Alfons Kauders wrote:palagruza?sherbett wrote:znam ti ja jedan takav otok. čak ni auti ne voze, nemaš straha od turiranja![]()
a zavijaju jedino Dalmatinci
Lopud, samo nema Dalmatinaca
Alfons Kauders wrote:palagruza?sherbett wrote:znam ti ja jedan takav otok. čak ni auti ne voze, nemaš straha od turiranja![]()
Ih sad... Lopud... Pa nema ni mene, osim ako ne ubodem na lotu.JohnnyS wrote:Alfons Kauders wrote:palagruza?sherbett wrote:znam ti ja jedan takav otok. čak ni auti ne voze, nemaš straha od turiranja![]()
Nema stanovnika?JohnnyS wrote:Alfons Kauders wrote:palagruza?sherbett wrote:znam ti ja jedan takav otok. čak ni auti ne voze, nemaš straha od turiranja![]()
korisnicc wrote: Nema stanovnika?
JohnnyS wrote:korisnicc wrote: Nema stanovnika?
Lopud nije Dalmacija, to je dubrovačko područje
korisnicc wrote:JohnnyS wrote:korisnicc wrote: Nema stanovnika?
Lopud nije Dalmacija, to je dubrovačko područje![]()
Dalmacija je od Paga do Prevlake.
Znam :p ali vidim nije niko spomenuo odavnosherbett wrote:ma nemoj, molim te!Bodkin wrote:Samo da izjavim da je hrvatska skupa
otkrio si toplu vodu
Javi nam stručnjače sljedeće sedmice kakvo će biti vrijeme u Rovinju kad si popljuvao moj savjet čovjeku da ide južnije.šrilančananin wrote:@sherbett
U svakom slučaju nisi mi jasan, živio u Rijeci, a znaš kakva je klima, no to, već kako možeš sugestije davati za prognozu, misliš da nisi okrutan, a velika je vjerovatnost da bude i lijepo, što je najgore. Nekako si prenaglio ili si meteorolog jer klima u Istri može biti surova za Rovinj, al' uopće se to ne može predvidjeti, čak i statistički. Ispade da brboriš.
Godina ima 134 sunčana dana, što Rovinj čini trećim najsunčanijim mjestom, ali i mjestom s najmanje oblaka na Jadranu.
ima toga i kod mene...sherbett wrote:Čuj Lopud![]()
ne, ovaj je u zadarskom arhipelagu![]()
i mnogo je lijep...
edit: nisam napomenula da je pun ulickanih ženica što su po pola godine bez muževa moreplovaca, dok one hlade guzice po stanovima u Nici, Monacu, Milanu, Rimu i tako..pa čekaju lito da se prošetaju u krpicama
Trogir- niceTragos wrote:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fivKDTOJigU [/youtube] Evo, ja živim u ovom užasnom mjestu (čak vidim i svoju kuću), zločestih ljudi. Čak se ovako iz aviona vidi taj nepodnošljivi smrad, skupe cijene ( 300 kn soba sa wceom) u sred grada koji je CIJELI ZAŠTIĆEN Unescom! Jako skupo. Trebalo bi biti 100 kn, sa klimom uređajom koji po cijeli dan piči, bili prozori otvoreni ili zatvoreni, novim arišovim krevetima i te šeme... Za tu lovu bi triba brisat guzicu strancu, kuhat mu ručak i večeru i ako se gost umori, nosit ga na ramenima po gradu. MIslim da bi se i na kraju našlo prelijepih gostiju, koji svi odreda žive u prelijepim vilama, koji bi kritizirali neljubazne dalmatince koji su im samo 5 puta od 7 dana ispekli ribu, počastili ih sladoledom i lubenicama.
cuj stari, nisan ti ja kriv sto nisi gostima spremija spizu za put i fino ih otpratio doma, da im pomognes sa stvarima kad stignuTragos wrote:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fivKDTOJigU [/youtube] Evo, ja živim u ovom užasnom mjestu (čak vidim i svoju kuću), zločestih ljudi. Čak se ovako iz aviona vidi taj nepodnošljivi smrad, skupe cijene ( 300 kn soba sa wceom) u sred grada koji je CIJELI ZAŠTIĆEN Unescom! Jako skupo. Trebalo bi biti 100 kn, sa klimom uređajom koji po cijeli dan piči, bili prozori otvoreni ili zatvoreni, novim arišovim krevetima i te šeme... Za tu lovu bi triba brisat guzicu strancu, kuhat mu ručak i večeru i ako se gost umori, nosit ga na ramenima po gradu. MIslim da bi se i na kraju našlo prelijepih gostiju, koji svi odreda žive u prelijepim vilama, koji bi kritizirali neljubazne dalmatince koji su im samo 5 puta od 7 dana ispekli ribu, počastili ih sladoledom i lubenicama.
korisnicc wrote: Trogir- nice
Kad ćete napraviti neko mjesto gdje se može zaglaviti do kasno, a da ne lupa narodnjak ili krkanski techno?Tragos wrote:Evo, ako ikome tribaju neke informacije o Trogiru, što je dobro što je loše, što izbjegavati u čemu guštati... tu sam. Samo pitajte.
Padre na samoj rivi je neki lagani house, dance- šta ti ja znan. U pravu si. Trogir je zaslužio pravi klub, ali nedaleko od Trogira se nalazi jedan od naj klubova u ciloj dalmaciji. 20 min. vožnje. Aurora.ultima_palabra wrote: Kad ćete napraviti neko mjesto gdje se može zaglaviti do kasno, a da ne lupa narodnjak ili krkanski techno?
Ma jest klinac house, udara onaj beat da ne možeš ostatiTragos wrote:Padre na samoj rivi je neki lagani house, dance- šta ti ja znan. U pravu si. Trogir je zaslužio pravi klub, ali nedaleko od Trogira se nalazi jedan od naj klubova u cieloj dalmaciji. 20 min. vožnje.ultima_palabra wrote: Kad ćete napraviti neko mjesto gdje se može zaglaviti do kasno, a da ne lupa narodnjak ili krkanski techno?