BAKIRE ODLAZI

Post Reply
It_is_a_Leclerc

#3026 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by It_is_a_Leclerc »

Innovation wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Aha. Znači, platiš autobus, hranu, piće, daš majicu, olovku i zastavu i onda se hvališ na forumu kako je puno patriota i simaptizera došlo do sluša Bakira ?!
Mozete li mi objasniti, sta znaci zavrsni centralni skup jedne stranke?
Znači sve osim toga da se nekom plati da dođe mahati zastavom, da, SDA-ovskim rječnikom rečeno "dušmani viđaju kol'ko nas ima".
Chisum

#3027 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Chisum »

Aj cobanije veceras... :lol: Snimi li ko onaj uzas?
Ovoliko papanluka ne vidjeh jos od... proslog SDA mitinga.

Sto ti je "s konja na magarca"...

1984 - XIV zimske olimpijske igre

2014 - SDA korida

Da su Djapa i Braco Alikalfic znali koji ce sunovrat nastupiti, projektom bi predvidjeli i odgovarajucu dopunsku infrastrukturu, jedan sasvim drugaciji urbani mobilijar... poput pojila npr.

Ali, dobro, babino podrumce danas konacno svoj na svome - medju pravom rOOOOjom... :lol:

Konacno je mogao da zavija, vergla i srice ono jada sto ga vrti i mantra pred svake izbore, a da niko od prisutnih ne pomisli: "Koji ljakse..."

Ovim shishtavcima je centralni skup SDA dosao kao after-party.. spica je bila prije 2 dana. :lol:
Last edited by Chisum on 11/10/2014 01:20, edited 1 time in total.
Novak20

#3028 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Novak20 »

Chisum wrote:Aj cobanije veceras... :lol: Snimi li ko onaj uzas?
Ovoliko papanluka ne vidjeh jos od... proslog SDA mitinga.

Sto ti je "s konja na magarca"...

1984 - XIV zimske olimpijske igre

2014 - SDA korida

Da su Djapa i Braco Alikalfic znali koja ce koji ce sunovrat da nastupi, projektom bi predvidjeli i odgovarajucu dopunsku infrastrukturu, jedan sasvim drugaciji urbani mobilijar... poput pojila npr.

Ali, dobro, babino podrumce danas konacno svoj na svome - medju pravom rOOOOjom... :lol:

Konacno je mogao da zavija, vergla i srice ono jada sto ga vrti i mantra pred svake izbore, a da niko od prisutnih ne pomisli: "Koji ljakse..."
:thumbup: :lol:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#3029 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by -LIBERO- »

Prodjoh pored Zetre pred pocetak skupa, bilo ih je po obliznim naseljima, hranu kupuju i to. Ja vecu kolicinu papaka nisam vidio u zivotu na jednom mjestu. Nije anti SDA i navijacki protiv njih, ali profil onih ljudi koje su 'navukli' ono je... :shock:
Innovation

#3030 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Innovation »

It_is_a_Leclerc wrote:
Innovation wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Aha. Znači, platiš autobus, hranu, piće, daš majicu, olovku i zastavu i onda se hvališ na forumu kako je puno patriota i simaptizera došlo do sluša Bakira ?!
Mozete li mi objasniti, sta znaci zavrsni centralni skup jedne stranke?
Znači sve osim toga da se nekom plati da dođe mahati zastavom, da, SDA-ovskim rječnikom rečeno "dušmani viđaju kol'ko nas ima".
Hvala, vidim da znate. :mrgreen:
karanana

#3031 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by karanana »

-LIBERO- wrote:Prodjoh pored Zetre pred pocetak skupa, bilo ih je po obliznim naseljima, hranu kupuju i to. Ja vecu kolicinu papaka nisam vidio u zivotu na jednom mjestu. Nije anti SDA i navijacki protiv njih, ali profil onih ljudi koje su 'navukli' ono je... :shock:
znaci nije bilo ni sendvicha.....e onda mi nije ni krivo sto nisam otisao.
Innovation

#3032 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Innovation »

-LIBERO- wrote:Prodjoh pored Zetre pred pocetak skupa, bilo ih je po obliznim naseljima, hranu kupuju i to. Ja vecu kolicinu papaka nisam vidio u zivotu na jednom mjestu. Nije anti SDA i navijacki protiv njih, ali profil onih ljudi koje su 'navukli' ono je... :shock:
Vi mora sa ste rodjeni na "carski rez", pa tako podcjenjujete ljude. :vozdra:
Butmiran

#3033 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Butmiran »

Uzeće ovo Bakir hladno.
nasa

#3034 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by nasa »

Pa sad, ne znam kakvi su ti bili oko Zetre ali ne znam sta si ocekivao, nije puno bolje ni dalje od Zetre...
Bas smo inace u ovoj predizbornoj vidjeli neki skup u kojem dominira neki drugi profil ljudi...
Nazalost to je sve vrlo slicno...
I to sto pisete platili i sl.,moguce ...ljudi ne ulaze u stranke niti ih podrzavaju zato sto slijede ideale i zelje nesto da grade vec iz niz drugih, uglavnom interesnih razloga...samo ne kontam sto se cudite
Da to nije tako ja bih znala za koga da glasam , ovako....mogu i na eci pec... :D
biske

