Farma

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
dječak sa šibicama

#3026 Re: Farma

Post by dječak sa šibicama »

Ja se samo nadam da ce se pojaviti gazda koji ce Fifija i Fufija staviti za sluge, dosta ih je vise... ali i tu Stanija ima spremnu ulogu pacenice, zrtve, onda ce se jos vise zalijepiti jedno za drugo, kao "sami protiv svih", bilo bi tu patetike do prekosutra, drzanja za rukice, krelac bi se zrtvovao za nju i popusio stapice, a ona lijepo zaradila oreol nad glavom.

Mozda je bolje samo jedno sluga, da ne budu u stali skupa... ako budu oboje, tu sedmicu bi vise gledali stalu nego kucu. Zadruga bi jedva docekala.

Zensku totalno forsiraju, ja sam ubjedjen da je ona novi pobjednik. Samo se ceka proglasenje.

Cemo je po meni ubacen samo da promovise album, izlazi mu za par dana, naravno Grand produkcija. Kakav zadatak, pa nije toliko glup da ne zna sta su dezinformacije... izadje covjek sa smjeskom. Jos jedna Pinkova igra.
gnjev

#3027 Re: Farma

Post by gnjev »

dječak sa šibicama wrote:Ja se samo nadam da ce se pojaviti gazda koji ce Fifija i Fufija staviti za sluge, dosta ih je vise... ali i tu Stanija ima spremnu ulogu pacenice, zrtve, onda ce se jos vise zalijepiti jedno za drugo, kao "sami protiv svih", bilo bi tu patetike do prekosutra, drzanja za rukice, krelac bi se zrtvovao za nju i popusio stapice, a ona lijepo zaradila oreol nad glavom.

Mozda je bolje samo jedno sluga, da ne budu u stali skupa... ako budu oboje, tu sedmicu bi vise gledali stalu nego kucu. Zadruga bi jedva docekala.

Zensku totalno forsiraju, ja sam ubjedjen da je ona novi pobjednik. Samo se ceka proglasenje.

Cemo je po meni ubacen samo da promovise album, izlazi mu za par dana, naravno Grand produkcija. Kakav zadatak, pa nije toliko glup da ne zna sta su dezinformacije... izadje covjek sa smjeskom. Jos jedna Pinkova igra.
Ma nema niko hrabrosti za tako sta. Kontaju da bi bili odbaceni od ostalih. Jedino bi Ekrem mogo to izvesti u trenutku ludila jer se njemu nikad ne zna.
dječak sa šibicama

#3028 Re: Farma

Ma kakav Ekrem, on je zaljubljen u Staniju, ja ne kontam cime je ona njih omadzijala tamo... svi se loze na nju, Eki je pusta da nista ne radi, Shah plazi za njom, maneken zreo za hodzinog zapisa.

Daje joj svoju bananu Eki...

On nju psuje samo kad je ljut sto je sa Fifijem. Ili kad planira vjencanje sa Shahom.

Fatalna zena, ne kontam samo cime i kako... metar i zilet, sva silikonska, kosa umjetna, vilica umjetna, oci male, milion bora za njene godine..
Neradnik

#3029 Re: Farma

Post by Neradnik »

đe li su mladenci otisli kako li filip devera evo ga prica sa ovom greskom prirode i hakijem :lol:
dječak sa šibicama

#3030 Re: Farma

Gdje gledas, mi necemo do sutra, ove grandove zvijezde smorise :D
gnjev

#3031 Re: Farma

Post by gnjev »

dječak sa šibicama wrote:Ma kakav Ekrem, on je zaljubljen u Staniju, ja ne kontam cime je ona njih omadzijala tamo... svi se loze na nju, Eki je pusta da nista ne radi, Shah plazi za njom, maneken zreo za hodzinog zapisa.

Daje joj svoju bananu Eki...

On nju psuje samo kad je ljut sto je sa Fifijem. Ili kad planira vjencanje sa Shahom.

