Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ma ja to ne gledam, punim svakako, koristim na punjaču, stavim 10 min na punjač pa skinem, jebat ga, nije on mene kupio već ja njeg'
Sa 100% na 87% za 1 god i nekoliko mjeseci Kad opadne ispod 80% promijenim bateriju, nije skupa, a vala može se i telefon promijenit
emotivac wrote: ↑26/06/2023 11:54
Ma ja to ne gledam, punim svakako, koristim na punjaču, stavim 10 min na punjač pa skinem, jebat ga, nije on mene kupio već ja njeg'
Sa 100% na 87% za 1 god i nekoliko mjeseci Kad opadne ispod 80% promijenim bateriju, nije skupa, a vala može se i telefon promijenit
Vjeruj da nisam gledao odavno.... zadnji put pogledao , bilo 98% ... sad pogledam 96%.
Ja se trudim da se napuni u komadu i da ne koristim tel dok se puni .... ali tako sam radio sa svakim do sad, ne samo sa ovim.
emotivac wrote: ↑26/06/2023 11:54
Vjeruj da nisam gledao odavno.... zadnji put pogledao , bilo 98% ... sad pogledam 96%.
Ja se trudim da se napuni u komadu i da ne koristim tel dok se puni .... ali tako sam radio sa svakim do sad, ne samo sa ovim.
Ma šta da radim kad nestane baterije, a meni još uvijek treba telefon, jbg... Jedino da uzmem sebi još jedan
taj softverski podatak nista ne znaci, jer imas baterije koje sa 80% ili cak 70% imaju peak performanse, dok imas one koje na 90% odu u service mode jer kad je telefon "povukao" malo vise ampera baterija nije mogla isporuciti i telefon se resetovao
ovo se moze desiti na 100 ciklusa mada vrlo rijetko, a moze da se ne desi ni nakon 1000 pa i 2000 ciklusa, 1000 ciklusa bi trebalo bateriju dovesti na 80% kapaciteta
Da li neko od prisutnih takodjer poslednjih sedmica/mozda i mjesec - u kombinaciji e-sim + iphone ima problema sa internetom BHTelecom-a?
Pokazuje LTE ali download bude 5-7 mbita ocajno lose. Zvao telekom nesto su oni kao cacnuli u tom momentu je sa mozda 5 skocio na 8-9 ali generalno ocajan internet.
nivla wrote: ↑26/06/2023 16:01
taj softverski podatak nista ne znaci, jer imas baterije koje sa 80% ili cak 70% imaju peak performanse, dok imas one koje na 90% odu u service mode jer kad je telefon "povukao" malo vise ampera baterija nije mogla isporuciti i telefon se resetovao
ovo se moze desiti na 100 ciklusa mada vrlo rijetko, a moze da se ne desi ni nakon 1000 pa i 2000 ciklusa, 1000 ciklusa bi trebalo bateriju dovesti na 80% kapaciteta
To je to otprilike.
Nakon 910 dana i cca isto toliko punjenja do min 80% ili više, kapacitet je trenutno na 83% i podržava peak performance i dalje. 12 mini
Treg7L wrote: ↑29/06/2023 10:05
Da li neko od prisutnih takodjer poslednjih sedmica/mozda i mjesec - u kombinaciji e-sim + iphone ima problema sa internetom BHTelecom-a?
Pokazuje LTE ali download bude 5-7 mbita ocajno lose. Zvao telekom nesto su oni kao cacnuli u tom momentu je sa mozda 5 skocio na 8-9 ali generalno ocajan internet.
Thnx
Isti problem, kako si rijesio? Je li do nas ili telekoma?
Thnx
Isti problem, kako si rijesio? Je li do nas ili telekoma?
gentoo wrote: ↑26/06/2023 10:25
Da li neko ima 13 mini ? Kakva je situacija sa baterijom nakon X mjeseci ?
Koristim ga od Decembra 2021. kao primarni telefon. Baterija je na 94% nakon godine i pol koristenja. Zna mi se desiti da ga dva dana ne punim.
Ali ja nisam zahtjevan korisnik i ne provodim mnogo vremena na telefonu. Pozivi, poruke, mail, ponekad navigacija. Jedino sto mi Spotify svira cesto u pozadini.
Po meni najbolji telefon i tacno ono sto zelim. Zaboravis da ti je u dzepu.