USA fan page

Post Reply
hladan.preminger

#3026 Re: USA fan page

Post by hladan.preminger »

kosava wrote:
hladan.preminger wrote:
dječak sa šibicama wrote:Vjerovatno neki ex marinac ili nesto tako, cim je snajperom djelovao i to prilicno precizno ako je suditi po snimcima.

Sve je pocelo neki dan egzekucijom onog afromaera u Lujzijani. Hladnokrvno ubise covjeka murjasi.

Dvojicu u dva dana su drotovi rokunuli. Ovog drugog je rokno neki azijat bez ikakvog povoda. Lik kaze "i'm licenced to carry" i drot trazi da mu pokaze ID . Lik krene da izvadi ID nakon toga i lik ga upuca 4 puta dok 4 godine curica sjedi nazad iza njega i djevojka na suvozacevom mjestu.
Ko ti je to reko? Njegova djevojka. De ba pusti price.

Like kaze imam pistolj i dozvolu dok zandar ne vidi dozvolu on nevjeruje a onda frajer krene za pojas, nemaju zandari moc da citaju misli , nezna on sta ti potezes jel pistolj ili je novcanik imaju pravilia kako se prica i ponasa sa policijom frajer je zajebo a zandar nemora biti u stvarnoj opasnosti samo mora vjerovati po standardu razumne osobe da je u opasnosit.

To je infoo koju niko ne osporava. Plus imas video na kojem zena objašnjava sta se desilo dok lik umire, a policija oko se zajebava.
kosava

#3027 Re: USA fan page

Post by kosava »

Mozda je bilo bolje da se ona zajebavala da mu uspori krvarenje umjesto sto se zajebavala da postavi video na FB?

Kao sto napisa prije nemora policajac biti u stvarnoj opasnosti dovoljno je da se zadovolji standard razumne osobe a to ti je sudija, tuzioc i advokat svi ostali su regularne osobe i po tom standardu da bi razumna osoba isto tumacila situaciju.

Najgori dio je da se ovo desilo u drzavi gdje nisi duzan reci da imas oruzije na sebi dok te zandar ne upita, ako ne upita nista nikom, ovaj poletio da kaze da oni ima pistolj i onda potegno za pojas jal da izvadi pistolj jal novcanik i bi kako bi.

Ono sam pao sam se ubio, a sta njegova djevojak prica i snima poslije dogadjaja ima veze ko i cjena kafe u Sarajevu.
Point.

#3028 Re: USA fan page

Post by Point. »

Ja nikad necu shvatiti zasto amerikanci imaju taj fetish prema oruzju. Svaka budaletina nosi oruzje i to po zakonu. Kao da je ratno stanje. A policajci su supci i picketine samo take, jedino su oni u stanju ubiti covjeka u autu pa se poslije izvlaciti na to da su fol bili ugrozeni. Jebo ti taj sistem pucaj pa pitaj.
haos1

#3029 Re: RE: Re: RE: Re: USA fan page

Post by haos1 »

kosava wrote:
haos1 wrote:
Fudo387 wrote:Whatever,
Kako ti nije bilo mrsko? [emoji38]
mislis da ce se ova ubijanja nastavit u nedogled, e pa nece. bio ti meni ziv, ali vjerovatno neces to docekati da vidis.

Kakva ba ubijana mislis zakonita i opravdana upotreba smrtonosne sile? To ce biti standard dok je zandara u Americi.

12-13 miliona hapsenja godisnje 1000 pogine u tok hapsenja od tih 1000, 996 je ubijeno u toku izvrsenja krivicnog djela.
Jel a sto nema tih zakonitih ubijanja recimo u Britaniji? Cak ni ne nose policajci oruzje tamo u VB. Al dok im je takve kulture ozakonjenog ubijanja u USA nece samo policajci stradavati, svi ce stradavati.

Sent from my LG-H818 using Tapatalk
kosava

#3030 Re: USA fan page

Post by kosava »

Point. wrote:Ja nikad necu shvatiti zasto amerikanci imaju taj fetish prema oruzju. Svaka budaletina nosi oruzje i to po zakonu. Kao da je ratno stanje. A policajci su supci i picketine samo take, jedino su oni u stanju ubiti covjeka u autu pa se poslije izvlaciti na to da su fol bili ugrozeni. Jebo ti taj sistem pucaj pa pitaj.
Ko ba nosi oruzije ? Vecina postenih ljudi ne nosi oruzije.