#3035 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by biske »

Butmiran wrote:Uzeće ovo Bakir hladno.
teško drug...

odnijela mu je masa kandidata pokoji glas. da se potrudio, jeste. ali, vrlo vjerovatno uzalud.
Butmiran

#3036 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Butmiran »

biske wrote:
Butmiran wrote:Uzeće ovo Bakir hladno.
teško drug...

odnijela mu je masa kandidata pokoji glas. da se potrudio, jeste. ali, vrlo vjerovatno uzalud.
Živi bili pa vidjeli ali ja ne vidim mogućnost da iko drugi pobijedi.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#3037 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by KatarinaKosaca »

Butmiran wrote:Živi bili pa vidjeli ali ja ne vidim mogućnost da iko drugi pobijedi.
Poslije toliko kupljenih anketa nije ni cudo. Hebo covjeka koji u rodnom gradu, dakle svom selu nece pobijediti
Butmiran

#3038 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Butmiran »

Ne znam jer ne pratim previše dešavanja oko izbora ali mi je fascinantno da nigdje ne pročitam pozitivan komentar o SDA i onda ljudi pobijede hladno. Nije mi jasno ko glasa za njih onda?
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#3039 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by -LIBERO- »

nasa wrote:Pa sad, ne znam kakvi su ti bili oko Zetre ali ne znam sta si ocekivao, nije puno bolje ni dalje od Zetre...
Bas smo inace u ovoj predizbornoj vidjeli neki skup u kojem dominira neki drugi profil ljudi...
Nazalost to je sve vrlo slicno...
I to sto pisete platili i sl.,moguce ...ljudi ne ulaze u stranke niti ih podrzavaju zato sto slijede ideale i zelje nesto da grade vec iz niz drugih, uglavnom interesnih razloga...samo ne kontam sto se cudite
Da to nije tako ja bih znala za koga da glasam , ovako....mogu i na eci pec... :D
Ne idem po tim skupovima, zapravio im i ne vidim bilo kakvu, konstruktivnu, svrhu. Svoj odabir politicke opcije gledam kroz licni svjetonazor, principijelnost pojedinaca u toj stranci, moralnost, djela...itd.itd.
Dakle, sve ono sto mogu, puno preciznije, izdefinsati i zakljuciti kroz period mimo ovog predizbornog cirkusa.
Ne znam kakvo je stanje po tim drugim skupovima, ali ovo sto sam vido svojim ocima, a vezano za posjetitelje, bar jedan poveci dio, u Zetri je uzas. I stojim iza toga.

I ne bih se slozio da ljudi ne ulaze u stranke, barem neke, i ne podrzvaju te stranke, barem neke, iz uvjerenja, svetonazora, konkretnih opstedrustvenih ocekivanja i pokusaja ka nekim pozitivnim tendencijama...jer ima i takvih, vjerovali ili ne :D

To sto se, u najvecoj mjeri, sve to svelo na licni profit, iskljcivo egoisticni parcijalni interes...funkciju, stolicu...pa do banalnijeg, i poraznijeg, sendivica, 100KM...i jeste zapravo najveci problem nase politike, i organizacije ljudi kroz stranke, zaporavo politicke kartele.

Kartel protiv kartela. Mi protiv njih, u borbi za privilegije. A ne ideje protiv ideja, politike protiv politika...platforme protiv platformi.

Tuzno je sto je postalo kao nesto opste prihvatljivo, da je politika zaporavo uhljebljenje, bez trunka ideologije i borbe kroz politiku suceljenih projekata i pogleda na buducnost.

Da ne duzim, nisu svi isti. Ovo oko Zetre je bilo tako kako sam i napsao. I to je to. :D :thumbup:

Innovation wrote:
Vi mora sa ste rodjeni na "carski rez", pa tako podcjenjujete ljude. :vozdra:
Neko se osjetio prozvanim :?: :D

A evo onako kako ti cesto volis da odgovoris..... :gunjastajl: :ljulja: :navijacica: :zvijezda: :sax:
biske

#3040 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by biske »

KatarinaKosaca wrote:
Butmiran wrote:Živi bili pa vidjeli ali ja ne vidim mogućnost da iko drugi pobijedi.
Poslije toliko kupljenih anketa nije ni cudo. Hebo covjeka koji u rodnom gradu, dakle svom selu nece pobijediti
preko 600k glasova je u igri mimo bakirovih 160k (iz 2010)

na njih računaju:
suljagić
fahro
raguž
itd.

na bakirove tipuju:
cerić
pa opet fahro
itd.

