Wizz Air dozvoljava unos ruksaka određenih dimenzija. Pored toga možeš na sebi imati jaknu, kapu i slično.RagibUzoriti wrote: ↑17/08/2021 15:51Ja i meni bliske osobe vazda. Vazda nesto dodatno placas, ako ne procitas dobro malim slovima sta pise, popusis ekstra placanje zbog online bookinga, malu torbicu gdje stane pasos i mobitel racunaju ko "ekstra kofer"... Itd itdLogin77777 wrote: ↑17/08/2021 12:23
Iz kojeg razloga? Uvjek sam platio ono sto sam i rezervisao. Nikad problema nisam imao.
Ako imaš torbicu ili neki ceker, na nekim aerodromima oni to smatraju prtljagom (kao mali ruksak) i onda traže da se doplati. To je u skladu sa njihovim pravilima.
Na nekim aerodromima te puste sa tim, što tehnički nije u skladu sa pravilima Wizz Aira, ali putnicima to naravno odgovara i onda se stvori dojam da se torbica nikad ne doplaćuje (što nije tačno).
Ja kad putujem, uvijek ponesem torbicu, ali sam i uvijek spreman da je uguram u ruksak/kofer, a njen sadržaj po džepovima ukoliko budu pravili probleme.