti pominjes balijska danas preovladava u drzavi za razliku od juge
Mi reakcionarni elementi i kleronacionalisti ne mozemo da dodjemo na red.