Znači sve osim toga da se nekom plati da dođe mahati zastavom, da, SDA-ovskim rječnikom rečeno "dušmani viđaju kol'ko nas ima".Innovation wrote:Mozete li mi objasniti, sta znaci zavrsni centralni skup jedne stranke?It_is_a_Leclerc wrote:Aha. Znači, platiš autobus, hranu, piće, daš majicu, olovku i zastavu i onda se hvališ na forumu kako je puno patriota i simaptizera došlo do sluša Bakira ?!
BAKIRE ODLAZI
- It_is_a_Leclerc
#3026 Re: BAKIRE ODLAZI
- Chisum
#3027 Re: BAKIRE ODLAZI
Aj cobanije veceras...
Snimi li ko onaj uzas?
Ovoliko papanluka ne vidjeh jos od... proslog SDA mitinga.
Sto ti je "s konja na magarca"...
1984 - XIV zimske olimpijske igre
2014 - SDA korida
Da su Djapa i Braco Alikalfic znali koji ce sunovrat nastupiti, projektom bi predvidjeli i odgovarajucu dopunsku infrastrukturu, jedan sasvim drugaciji urbani mobilijar... poput pojila npr.
Ali, dobro, babino podrumce danas konacno svoj na svome - medju pravom rOOOOjom...
Konacno je mogao da zavija, vergla i srice ono jada sto ga vrti i mantra pred svake izbore, a da niko od prisutnih ne pomisli: "Koji ljakse..."
Ovim shishtavcima je centralni skup SDA dosao kao after-party.. spica je bila prije 2 dana.
2014 - SDA korida
Da su Djapa i Braco Alikalfic znali koji ce sunovrat nastupiti, projektom bi predvidjeli i odgovarajucu dopunsku infrastrukturu, jedan sasvim drugaciji urbani mobilijar... poput pojila npr.
Ali, dobro, babino podrumce danas konacno svoj na svome - medju pravom rOOOOjom...
Konacno je mogao da zavija, vergla i srice ono jada sto ga vrti i mantra pred svake izbore, a da niko od prisutnih ne pomisli: "Koji ljakse..."
Ovim shishtavcima je centralni skup SDA dosao kao after-party.. spica je bila prije 2 dana.
Last edited by Chisum on 11/10/2014 01:20, edited 1 time in total.
-
Novak20
#3028 Re: BAKIRE ODLAZI
Chisum wrote:Aj cobanije veceras...Snimi li ko onaj uzas?
2014 - SDA korida
Da su Djapa i Braco Alikalfic znali koja ce koji ce sunovrat da nastupi, projektom bi predvidjeli i odgovarajucu dopunsku infrastrukturu, jedan sasvim drugaciji urbani mobilijar... poput pojila npr.
Ali, dobro, babino podrumce danas konacno svoj na svome - medju pravom rOOOOjom...![]()
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#3029 Re: BAKIRE ODLAZI
Prodjoh pored Zetre pred pocetak skupa, bilo ih je po obliznim naseljima, hranu kupuju i to. Ja vecu kolicinu papaka nisam vidio u zivotu na jednom mjestu. Nije anti SDA i navijacki protiv njih, ali profil onih ljudi koje su 'navukli' ono je... 
-
Innovation
#3030 Re: BAKIRE ODLAZI
Hvala, vidim da znate.It_is_a_Leclerc wrote:Znači sve osim toga da se nekom plati da dođe mahati zastavom, da, SDA-ovskim rječnikom rečeno "dušmani viđaju kol'ko nas ima".Innovation wrote:Mozete li mi objasniti, sta znaci zavrsni centralni skup jedne stranke?It_is_a_Leclerc wrote:Aha. Znači, platiš autobus, hranu, piće, daš majicu, olovku i zastavu i onda se hvališ na forumu kako je puno patriota i simaptizera došlo do sluša Bakira ?!
- karanana
#3031 Re: BAKIRE ODLAZI
znaci nije bilo ni sendvicha.....e onda mi nije ni krivo sto nisam otisao.-LIBERO- wrote:Prodjoh pored Zetre pred pocetak skupa, bilo ih je po obliznim naseljima, hranu kupuju i to. Ja vecu kolicinu papaka nisam vidio u zivotu na jednom mjestu. Nije anti SDA i navijacki protiv njih, ali profil onih ljudi koje su 'navukli' ono je...
-
Innovation
#3032 Re: BAKIRE ODLAZI
Vi mora sa ste rodjeni na "carski rez", pa tako podcjenjujete ljude.-LIBERO- wrote:Prodjoh pored Zetre pred pocetak skupa, bilo ih je po obliznim naseljima, hranu kupuju i to. Ja vecu kolicinu papaka nisam vidio u zivotu na jednom mjestu. Nije anti SDA i navijacki protiv njih, ali profil onih ljudi koje su 'navukli' ono je...
- nasa
#3034 Re: BAKIRE ODLAZI
Pa sad, ne znam kakvi su ti bili oko Zetre ali ne znam sta si ocekivao, nije puno bolje ni dalje od Zetre...
Bas smo inace u ovoj predizbornoj vidjeli neki skup u kojem dominira neki drugi profil ljudi...