A sta je problem jel te to covjek u autu nemoze ubit? :roll: 12-13 miliona hapsenja godisnje 1000 ubijenih od toga 996 ubijeni u izvrsenju krivicnog djela.
Last edited by kosava on 11/07/2016 10:21, edited 1 time in total.
Thorgerson

#3031 Re: USA fan page

Post by Thorgerson »

Point. wrote:Ja nikad necu shvatiti zasto amerikanci imaju taj fetish prema oruzju. Svaka budaletina nosi oruzje i to po zakonu. Kao da je ratno stanje. A policajci su supci i picketine samo take, jedino su oni u stanju ubiti covjeka u autu pa se poslije izvlaciti na to da su fol bili ugrozeni. Jebo ti taj sistem pucaj pa pitaj.
To i ja napisah na drugoj temi.

Poserem se ja na policiju gdje dva drota sjede na covjeku, i tupani i dalje nisu sigurni da li su savladali osumnjicenog. Nego pasa ajmo mi njega roknut, ko ce se ba dalje gombat s njim. Dokaz koliko im je policija smijesna, evo jeste i ova situacija kad ih je ovaj poskidao sa snajperom.

Ta ce debele svinje, znaju samo nac kakvog skinny niggera, obori ga na zemlju, sjedni mu na glavu i rokni ga. I da barem roknu one sto treba roknuti, ubice, silovatelje, nego oni ovu sitnu buraniju. Jos onaj u automobilu sto je bio je koliko sam uspio procitati totalno rega lik, dobar student, radio sa djecom itd.

I sad takvoj policiji kao treba cestitati. Pa za sta jbt, za hladnokrvno ubistvo, koje se nije moralo desiti?

Da nemaju kakvu specijalnu penziju ovi drotovi - ubice. Pa ono rokne covjeka, rehabilitacije, nagrade, ovo, ono, uzivancija?
kosava

#3032 Re: RE: Re: RE: Re: USA fan page

Post by kosava »

haos1 wrote: Jel a sto nema tih zakonitih ubijanja recimo u Britaniji? Cak ni ne nose policajci oruzje tamo u VB. Al dok im je takve kulture ozakonjenog ubijanja u USA nece samo policajci stradavati, svi ce stradavati.

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

35% zandara u Britaniji nosi oruzije i nemogu drzati tempo sa zahtjevima prasinara da nose oruzije sve ih vise naoruzanih.

Evo ti UK zandara

Image

Jos upucaju Brazlica u busu jer izgleda ko Arap ili frajera koji mase nogom od stola to su ti Britanski zandari a godisne 500-600 uhapsenih dozive "nesrecu ili pocine samoubistvo " u Britanskim policijskim stanicama.

A mozda zato sto je to UK a ovo je Amerika.
Kombat

#3033 Re: USA fan page

Post by Kombat »

zato sto su genocidna nacija...zemlja ciji su temelji udareni na krvi desetina miliona pobijenih / potrovanih domorodaca crvene koze...
Genocid, ropstvo, kaubojstina...generalno, murica fuck yeah. Nadam se da ce doci dan kada ce se medjusobno porokati i dozvoliti ostatku planete da malo predahne barem od njihove tiranije...

U stvari, siguran sam da ce taj dan doci (historia est magistra vitae) samo nisam siguran da li cu ga ja i sadasnje generacije dozivjeti. Ako Trump bude izabran, raste sansa da cemo taj cirkus vidjeti za trajanja nasih zivota, tako da GO GO TRUMP!!! :izet:
Point.

#3034 Re: USA fan page

Post by Point. »

kosava wrote:

A sta je problem jel te to covjek u autu nemoze ubit? :roll: 12-13 miliona hapsenj godisnje 1000 ubijenih od toga 996 ubijeni u izvrsenju krivicnog djela.
Sta ko nosi oruzje? Svi nose ili mogu nositi oruzje. Covjek u autu moze ubiti ali zato je policija tu da prosudi je li neko opasan ili ne. Zato su skolovani i dobijaju plate majka mu stara a ne da nasumicno pucaju u svakoga. Bolan dvojica drotova lezi na frajerovum ledjima i ti sad opravdavas to da su ONI bili ugrozeni? Upuca ga drot mrtvo hladno sa ledja dok je ovaj na zemlji. Nema, real hero, mozda je ovaj crnac bio Black James Bond jebote. A ovaj slucaj nije jedini. Na zalost.
kosava

#3035 Re: USA fan page

Post by kosava »

Thorgerson wrote:

Poserem se ja na policiju gdje dva drota sjede na covjeku, i tupani i dalje nisu sigurni da li su savladali osumnjicenog. Nego pasa ajmo mi njega roknut, ko ce se ba dalje gombat s njim. Dokaz koliko im je policija smijesna, evo jeste i ova situacija kad ih je ovaj poskidao sa snajperom.