sve i da bakir zadrži svoje glasove, nek suljagić, fahro i raguž pokupe po 150k, to je 450k
ne mogu ostali kandidati, sve sa cerićem i drugim bakirom navući preostalih 150k sebi.

pravo pitanje je suljagić ili fahraon, a odgovor ćemo saznati za 46 sati...
Goldenhand

#3041 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Goldenhand »

Kakav Fahraon i 150k glasova :lol:
biske

#3042 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by biske »

Goldenhand wrote:Kakav Fahraon i 150k glasova :lol:
dobro, ali u tom slučaju je gore za bakira jer se povećava "kusur" glasova. :izet:
crnoplavo

#3043 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by crnoplavo »

8.50 narod nije kriv sto grijesi-al grijesi-kad ne glasa za sda-by bakir i.
"Kazu: -ne grijesi narod.
Grijesi narod. Naravno, kad je zbunjen svakodnevno sa 60 minuta, sa slobodnim bosnama, s avazima tako dalje. NIJE KRIV STO GRIJESE, AL GRIJESE, JER GA ZAVUKU I ZAVEDU, i evo sad je imo osam godina priliku da razmisli o svemu. Sto kazu macici progledaju za osam dana, a valjda smo progledali za osam godina"
U jedinstvu je snaga, u 300.000 glasova je snaga, snaga koja će nas vratiit na pozicije. Od općina koje sad imamo, tog temelja, preko kantona, Federacije, predsjedništva. Da ostvarimo jaku, nadmoćnu pobjedu, a onda da preuzmemo odgovornost i napravimo pobjede nad depresijom, nad poniženjem, nad ugrožavanjem našeg dostojanstva, nad nezaposlenošću koja ponižava mlade ljude, nad niskim penzijama, kriminalom, korupcijom, nad svim zlima. Dakle 300.000 glasova, idemo u pobjedu ako Bog da!
biske

#3044 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by biske »

Narode pogriješi!!! :lol:
Innovation

#3045 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Innovation »

-LIBERO- wrote:Neko se osjetio prozvanim :?: :D
Image
, da Vam ne pokvarim ugodjaj. :mrgreen:
Lokman

#3046 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Lokman »

Image
Ruža Tomašić zastupnica HSP-a u EU parlamentu. Rođena u Maglaju, bivša pripadnica kanadske specijalne policije. Nama trebaju odlučni i hrabri političari poput Ruže Tomašić jer živimo u okruženju krvožednih srpskih nacionalista. Karakterologija SDA taguta koja se svodi na lihvarstvo i izdaju garantuje novi period poniženja i propadanja.

Dvadeset godina SDA lopovi vode bošnjački narod na putu samouništenja. Danas SDA nikad nije bila gora i pretvorila se u konfederaciju korupcijskih interesa i glas za SDA jeste glas za korupciju i nepotizam, orijentalnu nehigijenu i daljnje propadanje. Kulminacija izdaje i beskičmenjaćke gmizave politike dogodila se pod sramotnim Sulejmanom Tihićem koji je bio najveća nacionalna bošnjačka sramota u historiji našeg naroda. Šta očekivati od kukavice Bakira Izetbegovića koji se boji direktnog tv duela sa svojim protukandidatima?
XXS

#3047 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by XXS »

Evo za kakve izdajnike glasate:

Onog krepalog izdajnika treba izmjestiti sa Kovaca jer njegovo prisustvo prlja cast postenih i castnih boraca za istinsku cjelovitu i jedinstvenu.
Oni se sigurno nisu borili za fildjan Izetbegoviceve dinastije.
Idemedosumom

#3048 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Idemedosumom »

Opo im je broj posjetilaca na skupu u Travniku, valjda seljaci zauzeti poslovima oko zemlje i hajvana. Jucer cujem kako su salko selman i raja hodali od vrata do vrata po Mehuriću i dijelili kilu kaHve, šećera, jaro keks i sl. Pa haj ti ne glasaj :D
HM 2011

#3049 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by HM 2011 »

Bakire Dolazi !

Bakire Dolazi !
HM 2011

#3050 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by HM 2011 »

XXS wrote:Evo za kakve izdajnike glasate:

Onog krepalog izdajnika treba izmjestiti sa Kovaca jer njegovo prisustvo prlja cast postenih i castnih boraca za istinsku cjelovitu i jedinstvenu.
Oni se sigurno nisu borili za fildjan Izetbegoviceve dinastije.
Sta reci..... hajde sto je uvredljivo ....

kazes izdajnik....

Ostaće zapamćena izjava Richarda Holbrooka, tvorca Dejtonskog sporazuma koji je kazao: 'Da nije bilo Alije Izetbegovića, danas ne bi bilo ni Bosne i Hercegovine. Jedan čovjek nije mogao spasiti cijelu zemlju ali je mogao spasiti 200 hiljada ljudi. Toliko se mladih i sposobnih mladića okupilo oko Alije, jednog mudrog i starog čovjeka'
Last edited by HM 2011 on 11/10/2014 08:42, edited 1 time in total.
Post Reply