Everest
The Walk
The Martian kao i njiga dobar - 3D
Moderator: _BataZiv_0809
Da, to je toBlackSnake wrote:Nit' smrdi, nit' miriše ...tuitamo wrote:Ima li neko sa utiskom za ovaj film?Daryl Dixon wrote:Ne znam da li je neko postavljao... Jeste da traje skoro tri sata ali vrijedilo je pogledati. Preporuka svakako. Moja ocjena 8.5/10![]()
http://www.imdb.com/title/tt0816692/
S velikim potencijalom ali ispao kliše, previše pojednostavljen. Razumijem da se velike produkcije zbog zarade moraju napraviti dopadljive širokoj masi, ali mi je žao što više nema režisera tipa Kubricka kome je pucao kurac hoće li ga neko shvatiti ili ne. Zato su njegovi filmovi vječni a ovaj će nažalost ostati samo jedan od holivudskih blockbustera.Fallen Angels wrote:
Kakav utisak ocekujes? Ja sam se dugo "trzao" ocul gledat ili ne i na kraju kad sam pogledao bio sam iznenadjen, zapanjen, zadivljen... Nekako neobicno sam se osjecao. Ako odgledas film, sanse su dobre da se zagledas i otputujes mislima u dubinu naseg postojanja i postojanja same materije, univerzuma. Preporucujem ti, nemoj zaobic.
Dobar je, samo su malo iskasapili knjigu, ali dobro, logicno.Jack Be Nimble wrote:Black Mass![]()
Everest(ali nije bog zna sta u 3D)
The Walk- 3D
![]()
![]()
![]()
The Martian kao i njiga dobar - 3D![]()
![]()
annoy wrote:Interstellar mi je ok, ali nista vise...cesto ga uspoređuju sa Contactom koji me se puno vise dojmio

jaooo Kolumba oko nas ....Rampage wrote:Sinoć napokon došao na red Foxcatcher , film je odličan, definitivno se može preporučiti:)
http://www.imdb.com/title/tt1100089/?ref_=ttawd_awd_tt
Steve Carell zakucao ulogu, vjerovatno bi dobio Oskara da nije bilo one odlične izvedbe Eddie Redmaynea u The Theory of Everything
pa pricalo se tacno ima godinu dana o ovom filmu i ko je zakucao a ko prekucao ....a drugo, film je 2014. a procitaj naslov....no necemo u sitna crevca gledati,,...spusticemo loptu...odlican film, slazem se, preporuka ko jos nije pogledao...Rampage wrote:Šta ti znači ovo, prevedi:)?
Rampage wrote:Znam da sam pogriješio što se tiče godine filma, ali nisam htio ispravljati zato što si me ti već citirao:)
Što se tiče preporuke - pa ne preporučuje se film kada izađe, valjda se preporučuje onda kad se pogledaIli sam ga trebao preporučiti onda kad sam ga, kako ti kažeš, otkrio:)?
Kao što sam već napisao, film mi je stajao dugo vremena na listi, tek sinoć ga pogledao:)
Živio:)

Superhikk wrote:
Not bad ali bolje ga imitira onaj kepec iz Big bang theory:Superhikk wrote:
Maharadza wrote:Not bad ali bolje ga imitira onaj kepec iz Big bang theory:Superhikk wrote:
A najbolji (generalno imitiranje što više likova) po meni ovaj lik:
NENADJEBIV!![]()
gledao davno ..mislim da sam cak i ovdje postavljao. svakako preporuka i za njega ko zeli malo vise saznati o ovom liku.