Ta ce debele svinje, znaju samo nac kakvog skinny niggera, obori ga na zemlju, sjedni mu na glavu i rokni ga. I da barem roknu one sto treba roknuti, ubice, silovatelje, nego oni ovu sitnu buraniju. Jos onaj u automobilu sto je bio je koliko sam uspio procitati totalno rega lik, dobar student, radio sa djecom itd.

I sad takvoj policiji kao treba cestitati. Pa za sta jbt, za hladnokrvno ubistvo, koje se nije moralo desiti?

Da nemaju kakvu specijalnu penziju ovi drotovi - ubice. Pa ono rokne covjeka, rehabilitacije, nagrade, ovo, ono, uzivancija?
To sto su sjedili dok god mu je ruka bila slobodna i pistolj na dohvatu oni su bili cisti pred zakonom a ako je on budala da poseze za pistoljem dok mu zandar gura pistolj u prsa kog jebe.Nije bi djete nego stari kriminalac koji je znao da zbog pistolja gleda u cenera u federalnom zatvoru a tamo bas nevole seksualne manijake koji su napastovali djecu.

Tako je kad BLM pali ljude pa sad nismo mi krivi. A zandari svaki dan kad izadju iz kuce i krenu na posao racunaju na takvu situaciju.

Ovaj Sterling vago 143 kg ja neznam gdje je to skinny? Pa ovaj je bio silovatelj i to djece.

Jebi ga kad nije znao da nemora reci da ima pistolj niti da drzi ruke na volanu. Zandar odluci u sekundi ili ja il on.

Samo placeni odmor dok se nezavrsi istraga pa onda malo pricanje sa psihologom da se covjek oporavi od stresa i do tada se zaboravilo i da se desilo. :wink:
kosava

#3036 Re: USA fan page

Post by kosava »

Kombat wrote:
zato sto su genocidna nacija...zemlja ciji su temelji udareni na krvi desetina miliona pobijenih / potrovanih domorodaca crvene koze...
Genocid, ropstvo, kaubojstina...generalno, murica fuck yeah. Nadam se da ce doci dan kada ce se medjusobno porokati i dozvoliti ostatku planete da malo predahne barem od njihove tiranije...

U stvari, siguran sam da ce taj dan doci (historia est magistra vitae) samo nisam siguran da li cu ga ja i sadasnje generacije dozivjeti. Ako Trump bude izabran, raste sansa da cemo taj cirkus vidjeti za trajanja nasih zivota, tako da GO GO TRUMP!!! :izet:

Mozes nadat ali neces docekati a sve to robstvo itd. je djelo Engleske.
kosava

#3037 Re: USA fan page

Post by kosava »

Point. wrote:
kosava wrote:

A sta je problem jel te to covjek u autu nemoze ubit? :roll: 12-13 miliona hapsenj godisnje 1000 ubijenih od toga 996 ubijeni u izvrsenju krivicnog djela.
Sta ko nosi oruzje? Svi nose ili mogu nositi oruzje. Covjek u autu moze ubiti ali zato je policija tu da prosudi je li neko opasan ili ne. Zato su skolovani i dobijaju plate majka mu stara a ne da nasumicno pucaju u svakoga. Bolan dvojica drotova lezi na frajerovum ledjima i ti sad opravdavas to da su ONI bili ugrozeni? Upuca ga drot mrtvo hladno sa ledja dok je ovaj na zemlji. Nema, real hero, mozda je ovaj crnac bio Black James Bond jebote. A ovaj slucaj nije jedini. Na zalost.
Mogu ali ne nose, vecina ljudi kadkad nosi oruzije mali broj nosi oruzije uvijek, prvo u mnogo drzava treba dozvola drugo vecina poslodavaca brani nosenje oruzija na radnom mjestu za taj prekrsaj ides sa posla odvedu te zandari u lisicama i odgovarasa krivicno pa izvoli nadji drugi posao.

