Zastozato wrote:Ja sam ubjedjen da neko ovo namjerno radi, tj. od Sarajeva pravi dzunglu, upravo kad je Sarajevo iz godine u godine primalo sve vise turista. Nas sarajevski merhamet granici sa gluposcu, ali garantujem da bar 95% stanovnistva u ovom gradu ne zeli da vidi vise nijednog psa lutalicu na ulici, i ne zeli da ovo bude grad za psa, vec valjda za covjeka. U cijelom svijetu je sasvim normalno da pasa lutalica uopce nema u gradovima, a nama supljiraju da se samo agresivni sklone. Ima li iko sa prijedlogom da kaze sta nam je ciniti, da se prikljucim.Fallen Angels wrote:Capsicum wrote:Sad za vikend u sred Ferhadije, onako medju prolaznicima, poklase se 2 manja copora. Nevjerovatno na sta je spao ovaj grad... Ja da sam turista, nikad u zivotu ne bih vise dosao ovdje... Boze sacuvaj!
Sarajevo se vec zgadilo turistima,ja u to nimalo ne sumnjam.Zanimljiva je stvar da je NEKOME (pravit cemo se da ne znamo ko je u pitanju) i bilo u interesu da se Sarajevo,prije svega kao glavni grad,zgadi svakome.Ne samo turistima.Na tome se radi i u ostalim gradovima.Znaci
Pa ljudi moji svijet nam se smije!
Spiljska drzava sa spiljskim narodom.Jesmo propali![]()
Ma samo se nama supljiraju price kako smo monstrumi,kako smo zlostavljaci i ubojice tuznih okica jer nismo u talu sa DT i podobrom ''kasicom prasicom'' koja je puna politicara.Prika,znas kako stvari stoje i znas da ne postoji prijedlog a da ga vec nismo iznijeli na stol.Podebljao sam odredjene kljucne rijeci u citatima.Pametnome bi bilo dovoljno za skontat.