Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Gerro wrote: ↑10/03/2020 23:34
prejaki Porto ko je napravio taj Porto znalac jedan ? nije na gotovo doso ko Fraudiola 2008 cekali ga MEssi, Iniesta i Xavi i OVrebo u polufinalu
Di Matteo je osvojio na srecu, tj vratilo se za sudijsku nepravdu iz 2009 te u polufinalu i za ono klizanje Terrya godinu prije
Upravo tako, prejaki Porto (za njihov standard) kojem se potrefila dobra generacija sa Carvalhom, Decom i jos par igraca koji su presli u velike klubove na kraju sezone. A nadam se da imas u vidu da su igrali protiv strasnog Marseille-a u finalu, sve ti je jasno kakva je sezona LP bila, i corava koka zrno ubode
Nego koji su to jos argumenti za ovu ublehu koju zadnjih godina gazi ko stigne?
Gerro wrote: ↑11/03/2020 00:58
Ne primam preporuke od ljudskog šljama, zao mi je. Nisam nikog stavio na foe jos uvijek, ali ''covjek'' poput tebe to zasluzuje
Banned user for reason “Kršenje pravila foruma”
» Gerro
Sa Mourinhom na klupi Tott je imao samo teoretske sanse da prodje. Njega nije pregazilo vrijeme nego ga je pokopalo. Ne znam kako klub koji misli biti ozbiljan i konkurentan moze njega dovesti za managera.
Atalanta je najljepsa prica ove godine, svaka im cast.
Charuga wrote: ↑11/03/2020 09:18
Uradio si dobre pripreme, da Tomo može obaviti svoj dio posla ...
Ne bi ja da nije rekao da navija za FKS, pa mi to nekako zasmeta reko da ga malo izvedem na pravi put i plus iz jedne moje rijeci napravi esej po kojoj je zakljucio da sam sljam, mozda jesam ali ona rijec to nije mogla otkriti.
Nejse, drago mi sto Atalanta dere Neka onaj opet kmeci kako ne zasluzuju da igraju LP, kako bi volio da ispadnu levati
Da su Messi ili Ronaldo zabili ne 4, nego barem 2 gola u nokaut fazi sve bi gorilo. Ali posto je to neki Slovenac, to ce proci potpuno tiho i bez velike price. Mediji su cudo.
Romanista 101% wrote: ↑11/03/2020 09:25
Da su Messi ili Ronaldo zabili ne 4, nego barem 2 gola u nokaut fazi sve bi gorilo. Ali posto je to neki Slovenac, to ce proci potpuno tiho i bez velike price. Mediji su cudo.
Pa prece im je poletiti da objave kako ona spodoba kaze da Atalanta ne zasluzuje igrati LP
Zar Messi nije dao 4 gola u četvrtfinalu Arsenalu?
Nadzorna_ploca wrote: ↑11/03/2020 08:16
Sa Mourinhom na klupi Tott je imao samo teoretske sanse da prodje. Njega nije pregazilo vrijeme nego ga je pokopalo. Ne znam kako klub koji misli biti ozbiljan i konkurentan moze njega dovesti za managera.
Atalanta je najljepsa prica ove godine, svaka im cast.
Atalanta i Lepzig su moje nade ove sezone da zaebu kojeg favorita. I Lyon Juventusa se podrazumijeva
Napoli zna igrat ali ih vodi nekadašnji talijanski odbrambeni igrač. Tako da ko ih šiša
Najstariji igrac, a ne jedini koji je zabio 4 gola..
Ja mislim da ovo nece dogurati do kraja i samo je pitanje dana kada ce uefa i ovo prekinuti.Evo sad vidim da se i klubovi mogu dogovoriti da igraju pred navijacima,cija je onda zadnja.Da li moze tako i u slucaju utakmica reprezentacija
Neutralisace Atalantu prvi ozbiljan klub na koji nalete, verovatno odmah u četvrtfinalu. Od ovih što su prošli sinoć, Leipzig ima potencijal da napravi iznenađenje, najviše zbog izuzetnog trenera.
saint_mirad wrote: ↑11/03/2020 13:21
Ovo za koronu i zatvaranje stadiona je malo glupa mera dok u isto vreme funkcioniše javni prevoz, metro, ljudi hodaju ulicama itd.
Rade trzni centri, kafici, disko klubovi, a najsmjesnije od svega je sto su zabranili rukovanje, a u toku meca se100 puta dodirnu