Nazalost to je sve vrlo slicno...
I to sto pisete platili i sl.,moguce ...ljudi ne ulaze u stranke niti ih podrzavaju zato sto slijede ideale i zelje nesto da grade vec iz niz drugih, uglavnom interesnih razloga...samo ne kontam sto se cudite
Da to nije tako ja bih znala za koga da glasam , ovako....mogu i na eci pec...
Bas smo inace u ovoj predizbornoj vidjeli neki skup u kojem dominira neki drugi profil ljudi...
I to sto pisete platili i sl.,moguce ...ljudi ne ulaze u stranke niti ih podrzavaju zato sto slijede ideale i zelje nesto da grade vec iz niz drugih, uglavnom interesnih razloga...samo ne kontam sto se cudite
- biske
#3035 Re: BAKIRE ODLAZI
teško drug...Butmiran wrote:Uzeće ovo Bakir hladno.
odnijela mu je masa kandidata pokoji glas. da se potrudio, jeste. ali, vrlo vjerovatno uzalud.
- Butmiran
#3036 Re: BAKIRE ODLAZI
Živi bili pa vidjeli ali ja ne vidim mogućnost da iko drugi pobijedi.biske wrote:teško drug...Butmiran wrote:Uzeće ovo Bakir hladno.
odnijela mu je masa kandidata pokoji glas. da se potrudio, jeste. ali, vrlo vjerovatno uzalud.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#3037 Re: BAKIRE ODLAZI
Poslije toliko kupljenih anketa nije ni cudo. Hebo covjeka koji u rodnom gradu, dakle svom selu nece pobijeditiButmiran wrote:Živi bili pa vidjeli ali ja ne vidim mogućnost da iko drugi pobijedi.
- Butmiran
#3038 Re: BAKIRE ODLAZI
Ne znam jer ne pratim previše dešavanja oko izbora ali mi je fascinantno da nigdje ne pročitam pozitivan komentar o SDA i onda ljudi pobijede hladno. Nije mi jasno ko glasa za njih onda?
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#3039 Re: BAKIRE ODLAZI
Ne idem po tim skupovima, zapravio im i ne vidim bilo kakvu, konstruktivnu, svrhu. Svoj odabir politicke opcije gledam kroz licni svjetonazor, principijelnost pojedinaca u toj stranci, moralnost, djela...itd.itd.nasa wrote:Pa sad, ne znam kakvi su ti bili oko Zetre ali ne znam sta si ocekivao, nije puno bolje ni dalje od Zetre...
Dakle, sve ono sto mogu, puno preciznije, izdefinsati i zakljuciti kroz period mimo ovog predizbornog cirkusa.
Ne znam kakvo je stanje po tim drugim skupovima, ali ovo sto sam vido svojim ocima, a vezano za posjetitelje, bar jedan poveci dio, u Zetri je uzas. I stojim iza toga.
I ne bih se slozio da ljudi ne ulaze u stranke, barem neke, i ne podrzvaju te stranke, barem neke, iz uvjerenja, svetonazora, konkretnih opstedrustvenih ocekivanja i pokusaja ka nekim pozitivnim tendencijama...jer ima i takvih, vjerovali ili ne
To sto se, u najvecoj mjeri, sve to svelo na licni profit, iskljcivo egoisticni parcijalni interes...funkciju, stolicu...pa do banalnijeg, i poraznijeg, sendivica, 100KM...i jeste zapravo najveci problem nase politike, i organizacije ljudi kroz stranke, zaporavo politicke kartele.
Kartel protiv kartela. Mi protiv njih, u borbi za privilegije. A ne ideje protiv ideja, politike protiv politika...platforme protiv platformi.
Tuzno je sto je postalo kao nesto opste prihvatljivo, da je politika zaporavo uhljebljenje, bez trunka ideologije i borbe kroz politiku suceljenih projekata i pogleda na buducnost.
Da ne duzim, nisu svi isti. Ovo oko Zetre je bilo tako kako sam i napsao. I to je to.
Neko se osjetio prozvanimInnovation wrote:Vi mora sa ste rodjeni na "carski rez", pa tako podcjenjujete ljude.-LIBERO- wrote:Prodjoh pored Zetre pred pocetak skupa, bilo ih je po obliznim naseljima, hranu kupuju i to. Ja vecu kolicinu papaka nisam vidio u zivotu na jednom mjestu. Nije anti SDA i navijacki protiv njih, ali profil onih ljudi koje su 'navukli' ono je...
A evo onako kako ti cesto volis da odgovoris.....
- biske
#3040 Re: BAKIRE ODLAZI
preko 600k glasova je u igri mimo bakirovih 160k (iz 2010)KatarinaKosaca wrote:Poslije toliko kupljenih anketa nije ni cudo. Hebo covjeka koji u rodnom gradu, dakle svom selu nece pobijeditiButmiran wrote:Živi bili pa vidjeli ali ja ne vidim mogućnost da iko drugi pobijedi.
na njih računaju:
suljagić
fahro
raguž
itd.
na bakirove tipuju:
cerić
pa opet fahro
itd.
sve i da bakir zadrži svoje glasove, nek suljagić, fahro i raguž pokupe po 150k, to je 450k
ne mogu ostali kandidati, sve sa cerićem i drugim bakirom navući preostalih 150k sebi.
pravo pitanje je suljagić ili fahraon, a odgovor ćemo saznati za 46 sati...
