hrvatska-more

Post Reply
JohnnyS

#3026 Re: hrvatska-more

Post by JohnnyS »

Alfons Kauders wrote:
sherbett wrote:znam ti ja jedan takav otok. čak ni auti ne voze, nemaš straha od turiranja :D
a zavijaju jedino Dalmatinci
palagruza? :D

Lopud, samo nema Dalmatinaca :D
Alfons Kauders

#3027 Re: hrvatska-more

Post by Alfons Kauders »

JohnnyS wrote:
Alfons Kauders wrote:
sherbett wrote:znam ti ja jedan takav otok. čak ni auti ne voze, nemaš straha od turiranja :D

Ih sad... Lopud... Pa nema ni mene, osim ako ne ubodem na lotu. :lol:

Jeftiniji Brijuni i Palagruza :wink: Al sto znam zensku sto ima kucu na Lopudu, strahota nevidjena. (i naravno nije Dalmatinka)
Bodkin

#3028 Re: hrvatska-more

Post by Bodkin »

Samo da izjavim da je hrvatska skupa
USAblues

#3029 Re: hrvatska-more

Post by USAblues »

Last edited by USAblues on 23/08/2013 21:32, edited 1 time in total.
korisnicc

#3030 Re: hrvatska-more

Post by korisnicc »

JohnnyS wrote:
Alfons Kauders wrote:

Nema stanovnika?
JohnnyS

#3031 Re: hrvatska-more

Post by JohnnyS »

korisnicc wrote: Nema stanovnika?

Lopud nije Dalmacija, to je dubrovačko područje :D
korisnicc

#3032 Re: hrvatska-more

Post by korisnicc »

JohnnyS wrote:

:?
Dalmacija je od Paga do Prevlake.
JohnnyS

#3033 Re: hrvatska-more

Post by JohnnyS »

korisnicc wrote:
JohnnyS wrote:

:?
Dalmacija je od Paga do Prevlake.

Dalmacija je do Kleka... Jako mali broj Dubrovčana se smatra Dalmatincima.
korisnicc

#3034 Re: hrvatska-more

Post by korisnicc »

JohnnyS

Sami Dubrovčani (oni iz Grada) će uvijek reći da su "Dubrovčani" :D , ali ostali se osjećaju Dalmatincima.
Bodkin

#3035 Re: hrvatska-more

Post by Bodkin »

sherbett wrote:
Bodkin wrote:Samo da izjavim da je hrvatska skupa
ma nemoj, molim te!
otkrio si toplu vodu :D
Znam :p ali vidim nije niko spomenuo odavno :D
opremdobro30

#3036 Re: hrvatska-more

Post by opremdobro30 »

šrilančananin wrote:@sherbett

U svakom slučaju nisi mi jasan, živio u Rijeci, a znaš kakva je klima, no to, već kako možeš sugestije davati za prognozu, misliš da nisi okrutan, a velika je vjerovatnost da bude i lijepo, što je najgore. Nekako si prenaglio ili si meteorolog jer klima u Istri može biti surova za Rovinj, al' uopće se to ne može predvidjeti, čak i statistički. Ispade da brboriš.

Godina ima 134 sunčana dana, što Rovinj čini trećim najsunčanijim mjestom, ali i mjestom s najmanje oblaka na Jadranu.
Javi nam stručnjače sljedeće sedmice kakvo će biti vrijeme u Rovinju kad si popljuvao moj savjet čovjeku da ide južnije.
Alfons Kauders

#3037 Re: hrvatska-more

Post by Alfons Kauders »

sherbett wrote:Čuj Lopud :roll:
ne, ovaj je u zadarskom arhipelagu :D
i mnogo je lijep...
edit: nisam napomenula da je pun ulickanih ženica što su po pola godine bez muževa moreplovaca, dok one hlade guzice po stanovima u Nici, Monacu, Milanu, Rimu i tako..pa čekaju lito da se prošetaju u krpicama :D
ima toga i kod mene... :D
NeenaSa

#3038 Re: hrvatska-more

Post by NeenaSa »

Mahalushe :D
Tragos

#3039 Re: hrvatska-more

Post by Tragos »

Evo još malo o ružnoj zemlji zločestih ljudi...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CbdyeayzWBA [/youtube]
Last edited by Tragos on 24/08/2013 14:06, edited 1 time in total.
Tragos

#3040 Re: hrvatska-more

Post by Tragos »

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fivKDTOJigU [/youtube] Evo, ja živim u ovom užasnom mjestu (čak vidim i svoju kuću), zločestih ljudi. Čak se ovako iz aviona vidi taj nepodnošljivi smrad, skupe cijene ( 300 kn soba sa wceom) u sred grada koji je CIJELI ZAŠTIĆEN Unescom! Jako skupo. Trebalo bi biti 100 kn, sa klimom uređajom koji po cijeli dan piči, bili prozori otvoreni ili zatvoreni, novim arišovim krevetima i te šeme... Za tu lovu bi triba brisat guzicu strancu, kuhat mu ručak i večeru i ako se gost umori, nosit ga na ramenima po gradu. MIslim da bi se i na kraju našlo prelijepih gostiju, koji svi odreda žive u prelijepim vilama, koji bi kritizirali neljubazne dalmatince koji su im samo 5 puta od 7 dana ispekli ribu, počastili ih sladoledom i lubenicama.
korisnicc

#3041 Re: hrvatska-more

Post by korisnicc »

