Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sociolog wrote: ↑07/05/2025 16:17
mozda zna basic, ali politicki vokubular, tesko
U finese jezika, tipa potpisivanje ugovora zasigurno da ne moze i ne bi trebao da se upusti. Znamo legendu o nekom zarezu sta je kostao Palestince necega.
Ali prema onom jednom izlaganju koje je imao, sasvim solidno govori, nema se cega stiditi.
U finese jezika, tipa potpisivanje ugovora zasigurno da ne moze i ne bi trebao da se upusti. Znamo legendu o nekom zarezu sta je kostao Palestince necega.
Ali prema onom jednom izlaganju koje je imao, sasvim solidno govori, nema se cega stiditi.
Romanija wrote: ↑07/05/2025 14:42
PM72 je ko jedan moj rodjak sa mamine strane, cijele ga godine slusam, Hrvati s ibrete ovako, te onako, treba im bojkotirati prozivode, sve je to isto, bla bla bla, onda dodje kraj Juna, eto emaila, kad je slobodna kuca, bi li on s zenom mogo na deset dana. OD juna do Augusta, Bosnjak, Hrvat, Srbin,, sve je to u deset deka
Da imaju malo sluha, i daju Bosancima diskaunt od 10% od Gradca do Brela u ljetnoj sezoni, za sedmicu bi se dogovorio i izborni zakon, izborna jedinica, i treci entitet.
"Treba poštovati Britaniju, ja poštujem historiju, ne poštujem zločine koje su činili kroz historiju, njihovu pljačku, ali su dali i značajna imena u nauci, kulturi, sportu i mnogo čemu drugom i to treba poštovati. Daj skinite se sa nas, vi ste oronuli, oronula dama, ne možete više ništa da uradite pa nećete ni ovdje uraditi. Šta još prijetite nam nekim jedinicama da će neposlušne političare, probajte da vidimo. Nije vrijeme kao nekad, možda i mi imamo neke specijalce", kazao je Dodik.
Dodik se naljutio i na Francuze i kazao "da su bili u potpunosti na strani muslimana" i da se Francuska ne bi trebala tako da ponaša.
Nakon sto je izvrijeđao Njemacku i zaprijetio joj sankcijama, laktaski podivlljali vepar se sad okomio na britance i francuze cuj oronula dama
"Treba poštovati Britaniju, ja poštujem historiju, ne poštujem zločine koje su činili kroz historiju, njihovu pljačku, ali su dali i značajna imena u nauci, kulturi, sportu i mnogo čemu drugom i to treba poštovati. Daj skinite se sa nas, vi ste oronuli, oronula dama, ne možete više ništa da uradite pa nećete ni ovdje uraditi. Šta još prijetite nam nekim jedinicama da će neposlušne političare, probajte da vidimo. Nije vrijeme kao nekad, možda i mi imamo neke specijalce", kazao je Dodik.
Dodik se naljutio i na Francuze i kazao "da su bili u potpunosti na strani muslimana" i da se Francuska ne bi trebala tako da ponaša.
Nakon sto je izvrijeđao Njemacku i zaprijetio joj sankcijama, laktaski podivlljali vepar se sad okomio na britance i francuze cuj oronula dama
Treba poštovati Britaniju, ja poštujem historiju,ne poštujem zločine koje su činili kroz historiju, njihovu pljačku,ali su dali i značajna imena u nauci, kulturi, sportu i mnogo čemu drugom i to treba poštovati.Daj skinite se sa nas, vi ste oronuli, oronula dama, ne možete više ništa da uradite pa nećete ni ovdje uraditi.
Totalna kontrola procesa.
Popustio je, ne moze vise, puca po savovima.
Al gdje izvlaci ove termine - cuj Vi ste oronula dama
Skijaš wrote: ↑07/05/2025 17:17
Al' ovo je za dijagnoze ....
