Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
REDDEVILS wrote:E sad sta se vise isplati uzeti Pro ili obicnu verziju Playstaton 4.
Uzeo bih na rate preko BHtelecoma samo nemogu da se odlucim koju konzolu uzeti a namjeravam pred kraj godine uzeti i 4K TV
Ja sam uzeo Pro za 28,45 mjesečno i dodatno Porodični paket: DS4/FIFA18/Crash B/GTS za 12,43.
Ekstra.
REDDEVILS wrote:E sad sta se vise isplati uzeti Pro ili obicnu verziju Playstaton 4.
Uzeo bih na rate preko BHtelecoma samo nemogu da se odlucim koju konzolu uzeti a namjeravam pred kraj godine uzeti i 4K TV
Ja sam uzeo Pro za 28,45 mjesečno i dodatno Porodični paket: DS4/FIFA18/Crash B/GTS za 12,43.
Ekstra.
Hvala na odgovorima uzecu i ja sebi Sony Playstation 4 Pro i ovaj Porodični paket: DS4/FIFA18/Crash B/GTS
Po meni realno za pro i nema neke potrebe. Ko ima viška ne može da škodi, ali zaista imao ili nemao 4k tv nije to sad toliko vrijedno.
Pogotovo sada recimo na zalasku generacije. Recimo da je u pitanju Xbox one x tu je totalno drugačija priča.
Inace u Sony-ju u odjelu za gaming i konzole prosjek godina 9.5 pa djeca prave planoce procjene i budzetiranje tako da je 4 na zalasku ako citas clickbait tekstove sa FB i spinove polupismenh novinara koji iste prepisuju u "ozbiljnim" medijima. Kupi ono u sta se mozes uklopiti, sjedi uzivaj i ne beri brigu ionako se kod nas Golf 9 vozi kad izadje Golf 16.
un1ted wrote:Ja sam uzeo najjeftiniju iz telekoma, nadam se da ce doci sa verzijom ispod 5.05 inače ide na pik odmah
Nema potrebe za pro verzijom fakat, i ja sam vagao.
Cim ti stigne javi, ako bude 5.05 ili ispod onda mi posalji i link tacno koje si kupio. Imam vec konzolu ali bolje mi nju prodati i novu kupiti ako sam siguran za verziju. Iako postoji sansa i za 5.5x da ce razraditi posto vec ima exploit.
arnes_king wrote:Hajd molim vas svi vi koji ste kupovali nove konzole napisite koja vam je softverska verzija bila na konzoli koju ste uzeli?
ja sam kupio prije vise od dvije godine, nemam pojma koja je verzija bila. da li se verzija mijenja sa onim njihovim update-ima?
Pa to i jeste to, kada uradis update ides na veci firmware (softverska verzija). I ja sam svoj kupio prije godinu ipo u Austriji, konzola ko nova, bas mi zao prodati.
un1ted wrote:Ja sam uzeo najjeftiniju iz telekoma, nadam se da ce doci sa verzijom ispod 5.05 inače ide na pik odmah
Nema potrebe za pro verzijom fakat, i ja sam vagao.
Cim ti stigne javi, ako bude 5.05 ili ispod onda mi posalji i link tacno koje si kupio. Imam vec konzolu ali bolje mi nju prodati i novu kupiti ako sam siguran za verziju. Iako postoji sansa i za 5.5x da ce razraditi posto vec ima exploit.
ja sam uzeo prije 2 mjeseca u BHT i stvarno ne znam koja je bila v. nisam obracao paznju..
znam samo da je dosad bilo 2 azuriranja, cim sam je upalio odma je novu verziju preporucivala i neki dan opet isto nova verzija..
Od 08.06. (sutra) razni popusti na igrice, dzojstike, itd. Pa bacite pogled na store. Vjerujem da na dzojstike i ostalo mozemo zaboraviti, ali bice dobrih naslova za kupiti.
Ako je neko zainteresovan za moju konzolu, Ultimate Player Edition. Konzola je sa 1TB (1000GB) hard diskom fabrickim. Kupljena prije godinu ipo u Austriji (Mediamarkt).
Korištena je vrlo rijetko i vidi se na konzoli i kontroleru da je sve kao novo.
Konzola dođe u originalnoj kutiji, sa 1 Dualshock 4 kontrolerom i svim potrebnim kablovima.
Dodatno uz igru dođe 7 igara, 6 na disku i 1 digitalna:
1. Need for Speed Payback (2018)
2. GTA V (5)
3. Heavy Rain
4. Beyond Two Souls
5. The Order 1886
6. Until Dawn (digitalna)
7. No Man's Sky
arnes_king wrote:Ako je neko zainteresovan za moju konzolu, Ultimate Player Edition. Konzola je sa 1TB (1000GB) hard diskom fabrickim. Kupljena prije godinu ipo u Austriji (Mediamarkt).
Korištena je vrlo rijetko i vidi se na konzoli i kontroleru da je sve kao novo.
Konzola dođe u originalnoj kutiji, sa 1 Dualshock 4 kontrolerom i svim potrebnim kablovima.
Dodatno uz igru dođe 7 igara, 6 na disku i 1 digitalna:
1. Need for Speed Payback (2018)
2. GTA V (5)
3. Heavy Rain
4. Beyond Two Souls
5. The Order 1886
6. Until Dawn (digitalna)
7. No Man's Sky