Fatalna zena, ne kontam samo cime i kako... metar i zilet, sva silikonska, kosa umjetna, vilica umjetna, oci male, milion bora za njene godine..

Image
ZATO :D
dječak sa šibicama

#3032 Re: Farma

Photoshop :D

Eno je tamo na Farmi, ni nalik na zensku sa slika.

Sva je u shorom shorom hladom stilu, prava slavonska snasa rumena.
Neradnik

#3033 Re: Farma

Post by Neradnik »

dječak sa šibicama wrote:Gdje gledas, mi necemo do sutra, ove grandove zvijezde smorise :D
na pink realiti

evo mladenaca jesu li ovo kod zadruge ili u nekom hotelu,kupaju se doso im i frizer :lol:
Asamoah Gyan

#3034 Re: Farma

Post by Asamoah Gyan »

divi bradavice ko dugme u liftu. nemoguće. ako je i od nje previše je.
zamisli povadi iz sebe sve što nije njeno, pa stropoštala bi se treba ko prazna vreća
Neradnik

#3035 Re: Farma

Post by Neradnik »

ekrem hoda po kuci sa upaljenom cigarom :lol:
plagijator1975

#3036 Re: Farma

Post by plagijator1975 »

Gospodin_bez_kravate wrote:ekrem hoda po kuci sa upaljenom cigarom :lol:
Neeemoj zajebavat?

N4
Nucleo1985

#3037 Re: Farma

Post by Nucleo1985 »

Nakon sto je Tarot sjeo na mjesto, Eki king u svom stilu: Sta si se prep'o jadan, ti si sa mnom zajedno, ti nemo's ispast :lol:

Eidt. Gile prosao dalje, haj nek mu je hajirli :-D
Neradnik

#3038 Re: Farma

Post by Neradnik »

ernadr wrote:
Gospodin_bez_kravate wrote:ekrem hoda po kuci sa upaljenom cigarom :lol:
Neeemoj zajebavat?

N4
prenjelo ga nesto neku kapu trazio :lol:
plagijator1975

#3039 Re: Farma

Post by plagijator1975 »

Kaze Ekrem "Hajde da zapalimo" a oni svi ustadose, Eki GIGANT

N4
Igbala

#3040 Re: Farma

Post by Igbala »

Eki opet pravi šovove, budi ih...kao neko vanredno izbacivanje very soon :mrgreen:

Ne da im ni u wc, kaže sad će Ognjen :mrgreen: a poslao Vesnu i sad će ona kada dođe reći kako ga zove zadruga, opet će pobjeći dok oni zijevaju :lol: :lol: :lol:
Last edited by Igbala on 19/05/2013 02:20, edited 1 time in total.
plagijator1975

#3041 Re: Farma

Post by plagijator1975 »

Poceo je šooo

N4
Igbala

#3042 Re: Farma

Post by Igbala »

Kaže Eki "Bosanac puno spava, rano legne, on next week ide out"
baš da vidimo :-)
TinNBANFL

#3043 Re: Farma

Post by TinNBANFL »

Eo da se i ja pridruzim.. gledam ponekad, ono kad upratim navece najcesce ..

Joj da oce macu ubacit da ovo milosa opet maltretira, FASISTO!!! ahahahhahahah

Navijam za ovog našeg delembeka a od ovih ostalih ni je najnormalnija Goca, ove ostale il ne znam, il ih znam al mi nisu interesantni...

Šta reći sa ovaj test neko vece, prvo glupa su pitanja, ali su oni gluplji na kub, ona neka pitanja tipa 28 dana u mjesecu itd, pa brate s koje si planete... a otvoris im rezime, sve to fakultet ovaj fakultet onaj, Stanija bila u Rusiji, ne zna valutu (vjerovatno su nju Eurima plaćali :lol: :lol: )

Zao mi je sto su Zoricu izbacili, zna nekad onu njenu jednu zapjevat dusa mi zaplace :)

Najmrzi su mi ovi loveri, silikonka bi filipa zedna preko vode, a crnogorcu se osladilo a nije ni onoj mrsko...

