Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ammaar wrote:
znam da su komentatori govorili kada je bilo SP u njemackoj da automatski svaki ucesnik dobija oko 4,5 miliona dolara, a sad sto vise doguras vise dobijas, samo mi treba da pitamo koliko dobija pobjednik tako da se motivisemo eto nam odma novog stadiona
Prema ovom sajtu gdje je avio karta oko 2.000 km .., uz to cartr letovima vjerovatno i jeftinije, onda za ocekivati za smjestaj i karte milju ili milja ipo, tu negdje- znaci izmedju 3 i 4 milje sve ukupno .. ne znam sta u centri trpaju
Last edited by zakonpera on 22/03/2013 23:46, edited 1 time in total.
Prema ovom sajtu gdje je avio karta oko 2.000 km .. onda za ocekivati za smjestaj i karte milju ili milja ipo, tu negdje- znaci izmedju 3 i 4 milje sve ukupno .. ne znam sta u centri trpaju
I šta će ti više malo hrane,malo brazilki i to je to
Prema ovom sajtu gdje je avio karta oko 2.000 km .. onda za ocekivati za smjestaj i karte milju ili milja ipo, tu negdje- znaci izmedju 3 i 4 milje sve ukupno .. ne znam sta u centri trpaju
A dobro kada dođe vrijeme za to biće jeftinijih aranžmana, ne bi smjelo biti više od 1500 KM sa svim.
Prema ovom sajtu gdje je avio karta oko 2.000 km .., uz to cartr letovima vjerovatno i jeftinije, onda za ocekivati za smjestaj i karte milju ili milja ipo, tu negdje- znaci izmedju 3 i 4 milje sve ukupno .. ne znam sta u centri trpaju
koliko kosta odlazak brodom
Last edited by bachje on 22/03/2013 23:49, edited 1 time in total.
A dobro kada dođe vrijeme za to biće jeftinijih aranžmana, ne bi smjelo biti više od 1500 KM sa svim.
Ukljucujuci i to da ce carter letovi i organizovano, nebi trebalo da bude vise od 3.000 km.. uz po dvije sisate brazilke gratis