Treba poštovati Britaniju, ja poštujem historiju,ne poštujem zločine koje su činili kroz historiju, njihovu pljačku,ali su dali i značajna imena u nauci, kulturi, sportu i mnogo čemu drugom i to treba poštovati.Daj skinite se sa nas, vi ste oronuli, oronula dama, ne možete više ništa da uradite pa nećete ni ovdje uraditi.
Shizofrena cjepanja.
Zanimljivo da se ne smije jenkijima ovako qrciti i porucivati, iako je na njihovim crnim listama.
Njima ne smije pisnuti, mish mekinjash.
Skijaš wrote: ↑07/05/2025 17:17
Al' ovo je za dijagnoze ....
Shizofrena cjepanja.
Zanimljivo da se ne smije jenkijima ovako qrciti i porucivati, iako je na njihovim crnim listama.
Njima ne smije pisnuti, mish mekinjash.
Dje ti zivis, pa coek se prije koji mjesec hvalio da je napravio otirac za cipele a pise murphy na njemu
A ja nigdje nisam vidio toliko osionosti, bahaćenja, prijetnji i zastrašivanja od onoga što su pokazivali pojedini komandanti i pojedini pripadnici JNA. Bili su spremni "sve dići u vazduh" ako im se ne udovolji kao da su raspolagali atomskim naoružanjem.
Dodik je zaista budala. Em sto je šupak od čovjeka, lopov, ljigavac zaista je neotesana budala.
Tanka je nit između hrabrog čovjeka I budale. Mnoge njegove pristalice vjeruju da je mnogo hrabar. Međutim retorika koju on koristi je definitivno budalaština par ekselans.
Škobo Habu wrote: ↑07/05/2025 19:08
Očito je da su i Vučić i Dodik krenuli na sve ili ništa.
Nakon 9. maja neće ništa više biti isto.
Sta ce se to desiti. neko predviđanje ?
Meni je interesantna ova kritika Hrvatske prema Šmitu i svrstavanje na stranu Rusije, Kine, Srbije jucer u UN-u, a sve to pred najavu samog Šmita da ce reagovati krajem maja zbog blokada i svega.
Sociolog wrote: ↑07/05/2025 16:09
Dino Konakovic, ne zna engleski da prica, koristi prevodioca, a ovamo govori da zna engleski, pri susretu s ministrom vanjskih poslova Ujedinjenog kraljevstva
zasto lazes? ZASTO?
Septembar 2023
Ne gotivim konakovica no najvise mrzim mutav narod koji vjeruje lajkovima na fb
"Najuticajnije članice međunarodne zajednice, SAD, Rusija i Kina, naglasile su da je dijalog neophodan, da odluke o unutrašnjim odnosima moraju donositi legitimno izabrani predstavnici naroda, te da priznaju značaj Kancelarije visokog predstavnika u podršci implementaciji civilnih aspekata Dejtonskog mirovnog sporazuma", poručio je Dodik.
Predsjednik entiteta Republika Srpska Milorad Dodik uputio je danas poziv na sastanak svim predsjednicima parlamentarnih stranaka na nivou Bosne i Hercegovine, kako iz vlasti, tako i iz opozicije.
Predložio je datum i vrijeme održavanja sastanka - 14. maj u 14 sati u hotelu "Park" u Doboju, a cilj je, kako navodi Dodik, razgovor i dogovor o uređenju odnosa u Bosni i Hercegovini na osnovu Ustava i Dejtonskog mirovnog sporazuma.
Ovo ni u ludilu da se prihvati!!!
Ma ni po koju cijenu! Ovo treba totalno izignorirati
"Najuticajnije članice međunarodne zajednice, SAD, Rusija i Kina, naglasile su da je dijalog neophodan, da odluke o unutrašnjim odnosima moraju donositi legitimno izabrani predstavnici naroda, te da priznaju značaj Kancelarije visokog predstavnika u podršci implementaciji civilnih aspekata Dejtonskog mirovnog sporazuma", poručio je Dodik.
Ovo vise nije ni smijesno.
To je poručio Dodik
Nema nigdje da su to SAD i ostali naglasili, posebno SAD
Ako imaš link gdje je SAD predstavnik to rekao molim te stavi