Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Dr. Kuca
#3026 Re: Utakmice.
To nema nikakve veze. Bitan je krajnji rezultat. Taj "fantasticni" ucinak nam je pomogo pa smo ipak izgubili od radnika i zavrsili drugi iako smo zelji bjezali 4 boda, na kraju bili u minus 4. Fali Haurdic vala u odnosu na ovog Huseinovica
tj Osmanagica.
- Maharadza
#3027 Re: Utakmice.
A da možda sačekamo i kraj ove polusezone prije nego pljujemo sve uzduž i poprijeko?!omega369 wrote:Zar treba biti previse pametan da bi se skontalo da je joviceva polusezona zavrsena sa jednim x na Kosevu a mi smo za 11 kola vec uknjizili 1 remi i 2 poraza? ma nedostaje haurdic, nema druge
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4
- omega369
#3028 Re: Utakmice.
pa sacekacemo, nema druge. mozda konkurenti jos vise zaglibe pa ispadnemo i dobri. I kakvo crno pljuvanje? jedini po kojima se pljuje smo mi navijaci, dok lobanovski siba sa izjavama i siba a na terenu nista. sad mogu reci da je u izjavama presisao i svoga prethodnika definitivno. a plakalo ce valjda jednog dana zaigrati, pa svi uvidimo da je momak trebao i morao igrati vise
- Dr. Kuca
#3029 Re: Utakmice.
Jel Husref kriv sto ne znaju gola dat?
- omega369
#3030 Re: Utakmice.
ma pusti tu vise pricu. eto, nije kriv ali je kriv sto nema rezultata i zdravo
- ledeni_caj
#3031 Re: Utakmice.
Ne svidja mi se taktika koju forsiramo odmah da u startu kazem, ali brate vecih nehljeba odavno nije bilo vise u napadu. Milion puta vracaju loptu na 16 i milion puta nekakve jadnicke suteve gledam gdje se ona jedva dokotrlja do gola. I protiv Veleza, i ovih, i Mladosti. K'o da jadnici hljeba nemaju jest pa nema snage pu. A centarsutevi i prekidi prica za sebe, tu ne da smo dno, nego smo probili dno i otisli jos jedan nivo ispod.
- omega369
#3032 Re: Utakmice.
drug moj, bas tu se vidi trenerski potpis i upravo je to ona prica sa klix-a i pitanje sta se uopste radi na treningu i uvjezbava?!
- ledeni_caj
#3033 Re: Utakmice.
Da brate, ali koliko uvjezbavanja treba profesionalnom fudbaleru od recimo 25 godina da sa 10 metara osuta iz sve snage makar i preko gola. Zar nisu sramota oni sutevi Osmanagica i Todora kad ocekujes da podere mrezu a ono toliko frljavo da se jedva dokotrlja do golmana.. Ako ih i to treba uciti u tim godinama, opet se vracamo na to kakav kadar imamo.
- Muhamed Đakmić
#3034 Re: Utakmice.
Je l' realno da Husref dobije koliko i Jović?
Po meni jeste. Naravno, bez gledanja starih zasluga. Ništa više, ništa manje.
Po meni jeste. Naravno, bez gledanja starih zasluga. Ništa više, ništa manje.
- Mračajski proto
#3035 Re: Utakmice.
Dali smo 12 golova, baš koliko i Rudar Prijedor - ekipa koja je na 15. mjestu. 
Al' nije bitna gol-razlika ni raspoloženje naših što se datih golova tiče, bitno je otići u Pečuh na pripreme a vratiti se totalno nespreman.
Al' nije bitna gol-razlika ni raspoloženje naših što se datih golova tiče, bitno je otići u Pečuh na pripreme a vratiti se totalno nespreman.
- omega369
#3036 Re: Utakmice.
e h******** ga i pecuh i trosenje para
salji ih na bjelasnicu, zelengoru a razliku para podjeli pa svima po 2-3 stoje.... 
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#3037 Re: Utakmice.
Tu je jedina prednost Said. Danas je klupa duza, to je sasvim sigurno.Dr. Kuca wrote:Jovic imo Hadziju, Saida koji je sam rjesavo utakmice, imo Belog prvog strijelca lige sa Hadzijom, Sesar itd. Koji je Jovic na kraju zavrsio? Prvu godinu jedva evropu izborio.
Nisam za odlazak Husrefa, barem ne jos, tj. kao sto neko napisao prije, jedino ako bi upao neko ko je zaista trenersko ime i iskorak. Ovako, otpustiti Husrefa, da bi dosao Cala ili neko slican, to nije pametno.
Al' da se treba nesto mijenjati TREBA I MORA. Mislim prije svega u nekim igrackim rokadama ili uigravanjima. Ovo bas ne funkcionise.
- Opetja033
#3038 Re: Utakmice.
Nismo prokockali sanse za titulu..... pod uslovom da Husref ode iz kluba. Ekipa nije toliko losa, koliko on ocito ne zna da je sredi.
Jovic bi vec bio razapet da je na njegovom mjestu.
Imao sam strpljenja sa Husrefom sve dok nisam procitao njegov intervju u danasnjem Avazu. Ne znam da li da taj intervju opisem kao retardiran ili kao bezobrazan.