Da je pucao nasumicno ubio bi ili bar ranio zenu na suvozackom sjedistu ili djete ozada niti djete niti zena imaju ogrebotine samo onaj koji posegnuo za pojas nakon sto je rekao zandaru da ima pistolj, znaci zandar ispravno procjenio ko je opasnost, da se nije uhvatio za pojas nebi bio ubijen.

Jebi ga on ima pistolj njemu je trebala sekunda da ga izvadi i upuca njih dvojicu a to nije sansa koju ce normalan covjek dozvoliti.
kosava

#3038 Re: USA fan page

Post by kosava »

Ovaj Sterling bio bas pravo neuhranjen.

Image
Point.

#3039 Re: USA fan page

Post by Point. »

kosava wrote: Mogu ali ne nose, vecina ljudi kadkad nosi oruzije mali broj nosi oruzije uvijek, prvo u mnogo drzava treba dozvola drugo vecina poslodavaca brani nosenje oruzija na radnom mjestu za taj prekrsaj ides sa posla odvedu te zandari u lisicama i odgovarasa krivicno pa izvoli nadji drugi posao.

Da je pucao nasumicno ubio bi ili bar ranio zenu na suvozackom sjedistu ili djete ozada niti djete niti zena imaju ogrebotine samo onaj koji posegnuo za pojas nakon sto je rekao zandaru da ima pistolj, znaci zandar ispravno procjenio ko je opasnost, da se nije uhvatio za pojas nebi bio ubijen.

Jebi ga on ima pistolj njemu je trebala sekunda da ga izvadi i upuca njih dvojicu a to nije sansa koju ce normalan covjek dozvoliti.
Wow, brane nositi oruzje na posao ali nosi ga u pizzeriju, kuglanu, kino komotno. Kakva bolesna nacija sto se toga tice. Oruzje treba da nose samo vojnici i drotovi, kakve license i ostale gluposti za civile. Zato se i desavaju razne pucaljke po skolama, fakultetima, kinima i slicno.

Je li ovaj frajer ubijen u autu ili vani, na zemlji sa dva drota na dzalama?
kosava

#3040 Re: USA fan page

Post by kosava »

Point. wrote:[
Evo ti link za clanak a imas video koji je napravio frajer koji se zove Mike Brown i koji je crn koji objasnjava zasto je bilo opravdano.

https://www.youtube.com/watch?v=jtnOA13ALpM
Gojeni H

#3041 Re: USA fan page

Post by Gojeni H »

kosava wrote:
Mogu ali ne nose, vecina ljudi kadkad nosi oruzije mali broj nosi oruzije uvijek, prvo u mnogo drzava treba dozvola drugo vecina poslodavaca brani nosenje oruzija na radnom mjestu za taj prekrsaj ides sa posla odvedu te zandari u lisicama i odgovarasa krivicno pa izvoli nadji drugi posao.

Da ipak ne pretjerujemo ... po zakonu jeste i u tome i jeste problem.
Mislim, zadnja stvar koju zelim da ti kazem ako zelim da te roknem je da kod sebe imam oruzje.
kosava

#3042 Re: USA fan page

Post by kosava »

Point. wrote:
kosava wrote: Mogu ali ne nose, vecina ljudi kadkad nosi oruzije mali broj nosi oruzije uvijek, prvo u mnogo drzava treba dozvola drugo vecina poslodavaca brani nosenje oruzija na radnom mjestu za taj prekrsaj ides sa posla odvedu te zandari u lisicama i odgovarasa krivicno pa izvoli nadji drugi posao.

Wow, brane nositi oruzje na posao ali nosi ga u pizzeriju, kuglanu, kino komotno. Kakva bolesna nacija sto se toga tice. Oruzje treba da nose samo vojnici i drotovi, kakve license i ostale gluposti za civile. Zato se i desavaju razne pucaljke po skolama, fakultetima, kinima i slicno.

Je li ovaj frajer ubijen u autu ili vani, na zemlji sa dva drota na dzalama?
Zavisi od picerije kuglane i kina ali tada si ti samo gradjanin i to ides svojim izborom na poslu poslodavac odredjuje kolki dekolte i koliko kratka suknja moze biti ili da li mozes doci u sorcu jer ti si potpisao se na to.