- Goldenhand
#3041 Re: BAKIRE ODLAZI
Kakav Fahraon i 150k glasova 
- biske
#3042 Re: BAKIRE ODLAZI
dobro, ali u tom slučaju je gore za bakira jer se povećava "kusur" glasova.Goldenhand wrote:Kakav Fahraon i 150k glasova
-
crnoplavo
#3043 Re: BAKIRE ODLAZI
8.50 narod nije kriv sto grijesi-al grijesi-kad ne glasa za sda-by bakir i.
"Kazu: -ne grijesi narod.
Grijesi narod. Naravno, kad je zbunjen svakodnevno sa 60 minuta, sa slobodnim bosnama, s avazima tako dalje. NIJE KRIV STO GRIJESE, AL GRIJESE, JER GA ZAVUKU I ZAVEDU, i evo sad je imo osam godina priliku da razmisli o svemu. Sto kazu macici progledaju za osam dana, a valjda smo progledali za osam godina"
U jedinstvu je snaga, u 300.000 glasova je snaga, snaga koja će nas vratiit na pozicije. Od općina koje sad imamo, tog temelja, preko kantona, Federacije, predsjedništva. Da ostvarimo jaku, nadmoćnu pobjedu, a onda da preuzmemo odgovornost i napravimo pobjede nad depresijom, nad poniženjem, nad ugrožavanjem našeg dostojanstva, nad nezaposlenošću koja ponižava mlade ljude, nad niskim penzijama, kriminalom, korupcijom, nad svim zlima. Dakle 300.000 glasova, idemo u pobjedu ako Bog da!
- biske
#3044 Re: BAKIRE ODLAZI
Narode pogriješi!!! 
-
Innovation
#3045 Re: BAKIRE ODLAZI
-LIBERO- wrote:Neko se osjetio prozvanim![]()
![]()
, da Vam ne pokvarim ugodjaj.
- Lokman
#3046 Re: BAKIRE ODLAZI

Ruža Tomašić zastupnica HSP-a u EU parlamentu. Rođena u Maglaju, bivša pripadnica kanadske specijalne policije. Nama trebaju odlučni i hrabri političari poput Ruže Tomašić jer živimo u okruženju krvožednih srpskih nacionalista. Karakterologija SDA taguta koja se svodi na lihvarstvo i izdaju garantuje novi period poniženja i propadanja.
Dvadeset godina SDA lopovi vode bošnjački narod na putu samouništenja. Danas SDA nikad nije bila gora i pretvorila se u konfederaciju korupcijskih interesa i glas za SDA jeste glas za korupciju i nepotizam, orijentalnu nehigijenu i daljnje propadanje. Kulminacija izdaje i beskičmenjaćke gmizave politike dogodila se pod sramotnim Sulejmanom Tihićem koji je bio najveća nacionalna bošnjačka sramota u historiji našeg naroda. Šta očekivati od kukavice Bakira Izetbegovića koji se boji direktnog tv duela sa svojim protukandidatima?
- XXS
#3047 Re: BAKIRE ODLAZI
Evo za kakve izdajnike glasate:
Onog krepalog izdajnika treba izmjestiti sa Kovaca jer njegovo prisustvo prlja cast postenih i castnih boraca za istinsku cjelovitu i jedinstvenu.
Oni se sigurno nisu borili za fildjan Izetbegoviceve dinastije.
Onog krepalog izdajnika treba izmjestiti sa Kovaca jer njegovo prisustvo prlja cast postenih i castnih boraca za istinsku cjelovitu i jedinstvenu.
- Idemedosumom
#3048 Re: BAKIRE ODLAZI
Opo im je broj posjetilaca na skupu u Travniku, valjda seljaci zauzeti poslovima oko zemlje i hajvana. Jucer cujem kako su salko selman i raja hodali od vrata do vrata po Mehuriću i dijelili kilu kaHve, šećera, jaro keks i sl. Pa haj ti ne glasaj 
-
HM 2011
#3049 Re: BAKIRE ODLAZI
Bakire Dolazi !
Bakire Dolazi !
Bakire Dolazi !
-
HM 2011
#3050 Re: BAKIRE ODLAZI
Sta reci..... hajde sto je uvredljivo ....XXS wrote:Evo za kakve izdajnike glasate:
kazes izdajnik....
Ostaće zapamćena izjava Richarda Holbrooka, tvorca Dejtonskog sporazuma koji je kazao: 'Da nije bilo Alije Izetbegovića, danas ne bi bilo ni Bosne i Hercegovine. Jedan čovjek nije mogao spasiti cijelu zemlju ali je mogao spasiti 200 hiljada ljudi. Toliko se mladih i sposobnih mladića okupilo oko Alije, jednog mudrog i starog čovjeka'
Last edited by HM 2011 on 11/10/2014 08:42, edited 1 time in total.