Ne znam za vas ali ja kad slusam dijalog Rad-Dule, raznaznam svaku trecu rijec, boze sacuvaj :)

Eto :)
dječak sa šibicama

#3044 Re: Farma

Lagano smaraju, podhitno neka tuca treba :D

Jel ostao bik iz Semberije?

Sent from my PMP5770D using Tapatalk 2
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#3045 Re: Farma

Post by KatarinaKosaca »

Nobel je izmislio željeznicu :-) :-) :-) rubin nije ni žute ni zelene boje, a dipl. ekonomista koja je bila u Rusiji kaže da je nacionalna valuta Rusije denar :-) :-)

Radojka bukvalno pozelenila u licu kad je čula da je Dule duelista.. iako mislim da će se ruralno biračko tijelo animirati, pa nisam sigurna da će on večeras ispasti. Tako je bilo i sa Radojkom.
A potpuno se slažem sa @dječak sa šibicama, ponekad jako potcjenimo seljačku mudru politiku
Herr Flick

#3046 Re: Farma

Post by Herr Flick »

KatarinaKosaca wrote:Nobel je izmislio željeznicu :-) :-) :-) rubin nije ni žute ni zelene boje, a dipl. ekonomista koja je bila u Rusiji kaže da je nacionalna valuta Rusije denar :-) :-)

Radojka bukvalno pozelenila u licu kad je čula da je Dule duelista.. iako mislim da će se ruralno biračko tijelo animirati, pa nisam sigurna da će on večeras ispasti. Tako je bilo i sa Radojkom.
A potpuno se slažem sa @dječak sa šibicama, ponekad jako potcjenimo seljačku mudru politiku
Za prodkuciju je vaznije da ostane Danijel nebil pao jos koji sex i naravno to im povecava gledanost,a Dule uopste nije zanimljiv lik,po meni 80% sanse ima Danijel.Dule ima glasaca vise od Danijela ali za prodkuciju je to nevazno :-)
jastuk1

#3047 Re: Farma

Post by jastuk1 »

Ma nije. Produkciji je važnije da ostane Dule radi kontraverze i moguće svađe. Danijel je totalno neinteresantan jer je malo kontraverzan. Malo se s kim svađa, a i kad se svađa nisu srčane svađe ono nešpto sa onom porezanom malo bezveze, bljutava svađa. Ne izvaljuje ništa tipa :roll: za razliku od Duleta. Tako da je Dule zanimljiv produkciji, Danijel nije ili vrlo malo.

Ono drugo dvoje je dovoljna seksi/svađalačka distrakcija. Danijel i ova njegova totalno neinteresantni, nekontraverzni. Da ispadnu oboje ne bi se ni primjetilo.
Neradnik

#3048 Re: Farma

Post by Neradnik »

Sha firaun se nabacuje sinoc staniji a ona ga kulira.Sve kofol prica kako ce ispostovat zadatak do kraja a vamo bali za njom.Sto se tice duleta i danijela vec sam reko misljenje jos cu samo dodat da je dule nikogović kojeg je pink proslavio i mogu sa njim radit sta hoce mimo glasova publike.Logicno je da sami sebi stimaju gledanost publika je tu samo da pogura finansijski :D
dječak sa šibicama

#3049 Re: Farma

Bogami, hotel, vecera, sampanjac, kupanje, masaza, manikir, pedikir, nauzivase se Stanojka i Shah.

Shah Memu fakat gleda kao prijatelja, ono, prvo njega trazi, nista Ljuba :D

Brat :D

A Memi malo kao krivo :D i svima njima, logicno, ovi ko preporodjeni, a ostali farmeri i dalje u rovovima :D

Memo jedini kiselu vodu dobio za nagradu :lol: :lol: :lol:

Kaze Memo Filip se sinoc motao oko stale, skidali smo ga sa vjesala :lol: :lol: :lol:
Herr Flick

#3050 Re: Farma

Post by Herr Flick »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Locked