Tragos wrote:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fivKDTOJigU [/youtube] Evo, ja živim u ovom užasnom mjestu (čak vidim i svoju kuću), zločestih ljudi. Čak se ovako iz aviona vidi taj nepodnošljivi smrad, skupe cijene ( 300 kn soba sa wceom) u sred grada koji je CIJELI ZAŠTIĆEN Unescom! Jako skupo. Trebalo bi biti 100 kn, sa klimom uređajom koji po cijeli dan piči, bili prozori otvoreni ili zatvoreni, novim arišovim krevetima i te šeme... Za tu lovu bi triba brisat guzicu strancu, kuhat mu ručak i večeru i ako se gost umori, nosit ga na ramenima po gradu. MIslim da bi se i na kraju našlo prelijepih gostiju, koji svi odreda žive u prelijepim vilama, koji bi kritizirali neljubazne dalmatince koji su im samo 5 puta od 7 dana ispekli ribu, počastili ih sladoledom i lubenicama.
Trogir- nice 8)
Alfons Kauders

#3042 Re: hrvatska-more

Post by Alfons Kauders »

Tragos wrote:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fivKDTOJigU [/youtube] Evo, ja živim u ovom užasnom mjestu (čak vidim i svoju kuću), zločestih ljudi. Čak se ovako iz aviona vidi taj nepodnošljivi smrad, skupe cijene ( 300 kn soba sa wceom) u sred grada koji je CIJELI ZAŠTIĆEN Unescom! Jako skupo. Trebalo bi biti 100 kn, sa klimom uređajom koji po cijeli dan piči, bili prozori otvoreni ili zatvoreni, novim arišovim krevetima i te šeme... Za tu lovu bi triba brisat guzicu strancu, kuhat mu ručak i večeru i ako se gost umori, nosit ga na ramenima po gradu. MIslim da bi se i na kraju našlo prelijepih gostiju, koji svi odreda žive u prelijepim vilama, koji bi kritizirali neljubazne dalmatince koji su im samo 5 puta od 7 dana ispekli ribu, počastili ih sladoledom i lubenicama.
cuj stari, nisan ti ja kriv sto nisi gostima spremija spizu za put i fino ih otpratio doma, da im pomognes sa stvarima kad stignu :D
Tragos

#3043 Re: hrvatska-more

Post by Tragos »

:-D
Tragos

#3044 Re: hrvatska-more

Post by Tragos »

korisnicc wrote: Trogir- nice 8)
:wink:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fv7FeIBaWLg [/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QgtILSBLUos [/youtube]

Evo, ako ikome tribaju neke informacije o Trogiru, što je dobro što je loše, što izbjegavati u čemu guštati... tu sam. Samo pitajte.
ultima_palabra

#3045 Re: hrvatska-more

Post by ultima_palabra »

Tragos wrote:Evo, ako ikome tribaju neke informacije o Trogiru, što je dobro što je loše, što izbjegavati u čemu guštati... tu sam. Samo pitajte.
Kad ćete napraviti neko mjesto gdje se može zaglaviti do kasno, a da ne lupa narodnjak ili krkanski techno? :-D
Tragos

#3046 Re: hrvatska-more

Post by Tragos »

ultima_palabra wrote: Kad ćete napraviti neko mjesto gdje se može zaglaviti do kasno, a da ne lupa narodnjak ili krkanski techno? :-D
Padre na samoj rivi je neki lagani house, dance- šta ti ja znan. U pravu si. Trogir je zaslužio pravi klub, ali nedaleko od Trogira se nalazi jedan od naj klubova u ciloj dalmaciji. 20 min. vožnje. Aurora.
Last edited by Tragos on 24/08/2013 16:47, edited 1 time in total.
ultima_palabra

#3047 Re: hrvatska-more

Post by ultima_palabra »

Tragos wrote:
ultima_palabra wrote: Kad ćete napraviti neko mjesto gdje se može zaglaviti do kasno, a da ne lupa narodnjak ili krkanski techno? :-D
Padre na samoj rivi je neki lagani house, dance- šta ti ja znan. U pravu si. Trogir je zaslužio pravi klub, ali nedaleko od Trogira se nalazi jedan od naj klubova u cieloj dalmaciji. 20 min. vožnje.
Ma jest klinac house, udara onaj beat da ne možeš ostati :-) Doduše većina gostiju izlete ko pijane zvijeri sa onih kruzera na sat-dva, zaboli ih šta svira :D

A koji je to klub?
Tragos

#3048 Re: hrvatska-more

Post by Tragos »

Aurora. [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HWli1UdptEw [/youtube]

Evo ovo lito si u kuli Karmelengo ima Millsa.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NfJW_15MF7k [/youtube]

Od ove godine taj festival će svako lit bit u kuli.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=J1fss6k3qj4 [/youtube]
ultima_palabra

#3049 Re: hrvatska-more

Post by ultima_palabra »

Ma znam za Auroru, ali ona meni ne djeluje tako blizu. U Kuli zna biti finih koncerata, zavisi kako potrefiš.
Tragos

#3050 Re: hrvatska-more

Post by Tragos »

U biti, ako ste željni PRAVIH partya, Trogir baš i nije mjesto za to. U okolici Trogira postoji diskoteka F1, za koju sam malo prije čuo da ipak radi, :-D od klubova "Monaco" (cajke i krkanska glazba), Padre na samoj rivi (ajmo reć neka dance glazba), na trgu i u pokojem kafiću piči uživo band sa pop- rock glazbom, pregršt kafića koji puštaju svoju glazbu i to je to... na Čiovu, u Okruku niz kafića, ponekad sa Ok glazbom gdje se poneka i spontano stvori party i to je to. Kafića i restorana koliko oćeš (previše), ali rock koncerata, prave elektronske glazbe- malo. Trogir je jaaaaako lip grad, ali da, njegov noćni život i nije baš reprezentativan.
Post Reply