P.S. Nisam za odlazak po svaku cijenu. Jasna alternativa mora postojati. Ali alternativa nisu imena poput Cale, Zukanovica, Sliskovica, itd.
Imao sam strpljenja sa Husrefom sve dok nisam procitao njegov intervju u danasnjem Avazu. Ne znam da li da taj intervju opisem kao retardiran ili kao bezobrazan.
P.S. Nisam za odlazak po svaku cijenu. Jasna alternativa mora postojati. Ali alternativa nisu imena poput Cale, Zukanovica, Sliskovica, itd.
- Muhamed Đakmić
#3039 Re: Utakmice.
Ima li neko slučajno taj članak da postavi ovdje?Opetja033 wrote:Nismo prokockali sanse za titulu..... pod uslovom da Husref ode iz kluba. Ekipa nije toliko losa, koliko on ocito ne zna da je sredi.
- Opetja033
#3040 Re: Utakmice.
Ma uglavnom sve po starom - ni u jednom trenutku ne preuzima krivicu na sebe (a on je u potpunosti kriv). Dakle ni zehre samokritike.Muhamed Đakmić wrote:Ima li neko slučajno taj članak da postavi ovdje?Opetja033 wrote:Nismo prokockali sanse za titulu..... pod uslovom da Husref ode iz kluba. Ekipa nije toliko losa, koliko on ocito ne zna da je sredi.
Ali ono sto me izivciralo jesu dva njegova preglupa bisera u tom intervjuu:
1) "Pa ni Bayern ne igra sa dva napadaca"
2) "Mozemo igrati i sa pet napadaca, niko ne moze garantovati da bi i tada zabili gol"
Kao sto sam rekao bezobrazan ili retardiran intervju. Ne znam sta je od to dvoje u pitanju.
- Muhamed Đakmić
#3041 Re: Utakmice.
Znači standardno.
Da bi imali ikakve šanse za titulu, iz naredna tri kola moramo uzeti 9 bodova. Hajde, derbi tu pripada pa može i sedam, ali sve ispod toga je preloše.
Da bi imali ikakve šanse za titulu, iz naredna tri kola moramo uzeti 9 bodova. Hajde, derbi tu pripada pa može i sedam, ali sve ispod toga je preloše.
- Butmiran
#3042 Re: Utakmice.
Ne može sedam, svih 9 i gotovo, pa da protiv Barse igramo a ne željezničara.Muhamed Đakmić wrote:Znači standardno.
- Mračajski proto
#3043 Re: Utakmice.
Ne znam samo odakle vam toliko optimizma? Ne možeš Mladost dobiti, mučiš se protiv Rudara, a vi očekujete svih 9 bodova.
Ne brinite se, bit će sličnih rezultata i standardnih izjava u kojima se žali na formu i volju igrača, kao i na sreću.
Ne brinite se, bit će sličnih rezultata i standardnih izjava u kojima se žali na formu i volju igrača, kao i na sreću.
- Butmiran
#3044 Re: Utakmice.
Ne očekujem, nego moramo.Mračajski proto wrote:Ne znam samo odakle vam toliko optimizma? Ne možeš Mladost dobiti, mučiš se protiv Rudara, a vi očekujete svih 9 bodova.![]()
- Mračajski proto
#3045 Re: Utakmice.
Morali smo mi mnogo toga uraditi, pa nismo znali jer smo nesposobni.
- omega369
#3046 Re: Utakmice.
e blago tebi, sta napisa a nece ti se 'lenji' natovariti na kostiOpetja033 wrote: Ma uglavnom sve po starom - ni u jednom trenutku ne preuzima krivicu na sebe (a on je u potpunosti kriv). Dakle ni zehre samokritike.
Ali ono sto me izivciralo jesu dva njegova preglupa bisera u tom intervjuu:
1) "Pa ni Bayern ne igra sa dva napadaca"
2) "Mozemo igrati i sa pet napadaca, niko ne moze garantovati da bi i tada zabili gol"
Kao sto sam rekao bezobrazan ili retardiran intervju. Ne znam sta je od to dvoje u pitanju.
e vidis a na ovo tvoje nema sta reci, samo ce se usutiti par dana i onda ce opet izroniti nekad tamo kad se 'zaboravi'
- omega369
#3047 Re: Utakmice.
Cini ti se, vjeruj miwannabe_ultra wrote:Trebali smo Mancinija zaganjati dok nije otisao u Galatu.Mozda zamoliti Juppa Heynckesada se vrati iz penzije.
Budite realni, jedino mozemo dovesti trenere tipa Cala, Denis Sadikovic, Ibro Rahimic
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#3048 Re: Utakmice.
Danas je prijateljska utakmica-
PMFC-MATIAS - FK Sarajevo
18.00h.
PMFC-MATIAS - FK Sarajevo
18.00h.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
#3050 Re: Utakmice.
Pomjereno je vrijeme odigravanja utakmice. Utakmica je pocela u 16.30h.
Evo ovdje ima Madjarski tekstualni prenos, koji se skoro pa i ne razumije uopste.
http://www.onlajnok.com/match/index/dat ... 1/id/82369
Evo ovdje ima Madjarski tekstualni prenos, koji se skoro pa i ne razumije uopste.
http://www.onlajnok.com/match/index/dat ... 1/id/82369