A sto pa zar sad nisi pricao da drotovi pucaju nasumicno?
To bi bila tiranija sta je policajac ili vojnik gradjanin koji nosi uniformu na poslu, bila je ta situacija nekad davno neke cike u Crvenim Mundirima su imali isto misljenje pa im je drzava otisla u helac a onda su Praoci odlucili da se to nikada vise ne ponovi, jos u Americi zandari nemaju nikakve obaveze da te zastite tako da je tvoja bezbjednost i bezbjednost tvoje familije tvoja odgovornost.

Kakve ba pucnjave po skolama vise je ljudi slomilo vrat u kadi nego sto je upucano u skolama, kinima, fakultetima.

Nisu mu bili na ledjima nego na prsima. Prvo su fino rjecima, pa rukama, pa taserom pa onda pistoljem tako ti to ide kada se opires policiji u Americi nije to Bosna pa da palis samare zandarima, budale nikad da nauce zandara ima 1,5 milion i sto se vise opires vise ih stize a nece dugo trajat ako krenes za pistolj.
kosava

#3043 Re: USA fan page

Post by kosava »

Gojeni H wrote:
kosava wrote:

Da ipak ne pretjerujemo ... po zakonu jeste i u tome i jeste problem.
Mislim, zadnja stvar koju zelim da ti kazem ako zelim da te roknem je da kod sebe imam oruzje.
Takav je zakon i svako to zna.
Ljudi probaju prodat fintu ono de da ti pokazem utoku, kao u Balkanskom Spijunu :"Kod nas u selu ako hoces da ubijes nekog zovnes ga u lov i tras."
MyTao

#3044 Re: USA fan page

Post by MyTao »

Gojeni H wrote:
MyTao wrote:
http://www.learnhowtobecome.org/police-officer/

Procitaj sta pose za steps of becoming a police officer.

Cak mozes da ne zavrsis srednju, uzmes test za GED i odes u policijsku akademiju, gdje te uce kako da pucas, radis sklekove, dizes tegove i policajac si... i onda takvi dobiju pistolj da idu okolo i patroliraju. Bachelors degree je optional, i to zavrsavaju oni koji zele biti detektivi ili raditi za jednu od federalnih agencija.
Nista "rjesavanje konfliktnih situacija", to americke policajce ne uce?

I sta kazes, stavis stoljPi i onda kuliras lagano u patrolnom Fordu ili Chevroletu ... a sta kad brotha', ili vato ili slican karakter u rejonu koji pokriva policajac izvuce noz i zaprijeti da ce zaklati vlastitu bebu koju drzi u narucju?
Ili kad se neki rookie gangsta mora dokazati raji tako sto ce pucati na policajca dok prolaze autom pored njega?
Nema stresa, zar ne? Bolje da je zavrsio geografiju nego ono sto su ga ucili na akademiji?

Eeeee, moj onaj ... jos ti kakve skole zavrsi u toj Americi, a dodji i u Bosnu, pure se najedi.
Stari previse gledas filmove... Ti ako mislis da je sve sto jedan policajac treba pistolj i misicna masa onda ok... nije ni cudo sto se sranja desavaju.
MyTao

#3045 Re: USA fan page

Post by MyTao »

Znaci ovaj lazov kosava ponovo po svome :lol:

Covjek oboji nekoliko svojih recenica u crveno i automatski misli da je to tacno, jer zasto bi on odvojio toliko vremena da svoje gluposti boji u crveno ako to nije apsolutna istina :lol: :lol: :lol:
jefferson

#3046 Re: USA fan page

Post by jefferson »

kosava wrote:
jefferson wrote:]
Pa ovo sto si naveo o psiholoskom profilu osobe je najvaznije. Zato ti kazem, fakultet ili magistarski nisu toliko bitni kao recimo iskustvo u vojsci gdje si vodio cetu ljudi.
Sto se tic onoga sto si ti rekao 150K, to moze ali ako postane porucnik a mozda cak i kapetan.
Evo ja sam u kalifoniji, dobar prijatelj je bio deputy chief u velikom gradu, i nije vidio 150K.
A to gdje zena radi je sda sve u rangu teoretisanja. Problem je sto evo ja radim, zena radi vecinom od kuce, a probleme gledamo na TV, a onis e s tim svaki dan susrecu i nose glavu u torbi. I nasi poslovi ukljucuju ako ne i bolje beneficije.

Jeff vecina raje u policiji nije nikad sluzila u vojsci to je bilo malo vise izrazeno poslije Vijetnamskog Rata puno veterana je uzelo posao u policiji jer su bila opasna vremena a vecina raje imal otpor prema takvim poslovima. Djeca Cvijeca i sl.

