Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
1) Genijalac hinjski postavi fotku iz Raqqe na kojoj je Daeshovac sa sabljom u ruci u komentaru koji za cilj ima pljuvanje po opoziciji i pobunjenicima, te koji se dotice TIP-a.
2) Na moju konstataciju da je na fotografiji Daeshovac iz Egipta, genijalac ofirno trola i spinuje, zaobilazi moju poentu i govori kako trebam pogledati videosnimak da bi mi sve bilo jasno. Na snimku nema niti Daesha niti lika sa fotke.
3) Genijalcu kazem kako mi puca kurac i za snimkom, i za knjigom i za TIP-om. Pokusam mu objasniti da me samo fotka interesuje i da sam samo nju komentarisao. Genijalac ponovo hinjski preskace moj komentar oko fotke i savjetuje da se fokusiram na video.
4) Tek nakon sto je drugi forumas, par sati od postavljanja fotke, potvrdio moju pricu, genijalac se javlja i kaze kako je sliku Daeshovca iz Raqqe postavio kako bi "ilustrovao" ideologiju opozicije.
5) Genijalac je uhvacen u lazi.
6) Genijalac shvata da je uhvacen u lazi te od muke pocinje da sikce i vrijedja.
7) Jedino sto preostaje jeste da se to siktanje i vrijedjanje prijavi administraciji, da genijalcu pozelis ugodan boravak u Banovicima te da ga posavjetujes da u tom periodu - dok ne bude boravio medju nama na forumu - ipak barem pokusa da se nauci lagati malo kvalitetnije i neofirnije. Jer ovako ispada samo smijesan.
Na kraju će bit YPG se probio iz Maksuda preko Malle idu na Efrin...
Kažu Assadovi telali da SAA čvrsto drži Mallah farme i izbacuju liste imena poginulih , kaže 5 samoubilačkih napada, kaže došo Tigar lično naređuje ko đe da puca, još kilometar do Kastiljo ceste.
Dok ovi Anti Assadovi telali kažu haman SAA više ne drži ništa, samo što ih Aleppa nisu išćerali.
Turkistan islamic party-šejh Abdulaziz (Bilal) Turkistani-nazalost mnogih Ujgura koje je predvodio u ustanku protiv predsjednika Assada nije vise medu nama. Njegovo ime naci ce se u drugom dijelu knjige "Hidzra-iz Turkistana u sehadet" (ciji je uvod napisao cuveni Muhejsini)
sunceKOtepsija wrote:gornji clanak u videu i tekstu nije zaj..zezancija, da ne bi ko takvo sta pomislio, u pitanju su vrlo ozbiljne stvari
kao sto rece AKP-ov parlamentarac iz Burse Hüseyin Şahin; Predsjednik Erdogana, samo dotaket je ibadet i veliki sevap i nije jedini, slicnih poruka ima mnogo od strane istaknutih AKP-ovaca
Erdogan alejhiselam.
na kraju kaze "i gledati u Predsjednika (iz blizine) je takode ibadet" dakle ko ga moze dotaket-sevap i ibadet, ko se nalazi u njegovoj blizini i ima priliku da ga gleda i to je ibadet sevape je zaraditi lako
- Nova sirijska vojska: Međunarodna zajednica nema namjeru da se bori protiv Isila...Iračka strana nije postupila po dogovoru... U Bukmalu smo izgubili 4 vojnika i 2 vojna vozila.
NSA je u Bukmalu izvela prvi vazdušni desant od početka sirijskog rata. Tu sirijsku formaciju pomaže međunarodna zajednica konkretno Britanci i Jordan.
- Opozicija se povukla sa Brda Ebu Alij u Turkmenskim brdima i iz sela Erd Veta i Ajn El Kantarah u Kurdskim brdima
- Isil zauzeo novih 7 vojnih punktova u istočnom dijelu Palmire
- SDF zauzeo silose i kvart El Esedijeh i žestoko napada kvart El Hazavineh. Veliki gubici Isila.
- Sirijske izbjeglice iz izbjegličkog naselja Er-Rukban na sirijsko-jordanskoj granici nakon velikog pritiska jordanskih vlasti (nemaju pitke vode, avioni nadlijeću kamp) dio se počeo vraćati u Siriju.
Prva bitka "Nove sirijske vojske" protiv "Islamske države" se pretvorila u debakl
The New York Times otvoreno piše o jučerašnjem debaklu "Nove sirijske vojske", ali članak završava s uspjesima Kurda u Manbiju, tako da se čini kao da se nije dogodilo ništa strašno.
https://en.wikipedia.org/wiki/Turkistan_Islamic_Party
Islamska partija Turkistana izdala zvanicno saopstenje zbog zloupotrebe njihovog imena od strane nekih grupa (ceceni i turci, kao i pojedinci koji su u ovome gledali svoj sicar) koji su prethodnih dana trazili pomoc u novcu. Islamska partija Turkistana navodi da oni nisu navedene pojedince i grupe ovlastili da u njihovo ime traze niti prikupljaju pomoc. Isticu da su u Siriju dosli i dolazice sve do potpune pobjede revolucije i konacne uspostave serijata.
Saopstenje je dugo, a na kraju saopstenja nalazi se email na koji se mogu obratiti svi oni turski drzavljani koji zele pomoci mudzahide Ujgure u njihovoj pobuni protiv predsjednika Assada.
Last edited by sunceKOtepsija on 30/06/2016 16:39, edited 1 time in total.