Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Danas mi iz paketica izleti dupli Misimovic. Ako ima neko da mu fali, a ima Dzeku ili Zahirovica viska, nek se javi radi razmjene. Prednost lokacijama Ilidza i D.Malta
Ja sve nesto kontam da je Pitaru82 lakse da meni da album da mu odmah i lijepim slicice skupilo se sto ovih sto sam mu ja odvojila sto ovih sto sam preuzela i sto cu preuzeti
LieToMe wrote:Ja sve nesto kontam da je Pitaru82 lakse da meni da album da mu odmah i lijepim slicice skupilo se sto ovih sto sam mu ja odvojila sto ovih sto sam preuzela i sto cu preuzeti
Ma ja danas nesto kontam da mozemo svi fino na kafu jedan dan, ovo sto nas ima u "mahali" i razbacati kome sta fali, malo pole, cijele i tako to...
P.S. Sta je s ovom sarajevskom postom jbt, ide mi pismo vec cetvrti radni dan i nije stiglo a ja poslao svoje i stiglo za dan
LieToMe wrote:Ja sve nesto kontam da je Pitaru82 lakse da meni da album da mu odmah i lijepim slicice skupilo se sto ovih sto sam mu ja odvojila sto ovih sto sam preuzela i sto cu preuzeti
Ma ja danas nesto kontam da mozemo svi fino na kafu jedan dan, ovo sto nas ima u "mahali" i razbacati kome sta fali, malo pole, cijele i tako to...
P.S. Sta je s ovom sarajevskom postom jbt, ide mi pismo vec cetvrti radni dan i nije stiglo a ja poslao svoje i stiglo za dan
Moze vala ta kafa nek dodje i forel nece ga ubiti da se odlijepi od onog BBI-ja