Danas mozda 20% oficira je sluzilo a od tih 20% mozda 5% ima borbeno iskustvo ostali ili su bili u Njemackoj, Spaniji, UK ili su bili logisticari ili npr. operator na Patriot Raketama.

Tih sto su bili oficir je najmanje jer oni ili ostanu u Vojsci ili gledaju da unovce svoje iskustvo u privatom sektoru.

150K u pristojnom dept a posebno u SFPD je lako zaradljivo obicnom zandaru poslije par godina. Da budemo iskreni nepricamo o 40 sati od 9 do 5.

Pazi dep. Chief ti je administrativna pozicija 9 do 5, 40 sati ono od Ponedeljka do Petka mada mislim da negovori istinu osim ako je bio u San Bernardinu ili Stocton.

Jaro zandari se najvise srecu sa bolnickim osobljem i sa nastavnickim kadrom. Ima i onih sto su im zene ekonomisti, inzinjeri etc.

Mozda ja sumnjam da ces ti u punu penziju u 55 godini dok jos mozes uzivat. Sto se tice policijskog posla 90% ti je papriologija, 9% akcija i 1% zivog terora.
Mislim sta reci. Covjek kada pomisli da nesto bi mogao znati skonta da guglas iz nekog kamiona negdje ili sto jeza rece iz neke portirske kabine. Mislim fakat.
MyTao

#3047 Re: USA fan page

Post by MyTao »

kosava wrote:
Thorgerson wrote:

To sto su sjedili dok god mu je ruka bila slobodna i pistolj na dohvatu oni su bili cisti pred zakonom a ako je on budala da poseze za pistoljem dok mu zandar gura pistolj u prsa kog jebe.Nije bi djete nego stari kriminalac koji je znao da zbog pistolja gleda u cenera u federalnom zatvoru a tamo bas nevole seksualne manijake koji su napastovali djecu.

Tako je kad BLM pali ljude pa sad nismo mi krivi. A zandari svaki dan kad izadju iz kuce i krenu na posao racunaju na takvu situaciju.

Ovaj Sterling vago 143 kg ja neznam gdje je to skinny? Pa ovaj je bio silovatelj i to djece.

Jebi ga kad nije znao da nemora reci da ima pistolj niti da drzi ruke na volanu. Zandar odluci u sekundi ili ja il on.

Samo placeni odmor dok se nezavrsi istraga pa onda malo pricanje sa psihologom da se covjek oporavi od stresa i do tada se zaboravilo i da se desilo. :wink:
Ako lazi stavis u crvenu boju mozda se nadje budala da ti povjeruje. Sve sto si rekao sada si slagao. ali bas sve... jednostavno toliko lazes da je nemoguce doci ti u kraj, onda jebeno puno vremena imas u zivotu pa zatrpas svaku temu glupostima i sa slikama koje skidas sa svoje KKK stranice da te je nemoguce dovesti u kraj...

Moram priznati jako lukavo... ali kada ti ode ovih par debila koji se pale na pistolje i razapinjanje crnaca doce oni koji ce vidjeti kroz tvoj rasizam i lazi...
haos1

#3048 Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: USA fan page

Post by haos1 »

kosava wrote:35% zandara u Britaniji nosi oruzije i nemogu drzati tempo sa zahtjevima prasinara da nose oruzije sve ih vise naoruzanih
To nose zbog teroristickih napada.
kosava wrote:A mozda zato sto je to UK a ovo je Amerika.
Amerika je divlji zapad, a UK nije.
Fudo387

#3049 Re: USA fan page

Post by Fudo387 »

Jednostavno, to je Ustavom zagarantovano pravo.
Oni koji su pisali Ustav lijepo su naglasili zasto, da se odbranis od potencijalnog agresora i od unutrasnjeg neprijatelja. Da nam ne bi neki americki sloba najavio bitke i predbitke znajuci da nemamo ni ostrog noza kako treba, zato postoji drugi amandman. Razmislice dva puta prije nego sto se odluci da kolje okolo.
Mi da smo imali nesta slicno nikad ne bi zavrsili po masovnim grobnicama.
Fudo387

#3050 Re: USA fan page

Post by Fudo387 »

Kombat wrote:

Ti iz istorije nisi nista naucio, jer da jesi ne bi prizeljkivao scenario u kojem bi ti vjerovatno najvise najebo jer nemas kila za tu vrstu kataklizme.
Post Reply